תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 הראדיסקים במחשב אחד לא חילקתי אותו לכלום. השני חילקתי אותו ל3 כוננים בינהם SYSTEM. גודל הHD הוא 250GB. חילקתי שכונן C (system יהיה 48 גי'גה, ונשארים האחריןם כל אחד ו9192 נגמר לי המקום בכונן C, שןם אני מתקין משחקים ותוכנות עבודות תמונות וכו'. אני רוצה לקחת מ2 הכוננים מקום ולהוסיף לכונן C, או מכונן אחד. איך עושים את זה בתוכנה? או שכדאי לי ליצור כונן רביעי מהHD הזה ולעשות ממנו רק התקנות של משחקים? או שלא כדאי ופשוט להוסיף לC? תציעו לי,אבל גם את הדרך לעשות זאת בתוכנה. Norton Partition Magic תודה
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
יש לי כבר איזה ארור כמה זמן שאני פותח תוכנות או משהו ואז מופיע לי הארור וסוגר לי את אותה תוכנה או אפילו כמה תוכנות לפעמים הנה תמונה: http://img409.imageshack.us/img409/11/errorio2.jpg
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אהלן ב Tutorials מסויימים המקצוענים מוצאים שימוש ל Stamp Tool בהמון מקרים, אבל אני וה Stamp Tool לא יכולים להסתדר. אני מדבר בעיקר על הסרת קמטים על העור ע'י הכלי, ברוב המקרים הוא פשוט לא עושה את העבודה ואני משתמש ב Healing Brush בשביל זה. האם יש עוד איזשהם הגדרות ל Stamp Tool? כי כשהוא שימושי הוא איכותי הרבה יותר מה Healing Brush. אשמח לכל טיפ
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כשאני פותח את הוורד במסמך מסוים ולוחץ שהסמן יעבור לנקודה כלשהי... הסמן מתחיל לחזור אחורה עד שהו מגיע להתחלת המסמך. עוד דבר שאני לוחץ למשל על "קובץ" כול הרשימות מתחילות להפתח ולהסגר. מישהוא עוד נתקל בבעיה? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני רוצה לפעול REGEDIT לא טקסט איך עושים לבטל טקסט?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכם הורדתי fire fox אני מאוד מרוצה מהדפדפן הזה! חוץ מבעיה אחת שאני פותח איזה שהוא אתר לא משנה איזה אז בדפדפן כל החלק מתחת לשורת הכתובת עולה ויורד למטה ולמעלה וזה רוטט כזה ומפריע מאוד בעין! מישהו מכיר את הבעיה? מה הפיתרון לזה? תודה רבה יונתן
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קטנה (אני חושב?!), יש לי את התוכנה הזו, bitcomet, אבל משהו לא ברור לי, למה היא לא נישארת על מהירות הורדה קבועה או לפחות שתהיה עיקבית, מה ז"א? לפעמים המהירות היא 175-181kb\s אבל לפעמים זה יורד ל-10-15 kb\s מדוע ולמה?, האם זה בגלל שהמודם שלי מחובר באמצעות usb למחשב או שזה בכלל לא קשור למהירות הורדה? (אני פועל באמצעות שיטת האילמניציה, קודם אני שולל את כל האפשרויות שבכלל קיימות), רוחב הפס שלי הינו 1.5 על 256. אנא עיזרו לי לדעת למה זה לא עקבי כ"כ!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בבדיקה של הכוננים נראה כי האנטי וירוס לא מצליח לפתוח הקרבה קבצי וינדוס, האם דבר זה תקין או לא? http://img146.imageshack.us/img146/1285/picture1ot7.jpg
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי OFFICE 2003 אבל אין איות יעני מתי שאני כותב סתם (כמו: גדשגד דשגדשדגש) לא מופיע הקו האדום מתחתיו שזה אומר שזה לא נכון... אתם כבר מבינים אני חושב שצריך להוריד את הדבר הזה שזה מוסיף.... אני ניסיתי לחפש באתר MICROSFT ולא מאצי אולי אתם תוכלו לעזור לי למצוא
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
אני משתמש מרוצה כבר כחצי שנה בavg, אך לאחרונה הוא מציג הודעה שהרישון יסתיים בינואר. על איזה אנטי וירוס חינמי אתם ממליצים ?
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
באיזה דפדפן אינטרנט אתם משתמשים? איני יודע אם שאלה זו נשאלה בעבר אבל סתם מעניין אותי. אגב אם אתם מצביעים אז גם תנסו להסביר מדוע בחרתם דווקא בו. יש לכם 3 אפשרויות הצבעה. אני בחרתי ב: אופרה-הכי מהיר. פיירפוקס-הכי מאובטח,נוח לשימוש. מקסטון-לפעמים לאתרים שלא תומכים ב FF ואופרה למרות שיש IE טאב לפיירפוקס.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה לנעילת המחשב. מרגע הפעלת הנעילה תהיה אפשרות לבטל את הנעילה רק ע"י סיסמא או כיבוי/אתחול המחשב. חפשתי בגוגל ולא מצאתי תוכנה שמוצאת חן בעיניי. אשמח אם תעזרו, תודה.
