תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, 1.כשהתקנתי את ה win xp pro(דיסק צרוב) אז מתישו באמצע ההתקנה זה אומר שזה לא יכול להעתיק את gloW.chm ..האם קובץ זה חשוב ומשמעותי? למעשה השתמשתי די הרבה (שנה שנתיים לפחות) בוינדוס (מאותו דיסק התקנה) במחשב הראשי שנפל לאחרונה (כעת אני במחשב שני זמני..) ולא זכור לי שהיו בעיות מערכת למינהם.. 2.האם חובה להתקין את כל העידכונים של הווינדוס? אם כן, מדוע? (זה נראה לי סתם מיותר..יש פיירוול ואנטי וירוס מספיק לא?) 3.מה זה למעשה הservice pack2? מה הוא מכיל? ולמה הוא חשוב ומומלץ? 4.שמעתי יצא גרסה חדשה לווינדוס? 2005?? אשמח לשמוע עוד פרטים.. תודה
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
-
זה רק אצלי ככה או שגם לכם ה JD הפסיק להכתיב לעצמו את האותיות בטיחות האלה??
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... שמעתי מאיזה אחד בפורום שאפשר לערוך את קובץ ה-רום של עדכון הביוס ולהוסיף לו את האפשרות למתחים... הבן אדם לא עונה לי משום מה כבר שבועיים להודעות אז החלטתי לפנות אליכם... אם מיש'ו יודע איך לעשות את זה או באיזה תוכנה עושים את זה שיגיד לי בבקשה... תודה רבה לכל קהילת HWzone ולעוזרים ...
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ video על המחשב, ואני מעונין לצרוב אותו על דיסק DVD ולראות אותו בנגן DVD שלי. יש לי במחשב צורב DVD, ובתוכנת הנרו לא מצאתי אפשרות לצרוב video ל DVD ולראות שם. האם יש אפשרות לבצע את זה בנרו? אם כן איך? ואם לא, איזה תוכנה מומלצת יש? תודה
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
כשאני פותח את האקספלורר אז נפתחת לי עם אתר הבית גם פרסומת כזאת או משהו בשליש התחתון של המסך,זה נקרא SFUX או משהו. איך אני מבטל את זה?
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה , אך לאחר המרת קבצי WAV לMP3 אני לא מצליח לשמוע את קובצי הMP3 (ניסיתי במספר נגנים).מבדיקה באתר של CDex הבעיה כנראה ASPI DRIVERS הם גם המליצו על קובץ שפותר כנראה את הבעיה . הורדתי אתהקובץ הבא :aspiwn32.dll . איך אני מתקין אותו? ומה השימוש של aspi driver?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לראות וידאו מסויים אבל כשאני מפעיל אותו אני רואה צבעים לא ברורים (יש תמונה מצורפת) כבר התקנתי את כל הקודקים האפשריים ושאר הסרטים עובדים בסדר גמור אז מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אתמול התקנתי ZoneAlarm Internet Security Suite.v6.0.631.003 אך נוצרה לי בעיה, אני ואח שלי מחוברת ברשת מחוברת ומשום מה הפיירוול של ZoneAlarm חוסם את הרשת ועכשיו אחי לא יכול להתחבר לאינטרנט דרך המחשב שלו. (המחשב שלי הוא הראשי). בבקשה תעזרו לי לתקן את זה (מי זה מבין ב-ZoneAlarm).
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
חיברתי למודם טלפון וקו בזק אני יכול בתצורה הזו להקליט את השיחה כן? איך בדיוק?
