עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by unknown,

ניסיתי להפעיל את WWII ONLINE(למי שמכיר) ועוד משחק אחר והוא הודיע לי בשתי הפעמים את ההודעה הבאה: the *.exe file is linked to missing export DDRAW.DLL:DirectDrawCreateEx. בדקתי אם הקבצים נמצאים, ומצאתי אותם, אז אני לא מבין מה הבעייה! הערה: רשמתי * כי הוא הודיע את זה על כמה קבצים.

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  2. Started by alexrta,

שלום לכולם... אני צריך תוכנה שמאפשרת המרת קבצים מדיסק ל-MP3 ושתהיה פשוטה ונוחה תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  3. הכרטיס הוא כרטיס רשת חדש של Level One , עדכנתי קושחה. הIP סטטי. הייתי בשמחה "משנמך" לגרסה 5, אבל זה בלתי אפשרי. לא מצאתי פתרון לזה בחיפוש בפורום\ברשת. מישהו מכיר\יודע למה זה קורס? (כן, גם אני לא סובל את התוכנה הזו, זה בשביל אחי הקטן). תודה מראש. (וחג שמח)

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  4. Started by shaithebest,

שלום חברים, עזרה דחופה אני לא מצליח להכנס לווינדוס אקספי בנייח. היתה לי מדפסת HP והבאתי חדשה של אפסון. הסרתי את הדרייברים של HP והתקנתי את הדרייברים של אפסון. מאז התחילה הבעיה שהוא לא נותן לי להכנס ונותן לי להזין שם משתמש וססמה מה שמעולם לא היה. ניסיתי הכל לא מצליח כלום. כתבתי בשם משתמש administrator וססמה ריקה הוא כאילו נכנס אבל נתקע על מסך כחול. מה עושים?? די דחוף תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  5. לצערי הווינדוס עושה לי בעיות... הווינדוס עולה, אבל שום דבר לא מופיע בצג. החלטתי שאם כבר אני אפרמט את המחשב. הבעיה היא שיש לי תיקיה על שולחן העבודה שלא מגובה בכונן D, ואני רוצה לגבות אותה לפני הפירמוט. רציתי לשאול איך אני נכנס לדוס, ומעתיק את התיקיה לכונן D. אני כמובן לא יכול לעשות את זה דרך הווינדוס כי אין לי אפשרות להכנס להפעלה - cmd. תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by ep2,

יש לי מחשב נייד שקניתי (משומש) בארה"ב. יש עליו ויסטה. אני מנסה להתקין תוכנה מסויימת, אבל כדי להתקין את התוכנה על ויסטה, צריך להכנס כ administrator איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by RONEN1N,

חבר שלי רוצה להיכנס למחשב שלו בלי להראות לחברים שלו את הסיסמה שהוא מכניס (כי הם נכנסים לו למשתמש) אז חשבתי אולי יש דרך כל שהיא שהוא רק יכניס את הכונן החיצוני או דיסק אונקי וע"י זה הוא יוכל להיכנס למערכת הפעלה. למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  8. Started by zeroone,

שלום כאשר אני מנסה להיכנס לאתרים / פורומים שיש איזה סקריפט דוגמה http://www.fresh.co.il/dcforum/dcboard.cgi?az=login אני לא מקבל את מסך ההתחברות. מערכת ההפעלה שלי WINDOWS 98SE מוגן עם ZoneAlarm Pro. סגירת התוכנה מאפשרת התחברות. מישהו יודע איך לאפשר גם כאשר התוכנה פתוחה התחברויות כאלה. בעבר זה עבד לי. סגירת התוכנה מיד שולח לי וירוסים דוגמת BRASIL למחשב תוך שניות.

9. אני הייתי שמה, מישהו פה גם היה בכנס ? זה שהתקיים בסינמה סיטי, יומיים כנס עם מרצים מחול, היה נהדר! רוצה לדעת מי עוד היה בבוץ

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by TARON,

כל מי שיש לו סמסונג 990 יוכל להעלות לי תתוכנה SAMSUNG PC Studio 2.0.9 למה אין לי אותה ואין אותה באינטרניט בבקשה מתחנן מצווה ואל תנעלו אני ממש מתחנןןןן :jump:

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  11. יש לי לוח אם Intel i865PE Socket 478 EP-4PDAI של epox ואני צריך תוכנה שתתאים כדי לראות טמפרטורה בבקשה..

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  12. Started by Freakstyle,

תקשיבו יכול להיות שאני הכי לא קשור בעולם אבל אני חייב ומחפש תוכנת פריצה לאייסי קיו..ונשבע לכם שזה לא במטרה לפרוץ לילדים פשוט שכחתי את הסיסמא שלי..אני חשבתי שפרצו לי..שיניתי ת'סיסמא ושכחתי אותה.. אפילו אם מישו יכול להביא לי תוכנה לשחזור קבצים..אבל שהיא לא בכסף כמו ה-Recover ואלה.. למרות שאני מוכן לעשות הכל בשביל להחזיר ת'סיסמא שלי.. אני לא יודע אם זה הפורום..אני גם לא יודע אם עברתי על איזה חוק בפורום פשוט אני במצב נואש אני לא יודע מה לעשות דרך אגב פירמטתי את המחשב..אז מה אני אמור לעשות? כי גם נראה לי שתוכנת שחזור סיסמאות לא כל כך תעזור כי זה אחרי פירמוט אז ככה אני חיפשתי במלא מלא אתרים תוכנות שיחזור תוכנות פריצה והכל או שעולה כסף או שזה חארטה אז בבקשה ממכם אנשים אני חייב ש…

13. לדוד שלי יש בעיה עם המחשב אז ככה....שלחו לן לינק והוא ברוב גאוניותו הוריד איזה קובץ EXE והפעיל אותו... מאותו זמן הוא לא יכול להיכרנס לאייסיקיו הוא עושה לי סיים משימה... ולא יכול להתקין אנטי וירוס... הדבר הזה נפוץ...זה מוצג בתור תמונה... הבנתי שזה עושה כאילו אנשים מהרשמימה שלי שולחים לי את ההודעה הזאת... קיצור צריך פתרון

• 4 תגובות
    • 468 צפיות
  14. Started by DXM,

אני מנסה להכנס לאתר RUNSCAPE.COM אבל כשאני נכנס למשחק הדפדפן ניהיה שחור אני רואה את הסימונים הרגילים של הטפריט וכו' אבל המשחק לא פועל... מה עושים יכול להיות שאני צריך ג'אווה, איזו? תודה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  15. יש לי WIN 7 64BIT, מותקן AVAST אנטי ווירוס ו-ZONEALARAM פיירוול. לא יודע איך, אבל נכנסו לי ווירוסים למחשב, כנראה סוס טרויאני, ואני משער כך בגלל איטיות ושימוש במשאבים נורא גבוהה+הודעות חוזרות ונשנות של האנטי ווירוס. עשיתי סריקת boot time scan ומחקתי תוכנות לא בשימוש, אבל ההודעות מהאנטי ווירוס עדיין ממשיכות להופיע. אני לא רוצה לקחת סיכון כאן, כי הרבה פעמים יש שימוש בכרטיס האשראי ורק זה חסר לי :-\. מה הדרך הכי טובה לנקות את המחשב ולוודא שאין בו שום טרויאני או רוגלה? באיזה סריקות/תוכנות להשתמש? עריכה: אני רוצה להוסיף שהגלישה היא דרך פיירפוקס, עם נוסקריפט ו-ADBLOCK כתוספים ברקע. גם השימוש שלי בווינדאוס הוא מאוד פשוט, אין פורנו ושטויות כאלה, אז לא מבין מאיפה צצה בכלל הבעיה הזו!

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by hck,

כשאני בא לעשות למחשב שלי ghost (דרך דוס), הוא נתקע באמצע והוא טוען שיש שגיאה בכונן הקשיח. לא שמתי לב אים הוא התכוון לכונן עצמו או לאיזה קובץ ספציפי. הרצתי chkdsk בדוס, והוא לא מצא שום שגיאהה בכונן. מישהו מכיר תוכנה טובה לבדיקת הכונן הקשיח(הכונן עצמו+קבצים)?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  17. www.macromedia.com מוביל לאתר של adobe :s05: ידוע מה יקרה עם התוכנות של מקרומדיה? ימשיכו פיתוח ל freehand וכו'?

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  18. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

שלום, אני מחפש תוכנה שמחפשת קבצים שהם אותו הדבר (duplicate files) בספרייה מוגדרת אם זה משנה אני אשתמש בזה בעיקר למצוא כפילויות בקבצי סאונד ווידיאו(mp3,avi,mpg.....) אני מניח שזאת לא צריכה להיות תוכנה גדולה ואם מישהו מכיר אחת כזאת שהיא בחינם אז מצויין אם מישהו יכול לתת לי שם של תוכנה או לינק לתוכנה זה מאוד יעזור לי תודה רבה גוסט

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Chevy,

שלום לכם, התעדכנתי ל-IE8 ושמתי לב שב-Task Manager התהליך של ה-iexplorer קיים פעמיים ולפעמים 3 פעמים. איך ניתן להמנע מזה או שצריך להגדיר משהו באפליקציה עצמה? בשימוש ב-FF זה לא קורה. בין השאר גם התהליך של IE8 ו-FF תופסים כל אחר 50,000kb ומעלה - שזה נראה לי ממש מוגזם. אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by ngc224,

שלום. המליצו לי פה בפורום אל גרסה חינמית של תוכנת Macrium Reflect, שעושה אימייג'ים לדיסק קשיח לצורך גיבוי. הורדתי אותה והכל בסדר, פשוט שמתי לב למשהו מוזר. כשנכנסים לאתר של החברה : http://www.macrium.com/ אין שום כפתור של free edition, אבל כשנכנסתי דרך קישור לגרסה החינמית : http://www.macrium.com/reflectfree.asp פתאום הכפתור כן מתחיל להופיע. וגם אחר כך אם נכנסים לאתר הרגיל (ולא ישירות לחינמי) אז גם שם זה מופיע לפרק זמן מסויים. אותו דבר דרך גוגל. אם לוחצים אל הקישור לחברה, אין את הכפתור הזה, אבל אם לוחצים אל קישור ל free edition הוא מופיע וגם מתחיל להופיע בקישור הרגיל... גם אצלכם זה ככה או רק אצלי ? מה יכולה להיות הסיבה לכך ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לאחרונה התקנתי את Tor ו-Tor button ( תוסף ל-FF של התוכנה TOR) ומאז הלחצן האמצעי בעכבר לא עושה לי שום פעולה ב-FF אין לי מושג איך לבדוק את זה עוד במקומות אחרים אבל איך אני בודק או מחזירים את הלחצן האמצעי לפעולה? הפתרון: הסרת התוכנה (עדיף עם Your uninsteller 2008 ) וריסט של המחשב המצב יחזור לקדמותו אחרי כמה שניות

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום, בצד שמאל למעלה של הפיירפוקס (גרסא אנגלית) יש את ה"הקודם" ו"הבא" ו"רענן" וכו'.. כשאני מנסה להוסיף שם את הכפתור של הבוקמרקס וההיסטורי הוא מוסיף אותם רק לדפדפן הזה... ואחרי שאני יוצא מהפיירפוקס זה נעלם ואני צריך להוסיף אותו שוב מחדש. איך אפשר לעשות שזה יישאר תמיד? תודה

23. התקנתי איסיקיו והוא לא שומר לי הסטוריה... הכפתור מסומן באפור כך שאי אפשר לסמן בו V.... התקנתי מחדש ולא עזר.... מה עוד אפשר לנסות? מצורפת תמונה...

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  24. כפתור ימני ---> חדש ---> והוף חסר לי צייר. איך מוסיפים לינק לתפריט NEW? יש לי שם WORD וכו' אבל חסר לי צייר. עזרה בבקשה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by orninyo,

שלום האם יש דבר כזה : onRightClick או משהו דומה שיכול להגיב על לחיצה על הכפתור הימני בעכבר?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.