עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eladbu,

שלום לכולם איך אני עושה באופיס 2007 את אישור הקריאה כלומר לשלוח מייל וברגע שהוא נפתח אצל הנמען לקבל אישור קריאה אצלי?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  2. שלום! הורדתי מהMULE קובץ RAR מסוים בעל משקל של מספר מאות מגה. הקובץ אמור להכיל בתוכו שירי MP3. כאשר אני לוחץ עליו לפתיחה,הוא מציג לי הודעת ERROR שבה נכתב שהארכיב שלי הוא או בפורמט לא ידוע או ניזוק. האם יש לי אפשרות כלשהי להוציא מידע מהארכיב הזה? לפחות את מה שלא ניזוק. תודה רבה! נ.ב סתם למען הסר הסר ספק,אין שום דבר לא חוקי בהודעה הזאת. :

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by urich,

שלום האם יש אפשרות לעשות תקייה בתוך תקיית קבצי הסרט שלי בשם תרגומים ושהתוכנה תדע לפתוח את התרגומים משם. אני פשוט לא אוהב את הבלגן שכל הקבצים - גם וידאו וגם התרגום בתקייה אחת.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  4. Started by roni111,

אשמח לקבל הצעות תוכנה לניהול יומן שנה שתהיה נוחה ויעילה, וכמובן שלא תהיה גדולה מדי. בזמנו עבדתי עם "Time Calendar" אבל יש לה מספר חסרונות והיא די גדולה.

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  5. Started by liordavid,

על השורת משימות למטה מופיע לי ליד כל האייקונים (איי סי קיו, רשת, קספרסקי) אייקון סימן שאלה (מתחלף כל שניה לצורת כונן) והוא מודיע לי שהווינדוס לא מוגן וכשאני לוחץ עליו פעמיים הוא פותח את האתר אינטרנט של חברת antimentis. לא מצליח למצוא את ההתקנה במחשב ולא ברג'יסטרי... HELP :bash:

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  6. Started by paton1973,

איך מעביריםאת כל רשימת הכתובות מ yahoo ל gmail?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אממ, יש לי סרט מהטיול שלי בסין.. והוא בשתיי חלקים.. זה קובץ avi Dvix באיזה תוכנה אני צריך להשתמש כדי לצרוב את זה כמו שצריך והאיכות לא תיפגע.. וגם אם אפשר לחלק את זה לחלקים של 10 דקות כמו ב DVD שמשכרים... וגם לעשות תפריט.. תודה

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  8. Started by Internal,

מחפש תוכנה שיכולה להוריד את האיכות ב מפ3 נגיד מי 320 ל 192 וכו...

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by baruch_555,

יש לי את התוכנה Partition Magic 8 וזה מה שרואים הנתונים של הדיסק קשיח שלי: http://img351.imageshack.us/img351/6469/untitledgv4.jpg אני רוצה ליצור מחיצה נוספת בגודל 240 MB . איזה מחיצה צריך ליצור(Logical או Extended או Primery?) ואם מישהו יודע ומבין בתוכנה הזאת או בכללי ביצירת מחיצות?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  10. Started by Dubek,

שלום. הורדתי את קובץ ההתקנה של תוכנת Open Office ורציתי להתקין אותה, אבל כשההתקנה מתחילה, התפריט כתוב בג'יבריש. אני משתמש ב- Windows 2000. ניסיתי להעביר את כל המאפיינים ב- Regional settings לעברית, אבל זה עדיין לא סידר את הבעיה. למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  11. חבר שלי קצת התבלגן עם איחוד מחיצות. הווינדוס מסרב לעלות, אבל כשהוא מנסה את ההארדיסק במחשב אחר, הוא יכול לגשת לקבצים., הבעייה שהתיקייה שאמורה להכיל את הקבצים שאוחדו מהמחיצה השנייה לא נגישה עקב הפעולה שלא הושלמה. השאלה היא אם מישהו מכיר ויכול להמליץ על איזה תוכנה טובה לחילוץ הקבצים הללו, שנמצאים פיזית על ההארדיסק? תוכנה כמו FILE SACAVENGER למשל. תודה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  12. שלום. ברוב האתרים הדפדפן (פיירפוקס 2) פועל מצויין כרגיל. אך באתר מסויים (בפורום של D-SPOT לחובבי הצילום שכאן) הוא לא מקדד נכון. הבעיה נפתרת כאשר אני מחליף לקידוד - עברית ISO קצת מבאס לערוך קידוד מחדש לכל עמוד.. ככה זה נראה : http://img146.imageshack.us/img146/3928/fjsfjrswu3.jpg יש פתרון? יש לציין שלפני הפורמט , זה לא קרה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  13. אני לא יודע אם כדאי לי להתקין חבלית מקדדים זה לא תמיד הולך טוב. איזה מקודדים אני צריך? AC3 FFDSHOW מה עוד? ואני אשמח ללניקים תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ThaOG,

יש לי כמה וירוסים מציקים במחשב אחד מהם גם מכבה לי את המחשב כל 10-20 דקות (זה שסופר לאחור). הבעיה היא שהNOD32 עושה לי בעיות אז מחקתי אותו. ועכשיו אני צריך להתקין משהו ניסיתי להתקין את הAVG אבל זה נותן לי כל הזמן ERORR בסוף ואומר שההתקנה נכשלה. איזה אנטי וירוס חינם אתה ממליצים לי להוריד?

