תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי. הכוונה היא שכשאני רואה סרט על הטלויזיה דרך המחשב והסרט מקודד על מסך רחב אז רואים את הסרט רק על שליש מהמסך טלויזיה ... השאלה שלי היא האם יש איזו תוכנה שתוכל להראות את הסרט על מסך מלא... המפרט שלי המפרט מחשב ... תודה .
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש והתקנתי את הכרטיס מסך מסוג 7600GT במנהל התקנים יש לי סימן קריאה על NVIDIA wdm video capture אני לא מבין מה פירוש הדבר ואיך לפתור את הבעיה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני יודע שבמאק זה מאוד חשוב שתהיה תוכנה שמנהלת את הפונטים ופותחת רק את אלו שצריך בשביל לעבוד כי אחרת זה מאוד מכביד על המחשב (תוכנה פופולרית "מזודה"). אבל ב-PC פשוט זורקים אותם לתוך תיקית גופנים בקונטרול פאנל. האם יש צורך בתוכנה כזו? ואם כן מה היא עושה. ניתקלתי בתוכנה שנקראת X-FONTER אבל אני לא מבין בדיוק מה היא עושה ואם יש בה צורך, מישהו אולי מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אפשר להתאים גיפים שמורידים מאתרים ולהתאים אותם להודעות במסנג'ר? עד עכשיו פשוט הייתי מוריד את הגיף מאתר מסוים מנסה לשלוח אותו למישהו במסנג'ר והתוצאה היא תמונה קטנה שלא מבינים ממנה כלום איך אפשר לסדר את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מישהו עוד נתקל בתופעה? אני מדבר על גרסת הפרו עם האנטי ספיי. בכל מקרה אני מעוניין בהמלצה לתוכנת חומת אש מומלצת ויציבה, אפשר גם להמליץ על זון אלארם אם היא הכי מומלצת. יש לציין שיש לי ראוטר של לינקסיס WRT54GL והפירוול מופעל.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
אני רוצה להתקין למחשב וידווז שנמצא בפורמט Iso, עכשיו וינדווז הרי זאת לא תוכנה שנפתחת כשהאקספלורר פועל. מה הדרך לעשות זאת? תודה רבה לעוזרים דניאל גרייזל
-
- 37 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כמו שרשום אני מחפש תוכנה שיש בה אלגברה וכל סוגי המשוואות.. ריבועיות וכו'.. (כיתה ט') תודה רבה לעוזרים,אופיר.
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
אם אני מוריד משהוא (סתם הורדה רגילה ביותר באינטרנט אם שמור וכל זהה) אני יכול להפסיק אותה באמצע??? זה משהוא כבד 900מגה האם זה מזיק.? האם כדי לי לחקות לסוף ההרודה
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתר בו אפשר להוריד קודאקים codac....?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
איך מגיעים לאתר לאתר הזה ? אני רוצה לשים תמונות בפורום ואני חייב את האתר הזה ..
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המודם האנלוגי שבמחשב, 24 שעות לקו הטלפון. הבעייה, שבעבר הצליחו לחדור למחשב, ולבצע שיחות פקס למספרים בחו"ל , והגניבה הזו עלתה לי לא מעט כסף. השאלה, האם יש תוכנה או טכניקה, בה אפשר להגן על מקרים כאלה? כי אני חייב קו טלפון מחובר למחשב באופן תמידי.
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות סרטון תמונות בליווי שיר אז הורדתי את פרימייר(אני יודע שיש אלף תוכנות שיוכלו לעשות את העבודה ביתר קלות אך אני מעוניין להתמקצע) ואני לא יודע איך לייבא קובץ ולהפעיל אותו בתוכנה(וידאו אודיו או סתם תמונה). בתודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
וגם כל :-) הוא הופך אוטומטית ל- איך מבטלים את זה? WORD XP HEB
-
- 5 תגובות
- 13.9k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מתי התקנתי את הוינדוס אולי עם TUNE.UP 2006 אני ידע? או עם תוכנה אחרת..? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
השאלה ^^ כי אני רוצה למחוק אותה אבל אני לא יודע מה היא עושה
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
לפעמים כשאני מנסה להתחבר זה לא מצליח ורושם שיש לי בעיה עם שער ברירת המחדל מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
יש לי שתיי חלקים של סרט ואני רוצה לעשות מזה חלק אחד יש איך אני משיג תוכנה כזאת?? ומה השם שלה??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ממצב אני רציתי לשאול אם מישהו יכול להשקיע קצת ויעשה לי מכו באנר\תמונה מגניבה שנאי יוכל לשים בפורום ובאייסי כינוים: לפורום--------------------Yossik17 לאייסי---------------------- }:-> infected <-:{ תודה רבה רבה למי שעוזר תנסו לעשות משהו מגניב לשתי בכינוים לפי מה שמתאים לכל אחד מהם!!! ושוב תודה רבה מראש למי שעוזר!!!!!
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתהיה כמו GPS מישהו מכיר או יודע משהו על איזה שם של תוכנה כזאתי?
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
אתר נחמד למדריכים לphotoshop, 3d studio max, CINEMA 4D PhotoShop, Premiere, Maya, Flash ועוד יש גם מדריכים לבנית מפות במשחקים כמו CSS. www.pixel2life.com
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לגבות את אנשי הקשר שלי באאולוק 2003 כאשר אני שומר גיבוי pst אנשי הקשר לא חוזרים למקומם כיצד אני מגבה אותם???
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הרצתי את התוכנה הזו שבודקת את נתוני המחשב והיא נתנה לי הודעה מוזרה: "Warning W2518 - Mainboard temperature is too high (i.e. over 50ºC). This should appear only if the mainboard has a temperature-monitoring sensor installed. Fix: Power down the system immediately. Open the case and check that all the fans are working and check whether components are unusually hot inside. Make sure the components have good all-round ventilation. Use more fans if required." ובנתוני הטמפ': Temperature Sensor board temperature 25 c/77 F CPU temperature 27 c/80 F power/Aux temperature 70 c/158 F מה זאת אומרת שהטמפ' גבוהה מידי או שאם יש סנסורים מותקנים במחשב אז זה בסדר???? אני לא שיני…
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שאני מעוניין בהם? תודה
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, צריך עזרה בהמרת קובץ act! ניסיתי בעזרת תוכנת Sound Convet tool 2.0 והתוצאה שמופיעה לי הודעת שגיאה. יש אולי תוכנה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-