עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני עובד עם אימיול תחת ווינדוס ויסטה. בהתאם להוראות מפורטות שקראתי באינטרנט, שיניתי את ה-max connections בהגדרות של ויסטה ועידכנתי לגירסה של tcpip.sys חדשה שאמורה לתמוך בהגדלת-max connections וב-half open connections (נעשה לפי הוראות מדוייקות שקראתי ברשת). כעת, כאשר אני עובד עם אימיול, לאחר כמה שעות המחשב לפתע קורס. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? מערכת: Q9550, 4GB, Asus P5Q Pro, ויסטה SP1.

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  2. Started by udi,

האם משהוא יודע איך אפשר שהתוכנה הזאת תבדוק לבד האם יש לי EMAIL ואם כן תודיע לי ולא שאני כל הזמן אבדוק

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  3. שלום, אני מחפש תוכנה שיכולה לסנן רעשים מקובצי מוזיקה כמו MP3 WAV וכו'... אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אחת כזאת, תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  4. כל פעם שאני מנסה לפתוח את הIE לוקח לו כמה עשרות שניות טובות כדי להפתח... וגם שאני מנסה לפתוח חלונות חדשים בIE לוקח לו מלא זמן ולפעמים הוא גם נתקע! הורדתי ADAWARE והעפתי את כל הSPYWARE שהיו לי ועדיין קיימת הבעייה.. :'( למישהו יש פיתרון אחר?? תודה מראש תומר

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by nir8e,

הטקסט מאוד לא חד בכרום ביחס לIE9 ואפילו ביחס לFF התקנתי את התוסף IE TAB שאמור לשפר את המראה אך עדיין כרום נראה ממש זוועה. מישהו יודע אם יש משהו לעשות ?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  6. Started by Vidati,

או קיי אז ככה אני מידלתי כמה דברים עכשיו השאלות שלי הן: איך ואיפה אפשר ללמוד טקסטור? איך אני עושה אפקט של פוקוס בתמונה למשל שמשהו קרוב יראה מטושטש ומשהו רחוק יראה חד וברור? ואיך אני עושה אפקט של מים עומדים אבל שהייה ריאליסטי? תודה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/n/a/z/a/r/1/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200409041851127005/200606291556009372/qwqwqwqwqwqwqwqqwqwqwqqwqw.jpg http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/n/a/z/a/r/1/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200409041851127005/200606291555283327/qwqwqwq.jpg http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/n/a/z/a/r/1/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200409041851127005/200606291554074373/qwq.jpg …

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  7. כלומר, אם עשיתי גרף עמודות והעברתי את הנתונים לשקפית פאוור פוינט. כעת, כאשר אצגי את המצגתאני רוצה שבמקום שכל השקופית תעלה במכה אחת, כל עמודה "תטפס" לאט לאט עד שתיעצר לפי הנתונים.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  8. PICAVIEW... תוכנה שממש אהבתי... פשוטה, שוקלת כלום, ונותנת גישה נוחה מאוד לתמונות, כפתור ימני בEXPLORER\MY COMPUTER וכל ממשקי WINDOWS בעצם... ואתה מקבל את התמונה מוגדלת אבל בקטן בתוך התפריט עם כמה אפשרויות עריכה בסיסיות ובלחיצה על התמונה היא הייתה נפתחת לגודל מלא. פשוט, נוח ועוזר המון לעבודה על המחשב. עכשיו עם XP pro 64bit היא כבר לא עובדת ואין לה עדכונים, זאת תוכנה שלא עודכנה מסוף שנות ה90... אני מחפש בנרות משהו דומה, אם מישהו מכיר אני אשמח לשמוע על פתרונות חלופיים ! תודה! אוהד.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  9. Started by skywalker13,

כל פעם שאני צורב דיסק דיוידי בנארו הוא שואל אותי את השאלה הבאה? you are going to burn a multisasion dvd wich is not readble by all the operating systems. ואז יש לי 2 אפשריות: burn miltisasion disk burn without bultisation מזה multisation? ומה כדאי לבחור?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  10. שלום הקלטתי תוכנית בדיוידי ע"י המקליט דיוידי של LG. באיזה תוכנה אני יכול לערוך את ההקלטה שלי ולשפוך אותה בחזרה לדיוידי - בתור פורמט של דיוידי? תודה.

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  11. ישנה אפשרות להעלים את הכוננים של הגוגל דרייב מהמחשב שלי ? אם כן, אשמח לדעת איך. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  12. Started by AMIT_MEG,

אני מחפש תוכנה שיכולה להקליט את כל הפעולות של המחשב. לא תוכנה שמקליטה את המסך... תוכנה שמקליטה מה עשיתי במחשב, מה לחצתי במקלדת, לאן התחברתי האם חיברתי mp3 או disk on key או כל פעולה עשיתי. :yelclap:

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  13. יש לי בעיה בסייד באר כתוב שצריך לגרור אבל זה לא נגרר לי http://www.thoosje.com/how-to-use-the-sidebar.html http://img247.imageshack.us/img247/9061/thoosjesidebarfm4.jpg

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  14. מבלי להסיר את האנגלית? ואם לא או שלא רצוי- האם אפשר להסיר רק את WORD כדי להתקין את הגרסה העברית מחדש או לחילופין להתקין על (=לדרוס)??? תודה

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  15. Started by D-Bang,

האקספלורר שלי עובד בסדר גמור ומציג תמונות בכל האתרים בלי שום בעיה, רק מה חלק מהאתרים דוגמת GAMESPOT עושים לי בעיות.. ופשוט לא מראים את התמונות באתר, במקום אני רואה את ה- X האדום למעלה. וכנ"ל ב LIONETWORK (רק הקישורים של תמונות המשחקים שלקוחים מGAMESPOT) ומדי פעם אני נתקל בעוד אתרים עם אותה בעייה.. ולא עוזר עם אני לוחץ REFRESH על התמונה, כאילו איזשהו פלאג נדפק שם ולא משנה מה הסיומת של הקובץ, זאת אומרת JPG הוא כן מראה לי אבל לא כשזה בGamespot למישהו יש הסבר לתופעה?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  16. לפני כן הם כן עבדו לי... עכשיו כבר לא...

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by mikko,

http://blogs.vertigosoftware.com/alanl/archive/2006/06/28/Vista_Cursors_on_Windows_XP.aspx

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  18. Started by Shmoolik,

יש לי ICQ 2002a , ואני לא יכול לקבל EMAIL EXPRESS , ניסיתי כל מיני דברים , וכל פעם שניסיתי לבדוק אם זה עובד , שלחתי לעצמי דרך האתר של ICQ ולא קיבלתי כלום! ניסיתי ללכת ל PREFERNECES ואז EMAIL PREFERNCES , שם ל EMAIL ALERTS , ואז ADD EMAIL ACCOUNT , ובחרתי ICQ MAIL , וסיסמא ואימייל סרבר הוא לא נותן לבחור , רק DESCRIPTION ושם משתמש. מה שאני לא כותב שם הוא אומר לי שהשם משתמש שלי לא נכון או הסיסמא. למישהו יש דרך ? או משהו אחר לפיתרון ? תודה.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by or2077,

מנשמע.... יש לי בעיה מאוד רצינית, היום בבוקר הגיע המחשב של אחי הכל טוב ויפה.. יש דיסק של ווינדוס והכל.. באמצע יצירת המחיצות בהתקנה של ווינדוס בטעות לחצנו על מקש לא נכון הגענו למקום שלא רצינו להגיע ועשינו ריסט.. אחרי שעשינו את הריסט ההתקנה של הווינדוס כבר לא עלתה, המחשב נקנה בTMS אז התקשרנו ואמרו לנו להוריד את התוכנה partition magic ולשים אותה על דיסקט ולעשות את המחיצות מחדש,.. אז זאת הבעיה ראיתי שיש הרבה חברות שהוציא את התוכנה הזאת(partition magic) כמו סימנטק, מיקרוסופט-נורטון , PQ ועוד מישהו יכול להסביר לי שלב אחרי שלב איזה הוצאה להוריד ואיך אני שם את מה שהם רצו על דיסקט בעזרת התוכנה?

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by Donkijoni,

לפני כשבועיים נראה לי שמחקתי בטעות איזהשהו קודק מהמחשב ( אני לא בטוח שזה מה שקרה אבל זה היה לאחר שיחקתי משהו ב"התקנה והסרת תוכניות") מה שכן - מאז כל הנגני סרטים שלי חותכים בערך סנטימטר מהסרט למעלה ולמטה מה שגורם שאני לא יוכל לראות את כל הסרט ובעיקר כאשר יש כתוביות מובנות - הן נמצאות בחלק החתוך (שהרי מצמידים אותן למטה) ואז אני לא יכול לראות אותן (ובכלל זה מעצבן שאני לא רואה חלק מהסרט) אני ניסיתי את כל הנגנים האלו: BSplayer, MV2player, RealPlayer, PowerDVD, Winamp. ושום נגן לא עוזר - כולם חותכים לי סנטימטר למעלה וסנטימטר (בערך) למטה אשמח מאד לעזרה בעיניין - הדבר הזה משגע אותי!!! בתודה רבה רבה מראש. (המדייה פלייר הוא היחיד שלא חותך - אבל יש לי בעיה בו שהוא לא מציג לי צבעים -…

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  21. Started by litmanovitziv,

שלום רב ! אני רוצה לערוך סרט בתוכנת movie maker . אני מנסה לייבא את קובץ הווידאו, אך מקבל את ההודעה הבאה : E:\TV\guardianship\chapter 1.avi could not be imported. The required codec was not downloaded automatically because the Download codecs automatically check box is not selected in the Options dialog box. איזה קודקים נדרש להוריד, ואיפה צריך לסמן ? בתודה מראש, זיו !

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  22. אני פשוט צריך להחליט די מהר איזה כרטיס מסך להשים על המחשב הזה. וזה רק בשביל משחקים ישנים. אני יכול להשים או Geforce 2 שיש לו ארטיפקטים, או Ati Rage 8MB או Voodoo 3 3000. תודה!

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  23. Started by dingo,

שלום לכולם יש לי בעיה באתר שאני מנסה לשנות לעברית את הכיתוב של הכפתורים לעברית ואז רק חלק מהאותיות בעברית זה מציג לדוגמא : במקום "פנג שוואי" מופיע "נג וואי" אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by HumanFly,

שלום, אני מעוניין לקבל המלצות בעבור קורס אפטר אפקס איכותי ולא מתברבר, עם סדרת שיעורים כללית (לא פריסה של שנה אלא הרבה פחות מזה.. קורס מזורז) אשמח לקבל המלצות בעבור מקומות כאלו בארץ תודה!

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  25. שלום, אני משתמש בתוכנה BITCOMET כבר כמה שנים ולאחרונה נהייתה לי בעיה. ה-BITCOMET "משתלט" לי על האינטרנט. מה הכוונה? ברגע שהוא פתוח (לא משנה אם הוא מוריד או רק מעלה) ואני מנסה לפתוח את הדפדפן אף אתר לא עולה, כאשר למטה כתוב WAITING FOR... כלומר, הוא מתין לאתר אך האתר לא בא. לא משנה כמה זמן אני אחכה האתר לא יעלה עד שאני אסגור את ה-BITCOMET. אני לא זוכר כבר כמה זמן יש לי את הבעיה הזו, אבל יכול להיות שמאז שהורדתי את גרסה 1.00 הבעיה התחילה, אך נראה לי שזה התחיל מאוחר יותר. אם אני כבר פותח את ההודעה, נראה שמהירויות ההורדה שלו נמוכות מאוד כאשר יש קבצים שגדולים מ-2GB (והם מאוד חוקיים... ). יכול להיות שזה קשור לעובדה שאני משתמש ב-ZONE ALARM? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.