עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by klayman,

שלום רב ! יש לי שני מחשבים עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 , אחד 32 ביט והשני 64 ביט. איזו תוכנה הכי מומלצת לנקיון המערכת מקבצים זמניים וקבציי אינטרנט

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  2. אין אפילו לחצן "עבור אל"

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  3. Started by בן1,

הקספרסקי התחיל להודיע שיש בתיקיית וSYSTEM32 איזשהו קובץ שזה וירוס . ברגע שאני מסמן לקספרסקי למחוק אותו אז המחשב נתקע מידית. עליתי בסייף מוד , וניסיתי למחוק אז הקספרסקי רשם שהוא לא יכול למחוק את הקובץ ואם אני רוצה - delete at system start up סימנתי כן וזה לא עזר. כל פעם שנכנסתי לחלונות הקספרסקי הודיע שוב על הוירוס. ופתאום אחרי כמה ימים נפסקה ההודעה. עשיתי סריקות ובאמת זה מסמן שאין וירוס והכל בסדר והקובץ שזה וירוס כבר לא נמצא. אחרי איזה שבועיים קרק בדיוק אותו דבר . הפעם רק עם טורג'ן בשם אחר אבל באותה תיקיה. השאלה היא מה הסיפור פה .? איך הטורג'ן נעלם פתאום והאם יש סיכוי שזה אותו טורג'ן שמשנה את השם או משהו כזה. אגב ניסיתי למחוק את הוירוס עם עוד תוכנות שהמליצו פה בפורום וזה ג…

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  4. לפי דעתי יש לי בעיה עם הזיכרונות או עם הHD ואני צריך תוכנה/ות שתאפשר ל לבדוק אותם מתוך ווינדוס. יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  5. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיודעת להמיר מ DOC ל PPT האם ניתן?או כל דרך אחרת להפוך ל PPT אנא המליצו רק אם השתמשתם בתוכנה כי בעניין הקונברטרים מסתובבים ברשת ים של זבל בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  6. שלום! ברשותי מצלמת אינטרנט trution twc 3500. המצלמה כוללת מיקופון פנימי ורציתי להשתמש בו לשיחות ברשת. כשאני הולך לבקרת עוצמה בוינדוס לא ניתן לי לכוון את אפשרות ווליום המיקרופון. אני רואה אותו אך הוא כאילו אינו פעיל. מה הבעיה ואיך אפשר לפתור את זה? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  7. יש לי באנר שחור גדול כזה מסביב לכתוביות וזה לוקח לי 1/4 מהתמונה (הבאנר הזה מופיע רק כשאני מטעין כתוביות) איך אני מעיף את הפס השחור העבה הזה??

8. היי אנשים אני צריך תוכנה שמקטינה לי תמונה ! כאילו יש לי תמונות של 1 וחצי מגה ואני רוצה להכניס אותם לפורום שיכול להכניס עד 250 קב ב אז איך בדיוק אני עושה את זה .... אני בטוח שיש תוכנה אולי אתם יודעים איזה ...

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  9. Started by Zeev86,

קניתם משחק חדש ואין לכם מושג למי יש אותו לשאר החברים שלכם בSTEAM? בא לכם לשחק במשחק ישן, אך אינכם בטוחים מי מחבריכם שיחק בשבוע/שבועים אחרונים במשחק הספציפי? התוכנה שבניתי, תעזור לכם לחפש את המידע הזה בקלות. איך זה עובד? אתם מקלידים שם או מספר ID שלכם (או של כל משתמש רשום שאתם מכירים) מכניסים את שם המשחק (לבינתיים בגרסה זו חייבים להכניס שם משחק במדויק) לוחצים על חיפוש, ומחכים. הבהרה: התוכנה לא דורשת התחברות למשתמש STEAM או משתמש כלשהו אחר. מה התוכנה עושה? לאחר שלחצתם חיפוש, התוכנה טוענת את כל רשימת החברים שלכם, ואז ניגשת לכל חבר ומחפשת ברשימת החברים שלו ברשימת recent או all games. אם התוכנה תמצא ששחקן X שיחק במשחק Y, יתוסף שמו או ID שלו לרשימה, וכך תוכלו לדעת מי …

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  10. Started by adlanm,

כל אתר שיש בו פלש גורם ל-Firefox להישתמש ב-100 אחוז מהמעבד ניסיתי הכול פרופיל חדש גרסה חדשה (1.0.6) וזה עדיין לא מסתדר מה זה יכול להיות?

11. Started by dani k,

היי אנשים, אני מחפש תוכנה שבעזרתה אוכל לחסום את הגישה לפורנוגרפיה. חשוב לי שתהיה תוכנה כמה שיותר קלה ושקטה, זאת אומרת שלא ירגישו שהיא מותקנת, ומצד שני שלא תחסום לי גם את ynet.... שאלה נוספת היא אם יש תוכנה שמסוגלת לחסום את הגישה לפורנו גם באימיול ? תודה.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  12. היי לכולם, יש ברשותי מחשב נייד של IBM ומשהו מזור קורה לו גם כאשר אין שום פעילות במחשב, והכל רגוע, CPU כמעט על 0 הנורית של הדיסק דולקת לסרוגין כל שניה. רציתי לדעת איך אפשא לדעת מה קורה בדיסק באותו רגע ולמה הוא קורא/כותב של שניה? האם אתם מכירים תוכה שיודעת לזהות מה נעשה בדיסק בזמן כתיבה/קריאה? תודה

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  13. אהלן, רכשתי לאחרונה דיסק קשיח גדול וחדש - וברצוני להעתיק אליו את כל האוסף תמונות הענק שלי. התמונות מפוזרות במספר הארד דיסקים ודיסקים. עד היום נעזרתי ב"סידור ע"פ תאריך שינוי אחרון" וככה היה לי סדר כרונולוגי לתמונות. ברגע שאני אעתיק את כל התמונות - התיקיות יהיו באותו תאריך והסדר הכרונולוגי יאבד האם מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אני יכול לסדר את התמונות ע"פ תאריך הצילום או שבעזרתה אני אעתיק את הקבצים ללא שינוי תאריך היצירה בכונן הקשיח ?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  14. יש לי כרגע את הנורטון אינטרנט סקיוריטי שכולל את הפיירוול והאנטיוירוס של נורטון (משנת 2003)... רציתי לדעת כיום איזה אנטיוירוס ופיירוול הכי כדאי לשים במחשב??

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  15. Started by ras81,

שלום יש לי בעיה, התקנתי אוטלוק 2007 ואין לי אפשרות לייבא אנשי קשר, הלחצן/פקודה פשוט לא מאופשר. מישהו מכיר פתרון לבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  16. לפי מה שהבנתי פה בפורום סגרו מס' לא קטן של שרתים וכתוצאה מכך לי לפחות קצב ההורדה ירד משמעותית וישנן הורדות שפשוט תקועות. יש פיתרון?

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  17. Started by SaXtoR,

שלום אני מחפש אלטרנטיבה לתוכנה הנ''ל שמורידה סרטונים מאתרי יוטיוב למינהם.. מאוד מאוד חשוב לי שתיהיה קלה לשימוש, ולא מציקה כמו הTUBE HUNTER שכל פעם צריך לרענן(F5) את הדף וללחוץ פליי ואז קופץ חלון וצריך לעשות OK ועוד אלף אחד דברים(אופציית קידוד, איפה לשמור, וכו' וכו') מה שגם באג רציני בתוכנה: אחרי מספר הורדות בו זמנית(7-8-10) התוכנה מתחילה להיתקע ובכלל לא מצליחה להוריד שום דבר... אני צריך משהו ממש בלי הגבלה. שיתמוך ב100 הורדות בו זמנית.. מצידי שיוריד כל אחד על 4KB, אבל העיקר שהכל יהיה בהורדה ולא יתקע באמצע או בכלל לא יתחיל להוריד! ניסיתי את xVST והיא כמעט לא תומכת בשום אתר =\ ניסתי גם עוד תוכנות אחרות קטנות שאני לא זוכר את שמם, וגם איתם זה לא ממש הלך חשוב מאוד: ** חובה שיהי…

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  18. Started by demonshlomo,

הורדתי EMULE התקנתי ואני מפעיל את התוכנה ומחפש משהו ןזה לא עושה כלום! זה אומר שאין לי SERVER או משהו כזה... מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  19. תוכנה חינמית או תיכנות כלשהו? תודה[\

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  20. Started by Ryuk,

כבר כמה זמן שקוראת לי התקלה הזו, פשוט רק עכשיו נזכרתי לפרסם בתקווה לקבל תשובה. כאשר אני מוריד קובץ, במקום לראות כל אייקון לפי הסוג שלו (שיר: תמונה של קובץ MP3, קובץ ראר: התמונה של הספרים עם הרצועה וכו'..) אני רואה כל אייקון זהה בצורת תיקיית מחשב. אני יודע שזה לא קריטי אבל בעין זה די מציק לי, אודה לכם אם תוכלו לפתור לי את הבעיה. *ניסיתי התקנה מחדש. *ניסיתי הסרה טוטאלית והתקנה מחדש. *הגירסא שלי היא האחרונה ביותר. (3.5.4) תמונה להדגמת המצב: תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by boom!,

אני מחפש כבר שנים תוכנה שאיתה אפשר "להקליט" את המסך ולעשות ממנו סרטון... תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  22. Started by imac,

ידוע ש MPAA תובעת אתרים כגון ISOHUNT ו Lokitorrent שמשמשים כאתרי אינדקס לטורנטים. אז למה שהם לא יתבעו גם את Google ? הרי גם הוא משמש כאתר אינדקס לטורנטים. דוגמה לחץ כאן

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  23. תופעה מעצבנת באתר של עיתון 'הארץ': כל כמה דקות העמוד עושה RELOAD - ביוזמת האתר. איך אני מונע את זה? [אני משתמש בפיירפוקס ולפעמים בIE]

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  24. מישהו מכיר תוכנה איכותית לצפייה בסרטי DVD? :s05: אם כן - תביא בבקשה

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  25. Started by sbtgn1,

יש לי משחק מכווץ (בכמה קבצי RAR ) בLAPTOP על הLAPTOP אין בעיה לפתוח אותם כאשר אני מעתיק את הקבצים ל HD חיצוני ומנסה לפתוח אותם מה HD החיצוני שהוא מחובר למחשב הנייח עדיין אין בעיה אבל כאשר אני מעתיק אותם ל HD הפנימי () של המחשב הנייח ומנסה לפתוח אותם משם הוא מודיע על CRC ERROR תמיד גם על אותו קובץ איפה יכולה להיות הבעיה (הרצתי בדיקה על ה HD הפנימי וזה לא שינה כלום) ניסיתי כמה פעמים להעתיק את הקובץ וזה לא עזר

• 3 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים