עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Jeka90,

אני לא יכול להפעיל שום סרטון באתר נענע. לדוגמא הסרטון הזה: http://news.nana10.co.il/Article/?A...ypeID=1&sid=126 אני לוחץ על פליי, מחכה וכלום לא קורה. הסרטון פשוט לא עובד. ככה זה בכל הסרטונים באתר נענע. מישהו יכול לעזור לי? תודה. נ.ב: אני כותב את זה בפורום תוכנה כי נראה לי שיש לי איזשהי בעיה בתוכנה במחשב או חסרה לי איזשהי תוכנה ובגלל זה אני לא יכול לראות את הסרטונים.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  2. אהלן הייתה לי בעיה במחשב שבגללה הווינדוס מחק לגמרי והתקין מחדש את הרג'יסטרי. רק הרג'יסטרי, לא פירמוט והתקנה מחדש. מאז כשאני מנסה לנגן וידאו בווינדוס מדיה פלייר קופצת לי הודעת שגיאה של ''windows encountered a prblem while playing this file" וכשאני לוחץ על עזרה ברשת זה מוביל אותי להודעת שגיאה ''C00D11B1'' שאחרי חיפושים זה שגיאה דווקא בקבצי אודיו. ניסיתי להתקין מחדש קודקים (השגיאה גם על WMP X64 וX86), להסיר ולהתקין מחדש דרך turn windows features on and off ללא הצלחה. המדיה פלייר מזהה את הקובץ ואפילו מריצה אותו רק בלי וידאו, ''כאילו'' זה בעיה של קודקים. תודה.

• 10 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. Started by elad the master,

כשאני מנסה לפתוח את הקובץ..הוא נותן לי את זה : [attachment deleted by admin]

4. Started by emperor,

שלום , קניתי מחשב חדש ואני מנסה להתקין את כל הדרייברים הדרושים מהדיסקים שקיבלתי וניתקלתי בבעיה עם הדרייבר של הקול. את כל השאר הוא מתקין בצורה טובה ואף אומר שגם את זה הוא מתקין טוב אבל בdevice manager יש סימן שאלה ליד. הדרייבר הוא" audio device on high definition audio bus" אני מנסה להתקין כרגיל מהדיסק אבל הוא טוען שהוא לא מוצא אותו. מה ניתן לעשות? [br]פורסם בתאריך: 4.12.2008 בשעה 21:01:26 אוקיי, הורדתי דרייברים חדשים מהאתר של GIGABYTE והוא התקין אותם אבל עדיין אין קול מה עושים??? (יש לי רמקולים x530, חיברתי את כולם הדלקתי והvolume מוגבר)

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  5. היי, יש לי בעיה ששכל הנראה ידועה... אבל בכל אופן אני די צריך עזרה. התקנתי פה פוטושופ בעבר, עשיתי אחרי זה שחזור מערכת בגלל משהו והשחזור היה אמור למחוק את הפוטושופ איתו. עכשיו כשאני בא להתקין מחדש תוכנית ההתקנה אומרת שהיא לא מצליחה להתקין את פוטושופ CS4, כנראה בגלל שהיא כבר מופיעה כמותקנת (אבל הקבצים שלה נמחקו בשחזור). היא מופיעה ברשימת התוכניות המותקנות להסרה. וכשאני מנסה להסיר אותה זה אומר שזה לא היה מסוגל לבצע את ההסרה והתוכנה עדיין מופיעה. למישהו יש מושג מה לעשות? מדובר בווינדוס 7 64 ביט.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by AVI.S.T,

הורדתי קובץ NGR שהוא בתוך 36 חלקי RAR אני לוחץ לחלץ תקובץ זה עושה 100% ואז זה כותב ליי שהקובץ מקולקל ניסיתי להוריד עוד פעם תקובץ האחרון וזה לא עוזר אז הדבר היחידי שיכול ליות זה שצריך תוכנה שאפשר לחלץ איתה תקובץ או שאם זה לא נכון תגידו לי מה עושים.

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  7. Started by Rhx,

אני מנסה לחלץ קובץ מתיקיית RAR והוא כותב לי את ההודעה הבאה.. גם כשאני עושה "OK" הוא לא ממשיך. מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  8. Started by asaf556,

שלום יש לי בעיה באאוטלוק. כל פעם שאני פותח אותו שפת הכתיבה משתנה לעברית ואני לא יכול לשנות אותה עד שאני סוגר את התוכנה. הכוונה היא באופן כללי גם אם אני ממזער את התוכנה ומנסה לשנות שפה כדי לכתוב במקום אחר אני יכול לכתוב רק בעברית ברגע שאני סוגר את התוכנה אני יכול להחליף שוב שפות בלי בעיה. הבעיה קוראת רק באאוטלוק ולא בשום חלק אחר של אופיס. אשמח לעזרה בפתרון הבעיה תודה מראש

• 15 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. Started by pavel19,

היי חברה מה אפשר לעשות כדי לכתוב בעברית באינטרנט אקספלורר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by BigMs,

שלום לכולם, התקנתי מערכת הפעלה XP SP2 הכל הלך חלק אבל אני לא יכול לכתוב בעברית באתרים לדוגמה בגוגל או אפילו את ההודעה הזאת אני כותב ב NotePad ואז מעתיק/מדBיק לפורום. אני מאמין שזה משהו עם הפונטים. איך אני מסדר את הבעיה ??? תודה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  11. Started by slimshady21,

אחי התקין אתמול משום מה את ה -PHASEOUT, זו מן תוכנת דפדפן שמשגיחה על הגלישה,חוסמת פופ אפ וכאלה. ומאז שהוא התקין אני לא יכול לכתוב עברית בEXPLORER הרגיל! אני יכול רק שאני נמצא ב-PHASEOUT (למשל עכשיו...) אבל הגלישה שם מה זה איטית,כי הוא סורק כל דף חצי שעה עד שהוא פותח ואני לא יודע מה לעשות זה מתחיל לעצבן כל הקטע הזה, מישהו יודע איך אני לכתוב עברית??? עזרה!!

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  12. Started by aaviran,

לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה אז אני שם את זה פה. יש לי בעיה, כשאני מנסה למחוק קובץ זה לכאורה מצליח, אך כשאני פותח שוב את המקום שבו הקובץ היה, הקובץ מופיע מחדש ותופס מקום כפי שתפס קודם. כמו כן אי אפשר לפתוח את הקובץ או למחוק אותו בטענה ש"The file is being used" או משהו בסגנון. עוד משהו, כשאני מאתחל את המחשב הקובץ מופיע מחדש במצב תקין לחלוטין ואני יכול לפתוח אותו, בהחלט מוזר. מישהו יכול לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 524 צפיות
  13. Started by moo2004,

ב Gmail יש אפשרות לראות הודעות דואר מחשבונות אחרים... אני מנסה לגדריר למראות ב Gmail גם את ההודעת שיש לי בחשבון של Walla ואני לא מצליח. תראו את ההודעת שגיאה:

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Shbd,

בעיה כזאת מוזרה לא קרתה לי מעולם... רציתי פשוט להתקין גרסה חדשה של FFDSHOW TRYOUTS עשיתי הסרה לקודם, ריסטרט והתקנה של ה- BUILD החדש. פתאום אני לא יכול להפעיל שום דבר באף נגן (למעט WINAMP שמנגן לי משום מה רק MP3) ניסיתי כבר להסיר את הקודקים של הוינדוס, את ה- FFD, להתקין גרסאות אחרות, למחוק ולהתקין מחדש את ה- KMPLAYER, MEDIA PLAYER שום דבר לא עוזר... אני פשוט נואש כאן וממש אין לי עצבים לפרמט.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  15. Started by tustos,

אמ כאשר אני מפעיל את התקין מהאתר של windows הבעיה הבאה קופצת "A cabinet file necessary for instollation cannot be trusted please verify the cyrptographic servecies are enebaled and the cabinnet file certificate is valid" יש לי ווידוס מקורי. ואני לא יודע מה לעשות

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  16. Started by The Dom,

ברשותי המשחק CALL OF DUTY WORLD AT WAR- מקורי. כשרציתי לעדכן אותו- לגרסא 1.2 גלשתי באתר והופניתי לאתרים שמהם אני יכול להוריד את הקובץ. ניסיתי כבר פעמיים אבל כל פעם שאני מוריד את הקבצים- הם פגומים. פעם אחת הוא לא יכל להשלים את התקנה מסיבה לא ידועה (שגיאה 1689 אני חושב) ופעם אחת הוא לא יכל למצוא קובץ DLL מסוים. לעוד מישהו זה קרה? איך אני פותר את זה? (לא יודע אם זה קשור אבל כל הדרייברים מעודכנים)

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by SHOOTER8,

מדובר בדיסק שהועתק מוידאו ונרכש מחברה ידועה בארה"ב. תמיד אני מוריד את הדיסק למחשב עורך אותו בלי בעיות. נתקלתי עכשיו בדיסק שאני לא יכול לראות במחשב, אבל אני יכול לראות בכל DVD אפילו בן 10 שנים. אני לא יכול להעתיק אותו ב-CLONE DVD לדוגמה, התוכנה אומרת שחסר קובץ. לעומת זאת אין בעיה להעתיק אותו ב DVD COPY בנרו. הדבר המוזר שהדיסק מכיל מעל ל-4GB ובתיקיה של הDVD יש רק 120MB מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן ואם אפשר לפתור את הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  18. אם אני לוחץ על ה SCROLL שיקפיץ אותי לאמצע הסרט, הוא חוזר לנקודה שהייתי קורה רק ב XVID (בפורמט DIVX אני כן מצליח לעשות SEEK) עובד תקין ב BSPLAYER, אבל ב MEDIA PLAYER 9 לא מסכים לזוז קדימה רעיונות? תודה

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by אוריפ,

יש לי בעיה. יש לי OFFICE XP עם SP2. כשאני מקבל אי-מיילים בOUTLOOK EXPRESS אני לא מסוגל לפתוח את הקבצים שצורפו לאי-מייל. רואים שיש קובץ, אבל אין אפשרות ללחוץ (דוגמא בתמונה המצורפת). יש למישהוא מושג למה זה ואיך אפשר לגרום לזה להפתח? זה מאוד חשוב, ותודה לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  20. שלום. כשיש לי קובץ וידאו MPG אז כשאני לוחץ עליו בפיירפוקס 3 זה נפתח לי באותו עמוד באמצעות Quick Time וזה די מקרטע ומגעיל. איך אני גורם לו לתת לי אפשרות לפתוח את זה במדייה פלייר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by The Dom,

כל פעם שאני מנסה לפתוח את התמונות שלי explorer.exe קורס. מה אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  22. אח שלי משתמש ב XP PRO הרגיל, ומשום מה שהוא מנסה לפתוח את הקובץ הוא מקבל: icq5_1_hebrew_setup.exe is not a valid Win32 application. וכי למה?

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  23. יש לי בעיה מוזרה אני לא יכול לפתוח כוננים (כונן C למשל) על ידי שתי לחיצות עכבר... אם אני לוחץ פעמיים זה לא נפתח רגיל זה עושה SEARCH יענו חיפוש במקום לפתוח עכשיו כל פעם שאני צריך לפתוח את הכונן אני צריך ללחוץ קליק ימני ואז OPEN כדי שיפתח... זה מעצבן אני לא יודע איך פותרים את זה.. אשמח לעזרה תודה

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by izunim,

יש לי WIN7 בנייד וOUTLOOK2007. כשאני לוחץ על לינק במייל מתקבלת הודעה: This operation has been cancelled due to restrictions in effect on this computer. Please contact your system administrator. מישהו מכיר? אני בכלל לא מחובר לרשת. תודה!!!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.