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי בעיה בסאונד, כל קובץ קול/וידאו שאני מפעיל לא משנה דרך איפה winamp/media player יש בעיה בשמיעה... יש עיוות בסאונד וזה נשמע כך שהקול רץ מהר מדי והגוון קול נהיה ציפציף כזה במקום הגוון קול המקורי... בקיצור לא שומעים כמו שצריך לשמוע באמת... ניסיתי להתקין דרייברים יותר מעודכנים! מהאתר של היצרן לכרטיס קול וגם לעדכן, לשחק בהגדרות וזה עדיין נשאר... זה המפרט של המחשב: Original description: T5500(1.66GHz), 512MB RAM, 80GB 5400rpm HD, 15in 1024x768 LCD, Intel 950, CDRW/DVDRW, Intel 802.11abg wireless, Modem, 10/100 Ethernet, IEEE 1394, 6c Li-Ion batt, WinXP Home
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם, משהו מוזר קורא למחשב שלי. הסימפטומים למחלה כוללים: -איטיות מטורפת. - כל פעם שהמחשב עולה הוא אומר לי שני דברים: ctfmon.exe רוצה לעלות בSystem Startup והמחשב לא עובד אלא אם אני מאשר. WINDOWS מצא חומרה חדשה, למרות שבוודאות אין לו שום חומרה חדשה מחוברת. -כל פעם הסייר קבצים נתקע, כלמר אני מנסה לעשות פעולה פשוטה כמו להפעיל שיר דרך התיקיה שלי והוא נותן הודעת שגיאה: "Windows Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." -והכי מדאיג: המחשב לא מצליח לכבות את עצמו או לעשות ריסט בלי "התערבות מכנית", כלמר לחיצה ידנית על כפתור הכיבוי/ריסט. הרצתי כמובן מספר תוכנות נגד ספייורים וסריקה של האנטיוירוס (NOD32) אבל התופעה נמשכת. ממה …
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ישנה בעיה שחוזרת על עצמה ב- MSN Messenger 7.5 וגם ב- 8. ב- 7.5 לא הייתה רשומה השגיאה, זה פשוט לא נתן להתחבר. עשיתי בדיקת התחברות במסנג'ר, התנקתי והתחברתי, כיביתי את המודם.. מה לא עשיתי ב MSN Messenger 8 רשומה הבעיה, והמספר שלה הוא: 81300030d הבעיה עם זה שכאשר אני לוחץ 'עזרה', בדרך כלל זה מציג את הבעיה ואת הדרכים לפתרונות שלה, רק שהבעיה הזו לא מופיעה כך שאין לי מושג מה הפיתרון! ניסיתי פיתרונות של בעיות התחברות אחרות, אך גם הן לא עזרו... אני מחפש מישהו שמבין בתוכנה, שזה קרה לו ושהוא יודע מה לעשות. אשמח לפיתרון =)
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום יש לי קבוץ שלא רוצה למחק אז אך אני יכול למחוק אותו??
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, עד לא מזמן FIREFOX 2 פעל מעולה, בלי שום בעיות. (והייתי מאוד בעדו ולא בעד IE7) לאחרונה, כל כמה זמן יש לו בעיות שונות... תפיסת המון זיכרון!! (190K, גם כשיש רק 3 TAB-ים פתוחים) קריסות פתאומיות. הוא כבר לא עובד כמו שצריך באתר ONE.CO.IL (רושם מדי פעם RUNTIME ERROR, והלינקים שם לא עובדים) ועוד בעיות דומות באתרים שונים. לא התקנתי שום תוסף חדש, והגרסא שלו היא החדשה ביותר. למשהו עוד הייתה בעייה כזו?? התוכנה היחידה שהתקנתי בחודשיים האחרונים הייתה VISUAL SUDIO 2005 ו 2003) (מה הסיכוי שזה קשור???)
-
- 41 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אוקיי אז, אני לא בטוח אם זה מתאים לפורום הזה או רשתות ואינטרנט, בכל מקרה, זה נראה לי מן שילוב. לעניינו - אחי מנסה להתחבר למסן שלו [הוא חי בארה"ב] ללא הצלחה... העברתי חיפוש בפורום לגבי כמה בעיות במסן, מצאתי פתרונות והצעתי אך זה לא הועיל. אני חייב להדגיש כמה דברים - הכתובת והסיסמא הם 100% נכונות [ניסיתי במחשב שלי והוא מתחבר..].. כמו כן, התוכנה עצמה על המחשב שלו מתחברת למסן בכללי [לצורך העניין הם משתמשים שם ב-2 MSN's]. רק על הכתובת שלו אין הצלחה.. אגב , השגיאה שמופיעה בד"כ היא - 8100030d הצעות ופתרונות יתקבלו בברכה רבה... ו.. תודה !
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הבנתי שיש כזאת תוכנה שאומרת לך את הגודל המתאים לקופסאות ושם אתה שם את הרקע של הסרט או של המשחק כמו שיש בחנות.. ואם יש מקום שאפשר להוריד גם רקעים כאלה אני ממש אשמח..
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה לבדיקת איכות המיקרופון, את תגידו לי כמו ה-record בוינדוס אלא אחר שמורידים.... חבר שלי אמר לי שהוא לא שומע אותי כל כך טוב....
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כשנה תכננתי מבנה ציבורי ולאחר מכן הוצאתי תמונות מהדמיה שעשיתי באוטוקאד, הקובץ נפגם ואין באפשרותי לפתוח אותו... התמונות שהוצאתי קטנות מאד ולא מתאימות לפרזנטציה שאני צריך להגיש בימים אלו. האם יש אפשרות לעשות משהו עם התמונות שאוכל להגדיל אותן (להדפסה) ובכל זאת הן יהיו ברורות? אודה מאד לכל עזרה שתינתן. ברק
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שאני שומר תמונה מהאינטרנט זה לפעמים שומר לי על JPEG ולפעמים על untitled וזו אותה תמונה.. אני לא מצליח לשנות בחלון של השמירה לשנות לJPEG מה עושים כדי שהתמונה תמיד תשמר לפי השם שלה ולפי JPEG
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-