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
DIVX 6 יצא,נשמע ממש נחמד על הנייר,נראה איך הוא יתנהג במציאות אפשר ליצור תפריטים,תרגום,chapter points www.divx.com WINDVD 7,לפי דעתי נגן הDVD הכי טוב שיש בשוק כיום,משופר עם עוד כמה דברים קטנים בסאונד ובווידאו,אבל החדשה הגדולה היא שהתוכנה תומכת ב DIVX 6 ובפורמט החדש H.264 (שעוד נשמע אליה הרבה מתי שה HD-DVD וה BR יכנסו לשוק) http://www.intervideo.com/jsp/WinDVD_Profile.jsp
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחד התחביבים הגדולים שלי הוא צילום דיגיטלי, עיבוד התמונות והפיכתן למצגת בעזרת פאוורפוינט(גרסת אופיס 2000) הבעיה היא שהמצגות כאלו תופסות נפח עצום, דבר שמקשה על שליחתן באי מייל. בינתיים הדרך היחידה שמצאתי לכווץ את המצגת היא הורדת איכות הצילום והקול במצגת שזה פתרון די צולע.... לצורך השוואה, אני נוהג לקבל באי מייל מצגות למיניהן, באיכות תמונה וקול מעולים, עם מספר כפול של שקופיות וחצי או שליש מנפח הזכרון של המצגות שלי. האם יש דרך לכווץ את המצגת בלי לפגוע באיכות התמונה והקול? אשמח אם תעזרו לי.
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
הבקשה בכותרת . וגם (אפשר תוכנה נפרדת) שהתוכנה תאפשר לחלק אותו לכיבולת של דיסק צריבה רגיל. תודה מראש, slim_shady.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
בפוטושופ יש חלום ACTIONS ( ב WINDOWS-ACTIONS) מה הוא עושה? תודה :-*
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום קודם כל אם הנושא הזה לא חוקי אז תנעלו את האשכול. יש לי בבית משחק (NFS:C לצורך העניין) על דיסק DVD. עכשיו אני רוצה לעשות לו גיבוי על DVD אחר, השאלה איך? ניסיתי להעתיק את התוכן שבדיסק לתיקיה במחשב אבל זה לא הצליח. יש למישהו רעיון איך אני עושה את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשחק עם המחיצות של הדיסק הקשיח. ניסית את partition magic ואני ממש לא מרוצה מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה מוצלחת יותר?
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה איכותית לצפייה בסרטי DVD? :s05: אם כן - תביא בבקשה
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני יומיים bluestacks עבד לי מצוין ואילו היום אני פותח אותו והוא יש נסגר. ניסיתי פעמים רבות לתקן את הבעיה אבל היא לא הסתדרה. אשמח מאוד מאוד אם תעזרו לי שיהיה לכם יום מוצלח ותודה
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתמיר קבצי MP3 ל-MIDI ותעבוד, בניגוד להרבה שמצאתי בגוגל ולא עבדו. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי הרבה קבצי זיפ ואני לא רוצה עכשיו לעבור אחד אחד ולפתוח אותו עם Winzip.... האם יש דרך לפתוח את כולם ביחד?? (כולם צריכים להגיע לאותה ספריה) אני זוכר משהו עם Pkunzip...
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני לא מצליח לגלוש באינטרנט דרך IE6 או להתחבר ל-ICQ בגלל בעיה שקשורה לקובץ IExplorer.exe (כך לפחות טוענת הודעת השגיאה). אין לי בעיה להכנס לתיקיות או דברים כאלה. איך אפשר לתקן את הבעיה ? להוריד מחדש את הקובץ IExplorer.exe (אם אפשר ומאיפה)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, יש לי RADEON 1900GT של Sappire. ניסיתי להתקין לו את הדרייברים מהאתר של amd, וגם מ- WINDOWS UPDATE אך הוא לא מאפשר לי לראות משהו כשאני נכנס לחלונות (המסך מתכבה-נורה כתומה) ב- windows xp sp2 32bit. מחקתי את כל בדרייברים שהתקנתי וניסיתי שוב להתקין בנפרד את אלה שמהאתר אך שוב, אותה בעיה. כנ"ל לגבי הדרייברים מWU. ניסיתי להתקין את אלו מהדיסק- אך ההתקנה נתקעת באמצע. הקיצר- בלאגן גדול. מה אני עושה? יכול להיות שהבעיה היא בדרייברים של המסך?
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום מעלה צילום של התוכנה easeus אני מנסה להעביר את 11gb אל כונן c מקווה שזה הפורום הנכון תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
באאוטלוק, כל התפריטים ניראים מוזר. יש לציין שבשאר התוכנות(WORD וכדומה) התפריטים בסדר גמור. למישהו יש רעיון ? תודה רבה The Doorman
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-