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  15. שלום אני מחפש תוכנה שמקליטה את מה שאני עושה על מסך המחשב ? כלומר מצלמת את המסך כמו סרט ולאורך שעות !!! בתודה לממליצים על תוכנות ושמות

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by GGuyZ,

איזו תוכנה יכולה לסרוק תמונות? יש לי כאן סורק מחבר ולא הגיעה איתה שום תוכנה. אם אפשר אז תוכנה שמאפשרת סריקת כמה דפים בבת אחת(יש אפשרות כזאת פיזית בסורק הזה).

• 4 תגובות
    • 6.1k צפיות
  17. Started by AdamS,

היי, אני מנסה להתקין את האנטי וירוס Panda והוא כותב לי שאני קודם צריך למחוק גירסאות קודמות שלו או למחוק את ה-Windows OneCareנ (או איך שלא קוראים לזה). בקיצור, אין לי כבר את שתי התוכנות, בשום מקום במחשב אין זכר להן, אפילו לו בר'גיסטרי ואני לא מצליח להתקין את זה בשום אופן. מישהו יודע מה עושים? תודה מראש, אדם

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  18. התקנתי את IE7 לא מזמן ושמתי לב שאני גולש באתרים כמו וואלה אני מקבל מידי פעם הודעה מוזרה כזאת כמו בתמונה ולא משנה אם אני לוחץ על YES/NO או על האיקס אני לא מצליח לגרום להודעה הזאת להיעלם וזה מסתיים בזה שאני צריך לסגור את הIE7 מה Task Manager איך מטפלים בבעיה הזאת? בפיירפוקס אין לי את זה, וההתקנה עצמה הורדה ישירות מהאתר של מייקרוסופט

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  19. Started by emailaya,

היי אחרי מאמץ רב של חודשיים וחצי וכמה דחיות שוחררה לאויר גירסה 2.3.0 של הימאליה רשימת השינויים, מעבר לשינויים קוסמטיים גדולים במסך הראשי: * אפשרות להגדיר האם לבדוק חשבון מסויים בהפעלת התוכנה או לא * הודעת אישור מחיקת מכתבים תכיל את מספר המכתבים למחיקה * אפשרות לעצור את תהליך הסטטיסטיקה באמצע * אפשרות להעתיק כתובת שולח או נושא ל clipboard במסך הראשי * לכל חשבון, האפשרות להוריד מכתבים עד X ימים אחורה * גרירת קבצים למסך הראשי, תייצר מכתב חדש עם הקבצים כנספחים * אפשרות לעריכת התוכן הגולמי של מכתב * אפשרות ליציאה מהתוכנה תוך גריסת כל המידע ללא אפשרות שיחזור * טאב דואר יוצא מכיל את מספר המכתבים לשליחה/טיוטות * שליחת מכתב כנספח * תצוגת התקדמות של סינכרון החשבונות * פעולות מרובות…

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  20. Started by parker8,

לאחרונה אני נתקל בהרבה חלונות כאלה (כמו ויזה לארה"ב וכ'ו) כשפעם זה לא קרה לי ב-FF... יש לציין שעשיתי סריקות AD-AWARE וכ'ו, אבל אני לא חושב שכאן הבעיה. מה לעשות? זה נורא מציק... תודה לעוזרים מראש

• 11 תגובות
    • 813 צפיות
  21. Started by energet,

חברה אני צריך לתרגם מסמך של 1200 מילים מאנגלית לעברית ורוסית וממש אין לי כח לעבור מילה מילה בבילון, אני מחפש תוכנה שתעשה את זה בשבילי...רק כמה שפחות לאבד את המשמעות בביוטוים. תודה...

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. כאשר אני נכנס לוורד הוא מתחיל לכתוב משמאל לימין. והוא נמצא בALIGN LEFT. איך אני משנה את זה לכך שהוא יהיה ALIGN RIGHT ומימין לשמאל? תודה רבה לעוזרים אני כבר שעה מנסה ולא מצליח

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  23. Started by eladbu,

שלום לכולם גיביתי את קבצי האאוטלוק שליכ-7 קבצים סהכ ורציתי לדעת איך אני מחזיר אותם לאחר התקנה חדשה והאם יש דרך לא דרך התוכנה אלא ע"י הדבקה של הקבצים בספריה מסוימת?

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  24. Started by roll,

אני מחפש תוכנה כמה שיותר פשוטה שפשוט תגביה לי את השמע של השיר אבל לא תהרוס את האיכות שלו.. תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by .nimiking.,

אני מחפש תוכנה שיכולה לצלם סרט במחשב. אם אתם נותנים תוכנה אז גם הסבר איך להשתמש בה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים