עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אמרו לי שהסרגל כלים של megaupload.com שמכריחים להתקין כדי להוריד מסוכן זה נכון?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by padirn,

יש לי אורגן casio ctk-691 והקלטתי בו יצירה, כשאני מעביר את היצירה למחשב דרך התוכנה של קסיו זה מגיע בתור קובץ מיוחד של התוכנה של קסיו (.ckf)... מישהו יודע איך אני יכול להעביר את זה לקובץ midi רגיל שיוכל לעלות על logic?

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  3. Started by RDS,

אני צריך תוכנה לתרגום מאמרים.... מאנגלית לעברית... עם אפשר משפות אחרות בנוסף לאנגלית, מה טוב... אם יש אתר לתרגום מאמרים, גם טוב.... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  4. Started by Goadzilla,

אהלן חברה אני מקווה שזה הפורום המתאים לבקשתי,פשוט לא מצאתי פורום אחר שכן אני רוצה ליצור סרט עם מוסיקה שרובו יורכב מתמונות ועוד כמה קטעי וידאו ניסיתי להתחיל לעשות בווינדוס מובי מייקר אבל האפשרויות שם ממש דלילות ואני רוצה לעשות משהו הכי מקצועי שיש אז אם מישהו יכול להפנות אותי לתוכנה אני יודה לו מאוד ואם אפשר עם מדריך בשביל התוכנה תודה רבה רבה

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  5. יש לי כרטיס לכידה PVR 2000 LEADTEK שאיתו אני יכול לקלוט ווידאו וסאונד מהמסרטה ומהממיר של הטלוויזיה. עכשיו אם יש לי מסרטה עם חיבור DV זה משנה אם אני אקלוט ווידאו מהכרטיס לכידה (דרך חיבור שנקרא S-Video) או מכרטיס FIREWIRE רגיל? באיכות אני חושב שזה מאוד דומה, והכרטיס לכידה עולה פי 5 מכרטיס FIREWIRE...

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by matsmets,

בדפדפן FIREFOX איני מצליח לפתוח תגובות קוראים למשל, ומבזקי חדשות לא זזים חלק, נראה שחסר משהו. אם אפשר עזרה.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by nosterdmus,

שלום. האם יש איזושהי דרך לערוך קבצי PDF ללא צורך ברכישת התוכנה המיקצועית? אני צריך לערוך קובץ בצורה חד פעמית ונראה לי מוגזם לשלם כ 30 דולר על מסמך בודד. משיהו אמר לי פעם ש OPEN OFFICE מסוגלת - האם זה נכון? אם לא - האם יש דרך אחרת?

• 6 תגובות
    • 8.1k צפיות
  8. יש לי בעיה בחלק מהסטים שאני מפעיל דרך תוכנה bs player הם מותגים בצורה ממש מהירה, הזמן קופץ בדקות ואי אפשר לראות את הסרט. אבל אם אני מפעיל את הסרט דרך מדייה פלייר זה עובד בסדר גמור. מה אני עושה עם זה? כי דרך המדיה פלייר אני לא יכול להוסיף תרגום... תודה לעוזרים

9. Started by compman112,

שלום אני משתמש בתוכנה הזאתי די הרבה זמן ומאוד מרוצה לא מזמן השתמשתי במדריך כדי לשנות את ההגדרות לביצועים יותר טובים כמו שזה נראה המהירות הורדה ירדה בצורה משמעותית. מ500 ל200 מקסימום במקרה הטוב. אני מתשמש בגרסא 1.6 standalone ולא בהתקנה. מחקתי את הקובץ בתקווה שהגדרות יחזרו לברירת מחדל שאני אוריד מחדש, אבל הם אותו דבר. (והטורנטים ממשיכים להוריד מאיפה שהפסיקו למזלי.) 1. איך אני יכול להחזיר להגדרות ברירת מחדל, או איך שאני אמחוק את הקובץ שאני אוריד מחדש אותו זה יעשה מין ריסט להגדרות ויחזרו להיות ברירת מחדל? 2. יש לך הצעות שיפורים להגדרות? 3. כמו שמכירים, התוכנה לא תופסת בגגלל כמעט זכרון בRAM ושוקלת קילוביטים, מה הבדל בין הSTANDALONE ולבין גרסאת ההתקנה? יש הבדל תפיסת מקום בזכרו…

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  10. Started by עמרי בן ארי,

התקנתי את התוכנה המדוברת רציתי לדעת האים יש אפשרות כל שהיא לבצע בדיקת איות בעברית (הגירסא היא באנגלית...) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by nadav1379,

מחפש תוכנה שתוכל לחבר לי 2 קבצים של תרגום נגיד יש לי CD1 וCD2 אז שתחבר לי אותם לקובץ אחד כי הסרט לא מחולק השמח לתגובות אם בכלל יש כזאת תוכנה

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  12. Started by marlboro,

הכתוביות נמצאות באותה ספריה עם אותו שם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by 114508534,

באיזה תוכנה אפשר לפתוח את הקבצים האלו ?

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  14. Started by TheReaper,

הורדתי את הגרסאת טריאל ומתי שאני מנסה להפעיל את אחת מהתוכנות הוא כותב registry corrupt The UI Language Registration Is Invalid ניסיתי להוריד כמה פעמים והתקנתי כמה פעמים אבל תמיד יש את אותה בעיה... נכנסתי לסופורט של COREL ואמרו להשאיר את F8 לחוץ ואז לפתוח את אחת התוכנות אבל שום דבר לא קורה...

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  15. שיהיה כמה ערוצי ספורט טובים מארה"ב כמו NBA TV, ABC ועוד.... כדי שאוכל לראות NBA. יש תוכנה טובה כזאת? תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אשמח לקבל עזרה

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  17. שמעתי שיש תוכנת אמיול ++dc איך היא?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by erez_levy,

שלום לכולם, נתקלתי בבעיה ב- ICQ. הורדתי את התוכנה מהאתר והכל טוב ויפה, אך כאשר אני מפעיל אותה הוא רושם לי: מתחבר... אחר כך הוא רושם מבצע אימות... ואז החלון של ההתחברות פשוט נסגר ומופיע לי פרח צהוב בסרגל הכלים. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  19. אני מקבל ב LIVE MESSENGER הודעת שגיעה 80072f78 לא הצלחתי למצא פתרון לבד משהו יכול לעזור לי ? תודה

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by raltal,

צריך תוכנה לעריכת תגיות בעברית תודה

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  21. חברה יש לי את התוכנה אוורסט ואאני לא כולכך מבין בא..אז יש לי שאלה.. איך אני יודע של מה בדיוק כול טמפרטורה? כי יש כמה דברים של מעבד כמה דברים של ארד דיסק וזהה..

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  22. שנשאר לי עוד 100 KB לסיום קובץ באמיול הוא שוב אומר שנשאר 3 מגה וככה חוזר על עצמו כאילו הוא לא נותן לסיים את ההורדה של הסרט למה זה?

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  23. Started by avivlyaviv,

אוקי יש לי עבודה ליום חמישי ואני חייב עזרה! בתמונה המוצורת יש מין שבר...[קויים שחורי] אני רוצה לעשות אפקט כזה של דבר אמיתי....חשבתי על מין קרני אור יוצאות מזה או משהו כזה.... מי שהבין אותי אז בקשה שיעשה לי משהו כזה/יסביר לי איך לעשות מי שלא שיגיד שלא הבין אז אני יסביר לו....... בקש אנשים תעזרו לי אני יודע שיש פו תותחים! ד"א אם יש לכם איזה עצות לשיפור בכללי אז אתם מוזמנים[אני לא סגור על הרקע ] [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by wooper,

איפה האפשרות בשועל שדומה לתוסף SessionSaver במקרה שאני יוצא מfirefox ורוצה לשחזר את הלשוניות תודה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  25. Started by snop,

שלום.. אני לא יודע אם זה קשור לכאן אבל אני אנסה את מזלי. אממ אז ככה... אני מקליט סרטים מהממיר של הטלוויזיה ואני צורב את זה על דיסק ורואה ב-DVD.. הבעיה שלפעמים הקול לא תואם לתמונה אלא הוא ממהר... אבללללל במחשב הקול והתמונה תואמים אחד לשני... מה יכולה להיות הבעיה ? אני צורב על רמה נמוכה.. נגיד יש 5.. אז אני צורב על רמה 3 או 2... מה אפשר לעשות...? תודה על העזרה, ההמלצות, הדעות, רעיונות ופתרונות

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים