תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, הייתה לי מחיצה ששימשה אותי לאכסון הרבה מידע (בעיקר שירים). גודלה היה בערך 65GB. השתמשתי ב-Partition Magic בפונקציה ה-Redistrebute Space וזה גרם לווינדואס להכשל ב- Boot Up. כרגע הכונן יושב כPrimary Slave וכונן אחר מריץ את ווינדואס. חוץ מהמחיצה שנמחקה, שאר המחיצות נגישות. יש לי 70 ומשהו גיגה של Unlloacted Space. האם יש תוכנה ספציפית שאתם ממליצים עליה לשחזור המידע? האם היה למישהו ניסיון עם בעיה דומה? תודה רבה על כל סוג של עזרה (אפילו תנחומים).
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד דרייבר לכרטיס רשת של לוח אם Asus M2N-E? זה דחוף.. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה משגע - כל תוצאות החיפוש בגוגל התגלו כאכזבות וגם באתר של אינטל לא מצאתי כלום
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה המצב רציתי לדעת עם למישהו יש המלצות על CONFIG מסויים בשביל BITCOMET בשביל ניצול יותר יעיל של התוכנה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
המרתי סרטון מ MP4 ל MPEG 2 בסרטון שהומר הקול מגיע אחרי התמונה בדילי של 2 שניות מה צריך לעשות כדי שהקול והתמונה יהיו יחד ?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
- 1 follower
-
-
למה צריך רישיון ל-Antivir הזה? אם מישהו יודע לפתור את הבעיה שייעזור.... ;D [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אם עוד לא ראיתם ואם זה מעניין אתכם, היום גרסת MP1 של קספרסקי 6 יצאה רשמית. MP1 = Maintenance Pack 1 = אוסף תוספות, שינויים ותיקונים, בערך כמו Service Pack ל-Windows. בין הדברים החדשים שנוספו: * ההגנה הפרואקטיבית יודעת כעת שני דברים חדשים: 1. לתפוס Keyloggers 2. לתפוס DLL-ים שחודרים ל-Windows Task Manager (אחת הדרכים להסתיר תהליכים) 3. שופר המנגנון שמזהה ניסיונות גניבת מידע (גניסת סיסמאות וכד') - כעת עוברים את PC-Flank * Web Anti-Virus יודע כעת לסרוק גם תעבורה מוגנת (SSL) * שופרה ההגנה העצמית * המודול Anti-Banner יודע כעת לזהות בנרים גם בשיטות יוריסטיות (קודם היה רק לפי חתימות) * נוספה אפשרות להעתיק עדכונים לתיקיה לוקאלית על מנת לשתף אותם * נוספו אופציות נוחות…
-
- 36 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
משהו פה יכול אם בא לו כמובן להכין לי מדבקות יפות לאופנוע, יש לי אופנוע מסוג DR350 עכשיו צבעתי אותו בשחור כולו, בלי שום מדבקה, כל ניידת אומר לי לעצור בצד........... עכשיו כל מדבקה יפה שתכינו בפוטושופ אני ידפיס את זה והולך לבית דפוס, יצלם את האופנוע וישלח את זה לבחור המוכשר =] תודה מראשש *(זה לא האופנוע שלי אבל דומה אחד לאחד אותו סוג אותו חברה אותו שנה אותו צבע רק לא אותו אחד) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מופיע במנהל המשימות 7 פעמים מה הסיבה ? הרצתי סריקות וירוסים ולא נמצא כלום כשאני מנסה להריץ את הפקודה TASKLIST\SVC בכדי לדעת מה עומד מאחורי כל SVCHOST אני מקבל הודעה שלא מכיר את הפקודה WIN\XP SP2 המחשב אודה על עזרה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום רב, קיבלתי היום בחזרה את מחשב המדיה סנטר מהמעבדה (כזכור בגלל הריסטים) למרות שבחנות התעקשו שאין שום בעיה, ישר הרצתי סריקה מלאה עם SPYWARE DOCTOR וכצפוי -חטפתי ריסטרט, לפני סיום תהליך הסריקה. סביר להניח שכעת כבר לא יהיה לי מנוס מפרמוט והתקנה מחודשת של חלונות, אך לפני שאעשה זאת, רציתי לנסות עוד דבר אחד-עדכון הדרייבר של כרטיס המסך (ממילא אצטרך לעשות זאת, גם בהתקנה מחודשת) כרטיס המסך שלי הוא: Sapphire ATI Radeon 2600XT בחיפוש באתר היצרן מצאתי מספר אופציות לפי הלינק הבא: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista32/common-vista32 השאלה, האם אני צריך את האופציה הראשונה או את השנייה? ואם האופצייה השניה, אז איזה אפשרות לבחור- הראשונה שכוללת רק את ה-DISPLAY DRIVER…
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
התקנתי דפדפן של FireFox. הוא ביקש ממני להתקין איזשהו PLUG IN. אישרתי את ההתקנה ומאז אני לא יכול לראות סרטוני וידאו ב-Explorer וגם ב-FireFox. הסרתי את ה-FireFox אך הבעיה לא נפתרה. מבקש את עזרכתם דחוף. תודה מראש עידן
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמקליטה את המסך בזמן עבודה שיוצרת את זה כקובץ ויצאו שבעצם בוא רואים את העבודה שעשיתי זה לצורך הדרכה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
מישהו יודע/מכיר/יש לו WIPE שעובד בדוס ויודע כמה בערך זמן יקח לעשות WIPE לכונן 60 גיגה? דחוף מאוד!!!!!!!1
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי בעיה בסרטוני YOUTUBE שאני פותח סרטון אז זה מריץ 2 שניות ונעצר ואז צריך להזיז את המד של הזמן ושוב זה חוזר! אני משתמש בFIREFOX אבל גם שאני פותח(יש לי תוסף לFIREFOX שאני יכול לפתוח בטאב של IE) בIE אז יש את הבעיה למישהו יש פתרון?! אני משתגע!! תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים. אני מעוניין להתחיל ליצור סרטוני אנימציה 2D ובשביל זה אני מתחיל אוטוטו ללמוד תוכנות אדובי באופן עצמאי (אוטודידקט) הדמויות בסרטונים שאני מעוניין ליצור צריכות להיראות באופן מושקע אבל לא יתר על המידה בשביל לחסוך בזמן - משהו בסגנון "סלבס", "סאות פארק" וכו' האם יספיק לי לצורך העניין ללמוד רק פלאש או שכדאי לי ללמוד ולהיעזר גם באילוסטרטור? האם יספיק לי בתור התחלה להשתמש רק בעכבר ומאוחר יותר לקנות לוח דיגיטלי או שצריך כבר עכשיו לקנות ולהשתמש בזה? בתודה מראש לכל מי שעוזר. חתימה טובה לכולכם
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מקווה שהשאלה שייכת לפה.. לפני שקניתי את המחשב ראיתי בפורומים פה שמעבד AMD 3000 לא רק שלא אמור לעשות בעיות עם MATLAB אלא גם אמור להריץ אותו יותר טוב מאינטל פנטיום 4. אבל: התקנתי MATLAB 7 ועכשיו כשאני רוצה להפעיל אותו - המסך של המטלב מבזיק לרגע ומייד נכבה(או שלא עולה בכלל...). הסתכלתי בtask manager ובאמת כשאני מפעיל את המטלב השימוש בcpu עולה ועולה במהירות עד ל99% ואז כאמור קורסת התוכנה ולא עולה (ושוב יש 2,4,0,שימוש בcpu) . למה זה קורה ? האם המעבד לא חזק מספיק? פנטיום 4 2.6MHZ ישן יחסית של חבר שלי מריץ את המטלב 7 והAMD החדש לא??? :s05: אודה מאוד לתגובות מהירות.. תודה מראש לכל העונים!!!
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי שרת FTP צנוע על המחשב שלי... עד אתמול עבד מצויין. אתמול צצה בעיה מוזרה מאוד: כחצי שעה - אולי יותר מרגע פתיחת השרת, אין יותר אפשרות להיכנס אליו. מי שבפנים ממשיך להוריד כרגיל, מי שלא, לא יכול להיכנס - גם אם יש מקום פנוי... הבעיה צצה לאחר שהתקנתי DNS2GO אבל מחקתי את התוכנה , אפילו פירמטתי את המחשב וכלום לא עוזר.. למישהו יש עצה?
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין גרסת נסיון של פוטושופ CS4, על מערכת חלונות 7, 64 ביט. בעת סיום התהליך, תוכנית ההתקנה הודיעה לי שהתוכנה הותקנה אך עם שגיאות. לא הצלחתי להפעיל אותה, וגם נסיון חוזר להתקנה לאחר אתחול של המחשב (כפי שהמליץ לי אשף ההתקנה), כשל. בדיקה שעשיתי באתר של אדובה (system requierments) העלתה שלפוטושופ יש תאימות עם חלונות XP וחלונות ויסטה. האם יכול להיות שלתוכנה שיש לה תאימות עם ויסטה, לא תהיה תאימות עם '7'? האם לעוד מישהו מכם זה קרה? ואם כן, איך פתרתם את הבעיה? הערה - את החיבור לאינטרנט אני עושה באמצעות מערכת XP, ולא באמצעות '7', מאחר ה'הוט' ו'נטויז'ון' אינן ערוכות עדיין להגדרת חייגנים במערכת החדשה. לפיכך אין לי את היכולת לפנות לאתר של אדובי באמצעות אשף ההתנה של פוטושופ (כא…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בWMP מאז שפירמטו לי את המחשב בפעם האחרונה. הבעיה היא:כל הסרטים שאני מפעיל הם בשחור לבן... אין לי מושג למה זה ככה כי אני לא ממש מבין בדברים האלה. יש למישהו פיתרון?
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
למי שלא יודע למה אני מתכוון זה כאילו שאני אראה בתלת מימד עם משקפיים..
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
הכי חשוב לי זה עטיפת הדיסק עצמו = והיכולת להכין ע"ג העטיפה הציבעונית גם רשימת שירים האם נכון שאפשר לעשות את זה בנרו? או תוכנה ידידותית ויעודית יותר? יש תוכנה שנותנת טמפלייטים מוכנים עם תמונה? או כאלו שאפשר להוסיף תמונה? וגם = אם אני רוצה שגם הדיסק עצמו יהיה ציבעוני = איך עושים את זה? ( יש מדבקות מוכנות?) מי עוזר לי עם האינפורמצייה ה"בסיסית" בודאי לחלק מיכם....? פשוט אף פעם לא עשיתי את זה THX
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי שבועיים בצבא, חוזר למחשב מנסה להפעיל אימיול וכשאני עושה חיפוש הוא אומר לי בתיבת החיפוש שהקלינט שלי יותר מדי ישן ואני צריך להחליף/לעדכן אותו, אין לי מושג איך ומה אני עושה, ואם זה כלול בלהחליף לאימיול חדש כי אני משתמש ב 4.2 שהוא לדעתי יותר טוב לפחות אצלי במחשב... מה עושים פה? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-