תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקחת קטעים ולתזמן אותם על פס קול. שהיה בה את כל האפשרויות של Movie makes של שחור לבן, slow mo , וכו' שיהיה אפשרות FREEZE אפשרות להכניס כל מיני אפקטים בפנים דברים מגניבים.... מה הכי טוב ? תוכנות של Adobe ? איזה ?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שאני אוכל לרשום בה דברים שאני צריך לאותו זמן.. כלומר נגיד ואני אצטרך לכתוב מספר מאוד ארוך והוא נמצא לי במקום מסויים במחשב, אז במקום לגשת למקום הזה במחשב, פשוט לכתוב את המספר הזה בחלון מעל לסרגל המשימות, שיישאר שם עד שאני אחליט למחוק אותו או לשנות אותו למשהו אחר.. אני פשוט עוסק בבנייה של אתר ואני מבצע הזמנות עם מספר כרטיס אשראי שנמצא במסד על המחשב (סתם מספר כרטיס אשראי.. לא שלי או משו כזה ) וכל פעם אני צריך להעתיק אותו מהמסד שלו כדי להכניס את זה לאתר אצלי על מנת לעשות הזמנה.. וזה קורה הרבה פעמים.. אז חשבתיש זה יהיה נחמד שתהיה תוכנה כזו, תמיד אפשר לפתוח את ה notepad או שיחה באיי סי בשביל זה.. אבל חשבתי על משהו קצת פחות גדול ומציק.. תודה למי שימצא משהו כזה
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
האם יש קובץ התקנה אחד של כל הדרייברים הנחוצים למחשב? בין הרכיבים שיש: Display: Intel 82852/8255 GM/GME Graphics Controller מודם: IBM Integrated 56K Modem Monitors: IBM ThinkPad 1024x768 LCD Panel Network adapters: Intel PRO/100 VE Network Connection Intel PRO/Wireless 2200BG Network Connection USB: Intel 82801/DB DBM USB2.0 Enhanced Host Controller 14CD " " " " " 82801 24C2 " " " " " 82801 24C4 " " " " " 82801 24C7 אנא עזרו לי כי זה ממש דחוף, טובה לאדם חשוב! תודה רבה מראש לכל עוזר.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב איתחל את עצמו. מוזר. בלכתי ל- Event Viewer כדי לחפש רמזים ולא מצאתי דבר שיכול להסביר את האיתחול, אבל מצאתי משהו מוזר כש- Windows עלתה בחזרה: Event Type: Error Event Source: Service Control Manager Event Category: None Event ID: 7000 Date: 05/06/2006 Time: 14:42:22 User: N/A Computer: ??? Description: The cpuz service failed to start due to the following error: The system cannot find the path specified. וזה מופיע כמה וכמה פעמים באותה השניה. הלכתי ל- Services, אבל לא ראיתי שם שום סרוויס בשם CPUZ או משהו שמזכיר אותו. בדקתי ב- Registry ומצאתי מפתח בשם LEGACY_CPUZ ובו כניסה בשם Service עם ערך cpuz ועוד שני מפתחות תחת Services בשם cpuz שמנסים להריץ את הקובץ cpuz.s…
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי.. אני צריך את העזרה שלכם גיליתי שאני לא מצליח לקבל למייל של הספק שלי - NETVISION, דרך OUTLOOK אני מניח שזה בגלל שלא מוגדר בOUTLOOK המייל כמו שצריך..מישהו יודע במקרה איך מגדירים? (אם למישהו יש מייל של NETVISION ומשתמש בו, קרוב לודאי שידע לעזור לי) נ.ב. - בOUTLOOK גם מוגדר הHOTMAIL והוא בסדר..
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
בזמן האחרון כמעט כל קובץ שאני מוריד שהוא קובץ RAR אני מקבל הודעת שגיאה Header is courupted ניסיתי להוריד את הקבצים שוב מאתרים שונים וזה חוזר על כול מיני קבצים שונים ניסיתי להתקין את התוכנה שוב וניסיתי להישתמש עם Winrar ו Winace והוינאייס בכלל לא נותן הודעה אבל הוא גם לא מראה שיש בפנים קבצים :-\ עזרה בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שרתים של DELL R410 & 610 רציתי לדעת האם אני יכול לקבוע שכאשר החשמל ניתק וחוזר השרתים יעלו באופן אוטומטי? בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש תוכנה פשוטה שבא אוכל לערוך קבצי וידיאו ומוזיקה למצגת. רצוי חינמית או תוכנה בתשלום עם תקופת ניסיון.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני יכול להפוך xvid ל mpg ניסיתי כמה תוכנות אבל יש רק אפשרות מ divx ל mpg תודה מראש למי שעוזר :-*
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
בשביל מה? אני תמיד סוגר את האימיול כשאני עובד על המחשב ושוכח להפעיל אותו בחזרה כשאני עוזב את המחשב... רציתי לדעת האם ישנה תוכנה שתפעיל לי את האימיול כשהמחשב לא בשימוש 5, או 10 דקות... כמו שומר מסך - אבל שיפעיל את האימיול...
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שוב נתקלתי בבעיה לאחר שהמחשב של נמחק משהו יכול לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
רציתי להוריד את האמיול + וראיתי שאפשר גם להוריד שם קובץ שניקרא Source מה עושה הקובץ הזה? מוסיף לי יותר סורסים?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כשאני מנסה להפעיל את מנהל המשימות בווינדוס xp רשום לי שמנהל המערכת לא אפשר זאת .. יש לציין שאני התקנתי את הווינדוס ולא עשיתי שום דבר שדומה לזה...בנוסף המשתמש שאני משתמש בו הוא האדמיניסטרטור
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מקבץ עמודי PDF שמאוחדים בתוך קובץ אחד אני רוצה להכנס עמוד עמוד ולערוך מבחינת מחיקת אייקונים וטקסט והוספת דברים אחרים. האם זה אפשרי? בעזרת איזו תוכנה?
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בעיה רצינית הוצאתי את הכניסה של הרמקולים והחלפתי לאוזניות ומשום מה פתאום התוכנה הפסיקה להוציא סאונד לרמקולים אבל בלימיטר שמראה אם התוכנה מנגנת או לא, זה מראה לי שהיא מנגנת אבל לרמקולים לא יוצא שום סאונד ובמקביל לזה כל המדיה במחשב עובדת בקיצור,הסאונד בקיובייס לא עובד במקביל למחשב שהכל עובד כשורה תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
נראה לי הכותרת הזאת מתאימה :-\ אז יש לי את המכוניות האלה: 1.http://img.photobucket.com/albums/v348/andrei89/render_72copy.jpg 2.http://img.photobucket.com/albums/v348/andrei89/render_71copy-1.jpg 3.http://www.3dm3.com/portfolio/files/4/7/8/6/0/Koenigsegg_CCX_original.jpg 4.http://www.3dm3.com/portfolio/files/7/8/8/8/0/1_original.jpg 5.http://www.3dm3.com/portfolio/files/7/8/9/2/1/2jcsrvb_original.jpg את תמונה מספר 3 אני רוצה לחלק את התמונה לשתי תמונות ולהעיף את הרקע השחור לבן הזה תמונות 4 ו 5 להקטין ל1600 ל1200 ושתי התמונות הראשונות בגודל הז בדיוק ואת שתי התמונות של 3 גם להגדיל ל1600 ל1200 ואז לעשות לתמונה סרטון{תמונות מתחלפות בתמונה}ברזלוציה 1600 ל1200 בלי שמ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני כבר הרבה פעמים הורדתי אמיול ותמיד הוא לא מוריד לי הוא כל הזמן על צהוב ולא ירוק ואני לא יודע מה לעשות ואיך להגביר את המהירות אז השאלה שלי אם יש למישהו מדריך הוא משהו בשביל להגביר את המהירות של האמיול תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי. התקנתי עכשיו את תוכנת ניהול הצבע של מייקרוסופט ל XP. התוכנה דורשת התקנה של net framework 1.1. אבל אחרי שהיא מותקנת,הוינדוז לא עולה ישר אלא דורש שאלחץ על שם-המשתמש שלי, שזה סתם מיותר עבורי, כי אני היחידי שמשתמש במחשב... מישהו יודע איך לבטל את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני גוזר בצורת מרובע עם פינות מעוגלות? הבנתי מסמנים מרובע ועושים כפטור ימני> FEATER יום טוב.
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
התקתנתי את התוכנה שעבדה בסדר אבל לאחר שהסרתי אותה עדיין קיים כונן וירטואלי של דיוידי. עשיתי לו הסרה אך לאחר שאני מפעיל מחדש את המחשב הוא מזוהה שוב מה עושים.
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בOUTLOOK 2010 ובעבר הייתי מקבל את ההודעות החדשות של הOUTLOOK בצד ימין למטה עם פרטים של ההודעה ושומע צליל של הודעה נכנסת, היום זה כבר לא עולה לי כשאני מקבל הודעה חדשה, איך אני מחזיר את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני מנסה לעשות מאוונט אימג' בדימון טולס הוא עושה לי(לכל קובץ)שהקובץ לא תואם או משו כזה....מה לעשות? זה די דחוף תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך אני פותח קובץ עם הסיומת lcd? ניסיתי בDAEMON TOOLS ולא הצלחתי לפתוח...
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אם KASPESKY 6.0303 הכל היה סבבה אבל אם החדש )6.1.404 אי אפשר לראות תמונות באתרים!!! זה כולל את HWZONE אני מתכוון לזה שלא רואים את התמונות\פרסומות הזזות... בבקשה עזרו לי :'(
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ההתקנה לוקחת הרבה זמן ואז הוא כותב שיש שגיאות בהתקנה חוזר אחורה ומבטל את ההתקנה... ??? (הבעיה היא לא בדיסק)
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-