תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בעיצוב לוגו, אם אתם יכולים להפנות אותי לאתר שמתמחה בזה או אם מישהו מכאן מבין בזה ומוכן לעשות זאת תמורת תשלום, אני אשמח בתודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם ללקוח שלי כל הזמן יש את ההודעה הזאת: Critical System Error ! Your computer was infected by Worm.Win32.Sober It's dangerous for your system, some files can be lost and your browser can be slow! Click OK to download the antispyware program to clean your computer! מישהו יודע מה זה אומר ? מה צריך לעשות ? גם אחרי התקנה מחודשת של מערכת הפעלה, + NOD32 וכל העדכונים... ההודעה הזאת חוזרת אחרי מספר שבועות. תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני חושבת שהפורום הזה הוא הכי מתאים לשאול את השאלה, אז מנהלים אז זה לא טוב תעבירו לאן שצריך... איך אני עושה בג'ימייל שלי, לשלוח להרבה אנשים אימייל, ושמי שמקבל ממני את ההודעה לא יראה את כל האנשים ששלחתי להם את ההודעה? ז"א אני שולחת הודעה אחת לאיזה 40 אנשים או יותר ואני לא רוצה שהם יראו את הכתובות האחרות. יש אפשרות כזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בתוכנה ACDSEE PRO 2.5 להצגת ובחירת תמונות. כאשר אני במצב של הצגת תמונות מוקטנות (thumbanils) ואני רוצה לבחור תמונות מסויימות, אני משתמש במקש הקונטרול לחוץ ואז מסמן את התמונות שאני רוצה בעזרת העכבר. האם ישנה אפשרות בתוכנה שתאפשר לי בחירה שכזו ללא החזקת מקש הקונטרול אלא רק עם העכבר? במידה ואין בתוכנה אפשרות שכזו, האם יש תוכנה אחרת מומלצת שכן יכולה לענות לי על דרישה זו?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Winamp 2.95. אני לא רוצה להתקין את Winamp 5, מכיוון שהוא כבד מדי לטעמי. הורדתי מהביטורנט מאתר רשמי קבצי וידאו בפורמט OGG (אני לא יודע אם יש לפורמט הזה הרשאות, אבל מדובר בקבצים חינמיים). אני לא יכול לנגן את הקבצים האלה ב-Winamp 2.95 (כנראה שהם דורשים גירסה יותר מתקדמת). אני צריך תוכנה קלה וחינמית שממירה קבצי OGG לפורמט וידאו של Windows Media Player 9 (קבצי AVI/MPG/WMV).
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! מדוע אני צריך לחדש את הרשיון שלי לאנטיוירוס nod32 לאחר שנה? מה יקרה אם אני לא אחדש רשיון זה? מדוע זה בתשלום נוסף מלא??!! תודה מראש ניר
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
נמחק סרט, תוכנות שיחזור לא מזהות אותה בתור כונן, אבל בוינדוס רואים את השם שלה, כמו כן המלצה לתוכנת שיחזור ;D
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי כמה קבצי מדיה וגם את קבצי ה-sub ו-idx לכל אחד (ולכמה ssa) ואני רוצה לצפות בהם עם כתוביות, אך כולם בסיומת ogg, ואני לא מוצא נגן שגם מסוגל לקרוא ogm וגם Direct Vob Sub טוען לתוכו כתוביות. מישהו מכיר נגן כזה?
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
איזה קודאק צריך להוריד כדי לראות כתוביות במדיה פלייר?? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה נוחה קטנה וחופשית לשרטוט טכני. מישהו נתקל או מכיר אחת כזו? אני מאוד אשמח לקישור.
-
- 2 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
טוב, עדיף לפתוח דיון מאשר להתקע עם זה בעקרון יש לי XML הרבה ערכים מהסוג הזה: <name>Cat</name> <location>389</location> <left>772</left> <top>105</top> אני רוצה לעשות Replace ל: <name>Dog</name> <location>389</location> <left>772</left> <top>105</top> העניין הוא שיש לי מלא שורות עם location שונה, נניח 100 עוקבים. אני צריך להכניס Wildcard בכל הערך של Location אבל יש לי בעיה עם הפלט שאני מקבל ב-Replace. ישנו ריווח בקוד, והוא לא יורד שורות כראוי אחרי שאני מזין את השורה ב-Rep…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי קובץ השוקל כ4G והוא בסיומת ISO.SDC הוא אמור להיות קובץ ISO הניתן לצריבה אבל כרגע הוא לא כזה,הבנתי שצריך ליפתוח את הקובץ או משהו כזה אבל אני לא יודע איך או בעזרת איזו תוכנה אשמח מאוד להסבר ותמונת מסך אם אפשרי תודה רבה ואודה לכם על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אמרו לי שהתוכנה תעבוד על מעבדי פנטיום והמעבד שלי לא פנטיום.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, הבעייה היא שלאחר הורדת הקובץ ההתחלתי ואישור ההרצה (RUN), ההתקנה לא יוצאת לפועל אבל הprocess אכן מופיע בtask manager. ניסיתי כבוי של האנטיוירוס והפיירוול שלו, אפילו ניסיתי התקנה ללא דפדפן פעיל ושינוי הרשאות מSYSTEM למשתמש שלי, אך זה לא עוזר. אני עם ויסטה, משתמש בIE9 ובFF22. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שמעתי שיש תוכנה המאפשרת להתקשר לכל מספר בארה"ב דרך הרשת ... ידוע למשהו אם יש דבר כזה גם לארץ הקודש? ובמקרה כזה האם למעשה אם יש לי (ואין לי!) ADSL אזי אני יכול לשוחח בחינם דרך האינטרנט! הרעיון שלי היה למעשה לנצל את הרשת המהירה שיש לי בטכניון ולדבר דרך הרשת! בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין דרייבר וזה מה שהוא רושם לי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מתשמש ב outlook express 5 ורציתי לדעת אם יש דרך לגבות את האימיילים?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי סרט אבל הוא בלי כתוביות בעברית ואני רוצה להוסיף לו כתוביות לצמיתות. בסרטים רגילים בלי תפריטים וכל זה, אני מצליח אבל בפורמט הזה של סרטים לא הצלחתי למרות שניסיתי כמה מדריכים אבל נראה לי שזה יותר מסובך. קישור למדריך שעובד מנסיון יעזור מאוד אם לא הדרכה פה בפורום.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
משיהו יכול לעזור לי ! אני לא יודע מאיפה להוריד את הדפדפן msn explorer משיהו יכול למצוא לי ! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה חוקי או לא, אבל אני חושב שזו תוכנה Freeware. בכל מקרה אני מעוניין לדעת היכן ניתן להוריד את התוכנה הנ"ל עבור מערכת הפעלה כלומר שלא תעבוד תחת דוס אלא תחת ווינדוס.
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ברשותי מצלמה מסוג Dlink dsc-350 שרכשתי בחו"ל. כאשר אני מחבר אותה למחשב (חיבור USB) ומפעיל את Netmeeting, אני רואה וידיאו במקום המתאים, אולם למרבה ההפתעה רק כאשר אני מזיז סתם את העכבר, המצלמה מרעננת את הוידיאו שלה, כאשר אני לא מזיז את העכבר קצב הריענון הוא אחת ל-45 שניות בממוצע ולפעמים בכלל לא. התקנתי שוב Windows XP ולא עזר. במחשב אחר המצלמה פעלה בסדר גמור, וכניראה הבעיה במחשב שלי. למישהו רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני משתמש באמיול פלוס ואני מקבל ממנו הודעה כזאת: "WARNING! You are sharing 60 files. This can be excessive for some servers. Please reduce your share if you have "problemsconnecting or staying connected למה הכוונה בדיוק לא הבנתי, הרי צריך לשתף כמה שיותר לא?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
זה פשוט מתסכל, אני פשוט לא מבין המחשב אחרי פורמט. Windows XP מודם ITeX ADSL 0. עזרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מחשב AMD XP1800 על לוח Gigabyte GA-7VXP עם 256MB DDR, מערכת הפעלה WinXP Pro ו Office XP Pro, כל העידכונים האפשריים ועדיין יש בעיה באאוטלוק, שעוברים מהודעה להודעה לוקח משהו כמו 10 שניות או יותר....? מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
http://yes.walla.co.il/?w=2/7829/1875367 כיצד אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-