עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מחפש דרייברים ותוכנה לסורק הבא: chieftain דגם ct - f300e עבור WINDOWS XP. תודה.

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  2. Started by JHONLEV,

דרייבר ללוח אם מ סדרת NFORCE 4 ULTRA CHIPEST דגם- לK8 TRITON סוקט 939 מעבד AMD

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  3. Started by amitdavidi,

לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3341509,00.html

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  4. Started by r.b.y,

שלום מחפש תוכנת שירטוט ואם יש שיהיה תלת מימד תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי כרטיס 1950XT אין לי מושג אם זה קשור, אבל כשאני מפעיל סרטונים שעולים בדף אינטרנט הסרטון נראה בצבע מרוחך ירוק חזק עם סגול ואדום, אבל שומעים טוב וזה קרה לי גם כשהפעליתי סירטונים של WMA וHD בכל התוכנות ובMV2PLAYER מה שמוזר שתוכנה של נרו 7 רואים הכל מצויין, ד"א יש לי מקודדים עדכניים, ואני רואה סרטי XVID DIVXכרגיל.. מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 624 צפיות
  6. שימו לב שרשמתי כמה חינמיים בהתחלה. אם אתם משתמשים באף אחד מאלה - רשמו אותו אם ממש לא נהנתם מאנטיוירוס שהופיע ברשימה - תכתבו למה... תודה

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by DXM,

הדבר הזה התחיל לבטל משחקים. מה זה microsoft virtual c?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  8. Started by The Dom,

קיבלתי אותו יחד עם ה X-FI אני יודע שזה דמו אבל בטוח יש שם מקום ליצירת הביט עצמו ... ואני לא מוצא אותו! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  9. איך פותרים תבעיה כל כמה דקות המחשב מיתכבה יש פיתרון לזה????? מה עושים? :-\ תמונה למטה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  10. באיזה דרכים אוכל לברר עם באמת פרצו לי? ואיך למנוע את זה? :s05:

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by FinaLMakeRr,

אני פשוט לא מצליח ולא יודע איך לשנות דברים למרות שיש לי המון תוכנות אבל אני לא מצליח להבין איך סדר הדברים מתבצע באתר ואיך לשנות בעיקר בגלל הפלאש הארור הזה! www.gaash1.co.il אם מישהו מבין בבקשה תשימו לינק טוב או תעזרו, תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  12. לפני המון זמן השתמשתי ב XILISOFT שחשבתי שזו תוכנה טובה אבל היא מכווצת שירים על איכות נמוכה (128KB) עד שהבנתי שאפשר גם להפוך עם הITUNES את השירים ל MP3 וזה איכות יותר גבוהה (190KB). אני עכשיו מחפש תוכנה שתהפוך לי את השירים לאיכות יותר טובה מ 190KB ... תודה לעוזרים (ד"א OGG מבחינת סאונד יותר טוב מ MP3? יש לי IAUDIO X5L )

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  13. Started by amitdavidi,

לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3342620,00.html

• 9 תגובות
    • 720 צפיות
  14. Started by night-fire,

שלום, אני מחפש אנטי וירוס (בתשלום או חינמי) לא ממש משנה,רק שיהיה אמין וטוב ושיגלה את רוב הוירוסים תודה

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by ofir667,

איך אני מבטל את הtoolbar? אני לא יכול למחוק את הקבצים של הtoolbar אחרי שעשיתי uninstall

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  16. אם כן ,איך? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by anox,

שלום רב, במקום עבודתי מותקנת מערכת סינון קבצים על המייל החיצוני. עקב כך אינני יכול לשלוח לעצמי או לקבל קבצים שאני מעוניין לקבל, ובעיקר קטעי וידאו. האם ישנה דרך להערים על הסינון הנ"ל?? כמובן ששינוי Extentions, וכיווצים למיניהם לא עזרו. אני מחפש דרך "לשנות" את הקבצים ואז להחזיר אותם לצורתם המקורית, אצלי במשרד. תודה, Anox

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  18. Started by alexxx2005,

הורדתי דיסק והוא בקובץ MP3 אחד והיה לי פעם תוכנה שמפצלת לפי קבצי CUE ושכחתי איך קוראים לה אשמח אם מישהו יגיד לי... תודה לעוזרים..!

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  19. השאלה בכותרת ^^^ תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  20. Started by Crazy Bigi,

שלום לכולם איך אני יכול לשחזר קובץ שמחקתי ע"י לחיצה של shift del ? הוא היה בתקיה ... הקובץ דיי חשוב לי :'( איך זה אפשרי תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  21. Started by JHONLEV,

אני רוצה להתקין WINDOWS VISTA TCK אבל בדיסקים של הלוח אם של הכרטיס מסך לא כתוב שהם תומכים בWINDOWS VISTA אני יודע שאולי יש דרייברים תואמים באתר אבל אני לא מצליח למצוא ... אשמח אם תשלחו לי לינקים לדרייברים תואמים תודה מראש יהונתן לב... כרטיס מסך- GEFORCE 7600 GS לידיטק לוח אם של AMD 939 SOKET דגם= NFORCE 4 ULTRA למעבד דו ליבתי

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  22. Started by marlboro,

אני רוצה לסרוק בצורה רצינית את המחשב שלי (משהו שגם מנקה לא כמו hijackthis)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. אני רוצה לערוך סרט שצולם במקור ב VHS הועבר ל DVD , עכשיו אני מנסה להכניס אותו ל WINDOWS MOVIE MAKER וזה לא מכניס את הקבצים בתיקייה יש הרבה קבצים איזה מהם מכניסים או מה צריך לעשות . תודה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים