עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by smack,

שלום לכולם , היום בסריקה באווירה לא נמצאו וירוסים אך נמצא היידן אובג'קט - לפי ההסבר שלהם לא בדיוק מדובר בוירוס והוצאתי אותו . ביצעתי לאחר מכן עוד כמה בדיקות נוספות והוא ממשיך כל הזמן למצוא את אותו היידן אובג'קט יש סיבה לדאוג ?? Tnx

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  2. שלום לכם. יש לי בעיה במחשב בגלל דרייבר חדש של NVIDIA. פירוט קצר של המחשב: מעבד I5- 750 מערכת קרור למעבד COOLER MASTERHYPER 212 PLUS לוח אם P55-UD3R זכרון 4G DDR3 של OCZ כרטיס מסך geforce gts 250 1g. לאחר עדכון של דרייבר חדש לכרטיס מסך (280.26), המחשב הפסיק לקלוט את חיבור HDMI. יש לי מסך מחשב של סמסונג שמחובר לחיבור DVI ברזולוציה מקסימלית, שממנו אני עובד. מאחר שאני צופה מדי פעם בטלוויזה שבסלון דרך כבל HDMI (כל סופ"ש) התפלאתי שהכרטיס לא עובר למצב MULTIPLE DISPLAY. בדקתי בהגדרות תצוגה של NVIDIA והכרטיס לא מצא את הטלוויזיה. לאחר שבדקתי ב DEVICE MANAGER לא מצאתי חיבור HDMI למרות שאת האחרים מצאתי. אתמול ניסיתי למחוק את הדרייבר החדש אבל ללא הצלחה (פעם ראשונה שלי). …

3. אני רוצה פשוט להוריד את הסרגל הזה לגמרי ... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by nitro_6,

youtube לא אוגר לי את הסרט, אני יכול לצפות בו אבל הוא לא אוגר את הסרט (אין את הפס האפור הזה) פתרונות למישהו? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  5. איך אני מראה נניח את כל מדינת ישראל וגם אגרום לתווית של טבריה להיראות בכל זאת למרות שאני לא קרוב אליה?</blockquote>

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  6. שלום! האם יש דרך לדעת אם מישהו העתיק קבצים מהרד דיסק של מחשב ראשי שאליו מחוברים מחשבים נוספים דרך הרשת? או במחשב פרטי? האם קיימת אפשרות לעקוב אחרי פעולות שמתבצעות במחשבים ברשת לאחר שהועתקו הקבצים? תודה מראש

7. Started by tvholic,

שלום חברים, חבר שלי נתקל בבעיה בעת סנכרון E71 עם האאוטלוק. לאחר הסנכרון עם לוח שנה כל הפגישות מופיעות שעה אחת קדימה למרות שהשעון במחשב מכוון ומעודכן וגם ב E71 מישהו יכול לעזור? בבקשה... תודה רבה, יום נעים וסופש רגוע

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by kof23,

שלום, אני מחפש תוכנה שתעזור לי לחלק מחדש את הכונן קשיח (כוננים C ו- D) לנפח שונה. בתודה מראש,

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  9. אם אפשר עזרה

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  10. Started by kozimus,

בשעה טובה הישתדרגתי מ XP ל 7 עד היום היתי משתמש ב SYGATE אבל הוא לא תומך ב7 גם לא ב XPMODE. אני צריך המלצה על פיירוול שיעשה את העבודה אבל גם שיהיה קליל ולא יעיק עלי. תודה על העזרה.

11. יש לי תוכנת 16 ביט שרצה עם התהליך NTVDM במערכת AMD+XP (מעבד בודד). ntvdm.exe is process that belongs to the Windows 16-bit Virtual Machine. It provides an environment for a 16-bit process to execute on a 32-bit platform. This program is important for the stable and secure running of your computer and should not be terminate האם יש לחשוש שבמעבר למערכת כפולת ליבה התוכנית תסרב לעבוד? מישהו יודע? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by Eli_1982,

המחשב במקום העבודה שלי חסום להתקנת תוכנות וישנה גם חסימה על אתרים מסויימים. הדפדפן שמותקן במחשב הוא אינטרנט אקספלורר 6. מכיוון שלא ניתן להתקין במחשב תוכנות, ואני רוצה דפדפן מתקדם יותר, הורדתי את Firefox Portable Edition (גירסה 3.04). לאחר ה"התקנה" FF עולה אבל לא ניתן לגלוש באתרים, כאילו החיבור לאינטרנט מנותק. מה יכולה להיות הבעיה? והאם ניתן לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  13. Started by Oranl,

גירסת 2009? משהו בו מעצבן אותי, עוד לא הצלחתי לשים על זה את האצבע..

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  14. Started by וינצי,

שלום אני מבקש עזרה איך ניתן לשנות בגרסה 3 של מקסטון,ממצב אקספלורר לwebkit .יש שם מעבר מאולטרא לרטרו והפוך אבל ברטרו איו כלום.איפה זה נמצא?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  15. Started by zonda,

שלום לכולם ! יש לי קטע וידאו שחבר צילם שהבעיה היחידה שלו זה שהוא מצולם הפוך איך אני הופך את הוידאו שיהיה ישר ?

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  16. עשיתי גיבוי של ה win בנורטון גוסט והקובץ הוא 7 GB אני אמור לצרוב אותו על דיסק? או שיש דרך אחרת

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  17. אם גם אתם רוצים גישה לפייסבוק צ'אט ללא הצורך להיכנס לאתר עצמו, זה אמור לעזור לכם: http://www.facebook.com/sitetour/chat.php כל מי שמשתמש ב pidgin או כל תוכנת IM אחרת שתומכת בפרוטוקול XMPP, יכול להיכנס ולדבר עם אנשי הקשר שלו ישירות דרך התוכנה.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  18. ואם אפשר הסבר מה היא עושה..

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  19. Started by jfkk,

שלום מעלה צילום של התוכנה easeus אני מנסה להעביר את 11gb אל כונן c מקווה שזה הפורום הנכון תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by alm80,

האם יש למישהו ניסיון עם האנטי וירוס הזה? רכשתי אותו בגלל הגרסה 2009 שלדעתי הייתה מוצלחת מאד. אך למרות ש-2009 הייתה מוצלחת, מ-2010 התאכזבתי. לדעתי תוכנה כבדה מאד, מאטה את הגלישה בצורה משמעותית, בעקר הורדה מאתרים כמו ראפידשר. צריכים לחכות הרבה זמן עד שהמחשב מתחיל להוריד. שמתי לב שהאתרים נטענים באטיות ובאותו זמן האייקון של קספרסקי מהבהב. האם זה איזשהו צירוף מקרים או התוכנה באמת לא מוצלחת?

21. Started by nimrodim,

האם ניתן להשתמש בפורטים מתחת ל 1024 לתוכנות P2P? האם ניתן להשתמש בפורט 80 לתוכנות P2P או שצפויות איזה שהן בעיות?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  22. Started by domuzy,

יש לי פנט' 3 800 עם כרטיס וודו 3. הורדתי מLIONHEART את ה-LionHeart_Codecs_Pack_v1.3 שאמור לפתור לי את כל בעיית הצפייה בסרטים. עדיין לא ראיתי סרטים במחשב זה וחיברתי אותו לטלוויזיה עכשיו כדי לראות. בעייתי היא ההגדרות- אחרי שהתקנתי את הגירסה לXP, מה אני צריך לעשות? הנחיות מפורטות יתקבלו בשמחה כי אין לי הרבה מושג בזה (מה אני אמור ללחוץ, להתקין, מאיפה ולאן, ומה אני אמור לראות בחוצצים שבSETTINGS במאפייני כרטיס המסך? ודבר נוסף, איך אני מגדיר TV OUT? המון תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  23. Started by com,

תודה.

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  24. Started by jean-paul,

יש לי שני קבצים כאלו ומשום מה התוכנה tempg אינה מוכנה לפתוח אותם בטענה שהיא לא מכירה את הפורמט הזה.יש למישהו אולי הצעה? תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by Parallel,

שלום בווינאמפ זה לא מנגן את זה ....ניסיתי תוכנות שממירות את זה ל-MP3 וכולם מעאפנות במדיה פלייר זה גם לא מנגן אשמח לעזרה.. תודה

• 3 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים