עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הראוטר מתחבר שוב אוטומטית אם הוא מתנתק, אני מחפש תוכנה שתוכל לתעד לי אם קורים מצבים שהאינטרנט אכן מתנתק. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  2. כמו superdragandgo אני גורר את המילה ואז הוא פותח לי אותה באתר של איזה מילון כלשהו האתר כבר בנוי לזה, אני רק צריך שהוא יעתיק את המילה לסוף היקשור ויפתח אותו www.site.com/the word

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by nadav1379,

המלצה לתוכנה שתמיר לי AVI ל DVD אבל שלא תוריד את האיכות או שתפגע כמה שפחות באיכות לא משנה אם התוכנה עולה כסף

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  4. Started by CrossFire,

שלום, יש לי את האנטי וירוס kespersky וכל פעם זה עושה לי scan איך שאני מתחיל את שולחן העבודה וגם באמצע.... אז איך מפסיקים את ה-scan כי אני לא מוצא את איפה ה-Puese או משהו....

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  5. אם אני אאעלה הרבה מה זה יתן לי איך זה מתבטא? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by marlboro,

יש שמה טונות קבצים , אבל אני אף פעם לא מצליח להתחבר אליו

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  7. Started by raananweber,

??[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  8. למי שלא מבין אז אני מחפש תוספת שתאפשר לי לשחזר את הדפים האחרונים שהייתי בהם בזמן שסגרתי את הדפדפן, בפעם הבאה כאשר אני פותח אותו. ראיתי כזאת אפשרות במקסטון. עדיף שאפשר יהיה גם לבחור איזה חלונות לעלות כמו במקסטון. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  9. Started by alfus73,

שלום. מקווה שזה הפורום הנכון לשאלותיי. התקנתי את ה- Bitbomet במחשבי. יש לי מספר שאלות על הורדה דרך ביטרונט: 1. האם בהורדה מסוג זה יש גם תור, בדומה ל- Emule? 2. באופן מפתיע, מרגע ההתקנה, אני מועף לעיתים מהרשת. זה לא קרה לי עם ה- Emule. האם התוכנה גורמת לזה? האם צריך לשנות את ההגדרות? 3. המחשב לי עובד מאד לאט ברמות שאני לא מצליח לשחק במשחקים כאשר ה- Bitcomet עובדת ברקע. האם ככה זה עובד או שיש מקום לשנות אי אילו הגדרות? 4. האם ניתן להגדיר מראש לאיזה שרת להתחבר (בדומה לאימיול)? ואם כן אז איך עושים זאת? 5. מה המשמעות של Score? 6. מהם האתרים המומלצים? 7. האם ניתן לחפש קבצים דרך התוכנה או רק דרך אתרים עם קישורים? ואם כן אז מה מומלץ 8. האם יש הבדל אם במהירות ההורדה בין אם אני בו…

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  10. Started by alfus73,

שלום. מקווה שזה הפורום הנכון לשאלותיי. התקנתי את ה- Bitbomet במחשבי. יש לי מספר שאלות על הורדה דרך ביטרונט: 1. האם בהורדה מסוג זה יש גם תור, בדומה ל- Emule? 2. באופן מפתיע, מרגע ההתקנה, אני מועף לעיתים מהרשת. זה לא קרה לי עם ה- Emule. האם התוכנה גורמת לזה? האם צריך לשנות את ההגדרות? 3. המחשב לי עובד מאד לאט ברמות שאני לא מצליח לשחק במשחקים כאשר ה- Bitcomet עובדת ברקע. האם ככה זה עובד או שיש מקום לשנות אי אילו הגדרות? 4. האם ניתן להגדיר מראש לאיזה שרת להתחבר (בדומה לאימיול)? ואם כן אז איך עושים זאת? 5. מה המשמעות של Score? 6. מהם האתרים המומלצים? 7. האם ניתן לחפש קבצים דרך התוכנה או רק דרך אתרים עם קישורים? ואם כן אז מה מומלץ 8. האם יש הבדל אם במהירות ההורדה בין אם אני בו…

11. Started by BandiT,

התקנתי את התכונה Mirc וכאשר אני מנסה להתחבר לשרתים קופצת לי הודעה הבא * Unable to connect to server (Software caused connection abort) - * Connect cancelled ואני לא מצליח להתחבר לשום שרת, יש לזה פתרון? מישהו נתקבל בזה מתישהו?

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  12. דרייבר ללוח אם מ סדרת NFORCE 4 ULTRA CHIPEST דגם- לK8 TRITON סוקט 939 מעבד AMD

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  13. Started by VIPERANAF,

קניתי אתמול לוח אם חדש + מעבד כפול ליבה + זכרונות אבל שמרתי את ההארדיסק הקודם שלי ופירמטתי רק את ה C (הוא מפוצל) כשאני לוחץ על תיקייה שמכילה תקיות נוספות (נגיד אני לוחץ על D:) יש כמו דיליי של שניה ואין לי מושג למה זה קורה ההארדיסק הוא SATA של WD אם זה עוזר למישהו - בבקשה תעזרו לי - האם זה בעיה בווינדוס?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by RDS,

אוקי אז יש לי כרטיס מסך X1950 PRO.... כשקניתי את המחשב ועדיין לא הייתי מחובר לאינטרנט, התקנתי את הדרייבר שהיה על הדיסק... הוא פעל בסדר גמור, ואז כשנפתרה הבעיה באינטרנט, הורדתי את הדרייבר המעודכן... מאז, כל פעם שאני נכנס למשחק, או סתם בפעילות השוטפת של המחשב, חלון של הדרייבר עולה, שבו הוא אומר שיש בעיה בדרייבר הוא נאלץ להסגר... ואז יש לי אפשרות או לסגור אותו או לאתר באגים (מה שלא פותר את הבעיה)... בקיצור, האם יש לכם פתרון? אולי זאת בעיה בדרייבר המסויים הזה? תודה

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  15. Started by amitdavidi,

לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3341509,00.html

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  16. Started by JHONLEV,

דרייבר ללוח אם מ סדרת NFORCE 4 ULTRA CHIPEST דגם- לK8 TRITON סוקט 939 מעבד AMD

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  17. Started by The Dom,

קיבלתי אותו יחד עם ה X-FI אני יודע שזה דמו אבל בטוח יש שם מקום ליצירת הביט עצמו ... ואני לא מוצא אותו! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  18. לפני המון זמן השתמשתי ב XILISOFT שחשבתי שזו תוכנה טובה אבל היא מכווצת שירים על איכות נמוכה (128KB) עד שהבנתי שאפשר גם להפוך עם הITUNES את השירים ל MP3 וזה איכות יותר גבוהה (190KB). אני עכשיו מחפש תוכנה שתהפוך לי את השירים לאיכות יותר טובה מ 190KB ... תודה לעוזרים (ד"א OGG מבחינת סאונד יותר טוב מ MP3? יש לי IAUDIO X5L )

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by FinaLMakeRr,

אני פשוט לא מצליח ולא יודע איך לשנות דברים למרות שיש לי המון תוכנות אבל אני לא מצליח להבין איך סדר הדברים מתבצע באתר ואיך לשנות בעיקר בגלל הפלאש הארור הזה! www.gaash1.co.il אם מישהו מבין בבקשה תשימו לינק טוב או תעזרו, תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  20. Started by JHONLEV,

אני רוצה להתקין WINDOWS VISTA אבל בדיסקים של הלוח אם של הכרטיס מסך לא כתוב שהם תומכים בWINDOWS VISTA אני יודע שאולי יש דרייברים תואמים באתר אבל אני לא מצליח למצוא ... אשמח אם תשלחו לי לינקים לדרייברים תואמים תודה מראש יהונתן לב... כרטיס מסך- GEFORCE 7600 GS לידיטק לוח אם של AMD 939 SOKET דגם= NFORCE 4 ULTRA למעבד דו ליבתי

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by aerosmith,

יש לי פיירפוקס 2 באנגלית שאני נכנס ל YNET ומנסה לקרוא תגובתו הוא לא נכנס לי לתגובות.. הוא פשוט לא פותח אותן.. מה אני עושה?

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  22. Started by anox,

שלום רב, במקום עבודתי מותקנת מערכת סינון קבצים על המייל החיצוני. עקב כך אינני יכול לשלוח לעצמי או לקבל קבצים שאני מעוניין לקבל, ובעיקר קטעי וידאו. האם ישנה דרך להערים על הסינון הנ"ל?? כמובן ששינוי Extentions, וכיווצים למיניהם לא עזרו. אני מחפש דרך "לשנות" את הקבצים ואז להחזיר אותם לצורתם המקורית, אצלי במשרד. תודה, Anox

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  23. Started by SpaZamm,

שלום לכולם, משהו מוזר קורא למחשב שלי. הסימפטומים למחלה כוללים: -איטיות מטורפת. - כל פעם שהמחשב עולה הוא אומר לי שני דברים: ctfmon.exe רוצה לעלות בSystem Startup והמחשב לא עובד אלא אם אני מאשר. WINDOWS מצא חומרה חדשה, למרות שבוודאות אין לו שום חומרה חדשה מחוברת. -כל פעם הסייר קבצים נתקע, כלמר אני מנסה לעשות פעולה פשוטה כמו להפעיל שיר דרך התיקיה שלי והוא נותן הודעת שגיאה: "Windows Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." -והכי מדאיג: המחשב לא מצליח לכבות את עצמו או לעשות ריסט בלי "התערבות מכנית", כלמר לחיצה ידנית על כפתור הכיבוי/ריסט. הרצתי כמובן מספר תוכנות נגד ספייורים וסריקה של האנטיוירוס (NOD32) אבל התופעה נמשכת. ממה …

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. איך פותרים תבעיה כל כמה דקות המחשב מיתכבה יש פיתרון לזה????? מה עושים? :-\ תמונה למטה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים