עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by itaic,

שלום יש לי כמה סרטים שאני רוצה לכוץ אותם עד כמה שאפשר ולא ע"י כיווץ לקובץ ZIP RAR וכו' אפילו לפגוע באיכות הסרט קצת אבל לכווץ אותו לגודל שאני רוצה תודה

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  2. אני רוצה להגדיר רק פעם אחת את איזור ה capture ועם שניהן בכל פעם שאני עושה area cpture אני צריך להגדיר אותו מחדש

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  3. Started by ksesa1,

איזה אנטיוירוס חינמי אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  4. יש לי קובץ avi גדול של ככמה ג'יגות (לדוגמא 3 ג'יגה) מה התהליך להקטנת נפחו? ע"י איזו תוכנה אני עושה את זה? ועד כמה אפשר להפחית בלי שזה יפגע באיכות כמה אחוזים? ואם אפשר שזה יעשה לזה קידוד divx או משהו. חשוב לי להזכיר שאני רצה שהקובץ עדיין ישאר קובץ avi . מצטער שאני שואל את זה פה אך אני לא יודע לנסח את זה אחרת. תנסו לענות בבקשה או שתפנו אותי ללינק שיעזור לי כי לא הצלחתי למצוא תודה.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by CrossFire,

שלום, יש לי את האנטי וירוס kespersky וכל פעם זה עושה לי scan איך שאני מתחיל את שולחן העבודה וגם באמצע.... אז איך מפסיקים את ה-scan כי אני לא מוצא את איפה ה-Puese או משהו....

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by LazyBoy,

במסגרת השינויים שעוברים על AOL הם מציעים כמעט כל דבר בחינם. (אפילו קו טלפון בארה"ב) עכשיו הם מציעים את האנטי וירוס של קספרסקי בחינם. מה הקאץ? אין! הם פשוט החליפו את הלוגו של קספקסרי בלוגו של AOL. לינק לאתר: http://www.activevirusshield.com/antivirus/freeav/index.adp? תהנו. LazyBoy (מנהלים, לשקול להוסיף לסטיקי של AV / FW)

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by JHONLEV,

אני רוצה להתקין WINDOWS VISTA אבל בדיסקים של הלוח אם של הכרטיס מסך לא כתוב שהם תומכים בWINDOWS VISTA אני יודע שאולי יש דרייברים תואמים באתר אבל אני לא מצליח למצוא ... אשמח אם תשלחו לי לינקים לדרייברים תואמים תודה מראש יהונתן לב... כרטיס מסך- GEFORCE 7600 GS לידיטק לוח אם של AMD 939 SOKET דגם= NFORCE 4 ULTRA למעבד דו ליבתי

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  8. אהלן. אני אחד שמוסיף הרבה מועדפים. במקום הדרך הרגילה של הוספת מועדפים הייתי רוצה לדעת אולי יש איזה תוסף שכולה מוסיף כפתור קטן שכשאני ילחץ עליו , הBOOKMARK יישמר מיידית ללא שאלות. תודה רבה מראש.

9. מחפש שם של תוכנה שאפשר לדבר איתה ב-XP והיא תפתח את מה שאני אומר

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by raltal,

אם מישהו מכיר את התוכנה אז... איך חותכים סרטים?? אם יש למישהו מדריך אז תודה אם יש לכם עוד תוכנה טובה שאני יכול לחתוך איתה סרטים תנו...

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  11. שלום לכולם דיי מדהים לראות עד כמה הפורום הזה גוסס, יוצאת גרסה חדשה של Photoshop והפורום נשאר כמו שהוא כאילו לא קרה כלום אז ככה, היום זה הגיע, גרסת הבטא של ה Photoshop CS3 מוצעת להורדה באתר של Adobe. מוריד עכשיו, מקווה לא להתאכזב

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by raananweber,

??[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  13. אם אני אאעלה הרבה מה זה יתן לי איך זה מתבטא? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  14. כמו superdragandgo אני גורר את המילה ואז הוא פותח לי אותה באתר של איזה מילון כלשהו האתר כבר בנוי לזה, אני רק צריך שהוא יעתיק את המילה לסוף היקשור ויפתח אותו www.site.com/the word

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  15. הראוטר מתחבר שוב אוטומטית אם הוא מתנתק, אני מחפש תוכנה שתוכל לתעד לי אם קורים מצבים שהאינטרנט אכן מתנתק. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by BandiT,

התקנתי את התכונה Mirc וכאשר אני מנסה להתחבר לשרתים קופצת לי הודעה הבא * Unable to connect to server (Software caused connection abort) - * Connect cancelled ואני לא מצליח להתחבר לשום שרת, יש לזה פתרון? מישהו נתקבל בזה מתישהו?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  17. Started by ofir667,

אני לוחץ על האייקון של האקספלורר וזה לא נכנס לי לאינטרנט, זה יש עושה לי את הקטע הזה עם הדו"ח שגיאות האינטרנט עצמו כן עובד אני יכול להיכנס ממקום אחר. אם צריך להתקין אקספלורר חדש אז תגידו לי איך כי אין לי מושג

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  18. Started by aerosmith,

יש לי פיירפוקס 2 באנגלית שאני נכנס ל YNET ומנסה לקרוא תגובתו הוא לא נכנס לי לתגובות.. הוא פשוט לא פותח אותן.. מה אני עושה?

