תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש את הפיצוח לתוכנת נירו החדשה בגרסת 7.7.5.1 אם כן, שלחו בכיף למייל שלי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם! קורה הרבה שקבצי ISO נפתחים ומקראים משהו כמו TRACK 1 בISOBUSTER ומכאן אין ממש לאן לעשות EXTARCT...רק לקבצים זהים לקובץ המקור. בטוח שהקובץ פגום? בכל זאת, משהו חייב לתפוס את אותו מקום על הארד דיסק...אז מה זה בעצם? אשמח למשוע רעיונות... תודה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכם. אין ספק שכבר עניתם על שאלות כאלו כבר ,אבל, שאלתי היא קצת יותר לעומק. אני משתמש בתוכנת SPEEDFAN לניטור . בעבר השתמשתי בתוכנת TTHARTLE ויש בה בהגדרות שלה, הגדרה שנקראת TJ MAX ,אני מנסה להשתמש עכשיו ,בתוכנת REALTEMP וגם בה יש הגדרת TJ MAX . כאשר קבעתי את ההגדרה עד למידה 90 ,,בשתי התוכנות, הטמפרטורה של המעבד הייתה כ עשר מעלות צלסיוס פחות מאשר הראתה לי תוכנת SPEEDFAN . אם כן,שאלתי היא : איזו תוכנה מראה לי את הטמפרטורה הנכונה והמדוייקת של המעבד ???
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לחלק את הדיסק הקשיח שלי מחדש מבלי לפרמט אותו ומבלי לאבד את הנתונים שעליו שאלה נוספת האם חלוקה כזאת תפגע בביצועים הוא שהיא בדיוק כמו חלוקה שעושים בעת פרמוט הדיסק הקשיח? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נשאלתי שאלה איך אפשר להוציא קובץ מפלאש ולידאו ואז להעביר אותו לפורמט ליוטוב בדרך שלא תפגע באיכות. אין לי כל כך מושג בתוכנה הזאת, הבנתי שאפשר להוציא קובץ AVI. הוידאו יוצא RAW ודקה אחת שוקלת בסביבות 3GB, אודיו נראה לי WAV. איך אפשר לקודד אותו בצורה אופטימלית לאיכות בשביל להתאים לYOUTUBE?, או איך אפשר להוציא מפלאש ישר קובץ כזה. (המגבלה 1GB, אורך קטע כ70 שניות). ניסיתי לעבוד עם SUPER על קונטיינר MP4 קידוד H.264 וAAC, אבל אני לא ממש מבין בזה. יצא לי שיש מין הילה מסביב לצבע אדום ועוד כמה עיוותים שממש לא רצויים. אני רוצה להשאיר את הוידאו בצורה מקורית אבל שלא ישקול כל כך הרבה באיבוד איכות מינימלי. הרזולוציה נראה לי 576i 4:3. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה מסויימת אני קיבלתי כמה מיילים מאנשים שאני הייתי צריך תכתובת שלהם ובלי כוונה מישהו שגם שותף איתי במייל מחק לי אותם איך אני יכול לשחזר את מה שנמחק אני אודע לכם מעוד עם תצליחו לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
עכשיו אני משתמש בquickpar כדי לתקן אותם...השאלה היא אם התוכנה באמת עושה את העבודה? או שיש סיכוי שדבים שאני יוריד לא יפעלו כמו שצריך?
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום לכולם ערב אחד , בלי שביצעתי איזה שינוי מיוחד , אני מדליק את המחשב והאינטרנט בקושי זז. משהו בסביבות חמש דקות עד שרק עולה השם של האתר על הטאב , וזהו העמוד לא נפתח. המחשב מחובר דרך כבל והכל היה תקין. מה גם שבמחשב אחר שמובחר באופן אלחויט האיטנרנט בסדר. האם זהו וירוס? סרקתי עם נוד32 ו׳avg ולא עזר. נותר לי רק לפרמט?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי, הורדתי סרט(CONSTANTINE),והוא בקבצי NRG, ישר צרבתי אותו בתור IMAGE בנרו,אך כשאני מפעיל את הדיסק,מפעיל את הסרט אין כלום הפלייר פשוט נתקע...(ניסיתי כמה נגנים).זה בטוח הדיסק. מה עוד אני צריך או יכול לעשות? צרבתי אותו במהירות 40,חשבתי אולי זאת הבעיה אהל פתחתי תקובץ ב DAEMON ואותו דבר...רואה תקובץ פותח,אך אני לא יכול לצפות בסרט... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
NTativrv01 מישהו יודע מזה בדיוק בפרטים רשום לי שזה on Radeon X1950 Series ואני לא יודע מזה והתקנתי את ATI 7.5 ואיך אני מגדיר אותו או משיג לו את הדריבר הדרוש?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני לא חסיד גדול של קאזה , מדי פעם אני מחפש שם דברים שאני לא מוצא בשום מקום אחר בכל מקרה , שאני עושה search התוכנה מתחילה לרצד , ומפסיקה רק שאני עושה stop search שאני מחדש את החיפוש זה נפסק שאני עושה חיפוש אחר , עוד הפעם אותו סיפור
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום! האם מישהו מכיר תוכנת OCR באנגלית , שאפשר להפעיל אותה מה COMMAND LINE? תודה, עינת
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הגודל של הדף כברירת מחדל הוא 100% וזה קטן לי מדי אז אני משנה ל150 הבעיה כי שכל פעם שאני יוצא מהדף השינוי לא נשמר..מישו יודע איך מבצעים שמירה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני משתמש דיי חדש בפיירפוקס, וראיתי שיש אפשרות לשים סימניות במין קיצורי דרך כאלו בשורה מתחת לכל הכפתורים הרגילים של הפיירפוקס. אני שם שמה רק סימניות שאני צריך ליום יום ואת השאר רגיל ברשימה שיש ... הבעיה שלי זה שיש לי יותר מדי קיצורים לסימניות בשורה הזאת (את כולם אני צריך) ואחרי ששמים יותר ממה שהשורה יכולה להכיל, מופיע סימון של חץ בצד, ואז זה הופך את כל השורה הזאת ללא אפקטיבית בכלל השאלה שלי זה האם יש אפשרות להרחיב את השורה הזאת ל 2 שורות ? או שאולי אפשר להוסיף עוד אחת כזאת? או אם אפילו יש פלאג שכן מאפשר את זה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני משתמש בwin xp pro , לאחרונה צצה לה בעיה חדשה, מיד שאני מעלה את המחשב מופיע בתחתית המסך אייקון של תוכנה בשם vgaprobe שהיא אחת התוכנות שניתן לצפות בנו באמצעות processes -windows task manager .לא ברור מה התוכנה עושה, בכל אופן שאני מכבה את המחשב אני מקבל הודעה שvgaprobe אינה מגיבה ולכן אני מאלץ לסגור אותה ידנית. יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנס DIRECTDVD גירסה 5.2 ולא כל כך הבנתי מה היא עושה מישהו יכול להסביר לי פחות או יותר מה היא עושה איך משתמשים בה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום רב קיבלתי מסך 19 PROVIEW ועכשיו אני יודע למה קיבלתי אותו התצוגה יותר גדולה מהמסך [ בכיוון של המסך אי אפשר יותר להקטין אותה] האם ישנו פתרון לעניין הזה ?
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי בעיה להתקין תוכנות כל פעם ההתקנה נתקעת ולא משנה באיזה תוכנה וכתוב שהוא לא מצליח ליצר את התקיה או לא מוצא את הEXE ,נשמע מוכר למישהו? יכול להיות שחסר לי קובץ מסוים שנמחק בטעות? מה כדאי לעשות? גם כשפותחים את המחשב יש הודעת שגיאה של האקספלורר בהתקנה הנוכחית של הZONE ALARM הוא כותב COULD NOT LOAD THE DDL LIBRARY בהתקנה של הפנדה COULD NOT CREATE OUTPUT FILE בהתקנה של הSPYBOOT הוא כבר מתקין עד הסוף אבל כשאני בא להפעיל את התוכנה הוא רושם שהוא לא מצליח למצוא את הקובץ SPYBOT.EXE בהתחלה חשבתי שזה וירוס מסוים שלא נותן לי להתקין תוכנות הגנה אבל זה בכל התוכנות ניסיתי אפילו להתקין את האקספלורר מחדש אבל גם הוא לא מצליח להתקין.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה פשוטה, בדגש על פשוטה, להמרת dvd ל- svcd ?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, היום נדבקתי בוירוס בשם generic_c. שאני פותח את המחשב אני מקבל את ההודעה הזאת: ואחר כך שאני נכנס לאיטנרנט מוצגת לי ההודעה הבאה: ראיתי עוד מישהו בפורום שנתקל בהודעה הזו אבל לא ממש עזרו לו.. אבל אצלי זו לא הבעיה היחידה,ברגע שאני פותח את האיטרנט הAVG מתריע על מספר וירוסים בשם generic_c עם סיומות שונות. אני מוחק את הוירוס והוא חוזר. גם אחרי שאני סורק את המחשב ואני מוחק את הקבצים המסוכנים עדיין לא עובד האינטרנט והוירוס לא מפסיק להופיע בכל פעם שפותחים את הדפדפן. ניסתי להשתמש בעוד כמה תוכנות שלא עזרו. איך אפשר להיפתר מהוירוס? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אהלן. יש תוכנה נוחה שמאפשרת לי להתקין סיסמה על תיקיות ספציפיות שאני בוחר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי מספר חשבונות מייל באתרים שונים כמו: גימייל ו - וואלה. ידוע לכם על התוכנה שתחסוך לי זמן בבדיקת המיילים? כלומר שלא אצטרך להקליד כל פעם מחדש סיסמה לאתרים. תודה, ניר.
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
איפה נשמרים כל האיקונים של נגיד רושמים שלום אז יש ICON של שלום במקום כי אני רוצה להתקין מחדש את המחשב וולעביר את כל התקיה של זה או קובץ מה שזה לא היה
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, חבר העביר לי מחשב שנתקע לו כל הזמן. לא הסתבכתי יותר מדי וישר פירמטתי אותו. אבל... לאחר הפירמוט, המחשב כל הזמן נכנס ללופים של ריסטרט. לא יודע למה. אני מבין שזה יכול להיות דרייברים, ספק, ועוד הרבה דברים- ואני פשוט מנסה למקד את עצמי. אני מצרף קבצי minidump - אולי מישהו פה יוכל לעזור לי פה? אגב, יש דרך פשוטה לקרוא את הקבצים האלה בעצמי?. ממה שחיפשתי ברשת זה לא כ"כ פשוט. תודה (שיניתי לקובץ אחד את הסיומת ל- txt, כי עם סיומת dmp הוא לא נתן לי להעלות). [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-