עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכם. יש לי בעיה במחשב בגלל דרייבר חדש של NVIDIA. פירוט קצר של המחשב: מעבד I5- 750 מערכת קרור למעבד COOLER MASTERHYPER 212 PLUS לוח אם P55-UD3R זכרון 4G DDR3 של OCZ כרטיס מסך geforce gts 250 1g. לאחר עדכון של דרייבר חדש לכרטיס מסך (280.26), המחשב הפסיק לקלוט את חיבור HDMI. יש לי מסך מחשב של סמסונג שמחובר לחיבור DVI ברזולוציה מקסימלית, שממנו אני עובד. מאחר שאני צופה מדי פעם בטלוויזה שבסלון דרך כבל HDMI (כל סופ"ש) התפלאתי שהכרטיס לא עובר למצב MULTIPLE DISPLAY. בדקתי בהגדרות תצוגה של NVIDIA והכרטיס לא מצא את הטלוויזיה. לאחר שבדקתי ב DEVICE MANAGER לא מצאתי חיבור HDMI למרות שאת האחרים מצאתי. אתמול ניסיתי למחוק את הדרייבר החדש אבל ללא הצלחה (פעם ראשונה שלי). …

2. Started by the one 64,

חברה למי יש את התוכנה שפורצת סיסמאות של ה zip או rar

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  3. השאלה בכותרת....

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by {oblivion},

שבת שלום לכולם התקנתי OFFICE2007 באנגלית אך לאחר לחצי פיזי מתון מהמשפחה התבקשתי להתקין גרסא בעברית, העניין הוא שאני מקבלת את הודעת השגיאה הבאה: the language of this installation package is not supported by your system גם לאחר הסרה של הגרסא האנגלית - אותה הודעת שגיאה, ולא הצלחתי למצוא פתרון ממשי. אודה לעזרתכם עד מאוד obli

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by alm80,

האם יש למישהו ניסיון עם האנטי וירוס הזה? רכשתי אותו בגלל הגרסה 2009 שלדעתי הייתה מוצלחת מאד. אך למרות ש-2009 הייתה מוצלחת, מ-2010 התאכזבתי. לדעתי תוכנה כבדה מאד, מאטה את הגלישה בצורה משמעותית, בעקר הורדה מאתרים כמו ראפידשר. צריכים לחכות הרבה זמן עד שהמחשב מתחיל להוריד. שמתי לב שהאתרים נטענים באטיות ובאותו זמן האייקון של קספרסקי מהבהב. האם זה איזשהו צירוף מקרים או התוכנה באמת לא מוצלחת?

6. Started by roKp,

שלום, אני מחפש תוכנה, חינמית או לא, בשביל להכין טראקים טראנסים ושטויות... עד עכשיו השתמשתי ב Ejay ואני מחפש משהו יותר רציני. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  7. Started by mcmcc,

רציתי לדעת אם יש תוכנה כמו Windows installer כלומר שתתקין את כל היישומים שווינדוס אינסטלר מתקין אבלל ללא צורך בווינדוס אינסטלר

8. אני רוצה תוכנה שתוכל להפעיל את duke nukem 3d מבלי שאני יצטרך לצאת לדוס ושהמשחק יוכל לזהות את הכרטיס קול שלי (קרייטיב אוודיג'י אי אקס) קיים דבר כזה לא? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by emperor,

שלום לכולם, לפני כחודש רכשתי מחשב חדש. התקנתי וינדוס XP +כל ההגנות שראיתי לנכון כגון: NOD32, פיירוול של וינדוס+ של קומודו, וינדוס דפנדר, ad aware ועוד , מיד לאחר ההתקנה. כמוכן הורדתי את כל העדכונים הדרושים של הוינדוס. למרות כל אלו כבר בהפעלה השנייה התגלו עשרות רוגלות ומפגעים אחרים שלא מאפשרים את הגלישה באינטרנט, כלומר ישנם המון אתרים שהוא מסרב להיכנס וישנם כאלו שהוא נכנס אולם הלינקים לא עובדים. עשיתי סריקות ומחקתי את הכל (או את הרוב לפחות) אבל עדיין לא עזר ובהפעלה הבאה זה חזר. עשיתי פרמוט והתקנתי את הכל שוב (התקנתי תוכנות אלו בגרסאות אחרות) ושוב זה חוזר.... החיבור לאינטרנט הוא דרך חייגן. מה ניתן לעשות??? תודה

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  10. Started by nir8e,

הטקסט מאוד לא חד בכרום ביחס לIE9 ואפילו ביחס לFF התקנתי את התוסף IE TAB שאמור לשפר את המראה אך עדיין כרום נראה ממש זוועה. מישהו יודע אם יש משהו לעשות ?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by lordgod,

[tt]מתי כל התוכנות החדשות של מייקרוסופט לא ייקראו בטא? בטוח להתקין אותם?[/tt]

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by elior021,

שלום, אני מחפש תוכנה לעריכת וידאו שיש בה תבניות עריכה מוכנות שצריך רק להכניס את התמונות והשיר מישהו מכיר דבר כזה ?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  13. ניסיתי להוריד עם פלש גט ועם ביט קומט ולא הצלחתי. י

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  14. האתר http://prosearching.com/ פשוט השטלת על אתר הבית שלי ואין לי מושג איך להפתר ממנו, מחקתי את כל הקוקיז, את כל ההסטוריה ועשיתי מיליון סריקות כדי לאתר כל קובץ שקשור אל האתר הזה וכלום לא עזר.... אז בבקשה תעזרו לי להפטר מהאתר המציק הזה...

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  15. Started by POD,

אהלן חבר'ה התקנתי מזמן את ה- Mcafee Firewall+Spam Killer והכל עבד חלק. עד לפני אתמול. הוספתי ל- XP עוד user, שיחקתי עם כמה דברים (חוץ מה- Mcafee), ואז התחילו בעיות: קודם כל, כל התוכניות שעלו אוטומטית עם החלונות הפסיקו לעלות (המפתחות שלהם ברג'יסטרי, ב- run, נמחקו!!! ). סידרתי את זה לבד. הבעיה עכשיו היא מאד מוזרה: הסמל של Mcafee תמיד עולה כשהוא בצבע שחור, אני שם את סמן העכבר מעליו, והוא כותב לי שה- Firewall ב- disable. כשאני נכנס להגדרות של ה- firewall כתוב שם 'שה- firewall מותקן ומגן כרגע על המחשב, במידה ואני רוצה לשים אותו ב- disable עליי ללחוץ כאן'!!!! כלומר הוא ב- disable אבל הוא לא ??? כמובן שאני יכול, דרך התפריט שעולה מה- icon, לשים אותו על enable ואז הצבע ה…

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  16. Started by mrpoli3,

בעת פירמוט המחשב עולה לי שגיאה שהמחשב לא מוצא שום הרדיסק הגעתי למדריך המסביר מה לעעשות רק שאני לא בטוח שאני מבין נכון מה שאני מבין זה להעביר דריבים של הלוח אם Sata לדיסקט ואז להמשיך עם המדריך 1. אנ'לא מוצא דריביים כאלה 2. אני לא יודע אם אני באמת מבין מה לעשות אפשר חיזוק ותיגבור? מדריך " http://www.windowsreinstall.com/winxppro/nohdd/indexfullpage.htm "

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by IlanF,

הורדתי את התפריט של aqua dock הוא נחמד, אבל אני רוצה לדעת איזה עוד תפריטים קיימים

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  18. הסרט עובד מצויין אך ללא כול..... ובטיפשותי הרבה התקנתי מלא חבילות על גבי חבילות של קודקים...... פשוט רציתי לדעת אם יש תוכנה שבעזרתה ניתן להסיר את כול הקודקים ממחשב......(ניסיתי דרך ההוספה הסרה אבל זה לא מוצא את כולם) כדי שאני יתקין רק חבילה אחת ולא מאה...(בתקווה שיעזור) תודה מראש לכולם !!

19. היי, ברשותי windows vista. מפרט המחשב שלי מפורט בפרופיל שלי. התקנתי על המחשב שלי VMWare Workstation 6.5 וניסיתי להעלות מכונה ויטואלית עם לינוקס. VMWare הקפיצה לי הודעה: Could not get vmx86 driver version: The handle is invalid. You have an incorrect version of driver "vmx86.sys". Try reinstalling VMWare Workstation. Failed to initialize monitor device. ומיד לאחר מכן כיבתה את המכונה הוירטואלית וכתבה: Cannot find a valid peer process to connect to אחרי חיפוש בגוגל הבנתי שאני צריך להפעיל את VMWare באמצעות Run As Administrator, וכך עשיתי. כאשר ניסיתי להפעיל שוב את המכונה הויטואלית קיבלתי הודעה: VMware Workstation has measured your CPU speed to be 2672 MHz, but Windows re…

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  20. לפני כן הם כן עבדו לי... עכשיו כבר לא...

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  21. Started by ShmenTul,

כאשר אני מפעיל את המחשב שלי ושהווינדוס עולה, אני מקבל כל מיני הודעות שגיאה על DLL-ים שחסרים: mozglue.dll, nspr4.dll, plc4.dll, mozsqlite3.dll, nssutil3.dll. התקנתי מחדש את ה-c++ eviorment אבל זה לא פתר את הבעיה... אודה למי שיוכל לעזור.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  22. השאלה נמצאת בכותרת. הסיבה שאני לא רוצה מ-Fraps היא שהקובץ יוצא ענק, אז איזה תוכנה יש כדי שהסרט יצא קטן יותר?

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  23. יש לי ווינדוס ויסטה עם האקספלורר 7 עכשיו יש אתרים שאני נכנס אליהם ואחרי כמה שניות הוא עושה לי כזאת שגיאה ומנתק אותי מהאתר זה קורה לי באיזה 2 אתרים יש פה תמונה: צריך לשנות משהו בהגדרות? ושאני בודק תבירור של השיגאה זה אומר לעדכן איזה תוכנה ADOBE FLASH משו... ועדכנתי אותה וניסיתי כמה פעמים וזה עדיין עושה לי תשיגאות והניתוקים תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  24. התקנתי את הגרסת ניסיון של אופיס07 ואני רוצה לחזור למה שהיה לי,איך אני מחזיר?

25. Started by or2077,

מנשמע.... יש לי בעיה מאוד רצינית, היום בבוקר הגיע המחשב של אחי הכל טוב ויפה.. יש דיסק של ווינדוס והכל.. באמצע יצירת המחיצות בהתקנה של ווינדוס בטעות לחצנו על מקש לא נכון הגענו למקום שלא רצינו להגיע ועשינו ריסט.. אחרי שעשינו את הריסט ההתקנה של הווינדוס כבר לא עלתה, המחשב נקנה בTMS אז התקשרנו ואמרו לנו להוריד את התוכנה partition magic ולשים אותה על דיסקט ולעשות את המחיצות מחדש,.. אז זאת הבעיה ראיתי שיש הרבה חברות שהוציא את התוכנה הזאת(partition magic) כמו סימנטק, מיקרוסופט-נורטון , PQ ועוד מישהו יכול להסביר לי שלב אחרי שלב איזה הוצאה להוריד ואיך אני שם את מה שהם רצו על דיסקט בעזרת התוכנה?

• 8 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.