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  19. Started by nadav1379,

המלצה לתוכנה שתמיר לי AVI ל DVD אבל שלא תוריד את האיכות או שתפגע כמה שפחות באיכות לא משנה אם התוכנה עולה כסף

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  20. Started by marlboro,

יש שמה טונות קבצים , אבל אני אף פעם לא מצליח להתחבר אליו

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  21. למי שלא מבין אז אני מחפש תוספת שתאפשר לי לשחזר את הדפים האחרונים שהייתי בהם בזמן שסגרתי את הדפדפן, בפעם הבאה כאשר אני פותח אותו. ראיתי כזאת אפשרות במקסטון. עדיף שאפשר יהיה גם לבחור איזה חלונות לעלות כמו במקסטון. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  22. דרייבר ללוח אם מ סדרת NFORCE 4 ULTRA CHIPEST דגם- לK8 TRITON סוקט 939 מעבד AMD

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  23. Started by RDS,

אוקי אז יש לי כרטיס מסך X1950 PRO.... כשקניתי את המחשב ועדיין לא הייתי מחובר לאינטרנט, התקנתי את הדרייבר שהיה על הדיסק... הוא פעל בסדר גמור, ואז כשנפתרה הבעיה באינטרנט, הורדתי את הדרייבר המעודכן... מאז, כל פעם שאני נכנס למשחק, או סתם בפעילות השוטפת של המחשב, חלון של הדרייבר עולה, שבו הוא אומר שיש בעיה בדרייבר הוא נאלץ להסגר... ואז יש לי אפשרות או לסגור אותו או לאתר באגים (מה שלא פותר את הבעיה)... בקיצור, האם יש לכם פתרון? אולי זאת בעיה בדרייבר המסויים הזה? תודה

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  24. Started by alfus73,

שלום. מקווה שזה הפורום הנכון לשאלותיי. התקנתי את ה- Bitbomet במחשבי. יש לי מספר שאלות על הורדה דרך ביטרונט: 1. האם בהורדה מסוג זה יש גם תור, בדומה ל- Emule? 2. באופן מפתיע, מרגע ההתקנה, אני מועף לעיתים מהרשת. זה לא קרה לי עם ה- Emule. האם התוכנה גורמת לזה? האם צריך לשנות את ההגדרות? 3. המחשב לי עובד מאד לאט ברמות שאני לא מצליח לשחק במשחקים כאשר ה- Bitcomet עובדת ברקע. האם ככה זה עובד או שיש מקום לשנות אי אילו הגדרות? 4. האם ניתן להגדיר מראש לאיזה שרת להתחבר (בדומה לאימיול)? ואם כן אז איך עושים זאת? 5. מה המשמעות של Score? 6. מהם האתרים המומלצים? 7. האם ניתן לחפש קבצים דרך התוכנה או רק דרך אתרים עם קישורים? ואם כן אז מה מומלץ 8. האם יש הבדל אם במהירות ההורדה בין אם אני בו…

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  25. Started by alfus73,

שלום. מקווה שזה הפורום הנכון לשאלותיי. התקנתי את ה- Bitbomet במחשבי. יש לי מספר שאלות על הורדה דרך ביטרונט: 1. האם בהורדה מסוג זה יש גם תור, בדומה ל- Emule? 2. באופן מפתיע, מרגע ההתקנה, אני מועף לעיתים מהרשת. זה לא קרה לי עם ה- Emule. האם התוכנה גורמת לזה? האם צריך לשנות את ההגדרות? 3. המחשב לי עובד מאד לאט ברמות שאני לא מצליח לשחק במשחקים כאשר ה- Bitcomet עובדת ברקע. האם ככה זה עובד או שיש מקום לשנות אי אילו הגדרות? 4. האם ניתן להגדיר מראש לאיזה שרת להתחבר (בדומה לאימיול)? ואם כן אז איך עושים זאת? 5. מה המשמעות של Score? 6. מהם האתרים המומלצים? 7. האם ניתן לחפש קבצים דרך התוכנה או רק דרך אתרים עם קישורים? ואם כן אז מה מומלץ 8. האם יש הבדל אם במהירות ההורדה בין אם אני בו…

דיונים חדשים בפורומים