תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי את ה CRATIVE AUDIGY 2 VALUE ובאה איתו תוכנה ששולטת על הסאונד והכל אבל היא כבדה ולוקח לה זמן לעלות (ועוד המחשב חזק שלא תגידו) וזה סתם מעצבן אז אני לא מפעיל אותה ואז יש לי ב TASK BAR את ה PLAY CONTROL, זה הרגיל שיש בוינדוס. הבעיה היא שכל פעם שאני לוחץ למטה על האייקון שלו ב TASK BAR הוא פותח חלון חדש, וככה אני יכול להגיע לאלף חלונות כאלה.. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
האם יש איזושהיא דרך לקבל את הסריאל של ההתקנה של הWINDOWS דרך התיקייה עצמה? איבדתי את הסריאל של ההתקנה ואני צריך לפרמט אבל אין לי את הקוד תודה על העזרה אם אפשר שיהיה סריאל דרך תיקיית WINDOWS ולא כל מיני תוכנות תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישו יכול לתת לי מדריך ולעזור לי אפילו אישית אולי, (PLZ) בהמרת קבצי AVI לDVD ואז לצרוב אותם..? אוקיי חיפשתי בפורום ולא מצאתי מה שאני מחפש, אני צריך מדריך להמרת קבצי AVI לDVD ואז לצרוב אותם...
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום לכם אתמול נתקע לי המחשב לזמן ארוך מידי והחלטתי לכבות אותו ידנית (כפתור) לאחד מכן הדלקתי והווינדוס עשה לי CHECKDISK (CHKDSK( לאחר מכן הווינדוס עלה ובמסך הכחול הזה לפני שרואים את השולחן עבודה היה רשום משהו "RESETING YOUR DESKTOP" -בערך לא בדיוק ככה אחרי זה השולחן עבודה שלי כולו נמחק רוב התוכנות במחשב זיהו כאילו הן לא מותקנות בכלל הווינדוס ביטל את הAERO נמחקו מועדפים ועוד ממש כאילו הווינדוס פירמט את עצמו (אבל הקבצים על הכונן נשארו אני חושב) הבעיה המרכזית שלי היא שכל חלון כלשהו של אקספלורר שאני מנסה לפתוח (המחשב שלי או כל סוג של תיקיה שהיא) לא נפתחת כאילו אני לוחץ ולא קורה כלום.. מה אני יכול לעשות חברים? תודה רבה לכם עריכה: ניסיתי גם SAFEMODE ואותו דבר אקספלורר לא עובד ע…
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
תוכנה שעורכת קבצי MP3 כולל חיתוכים של חלק מהשיר והמרות של סטיראו/מונו ו KBPS תודה.
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
-
אמ..... קנו לי DVD/TV/MP3 נייד חדש, ואני רוצה לצרוב לדיסק קליפים מכיוון שאין לי כרטיס זיכרון אבל יש לי בעיה, הורדתי כמה קליפים בקובץ BS PLAYER וכשאני מנסה לצרוב את זה על VCD דבר ראשון זה לא מראה לי בהתחלה בכלל את הקבצים, אני משנה למטה ל ALL FILES ולוחץ על הקובץ ומופיעה לי שגיאה.... וכן יש מספיק מקום בדיסק..... ניסיתי לעשות פתח באמצעות MEDIA PLAYER ואז ניסיתי לצרוב שוב אבל זה עדיין לא הראה לי את הקבצים בהתחלה ושוב פעם ניסיתי ALL FILES והוספתי והייתה עוד פעם שגיאה.... אז מה לעשות? אולי איזה תוכנת המרה לAVI?
-
- 2 תגובות
- 439 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שיכולה לקודד סרטים לHD DVIX, בעיקר MPEG2 אבל גם WMV. תודה רבה!!!.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קיימת תוכנה כזאת חינמית?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום חברים חרשתי את הגוגל ומצאתי רק את הדרגון הזה שלא עובד רק בשפה האנגלית. אני מחפש תוכנה שתתמלל את מה שאומר לה בשפה העברית, העם משהוא שמע או מכיר תוכנה כזאת? אשמח לעזרה, תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה. כל פעם שאני נכנס לאתר, אני מחדש צריך להכניס שם משתמש וסיסמה. כנראה שיש בעיה עם הקוקיז במחשב. אני גולש עם FireFox 3.5.2. מישהו יודע איך פותרים את זה\צריכים עוד פרטים?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג דרייבר לכרטיס קול שיש לי (הוא מובנה בלוח אם) לווינדוס 7? תודה רבה :]
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
נכון שניתן בעזרת אתרים ותוכנות שונות לשמור קליפים מ-youtube ועוד מספר אתרים נפוצים, אבל מה עושים כשרוצים לשמור קטע וידיאו מאתר פחות מפורסם שהכלים היעילים שיש לגבי youtube לא מאפשרים שמירה ממנו ?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
החלפתי את המכשיר שלי מסוני אריקסון לנוקיה וקרה לי הדבר הכי מעצבן: השמות הפרטיים בספר הטלפונים התחלפו עם שמות המשפחה בסלקום אומרים ש"ככה זה" יש איזו תוכנה שיכולה לעשות לי את העבודה? אני שאני אצטרך ידנית לעבור על 500 מספרים בערך?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שהיא מילון אנגלי-עברי (ואם יש גם עברי-אנגלי זה טוב). כמובן שרצוי תוכנה שהיא חינם. אם אין ברירה, אני מוכן לשלם קצת אם התוכנה טובה. אשמח לשמוע מה דעתכם על Babylon - האם התוכנה טובה? האם יש במילון גם מונחים של מילונים מקצועיים-ספציפיים (למשל בתחום ביולוגיה, כימיה, מדעי המחשב וכו')? האם אני אקבל רק את המקבילה של המילה בעברית, או שיש גם מידע לגבי המושג (יעני איזו שורה שתסביר מה בדיוק הכוונה ולא רק התרגום בעברית)? האם היא שווה את הכסף? מה בדיוק צריך לקנות? (יש משהו שעולה 235 ש"ח, ויש משהו שכולל oxford באיזה 200 ש"ח יותר או משהו כזה - מה מהם צריך?) תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם WINDOWS XP HOME עם אופיס 2007 אני רוצה לפרמט אותו אבל אין לי את המפתח של האופיס (לא יודע למה אבל אייבורי הדביקו רק את המדבקה של הווינדווז ) יש דרך להוציא אותו מהאופיס??
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני ינסה להסביר אני עובד עם מסך 22 כול דף שאני פותח אני צריך להזיז את העמודה ימינה כדי לראות מהקצה איך מסדרים שזה יהיה אוטומטי
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני לא יכול להתחבר לאינטרנט במחשב בגלל שהETHERNET לא עובד. ניסיתי כמה גרסאות של דריברים Nforce 4 (לוח של GIGABYTE NFORCE 4 ULTRA-9) וכולם מציגות לי את ההודעות האלה כאשר מנסה לגלות חומרה חדשה של חיבורי רשת: עריכה: ניסיתי דרך מצב בטוח ואותו דבר. ואין לי דרך לשחזר מערכת כי ביטלתי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה שעורכת קבצי תמונה לדוגמא אם יש כתב ואני רוצה להעתיק אותו מהתמונה ל WORD ולערוך אותו תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 427 צפיות
-
-
כאשר אני רושם את שם המשתמש ואת הסיסמא שלי אני מסמן לו לזכור סיסמא. אם אני יוצא מהמסנג'ר ואח"כ נכנס הוא אמנם זוכר אותי אבל אם אני מכבה את המחשב ומדליק אותו שוב ומנסה להיכנס למסנג'ר הוא לא "זוכר" את היוזר ואת הסיסמא שלי. בעבר לא היתה לי בעיה והא היה "זוכר" את היוזר והסיסמא שלי גם לאחר שהייתי מכבה את המחשב. מה יכולה להיות הסיבה שהמחשב שלי חלה לפתע במחלת השיכחה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב מותקנת מ"ה עם MUI לעברית בעדכונים שנעשו תפריטי האקספלורר הפכו לאנגלית יש אפשרות להפוך אותם לעברית ?? אולי פתרון אחר?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום המתאים,מקסימום יעבירו אם מישהו מכיר חבילה טובה אני צריך שיהיה בה גם VOBSUB תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(שואל בשביל חבר) שלום רב, במחשב שלי (עם אקס פי) יש בעיה בהתקנה תוכנות האנטי וירוס בזמן ההתקנה, המחשב (תוכנת ההתקנה יותר נכון) נתקעת באמצע ולא מאפשרת לי להתקין בתוכנה : Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0.18 זה נתקע באמצע התקנת הקובץ Kav.exe ועוד קובץ נוסף בתוכנה : 7.5 AVG זה נתקע באמצע כי בפעם הראשונה שהותקנה התוכנה החבר ביטל בטעות את ההתקנה באמצע, זה לא נותן אופציה להתקין שוב וזה טוען את הטענה הבאה : Local machine: installation failed Installation: Error: Action failed for file avgamsvr.exe: creating file.... No such file or directory תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הגעתי פתאום למצב פה פתאום יש לי מקומות באתרים שונים שמופיעים בחום ולא כחול ראו קובץ מצורף יש למישהו מושג למה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום הורדתי adobe flash player10 יחד עם הplugin שלו.רואים אותו בתוכניות אך בהרחבות לא.הוא עובד אבל ב.flv הוא נתקע כל 2 שניות וטוען את עצמו.האם זה אמור להיות ככה?גם מטרידה אותי העובדה שהוא לא מופיע בהרחבות.האם זה בעיה של המחשב או של חלונות או שאולי זה תקין?לעומת זאת את הshock wave 11 של אדובי רואים בשני המקומות
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-