עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ofer1928,

האם יש למישהו תוכנה שממירה קבצי FLV לקבצי avi?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  2. Started by lidor_abo,

חברה שמעתי שיש מדריך טבו לבטטורנט שמקפיץ תמהירות ל100-200 בבקשה תביאו לי חברה..!

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  3. Started by lidor_abo,

חברה מאתי אתר טוב לאימיול מוריד לי טוב על 20 ככה תוך יומיים יורד סרט או משחק ופתאום בקדמליה הכל ניהיה צהוב ומוריד לי לאט מאוד ואפילו לא מוריד למה איך אפשר לפתור את הבעיה ואיל לי low id ד"א

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  4. Started by kfirlion,

ראלי דקאר פורמולה 1 Rally WRC איזה עוד?

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  5. מישהו מכיר אחת כזאת? אם כן, מאיפה אפשר להוריד?

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  6. Started by MODY69,

שלום, ברשותי מצלמה דיגיטלית Fujifilm S5600 ואני רוצה לצלם סרטון ולהעלות אותו ל- youtube. אתמול צילמתי סרטון והוא תפס לי המון (סביבות ה- 100 מגה לפחות מדקה), וברצוני לשאול אתכם: האם יש איזושהי דרך לכווץ את הסרטון ככה שיגיע לגדלים נורמליים (כך שאוכל להעלות סרטון של 10 דקות למשל) וכך שהוא יתאים לאתר youtube? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  7. Started by duzap,

עשיתי סריקה עם HijackThis Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 19:34:04, on 14/01/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.5730.0011) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe C:\Program Files\Lavasoft\Ad-Aware SE Professional\Ad-Watch.exe C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\hijackthis\HijackThis.e…

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  8. Started by avner0075,

מצטער שאני שואל שוב. איך מוצאים את הכיסוי השחור מהעניים של האימיול?

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by dorish,

שלום ככה אני מוריד הרבה סרטים מהאמיול הבעיה היא שכול סרט שלישי לא עובד זה לא רק שהוא לא מתחיל לעבוד כי מספיק שאני מסמן אותו אם העכבר אז נתקע לי החלון בהתחלה חשבתי אולי הקבצים דפוקים אבל עכשיו זה קורה יותר מדי וזה נראה לי בעיה אצלי בשביל הדוגמה צרבתי אצל ידידה סרט שאצלה עובד טוב ושהעתקתי אותו למחשב שלי הוא עושה את הבעיה הזאת ואצלה הוא עובד אולי אני צריך מקודדים חדשים יש לי מקודדים של ניטוורק או משהוא כזה שהם נראים לי בסדר ועל איזה תוכנה אתם ממלצים לראות סרטים שהורדתי גם באיכות דיוידי וגם באיכות של סרטי אבי תודה אניי כבר מיואש

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by kfirlion,

שלום, אני עושה בימים אלה עבודה ב-word של office 2007 ואני רוצה לדעת איך אני שומר את ההגדרות של הוורד כלומר גודל כתבן התחלתי, סדר אותיות התחלתי.... כלומר איך אני שומר שההגדרות יהפוכו לברירת מחדל מבלי שכל פעם אני אצטרך לשנות הגדרות מתי שאני מתחיל את הוורד שלא תחשבו שהתכוונתי איך אני שומר מסמך. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  11. Started by The Dom,

איך אני גורם לITUNES לקודד קבצים ל OGG? גוגל לא עזר ממש

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  12. כשאני מכניס דיסק ריק לצורב ומנסה להיכנס לכונן הוא נותן לי את השגיאה הבאה: f:\ is not accessible incorrect function ואם כבר אני פותח ת'ראד ,אני רוצה לצרוב עם דיסק של 800 יש לי דיסק כזה ונרו 6 אולטרה אפשר הוראות? ;D תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  13. שלום חבר'ס אני מחפש תוכנה שתפריד סאונד של סרט, אל קובץ נפרד. הרעיון הוא לקחת קובץ וידאו של מופע בידור, להוציא ממנו את הסאונד ולצרוב כדי לשמוע ברכב...

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by galCool,

איך אני שומר אנימציה כמו שצריך? שמרתי את האנימציה ואז אי אפשר לפתוח אותה.. מה אני יכול לעשות?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by מורן_ב_85,

היי חברה!! יש לי בעיה קטנה. אני לקוח פרמיום ברפיד-שר, ואני משתמש בפלאש-גט. עד היום הייתי מוריד משם מלא קבצים על ידי גרירת הלינק מהאתר לחלון הגרירות בפלאש גט והיה מוריד לי בסבבה. מאתמול, ברגע שאני גורר את הלינק של הקובץ שברצוני להוריד לפלאש-גט, הוא מתחיל להוריד אותו ומוריד 5Kb ממנו ונותן לי התראה שהקובץ ירד!! עכשיו ניסיתי להתקין מלא גירסאות של הפלאש-גט וזה לא מסתדר... אותו דבר קורה לי עם גט רייט! חייב עזרה דחוףףףףףף איך אני מסדר את התוכנה או מה לעשות שאני יוכל להוריד בעזרתה מהרפיד-שר???

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  16. Started by poltergeits,

ועוד תוכנה שיודעה להעלים עיניים אדומות - בתקווה שלא תאמרו לי פוטושוט כי אני מחפש איזה תוכנה קטנטנה ...

• 4 תגובות
    • 460 צפיות
  17. Started by tascam,

האים למישהוא יש ניסיון עים PC Tools AntiVirus Free Edition 3.1 http://www.download.com/PC-Tools-AntiVirus-Free-Edition/3000-2239_4-10625068.html?tag=lst-0-4 רוצה חוות דעת ליפני התקנה. דן

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  18. אני רוצה לחבר את המודם האנלוגי שבמחשב, 24 שעות לקו הטלפון. הבעייה, שבעבר הצליחו לחדור למחשב, ולבצע שיחות פקס למספרים בחו"ל , והגניבה הזו עלתה לי לא מעט כסף. השאלה, האם יש תוכנה או טכניקה, בה אפשר להגן על מקרים כאלה? כי אני חייב קו טלפון מחובר למחשב באופן תמידי.

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by The UnKnown,

Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 20:59:26, on 13/01/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\explorer.exe C:\Program Files\Winamp\winamp.exe C:\PROGRA~1\MOZILL~1\FIREFOX.EXE C:\Program Files\ICQLite\ICQL…

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  20. Started by omri_ro,

משום מה לפעמים מקשי החיצים פשוט מפסיקים לתפקד אצלי ורק אתחול של הFF מחזיר אותם לפעולה ולפעמים פשוט סגירת הTAB ופתיחתו מחדש (לא RELOAD) היא המוצא ולפעמים זה קורא גם עם מקשי END/HOME. מישהו שמע אולי על בעיה כזו ו/או יש לו פתרון?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  21. Started by avner0075,

איך מוציאים את הכיסוי השחור מהעניים של האימיול?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  22. שלום לכולם אני בונה מצגת האם יש אפשרות להוסיף קובץ פלאש שיופיע לי במצגת? תודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  23. שצריך להיות כל מניי ספריות... (בדיסק) מחפש תוכנה קטנה ופשוטה לצריבת VCD, לא רוצה את NERO

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  24. Started by ran39,

שלום לכם רציתי לשאול אם למישהו מכם יש מושג איך אני מסוגל להפעיל את תוכנת IGO (תוכנת ניווט). הבעיה היא כמובן שהתוכנה בנוייה באופן עקרוני לעבוד על מחשב כף יד והיא לא מסוגלת לעבוד על מחשב רגיל. עשיתי חיפושים על כל מיני אמולטורים אבל לא מצאתי שום דבר. תודה לכם מראש.

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  25. Started by AMIT1024,

יש לי קובץ ISO ואני לא מצליח בשום אופן לצרוב אותו.....גם ALCOHOL 120 ודם NERO אומרים לי .......קבלו תמונה..... איך אני צורב את ה ISO הזה??? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים