עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by snaidis,

יש לי בעיה ב UTORRENT הבעיה מופיעה בתמונה במסגרת אדומה למטה. http://img441.imageshack.us/img441/5307/utorrentxb9.png איך לפתור את הבעיה הזו? אגב, עשיתי בדיקת פורטים וכולם פתוחים. [glow=red,2,300]עריכה:[/glow] אני חושב שהבנתי למה הבעיה-בגלל שביטלתי את ה DHT-האם אני צודק? או שזו כן בעיה שצריך לפתור?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by davidcohen,

שלום! בתוכנה word שאני רושם טקסט אחרי שאני רושם משפט אני רוצה לרדת שורה ולהתחיל אחת חדשה... שאני לוחץ enter כדי לרדת שורה המחשב יורד שורה וחצי ולא אחת למרות שאני רושם ברווח של שורה בודדת בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה, תודה!

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  3. Started by Keman,

שלום חברים ! אני נתקלתי כאן באתר בתוסף מאוד נחמד של מוזילה, אשר נותן לך לשנות את גודל של SEARCH WINDOW במוזילה. אחרי שגלשתי לאתר שלהם הסתבר, שהכלי השימושי הזה מתאים רק לגרסאות עד 1.5 אחרי חיפוש קצר מצאתי גם לגרסאות יותר מתקדמות. אז הנה זה, למי שצריך. ההתקנה היא קלה, הWINDOWS שואל באיזה תוכנה לפתוח את זה, בוחרים ב FIREFOX, אם זה לא ברשימה-עושים BROWSE ומוסיפים. תהנו, כמו שאני נהנה ! הנה: http://concept47.com/firefox/resize_search_box_0_0_7_fx.xpi[br]פורסם בתאריך: 17.01.2007 בשעה 09:50:14 הנה הציור של מה שניסיתי להסביר :[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  4. כשהיה לי כרטיס של ATI הייתה לי גם תוכנה ( ATI TRAY TOOLS ) שידעה להציג בעת משחק גם את טמפ' הכרטיס וגם את ה FPS. עכשיו יש לי את ה 7600GT ואני מחפש תוכנה פשוטה שלא תציק ותוכל להציג לי את הטמפ' של הכרטיס העת המשחק.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  5. אני מחפש תוכנה שאני יוכל לשלוט איתה דרך מחשב אחר אחר, חינמית או לא זה ממש לא משנה אבל חשוב שתהיה לא מסובכת ושאנטי וירוס לא יזהה אותה כוירוס... עד לא מזמן הייתי משתמש בשליטה מרחוק של ווינדווס אבל אני משום מה לא מצליח לעבוד איתה בכלל תודה

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  6. Started by Wolf-Net,

מקווה שתוכלו לעזור לי.... מחפש תוכנת עיצוב אתרי פלאש תוכנה שתערוך לי את הקוד אוטמתי מחפש דרך קלה להכין אתר פלאש. תודה זאביק.

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  7. Started by DoKing,

אני צריך עזרה יש לי קובץ של שעה וחצי אני גם רוצה לחתוך אותו, להגביר איך שהו את הסאונד, ולהעלות לו את הרזולוציה... אה וגם לחבר אחר כך בין החלקים החתוכים מישהו יכול להמליץ לי באיזה תוכנה לעשות את זה..... _____________________________________ ואיך כמובן.....

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  8. אני מחפש תוכנת סריקה, (עדיף חינמית קוד פתוח, אבל מוכן להתפשר על אחרות) שמאפשרת אחרי PREVIEW לסמן ידנית (לא אוטומטית לפי זיהוי של התוכנה, אלא ממש ידנית) כמה ריבועים על המסך, כולל להטות אותם בזווית במידת הצורך, ואחרי לחיצה על "SCAN" תסרוק לבד את כל החיתוכים שהגדרתי לה ותטה את הריבועים שבזווית למצב ישר, כל זה במעבר סריקה בודד. מישהו מכיר חיה כזאת ? יש לי זיהוי וחיתוך אוטומטי בדרייבר של הסורק שלי (מפרט) אבל הוא לפעמים מאוד מקרטע, ואני מעוניין למתוח ידנית ריבועים לסריקה. תודה.

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  9. Started by yahalom,

איך אני פותח את חלון האנימציה Adobe ImageReady CS2

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  10. יש לי פיירפוקס החדש.. לא זוכר איזה גרסא, אבל מעודכן והכל... שאני מוריד משהו אז שאני נותן לו פקודה "DOWNLOAD" או את הפקודה שצריך לתת כדי שיתחיל להוריד.. אז הוא לא פותח לי את החלון של ההורדות, רק אחרי שהוא מסיים את ההורדה הוא מעלה לי את החלון של ההורדות... מה אני עושה? תודה. ועוד משהו.. שמעתי על תוסף לפיירפוקס שאם יש איזה אתר שלא עובד בו טוב אז יש כפתור שלוחצים עליו וזה עובר ל"מצב אקספלורר" יש כזה דבר? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  11. Started by naoriko,

