תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כשאני פותח את האקספלורר אז נפתחת לי עם אתר הבית גם פרסומת כזאת או משהו בשליש התחתון של המסך,זה נקרא SFUX או משהו. איך אני מבטל את זה?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה חינמית לשינוי האייקונים במחשב בפשטות! בלי ליצור אייקונים והכל... משהו בסגנון של IconPackager רק שיהיה חינמי. אני רוצה שיהיו לי כמה PACKים של אייקונים עם תצוגה מקדימה כזאת כמו בתוכנה הנ"ל ושאני אבחר וזה ישנה את הכל... אשמח לתושה כמה שיותר מהירה תודה.
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
לאחר שלבסוף התקנתי את הוינדוס מדי פלייר 9 התחילה לי בעיה חדשה כל פעם שאני עובר עם הסמן על קובץ שמשויך למדייה פלייר 9 האקספלורר קורס (אני משתמש בW2K) מה אפשר לעשות? אם אין שום דבר אחר לעשות איך אני מעיף את המדיה פלייר 9?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מחפש כבר שנים תוכנה שאיתה אפשר "להקליט" את המסך ולעשות ממנו סרטון... תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
למישהו יש מדריך בנושא, אני אשמח ....
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אתמול התקנתי ZoneAlarm Internet Security Suite.v6.0.631.003 אך נוצרה לי בעיה, אני ואח שלי מחוברת ברשת מחוברת ומשום מה הפיירוול של ZoneAlarm חוסם את הרשת ועכשיו אחי לא יכול להתחבר לאינטרנט דרך המחשב שלו. (המחשב שלי הוא הראשי). בבקשה תעזרו לי לתקן את זה (מי זה מבין ב-ZoneAlarm).
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
פירצה חדשה באקספלורר מאפשרת להאקרים להשתלט על המחשב מבלי שהמשתמש יעשה דבר. מאת וואלה: http://computers.walla.co.il/?w=/4/621116
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי בעיה במחשב בגלל דרייבר חדש של NVIDIA. פירוט קצר של המחשב: מעבד I5- 750 מערכת קרור למעבד COOLER MASTERHYPER 212 PLUS לוח אם P55-UD3R זכרון 4G DDR3 של OCZ כרטיס מסך geforce gts 250 1g. לאחר עדכון של דרייבר חדש לכרטיס מסך (280.26), המחשב הפסיק לקלוט את חיבור HDMI. יש לי מסך מחשב של סמסונג שמחובר לחיבור DVI ברזולוציה מקסימלית, שממנו אני עובד. מאחר שאני צופה מדי פעם בטלוויזה שבסלון דרך כבל HDMI (כל סופ"ש) התפלאתי שהכרטיס לא עובר למצב MULTIPLE DISPLAY. בדקתי בהגדרות תצוגה של NVIDIA והכרטיס לא מצא את הטלוויזיה. לאחר שבדקתי ב DEVICE MANAGER לא מצאתי חיבור HDMI למרות שאת האחרים מצאתי. אתמול ניסיתי למחוק את הדרייבר החדש אבל ללא הצלחה (פעם ראשונה שלי). …
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אשמח לתוכנה לקידוד קבצי אודיו (Mp3) לקודד לפי איכותיות וכו'. שתתמוך ב- Vista. תודה.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי חבר'ה בוקר טוב, שאלה לי אליכם: האם יש תוכנה/אפליקצייה לסלולר, למחשב הפרטי אשר תומכת בוידאו וקול ותומכת בהגדרות הבאות: 1. שירשור שיחות - הפיכת איש קשר למוקד , זאת אומרת, במידה ואותו אישר קשר שוגדר כחברה לא עונה האם אפשר לשרשר זאת למוקדן הבא. האם חינמי או בתשלום? הכל טוב גם לכאן וגם לכאן. 2. האם אפשר ליצור הרשאות (מנהל ראשי, מוקדנים)? 3. האם זה תלוי ברישיון, בתוכנות מסוימות (איזה תוכנות)? אני חקרתי באינטרנט אבל לא מוצא תשובות מספיק מדויקות, אשמח לקבל עזרתכם לשאלותיי. תודה!
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום... החלטתי היום לשדרג קצת את המערכת פה ולהוריד את המדיה פלייר 11 ואת האקספלורר 7....את המדיה פלייר הוא סידר לי בלי בעיות התקנתי הכול טוב...אבל כשאני מתקין את האקספלורר הוא מביא לי הודעה כמו שאני מביא בתמונה. מה אני עושה? מה זאת אומרת ההודעה של "השפה לא תואמת"?? דרך אגב: הורדתי מהאתר של מייקרוסופט את הגירסא העיברית גם של המדיה פלייר וגם של האקספלורר וXP שלי בעיברית [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה אשר אני יוכל לעבוד על המחשב ובאותו הזמן להציג סרט בטלויזיה האם קיים כזה דבר??
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
:-\[br]פורסם בתאריך: 5.06.2009 בשעה 00:52:42 אם אני מעלה את האתר עם FIREFOX זה מזהה אותו אבל את האקספלולר 8 לא מזהה יש מצב שאני עדיין על מנוע 7?[br]פורסם בתאריך: 5.06.2009 בשעה 00:55:35 בעצם לא הגיוני שאני עדיין עם מנוע 7 עשיתי בדיקה עם ה benchmark של הדפדפנים וזה זיהה לי כ 8 אז בכול זאת מדוע האתר פה לא מזהה מנוע 8?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
משהו פשוט.... איתן
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
בנו סקירה ממש כמו איזה באנצמרק של איזה כרטיס מסך חדש רק לתוכנות והנה היא!! http://www.thepcspy.com/articles/other/what_really_slows_windows_down/5
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך קישור\תוכנה לדרייבר של זיהוי כוננן SATA בהתקנת הווינדווס דרייבר,שאוכל להוריד אתו ע לדיסקט 1.44 ולהתקין אתו תוך כדי התקנת הווינדווס... לוח אם: GA-K8VT800PRO דיסק קשיח: WD 80G SATA אני משתגע עם הדבר הזה 3 ימים כבר (לסירוגין) אשמח לפתרון שנה טובה אלי
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני הורדתי את התוכנה מהאתר, עשיתי "EXTRACT" לקובץ שהורדתי והפעלתי את הקובץ: PRIME95.exe טוב, אז מופיעים לי כמה הגדרות בהתחלה, עשיתי אותם ואז התוכנה מנסה להתחבר לשרת והיא לא מצליחה: מה אני אמור לעשות?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
התקנתי את הזון אלרם החדש... פרו 3.5 אני רואה שהמחשב השני מנסה לפעול ואז אני מאשר אבל לא עובד שם האינטרנט
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
יש מישהו שיודע אולי מי היבואן או המפיץ של נורטון אנטיוירוס בארץ? כן כן ... החוקי והמקורי......
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי וינאמפ 2 (2.81) ואני לא רואה עברית על הסקין. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
צריבה עם צורב חיצוני USB תוצרת LG בדוס. תוכנה להעביר נתונים ממחשב למחשב דרך USB כשאחד המחשבים או שניהם בדוס. מדריך להצלבת כבל USB
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון יש לי בעיה מוזרה כשאני מוריד דרך FF קבצים בגודל של 100MB ויותר דרך השרתים RS MU FF ודומים להם. לפעמים אני בודק כמה אחוזים עברה ההורדה וכמה זמן נשאר לה ורשום לי 40 דקות נגיד ואני חוזר אחרי 5-10 דקות ופתאום אני ראה שההורדה נגמרה זה לא קוראה כול הזמן אבל פעמים רבות. חשוב לציין שאין פגיעה בקבצים.... משהו יודע אך לפתור את הבעיה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה הכל עבד טוב אבל נוצרו לי שני בעיות שאני נכנס לתוכנה 1.שאני פותח את התוכנה היא נפתחת לי בצורה כזאת:. 2.והשניה שיש לי את ההודעה הזאת שאני סוגר את התוכנה מה לעשות כדי לפתור את שני הבעיות ? בתודה מראש רזיאל נ.ב לגבי הבעיה השניה אין לי את הקובץ שצריך על המחשב אז איך אני משיג אותו ?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
Ok, i downloaded the program which is not license, i just want to aks what is the difference between the unlicense and the license versions. My next question is about the Use in the program , i choose the "Registry Cleaner" and he finds lots of files with a green light at the side of each registation, how can i know if i allowed to delete it or not? Thanks! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני צריך למחשב החדש פייר וול טוב.. ופופ אפ סטופר בקשר לSP2.. שתי דברים אחד אני לא יכול להתקים אותו כי הוא אומר פעם אחת שהשפה שלי לא מתאימה.. והיא כן =\ ופעם שניה שהסידיקיי לא טוב. מה לעשות? כדאי להתקים אותו בכלל? וחוץ מזה איזה פיירוואל הכי טוב?
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-