עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הי, במחשב של מכר הבעיה הזאת קיימת כבר המון זמן. בכל פעם שמנסים לשלוח Attachment כמו תמונה או וידאו (ששוקלים אפילו פחות ממגה) הם נתקעים ב- Out box ואם באמת מחכים איתם, לוקח יום-יומיים עד שהם יוצאים משם. האימייל שמוגדר שם הוא אימייל של 012. אבל חושב לציין שכששולחים אימייל דרך השרות באתר של החברה, הכל עובד בסדר. חשבתי על למחוק את Outlook ולהתקין מחדש, אבל אולי יש פתרון פשוט יותר ומהיר יותר שאתם מכירים. (אני גם לא בטוח שמחיקה תעזור) תודה!

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  2. Started by OHANA,

זאת הגלריה שלי היא לא מעודכנת כל כך ויש שם חתימות ישנות וחדשות שלי חח חלקן לאימוץ אז מי שרוצה שיגיד אני http://random.thecrow.co.il/index.php?show=1668

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  3. :-\[br]פורסם בתאריך: 5.06.2009 בשעה 00:52:42 אם אני מעלה את האתר עם FIREFOX זה מזהה אותו אבל את האקספלולר 8 לא מזהה יש מצב שאני עדיין על מנוע 7?[br]פורסם בתאריך: 5.06.2009 בשעה 00:55:35 בעצם לא הגיוני שאני עדיין עם מנוע 7 עשיתי בדיקה עם ה benchmark של הדפדפנים וזה זיהה לי כ 8 אז בכול זאת מדוע האתר פה לא מזהה מנוע 8?

4. Started by malcolmx9,

אני צריך מילון איטלקית-עברית, כולם הציעו לי להוריד מילון כזה לבבילון, אבל הכי קרוב שמצאתי היה איטלקית-אנגלית! אז מישהו יודע במקרה אם יש ומאיפה אני מוריד מילון איטלקית-עברית של בבילון?

5. אמ אני נוהנג להציג את החתימות שלי בפורום אחר אבל הנה אני חזרתי כרגע מקבאק של שנה אז לא חזרתי לעצמי הרבה אבל הנה עשיתי אחת: תהנו ותגיבו דרך אגב היא לאימוץ (עם שינוי ניק)

• 9 תגובות
    • 777 צפיות
  6. Started by slimshady21,

שלום. אני צריך דרייבר לעכבר שלי. הוא של GPT, ואני לא בטוח איזה דגם זה, אבל מתחת לעכבר יש סיריאל נמבר (S/N) הנה: 047010883 בקשה מי שיכול למצוא לי דרייבר לעכבר הזה אני אודה לו מאוד. ויש לי עוד בעיה, נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שיש שם התקן לא מזוהה (עם סימן שאלה צהוב) : PCI to micro channel bridge מישהו יודע מה זה ההתקן הזה בכלל? ואיך אני מוצא דרייבר מתאים? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  7. אוקי מימיי לא התלהבתי ככה מתוכנית, הכל התחיל בכך שעשיתי פורמט למחשב והתקנתי ויסטה. הכל עבד יפה ושהגעתי לב"ש לאחר זמן מה התקנתי איזה שטות והמחשב היה פשוט גמור, ואני מתוסכל רק הגעתי לב"ש ואין לי איך לפרמט אותו שוב. בסוף מתוך צעד של ייאוש.. עשיתי דבר מה שמעולם לא ציפיתי שיניב תוצאות כאלה!התקנתי את התוכנית מהסוג שאמור לתקן את המחשב, וראו זה הוא פלא! המחשב פשוט טס, מגיב לכל דבר באופן מיידי כפי שמחשב אמור לעשות. על כל מחשב שטיפה זוחל התקנתי אותו וזה פשוט מחייה אותו שם התוכנה הוא BOOST WINDOWS תנו לה צאנס אתם לא תתחרטו g0vner_t.s.y

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  8. Started by oba3k,

אני מחפש איזו תוכנה שתארגן לי את כל השירים מסודר, תאפשר העברה למגן MP3 (לא IPOD) ותמיכה בPODCASTים. יש משהו כזה?

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  9. Started by edoson,

אני מנסה להפעיל את בתוכנה פרטישיין מגיק 8 ומיד מקבל ERROR... למה? INIT FAILED ERROR 100:PARTITON TABLE IS BAD. יש אפשרות לעשות משהו? דרך אגב, אני לא יודע על שום בעיה עם המחיצות שלי מעולם לא היתה לי בעיה שכזו.

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  10. אני אסביר את עצמי: יש לי מחשב נייד עם יציאת טלוויזיה ויציאת VGA ואני מחבר את המחשב לטלוויזיה לשם צפייה בסרטים דרך יציאת הVGA. עכשיו, בכל פעם שאני מחבר את הנייד TVל אז זה מצריך הגדרה כדי שהאות ילך ליציאת הVGA של הנייד ולא לLCD של הנייד, מה שמצריך סדרה של לחיצות לשם כניסה לתפריטי הDRIVER ושינוי ההגדרות. תהיתי אם יש איזו תוכנה לעצלנים כמוני שתוכל לצמצם לי את התהליך ללחיצה בודדת במקלדת?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by 10GaZ,

בשעה טובה קניתי ראוטר wrt54gl ופתחתי לו את הפורטים של האימיול, הוא התחבר וקיבלתי מזהה גבוהה. הבעיה היא שאחרי כמה שעות/חיבורים לשרתים אחרים, האימיול טוען שהפורט לא זמין. עשיתי באתר אימיול בדיקת פורטים, והוא מצא ששני הסוגים פתוחים. הפתרון שאני מצאתי לבעיה זה להגדיר פורטים חדשים ולהפעיל מחדש את האימיול. אבל הבעיה חוזרת שוב תוך כמה שעות, ואז צריך לשנות בחזרה שוב את הפורטים. בקיצור, פתרון צולע מאוד. יש פתרון אחר?

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  12. הקלטתי עם הכרטים טלויזיה שלי בתוכנה wintv ואני רוצה לקצר את כל מה שזה הקליט יש תוכנה כזאתי?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  13. Started by mx-3,

אחרי חיפוש קל, מצאתי תוכנה מצוינת שמסירה את כל הפרסומות והבאנרים מאייסיקיו 6 (BUILD 5400.. -שזה הגרסא הנוכחית). אפשר אפילו להעיף את שורת החיפוש של גוגל, והטלפון המציק למטה, שתופס חצי מסך. מי שמעוניין, בקשה: http://www.murb.com/download/icq/icq_6.0_build_5400_banner_remover.zip

• 10 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by ZeeD,

אני מחפש תוכנה שמאפשרת שילוב נוסף של העתקה והדבקה (כמו ה ctrl+c, ctrl+v) מישהו מכיר ? תודה

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by davidz85,

אני מחפש תוכנה שמנקה את כל השאריות שנשארות בחלון של הMSCONFIG-STARTUP. למשל כשמתקינים תוכנה סתם לדוגמא נגיד מסנג'ר, וזה משאיר שם פקודה כדי שכל פעם בהפעלת הווינדוס התוכנה תעלה, ולמרות שמבטלים את הV השורה הזאת נשארת, מה שאני מחפש זה תוכנה שתנקה את כל מה שלא צריך - כל מה שלא בשימוש. אודה לכם מאוד על העזרה.

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  16. Started by SiteMap,

מישהו יודע היכן ניתן להוריד דרייבר לכרטיס הרשת המובנה Realtek RTL8168/8111 לויסטה 64 ביט ? (לוח האם Giga Byte GA-MA74GM-S2N) ניסיתי באתר של realtek אבל פשוט אי אפשר להוריד, התקשורת מתנתקת כל הזמן (רק מול האתר שלהם)

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  17. Started by GodLike,

שלום. כשאני מתקשר למישהו בחו"ל יש רחש סטטי כזה מעצבן. באופן קבוע. האם ניתן להעלים את הרעש הזה ? כי ניסיתי לשחק בהגדרות של הסאונד וזה לא ממש עבד. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  18. טוב זאת הבעיה שאני עושה LiveUpDate אחרי כמה שניות ההודעה הזאת מופיעה... ואני בטוח מחובר לאינטרנט... בבקשה תעזרו לי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  19. Started by Omerole,

ערב טוב כל הטורנטים שלי מקבלים את הבעיה"An operation on a socket could not be performed because the system lacked sufficient buffer space or because a queue was full. " תחת מצב הטראקר... האינטרנט לא עובד שהביטורנט פועל(לא איטי,פשוט לא עובד). מישהו יודע למה זה?

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  20. Started by Born2Kill,

משום מה בדרישות לא מוזכר את וינדוס 7, מצד שני, זאת התוכנת באנצ'מארק הכי חדישה של פיוצ'ר-מארק. אשמח לתשובות.

21. Started by eladbu,

או קי העניין הוא שפירמטתי את המחשב ועברתי לעדכן את האוטלוק 03 שלי עם GMAIL העניין הוא שאני פשוט לא מצליח למשוך הודעות וכל הזמן קופצת לי הודעה עם השם משתמש שלי והסיסמה.הלכתי לפי ההוראות באתר שלהם על העדכון פופ3 גם במייל עצמו באתר וגם באוטלוק העניין הוא שאני מצליח להכנס דרך האתר אבל לא דרך האוtלוק! מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  22. חייב תוכנה יכולה להקליט את כל מה שאני עושה את השולחן עבודה לסרטון וידאו???? ושהתוכנה לא תגביל אותי בזמן??? ושהתוכנה תוכל להקליט גם את השיחות וידאו שלי דרך המסנג'ר כולל את המצלמות שלי ושל החבר!! תודה מראש

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  23. Started by Xenomorph,

הורדתי סרט ואני מעוניין להוסיף לו כתוביות קבועות. לאחר שהוספתי את הכתוביות בעזרת פילטר של vobsub, עשיתי save avi - F7 אבל זה תמיד נתקע לי ב-8 אחוז...מה הבעייה ?

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  24. Started by gringo,

שלום לכולם! לאחרונה התשמשתי ב office 2007 portable לשם בדיקה והתרשמות לפני שארכוש ואתקין. הכל עבד תקין וכמצופה עד לפני יומיים. האופיס רואה את הקבצים אשר נוצרו אך בסייר של מערכת ההפעלה הקבצים אינם מופיעים. כאשר אני שומר את הקבצים למיקום שונה שוב הם לא מופיעים . רק לספריית ההתקנה אני יכל לשמור את הקבצים . מה שמוזר הוא שאני מנסה להעתיק את הקבצים מספריית ההתקנה לכונן הרשת בה אני שומר אותם לרוב, הוא מודיע לי שהקובץ קיים ושואל אם ברצוני להחליפו. אם אני מאשר הוא מודיע לי שהוא מחליף אבל אני לא רואה את הקבצים.

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  25. Started by swg,

עריכה : הבעיה נפתרה מעצמה כנראה משהו זמני

• 0 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים