עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by assaf990,

אני מגדיר לו שיבחר שרת לעיגון באופן אוטו' ואכן בעת העידכון המתוזמן הוא מעדכן. הבעייה: לאחר העידכון הוא משנה את השרת ל: www.node32.com ואז בעת העידכון הבא הוא לא מצליח לעדכן כי מנסה על שרת ספציפי. ואז כל פעם ידנית אני משנה ב-SETUP שיבחר שרת אוטו' לעידכון. (ללא התערבות ידנית הוא בכלל לא מעדכן גם לאחר חודש) השאלה: למה הוא קובע לי שרת ספציפי לעידכון ולא שומר על "בחר אוטומטי" כמו שעשה לי במשך שנה שלמה?? (בגירסה הקדומה לא הייתה לי בעייה כזו)

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  2. שלום קניתי לפני שבוע מודם 56K של smart link בשביל שאני יוכל לעבוד עם פקסים במחשב התקנתי אותו עם הדרייבר המקורי שקיבתי עם הרכיב לאחר כמה זמן גליתי שיש בעיה והמודם לא מקבל פקסים אוטומטית אלא רק ידנית התקשרתי לתמיכה של מייקורסופט הם אמרו לי שהבעיה היא בתאימות של smart kink לוינדואז הם אמרו לי שיכול להיות באתר שלהם(www.smlink.com) איזה שהוא קובץ תיקון או משהו כזה נכנתי ולא ממש מצאתי , אני יודע שיש כל מיני תוכנות חיצניות של פקסים שאפשר להשתמש בהם אבל אני צריך שזה יעבוד בסביבה מאוד ידידותית זה למה אני צריך שזה יהיה בעברית (בגלל זה אני חייב את תוכנת הפקסים המובנת של וינדואז כי היא היחידה בעברית והכי נוחה ) תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  3. יש לי בעיה בצפייה באתרים.. אם זה באתר תפוז (פורומים)... אם זה באתר של המסנג'ר.. יש למישהו התקנה של JavaScript..? יש לי אינטרנט אקספלורר לא משהו אחר. תודה רבה ותהיו בריאים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by assaf990,

א. מה זאת התוכנה הזו? לא זוכר שבכלל התקנתי... ב. רוצה להסיר את התוכנה. אבל איך? יש לי XP NVIDIA GeForce FX 5500 (256 MB

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  5. השאלה בכותרת אני זקוק לתוכנה טובה שלא תיפגום לי באיכות של הקול ובעיקר חינמית

6. Started by KoM,

איזה תוכנה עושה את זה ? צריבת דיקסי DVD9 (דיואלייר) על זוג דיסקים רגילים...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Odedb52,

אהלן.. אתמול הורדתי SKETCHUP ולא היה לי סבלנות למדריכים (חוץ ממדריך אחד מובנה בתוכנה עם איזה בית... ), אז התחלתי לנסות כל מיני דברים. בסוף ניסיתי לעשות מארז, והנה התוצאה..! ייצא נחמד אני חושב! (יחסית לעבודה ראשונה כן..) [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום לכולם יש לי אינטרנט אקספלור 6 ווינודס אקס פי SP2 הכול בעברית והמערכת חוקית לגמריי וגם שניסיתי להוריד את האקספלור החדש של מייקרוסופט עדיין זה רושם לי שההתקנה לא תומכת בשפה של מערכת ההפעלה למישהו יש פתרון? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  9. מישהו יכול לעזור????? יש לי את התיקיה VIDEO_TS והיא שוקלת 3.92 GB ואני רוצה שהדיסק יהיה בפורמט של dvd שכך יתאים לכל dvd אפשרי. תודה.

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by ofir38,

שלום יש לי בעיה בדפדפן... כאשר אני נכנס לאתר למשל כמו yad2.co.il ולוחץ על מודעה הוא לא פותח אותה.. או שאם אני נכנס לפורום של שירים.. ויש שם כמה חלונות לבחור לאיזה פורום להיכנס זה גם עושה לי בעיה www.noshmim-m.net זה מעצבן ואין גישה.. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  11. Started by galh_5,

איך אני עושה פלייבק?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  12. Started by lordgod,

שאני מצביע על מישהו מהרשימה אני יכול לראות את הודעות הAWAY שלו , הבעיה שאני רואה ג'יבריש למישהו יש פיתרון ?

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  13. התקנתי את advrcntr2.dll וזה עדיין ממשיך להופיע לי

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  14. Started by trxman,

שלום , מישהו יודע למה כשאני מכניס תמונות אז הם יוצאות מטושטשות ובאיכות גרועה ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by dog_foot,

אני רוצה להשתמש בתוכנה אחרת שתעבוד לי על כרטיס הטלויזה שלי Pinnacle לצורך בעיקר צפייה בטלויזיה וגם לכידת סרטים/סדרות מישהו מכיר תוכנה כזו?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  16. Started by AVI359,

התקנתי ווינדוס פרו על הוינדוס הקודם ללא פירמוט,בהפעלת המחשב הראשונה התברר שכל המידע עליו נעלם,לא עשיתי שופ פעולה נוספת עלמנת לא לפגום במצב עוד יותר,האם יש סיכוי לשחזר את המידע שאבד? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  17. Started by or0126,

יש לי directx 10 והוא עושה לי בעיות איך אני מתקין בחזרה את הdirectx 9.c?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by avivlyaviv,

הפעלתי SPY SWEEPER ואד-אןןרד והם מצאו לי רוגלה עם הזהרה הכי גבוהה[מאוד מסוכן] משהו עם טרויין! ניסתי למחוק אותו דרך התוכנות וזה לא עוזר... אני עוד מעט ינסה דרך מצב בטוח אבל אני רוצה גם לשים איזה תוכנה אני-טרויין! בבקשה תנו שם של משהו טוב ומההר!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Interl-Conore,

ראתי שיש לי ב עליה:ATI HOTKEY ו ATI SMART (אני יכול לבטל אותם?) ??@ 8)

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by GGuyZ,

יש לי וידוי. אני נטול כל כשרון ציור - וזה בכלל לא קשור למה שאני אנסה לצייר - זה פשוט יוצא רע. זהו.. אמרתי את זה! ועכשיו לענייננו - בעיצוב ממוחשב באמצעות תוכנות דו מימד(פוטושופ וכדומה) אני לא רע בכלל - למרות שגם שם חוסר הכשרון מגביל אותי לעיתים. מה שמאוד מעניין אותי הוא תחום התלת מימד, אך אני חושב לעצמי שאם אני לא מסוגל להתמודד עם מודלים דו מימדיים פשוטים, איך אני אצליח להרכיב מודלים תלת מימדיים מורכבים ומסועפים? השאלה היא - האם כדאי לטבול בבריכת ה3dmax או המאיה? או שחבל לי על הזמן?

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by manz11,

ני מנסה להעתיק טקסט לעמודה אחרת והוא אומר לי בריבוע צהוב : "אין אפשרות לרוקן את הלוח" ולא מבצע את הפקודה. מישהו יודע ממה שגיאה זאת נובעת ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי, האתר הוא של מכללת ספיר ונקבע כדף הבית בעבר כשהיה לי IE6. כיום שידרגתי ל IE7 ואני לא מצליח לשנות את דף הבית. כל פעם לאחר אתחול המחשב, דף הבית חוזר לזה של מכללת ספיר. אני משתמש ב mcafee internet security 2006 ועד כמה שאני יודע, לא הוא הבעיה (ואולי אני טועה...), חיפשתי בהגדרות שלו, שמירה על דף בית ועד כמה שידוע לי, אין כזה דבר. נא עזרתכם, אופיר

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by nuctornal wisdom,

התחלתי להשתמש בutorrent ואני מאוד מרוצה ממנו, רק דבר אחד חסר לי, שיהיה כתוב כמה זמן בתכלס אתה מוריד את הטורנט, יש איזה אפשרות להוסיף את זה? טנקס

24. Started by PuLsE,

בעיה בעת התקנת Icq מצרפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  25. יש לי את המכשיר V3X ואני מצליח להעביר את הסרטון מהפלא' למחשב אבל אני לא מצליח לצרוב את הסרטון לדיסק, ניסתי את כל הפורמטים ולא עובד ושאני עושה all file הוא אומר שהפורמט לא טוב, מישהו יודע על איזו דרך לצרוב לדיסק זה סרטונים חשובים.

• 3 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים