עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Nurit2005,

ברצוני להכין כפתור המאפשר נגן\השתק מנגינה. מה הא הקוד שאני מוסיפה ללחצן ב- ACTIVE?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by sam1441,

איך פותרים את זה למען השם? עשיתי מסע קניות ארוך באתר newegg.com, ובשלב הקריטי של לחיצה על CHECKOUT, האתר לא מגיב ובמקום להמשיך לדף הבא נרשם לי איזה קשקוש מכוער של אייקונים חייכניים בג`אווה בתחתית הדפדפן. זה קורה לי באין ספור הזדמנויות ואתרים, אבל הפעם החלטתי לטפל בב"z .

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  3. Started by tom123,

שלום, במהלך הגלישה באתרים שיש בהם פרסומות פלאש מחורבנות כמו באתר הזה.. (לא הגזמתם!??!?) האתר עצמו לא נתקע ואפשר לגלוש באתר אבל הכפתורים שלמעלה (הבא הקודם וכו') אי אפשר ללחוץ עליהם הם נתקעים ורק אחרי כמה שניות זה משתחרר וחוזר חלילה. מה הבעיה יכולה להיות? עידכנתי את הפלאש לא עזר..

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  4. יש לי עכבר עם כפתורי BACK ו FORWARD ובנטסקייפ הם לא עובדים יש אפשרות לסדר את זה? תודה!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  5. ניפטרתי מקספרסקי מסיבות ששמורות לי. כרגע אני עם AVAST 4.7PRO. יש לי ראוטר שבו יש פיירוול ויש את הפיירוול של הוינדוס. אני גולש באתרים מוכרים וגדולים,נענע/וואלה/מעריב/ידיעות וכו' וכו'. יש לי סיבה לדאגה? אני די לחוץ ת'אמת. הפיירוול של הראוטר ושל הווידוס שווים משהו בקטע הזה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי בטעות נמחקה לי סימנייה בכרום . איך אני מחזיר אותה ? מדובר על הסימניות שבעת פתיחת כרטיסייה חדשה .. עריכה : נפתר , מוחקים עוד אחת ולמטה מופיע "שחזר הכל" . לחיצה עליו וכל האחרונים חוזרים ..

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by tood24,

חבריה כותרת

8. Started by the cube,

שלום יש לי בעיה בכרום, שכל 2 שניות הוא מחליט על דעת עצמו לעבור לאתר של גוגל, וגם כשהוא כבר שם, הוא מרענן את העמוד כל 2 שניות אפילו לעמוד הגדרות הוא לא נותן לי להיכנס. רק כאשר אני מנתק את האינטרנט הוא מפסיק את זה. השבתתי את כל ההרחבות, וזה עדיין קורה רק כשאני משתמש במצב לא מזוהה הוא לא עושה את זה (ככה אני כותב כאן) הקישור שהוא טוען כל פעם הוא: https://www.google.co.il/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1CHEU_iwIL496IL496&ion=1&ie=UTF-8 האם זה וירוס כלשהו או סתם באג מעצבן?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. הי כרום כל הזמן קופץ לי אל קידמת המסך אני מכווץ אותו אל שורת המשימות וכל פעם שיש איזה רענון מסך באיזה אתר הוא קופץ בחזרה זה סתם מעצבן אם ארצה לעבוד עליו אני יכול לבד לבחור בו למה הוא צריך לקפוץ?!? זה לא קרה בעבר, פתאום זה כן קורה. לא יודע, אולי זה בגלל איזה עדכון שלהם. בכל אופן איך מונעים את זה?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  10. Started by huber,

הי חברים. הכרום במחשב שלי לא מפסיק לקרוס כל הזמן מאז ששידרג את עצמו לגירסה האחרונה. ניסיתי ניטרול כל התוספים, לא נפתרה הבעיה. ניסיתי הסרה מוחלטת, ניקוי הרג'יסטרי והתקנה מחדש, לא נפתרה הבעיה. זה קורה לעיתים כ"כ קרובות שאני שוקל לנטוש אותו לטובת דפדפן אחר רעיונות?

11. Started by rony77,

היי, לפני שבוע התחילה לי בעיה שבכל אתר (mako, horimba, facebook וכו'...) אני לא מצליח לצפות בסרטונים ישירות דרך האתר, אני צריך ללחוץ על הסרטון וללכת ליוטיוב כדי לצפות בו. מישהו יודע למה זה קורה ואיך ניתן לתקן זאת?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by haim2468,

שלום לכולם, הכרום שלי הפסיק לעבוד משום מה.. כשאני מנסה להפעיל אתו אני מקבל את ההודעה הבאה- מישהו יודע איך מתקנים את זה ? תודה מראש לכולם.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש. לא עזר. איך נפטרים מזה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by FME,

אני לא כ"כ יודע איך להסביר את זה אז הנה תמונה (למשל מה קורה אם אני מנסה להכנס לכתבה פה באתר): דוגמה מהפייסבוק (דף ראשי): זה קורה גם בפייסבוק ובעוד אתרים (לא בכולם) וגם לא בכל הדפים של אותם אתרים (למשל פה ראיתי שזה קורה רק בכתבות). אתמול באתר פה זה לא קרה אבל כן היה ככה בפייסבוק למשל והיום התחיל גם פה בHWZONE. יכול להיות שזה משהו לא מעודכן בדפדפן? (הרגע הסרתי והתקנתי את הכרום מחדש כי רציתי לבדוק אם זה קשור לזה..). חוץ מזה לא ניסיתי שום דבר אחר כי אני לא מבין בזה ומה צריך לעדכן אם צריך.. יש לציין שבציר הרשע אקספלורר הכל עובד תקין ומאוד לאט (כמצופה מאקפלורר) תודה רבה .

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by אביב,

היי, לפני כמה חודשים עברתי סוף סוף לגוגל כרום. יש לי ווינדוס XP (הגרסה הביתית), כולל SP3, ובהתחלה הייתי מבסוט. אלא שאז התחילו הצרות. עכשיו, כמעט בכל הפעלה של הדפדפן, תוך כמה דקות ולפעמים אפילו שניות - הוא פשוט קורס. ניסיתי לחפש תשובות. מצאתי את העמוד הזה, שלדעתי הוא הרשמי של גוגל לטיפול בבעיה - http://www.google.com/support/forum/p/Chrome/thread?tid=60b975ee4de79e41&hl=en עשיתי כל מה שנכתב בו, אבל הבעיה ממשיכה לחזור על עצמה. אגב, לפני הקריסה הוא בדרך כלל פותח מן חלון, כמו של שמירת קובץ (שפותח בראוזר של ווינדוס שאתה אמור לבחור תיקיה איפה לשמור), אבל למרות שלא ביקשתי לשמור שום דבר, אלא פשוט לחצתי על היפרלינק כלשהו. בקיצור, למישהו יש מושג מה עוד אפשר לעשות? כי אני די על…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום נתקלתי בבעיה עם כרום והמחשב הנייד של טושיבה שברשותי. (A300-1A3) בשבוע האחרון הכרום התחיל לעבוד מאוד לאט, בלי שאני זוכר ששיניתי משהו. ביצעתי ניקוי של כל קבצי הקוקי והמטמון, השבתי את כל התוספות, ואפילו הסרתי והתקנתי אותו מחדש. ועדיין - רק הכרום עובד לאט. לאט - הכוונה היא עד שהוא פותח לשונית חדשה כשאני פותח אותה בכרטיסיה חדשה לוקח חצי דקה, אם אני לוחץ על קישור כפתור ימני לוקח לו המון זמן לפתוח את התפריט וכו'... התקנתי tuneup utilities, ccleaner ולא עזרו. המחשב עצמו עובד מהר כרגיל. (היום גם העפתי ממנו אבק בעזרת לחץ אוויר פעם ראשונה מזה שנתיים - הטמפ' ירדו ב7 מעלות בממוצע. עכשיו הוא בדר"כ לא עובר את ה56 מעלות.) האם מישהו נתקל בבעיה כזו? אשמח לעזרה ורעיונות!

• 2 תגובות
    • 4.5k צפיות
  17. Started by redead,

התחלתי להשתמש בדפדפן של גוגל והאמת אני נורא מרוצה הוא מאוד מהיר ונוח. הבעיה מתחילה בזה שיש לפעמים קבצים שאני לא רוצה לשמור ואז ולראות אלא לפתוח בלי לשמור ( מה שנקרא שישמור בTEMP ) ומשום מה אין את האופציה הזאת , כל קובץ הוא ישר רוצה לשמור , אין אופציה לפתיחה בלי שמירה?

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  18. Started by SmurFin,

אני צריך להוריד חבילת התקנה מלאה לXP64 ביט אני תקוע עם זה לא מצאתי בשום מקום

• 4 תגובות
    • 461 צפיות
  19. Started by Ash Binary,

אני מנסה להגדיר מחשב לשמור שידורים מכרטיס tv לקובץ התוכנה היא video lan ובמחשב יש windows xp sp2 אם אני נכנס אליו מההתחל ועושה קובץ - open device או מריץ מהקונסול את זה c:\vlc\vlc.exe dshow:// :dshow-vdev="Conexant BtPCI Capture" :dshow-adev="Realtek AC97 Audio" :dshow-size="640X480" הוא מראה את הוידאו והקול בכיף אם אני מריץ את זה c:\vlc\vlc.exe dshow:// :dshow-vdev="Conexant BtPCI Capture" :dshow-adev="Realtek AC97 Audio" :dshow-size="640X480" --sout file/avi:temp.avi אם זה משהוא קצר (עד דקה בערך) הוא שומר קובץ ענקי שחלק ממנו עובד ובהמשך יש בעיות בקול אם זה משהוא ארוך יותר הוא קורס ולא שומר כלום אם אני מריץ דברים כאלה c:\vlc\vlc.exe dshow:// :dshow-vdev="Conexant BtP…

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  20. טוב אז אני בן 17, מעצב פה ושם... הכרטיס: http://artista67.deviantart.com/art/symbolic-card-124896889 אין צורך לבאס אותי אני יודע שזה לא מרשים אבל זה מה שקורה כשמשעמם - בגרות בתנ"ך.

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  21. Started by nadavbu,

החלפתי לוח אם לאחר שלוח האם הקודם נהרס, אך למרות שהתקנתי את הדרייברים של לוח האם החדש האינטרנט לא עובד (כלומר כרטיס הרשת). הלוח אם הוא GIGABYTE GA-M61PME-S2P. האינטרנט הוא אגב ברשת עם ראוטר. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?

• 51 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by Scorpion17,

שלום, יש פה משהו מרמת גן שמכיר חנויות טובות למכור מוצרי מחשב...? תודה...

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  23. אני רוצה לקנות מחשב שישמש בעיקר ל-PS. בהתחלה המליצו לי ללכת על Radeon HD3650 512MB DDR2 PCIe והייתי מרוצה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=411437 בעקבות המלצה של חנות שאלתי על מעבד והדיון התגלגל לכרטיסי מסך עד שהמודר החליט שהוא מתדרדר יותר מדי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=414841 ולכן אני שואל אתכם: מי מהם עדיף? הערה למודרים: אני שואל כאן כי המליצו לי לשאול כאן, כי כאן יש הרבה אנשים שמתעסקים עם PS. אם צריך להזיז לפורום כרטיסי מסך, זה בסדר גמור מצידי.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by KungFuHustle,

איך אני יכול לדעת את החברה שיצרה את כרטיס הזכרון(RAM) שנמצא ברשותי? (בדקתי באוורסט אבל לא מצאתי שם של חברה)

• 7 תגובות
    • 571 צפיות
  25. אז ככה קניתי כרטיס win-tv pvr 15 mce kit יש לי ויסטה אולטימט עם מדיה סנטר התקנתי תכרטיס הכל עובד טוב ויפה אבל כשאני בשיחה עם מצלמה במסנג'ר אז זה מראה שידורי טלויזיה ולא אותי...המצלמה לא נדלקת בכלל.... מה עושים?

• 2 תגובות
    • 498 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.