תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב, הורדתי סרטון של הרצאה מסוימת מהאינטרנט באורך של 2 שעות בערך. כאשר אני מפעיל אותו הכל עובד בסדר חוץ מזה שאני לא יכול לעשות "PAUSE" ולא יכול להעביר את זמני הסרטון. ז"א מרגע ההתחלה ועד הסוף אין לי אפשרות לשלוט על הסרטון. מה אפשר לעשות במצב הזה? יש איזה תוכנה שיכולה לעזור? (הרצאות אחרות מאותו האתר עובדות כרגיל למעט האחת הספציפית הזאת. אגב, ניסיתי גם להוריד אותה מחדש וזה לא עזר) תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
התוכנה היא הגירסא "הקלה" של קאזה הרגיל והמוכר. היתרונות: אין פרסומות, אין תוכנות שעוקבות אחריך, אין שום זבל נוסף מלבד התוכנה נקייה, נטו. חסרונות: אין. יש אנשים טובים בעולם שאכפת להם, לכן הם לקחו את העבודה ליידים וכתבו תוכנה טובה ונקייה מזבל. בקישור הזה תוכלו להוריד את התוכנה: http://www.k-lite.tk/ תהנו!
-
לאחר שעברתי למחשב החדש איבדתי את הגרסא הישנה של התוכנה והגרסאות החדשות פשוט זוועה. אז אני מחפש תוכנה חלופית שעובדת בדומה לבייבילון (עדיף חינמית) מישהו מכיר כזאת?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
התקנתי Windwos לפני כחודש וביצעתי לו הפעלה. עכשיו כעבור חודש בהפעלת המחשב הוא מודיע שצריך לעשות לא הפעלה, במידה ולא, לא יהיה אפשרות להישתמש במוצר. אני לוחץ כן, ועולה חלון כחול של הפעלה ובו רשום :"המוצר הופעל כבר, אנא לחץ אישור ליציאה." שאני לוחץ אישור הוא יוצא מהWindows וחוזר להודעה הראשונית. חשוב: Safe mode הוא נכנס. האם יש איכשהו דרך לעבור את הפעלה הסוררת? יכול להיות שבגלל שההפעלה שעשיתי לפני חודש לא הייתה נכונה?
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
-
היי יש לי בעיה בICQ הכל רשום בג'יבריש , פרמטתי את המחשב ועכשיו שהפעלתי את ההתקנה היא הייתה בג'יבריש, הבעיה שגם אחרי ההתקנה כל התוכנה בג'יבריש הורדתי את הקובץ התקנה מחדש, ועדיין אין שינוי *הICQ בעברית אוקיי הסתדרתי פשוט שחכתי להגדיר משהו של העברית בווינדווס
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
איזה תוכנה זו שאתם משתמשים להעתיק תמונות מהמחשב שלכם על מנת להביא דוגמאות בתוכנות כמו c.p.u -z או nvidia או rivatuner?
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להסיר את נירו אני מקבל הודעה " fatal error" או משהו כזהת זה נשמע מפחיד אבל את האמת זה מעצבן! אני אפילו לא יכול להתקין את נירו שוב, מה לעשות???
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אהלן הורדתי סרט וכשאני מנסה להריץ אותו קדימה ידנית, כלומר להוזיז את הסמן קדימה או אחורה, הסמן חוזר חזרה אל הנקודה שהסרט נמצא והסרט ממשיך רגיל. כשאני פותח את הסרט דרך ה-media player שמגיע עם המקודד הסרט נתקע. כיצד אפשר לפתור את הבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
http://rapidshare.de/files/20030296/untitled.rar.html קבלו!!!! צריך לפרמט עם כל זה? מבקש שתורידו ותראו תתמונה
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מחפש תכנה שמדמה כונן דיסקטים. כמו הדאמון טולס לדיסקים רק שתדמה כונן דיסקטים. יש כזה דבר בכלל?
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אנ ימשתמש בפלאג אין LeosLyrics.COM זהו פלאג שכל שיר שאני שומע באנגלית אני רואה את המילים שלו. במה אתם משתמשים?
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כדאי לקרוא http://www.downloadsquad.com/2007/06/12/free-active-virus-shield-is-now-vista-compatible/
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן להוריד דרייבר לכרטיס הרשת המובנה Realtek RTL8168/8111 לויסטה 64 ביט ? (לוח האם Giga Byte GA-MA74GM-S2N) ניסיתי באתר של realtek אבל פשוט אי אפשר להוריד, התקשורת מתנתקת כל הזמן (רק מול האתר שלהם)
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי! יש לי בעיה מפגרת.. בבית אני מתחבר יש לי 90 אנשים ברשימה... אני מתחבר בכל מקום אחר(מחשב אחר,אונליין מסנג'ר וכו') יש לי רק 8 אנשי קשר..WTF???? מה זה השיט הזה?. בתודה מראש.. NIKILLER
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
למה זה קורה?
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, סרט שרץ יופי במחשב הנייח שלי, והועבר גם למחשב הנייד - לא רץ. חשבתי בהתחלה שזה עניין של קודקים אבל נוסח ההודעה הוא ש"האקספלורר נתקל בשגיאה ועל כן צריך להיסגר" או משהו מאוד דומה. מסוג השגיאות שמקבלים על קבצים דפוקים. מיותר לציין שהקובץ תקין ורץ מה DOK על הנייח, ורק בנייד לא רץ. (בכל מקרה הותקנו אותם קודקים בשני המחשבים). גם שינמוך לגרסה 9 של WMP לא פתרה את הבעיה (הייתה גרסה 11). בנייח זה רץ על גרסה 9 עוד משהו, כבר יצא לי לראות סרט בנייד, אומנם סרט ישן, אבל ה WMP עבד. תודה
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה הם המשאבים שאנטיוירוסים מוכרים לוקחים מהזיכרון ומהמעבד וכנל לפיירוולים תביא לי 3 מכל אחד אם אתם יכולים אני אשמח מאוד תודה!
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה ליצור איזשהי מערכת בסיסית שתאפשר לנהל מאגר של מטופלים (אצל רופא), יחד עם היסטוריית טיפולים של כל אחד, ויומן עם מערכת תורים. המערכת צריכה סך הכל להכיל את המידע על המטופלים, הסטוריה של כל הטיפולים שלהם, ומחירון לטיפולים. כמו כן, ביומן יש צורך להיות מסוגל להוסיף תורים בצורה נוחה כך שניתן מתוך המערכת לחפש את הלקוחות הקיימים במאגר (בכדי שהשם שלהם יופיע בתור). הבעיה שלי היא שהפעם האחרונה שעבדתי עם Access הייתה לפני בערך 6-7 שנים ואני לא זוכר פשוט כלום. כרגע אני נתקל במספר בעיות, אל נתחיל מהבסיסית ביותר: אני רוצה שבהסטורייה הטיפולים של כל מטופל (ישנה טבלת מטופלים, וטבלה של הסטוריית טיפולים, השיוך למטופל מתבצע על פי ת.ז. שלו), אני אוכל להוסיף טיפולים בצורה נוחה. לכ…
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מחפשת מנהל הורדה שאחרי הורדת לינק, הוא מעביר אותו סריקת וירוס ורק אם הסריקה יצאה טובה הוא מעביר למקום אחר במחשב.
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
בעצת חברי האנטי-מיקרוסופטי התקנתי את הדפדפן מוזילה בעברית (1.6)לא הגעתי לשלב של לינוקס אולי יותר מאוחר. בסה"כ נחמד - ממשק נוח ויעיל במיוחד שיטת הלשוניות. לעיקר- מתחילות לצוץ לי בעיות שונות: gamer- התמונות במסך הפתיחה לא עולות. warezfaw ו- pc-spot החלונות פשוט לא בפרופוציה נכונה לעומת אקספלורר (לעומת זאת llionetwork שיש לו עיצוב דומה ואחרים כן!) sumo volleyball אחי הקטן לא יכול לשחק בו עם מוזילה הוא דורש אקספלורר מהם הפתרונות לכול הבעיות האלה? דבר נוסף הייתי רוצה להגדיל את הגופן של הממשק כלומר קובץ(F) עריכה(E)- פשוט שיראה גדול יותר. בבקשה עזרו לי לשנות אותו עם פירוט של שלב שלב. תודה מראש לכול העוזרים (וגם למוזליה ישראל )!
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי פיירפוקס 3.6.15 ויש לי בו בעיה: כאשר אני נכנס לגוגל ומחפש סיכום לבית ספר למשל אז אני לוחץ על הלינק שאני רוצה. לפעמים הלינק הוא קובץ וורד ואז הלינק בכלל לא נפתח ואני חייב לפתוח אותו בלשונית חדשה כדי שאני יוכל לראות את הקובץ. עוד בעיה היא באתר טורנט ליץ' כאשר אני רוצה להוריד טורנט אני לוחץ download torrent ושום דבר לא קורה. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לעשות בנרו Overbure לDVD של 8 ג'יגה ואני לא מצליח מישהו יודע איך לעשות את זה? האם יש פונקציה לדיסק כזה או רק לרגיל של 4 ג'יגה?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
:שלום לכם ,בודאי כבר נשאלתם רבות בנושא זה!,אך הפעם אולי יוכל מישהו ברצינות לידע אותי על תוכנה טובה, ולא מסובכת למניעת כול אותם מטרידים שצצים תוך כדי גלישה ,ופשוט הורסים לרבים מאתנו את ההנאה,.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-