יש לי חבר שמחפש תוכנה שאפשר לקחת קטע וידאו ולהשים עליו מוסיקה שם של תוכנה יספיק תודהה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  12. Started by Garbil,

שלום, אני צריך תוכנה שתוכל למיין לי לפי הסדר את הקבצים הכי כבדים עד הכי קלים תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  13. אני פתאום מוצא טונות של ג'גה בכל מניי ספריות צדדיות של וינדוס (בתוך האדמינסטור) הרבה מזה אני יודע שאפשר למחוק לא הכל אני יודע ולא מוצא גם את כל הזבאלה תודה

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  14. מישהו יודע מהיכן ניטתן להשיג פוטושופ בעברית?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. איך אני עושה ריסט להגדרות כלומר מחזיר את כל ההגדרות למצב התחלתי ? ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש אבל כל השינויים הקטנים שעשיתי לפני בהגדרות נישארו. בקיצור זאת הבעיה הקטנה יותר שאולי תעזור לי לפתור את הגדולה: בעיה עם הפורטים הם פתוחים והכל בסדר (או אמור להיות בסדר) רק שלפעמים בתוכנה למטה מופיע שה יו-די-פי (פורט) לא טוב וזה כנראה בעיה של פיארוול. (העיגול צהוב) עכשיו רשום שהTCP בסדר אבל כשאני מנסה לבדוק אותו בעזרת: כלים>NAT/FIREWALL TEST זה כותב שהוא לפעמים בסדר אבל לרוב עם בעית חומת אש. איך אפשר לפתור את זה ? עד לפני 3-4 העלתי ב24 שעות כמעט גיגה ועכשיו ב4 ימים אני לא חושב שהגעתי לגיגה אפילו.

• 11 תגובות
    • 861 צפיות
  16. Started by gromeck,

חבר'ה תעזרו לי..אם יש בידיכם קובץ כלשהו או דרך כלשהי לפתור את כל בעיות ההתחברות למסנג'ר המעצבן..וזה גם בגרסאות קצת יותר ישנות עושה לי. האם ידוע על בעיה כשלהי בעבודה ברשתות, צריך להגדיר משהו מסוים?!

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  17. Started by omri_ro,

כשאני עושה בIE יבוא של הBOOKMARKS מה FF כל העיברית משתבשת (רואים ג'יבריש) יש איזו תוכנה טובה (עם תמיכה בעיברית) לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by Cupid Me,

כנ"ל תודה

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  19. Started by DS,

אחים שלי אני רואה הפוך במדיה פלייר. כל סרט אני רואה הפוך וזה גם בכל נגן(MEDIA PLAYER,BSPLAYER)

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by davidcohen,

שלום! יש לי סרטון בגודל 7 MB רציתי לדעת באיזו תוכנה אפשר להמיר קובץ wmv לקובץ avi? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. אני מתחיל לעשות report עם everest ultimate זה מגיע עד הסוף benchmark sin julia מגיע עד הסוף סוף, עושה V והמחשב מתכבה. ככה כמעט כל report גם אם לא bench מה זה יכול להיות?! תודה לעוזרים. [המפרט בצד] האם זו בעייה ידועה במעבדי ה dual core x2 של amd ? יש מצב שזוהי בעיית חומרה? איך אפשר לדעת? ד"א הטמפ' בסדר.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  22. פשוט ה-NETLIMITER עושה לי בעיות על הויסטה.

23. Started by -JobNick-,

שלום לכולם, כשהתקנתי את אינטרנט אסקפלורר 7 אחרי התקנה חדשה של וינדוס שמתי לב לתופעה מוזרה שקורת בהצגת אתרים מסויים. דבר שלא נתקלתי בו אצל חברים שיש להם את גירסא 6 של האקפלורר אינ אוסיף 2 תמונות,הבעיה היא בריבועי הלבנים שהוא מצגי במקום ה"frame" שבאמת צריך להיות שם להבדיל ממה שהוא כותב שהכתובת של ה"frame" אינה נכונה,הכתובת כן נכונה הוא פשוט לא מציג את זה טוב. מישהו יודע מה מקור הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  24. Started by kfirlion,

1.אני לא מצליח לעשות scan, הנה הודעת שגיאה... 2. האם יש גרסה יותר חדשה לאנטי-ויר? ואם יש מאיפה אפשר להוריד? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  25. Started by King Kong,

אני צורב תוכנה שאמורה לעלות בלי WINDOWS שאני מפעיל מה CD ROM היא לא עולה ... או שאני צורב לא נכון או שצריך להוסיף קבצי בוט בנוסף ... איך אני גורם לתוכנה לעבוד מבוט ? ולא ממערכת ההפעלה ? לקחתי דיסק 1 והשוותי מול השני יש את אותם קבצים אבל הדיסק השני לא עולה מבוט והראשון כן . מישהו יכול להראות לי את כל התהליך שלב אחרי שלב איך מוסיפים קבצי DOS או וואטאבר שהתוכנה תעלה עם ההדלקה של המחשב ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים