עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by golansa,

שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום המתאים בחודש האחרון מתרחשת אצלי תופעה מוזרה - כל תוכנת צפייה בDVD החל ב POWER DVD , WINDVD וכלה ב MV2PLAYER כולם נתקעות במשך למעלה מ- 5 דקות עד שהן מואילות בטובן להכנס לסרט. ומשעשו זאת כולן ללא יוצא מן הכלל פועלות ללא דופי בכל סוגי הפונקציות - מה קורה ? ניסיתי להוריד ולהתקין חבילות מקודדים שונות במחשבה שזו הבעיה, והאחרונה שבהן K- LIGHT MEGA KODEC שמלאה כל טוב אך הבעיה לא נפתרה מה אתם אומרים ? * דרך אגב כונן ה DVD שלי הינו NEC ND- 4550A המצויין שעבד יפה מאוד במשך שלושה חודשים עד כה

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  2. Started by eyarit,

שלום. לצורך התמקצעות בתחום עריכת הוידאו לאירועים הייתי שמח לשמוע מאנשים בתחום קצת על הציוד הנדרש, על מנת לתת מענה מקצועי ללקוחות. תוכנות מומלצות כולל פלאגינים מערכות חומרה, ציוד עזר וכו... אודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by love2dev,

יש כלי טוב היום לדיאגנוזה של המחשב מבחינת טיב הרכיבים?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  4. אולי חלק מכירים http://www.cd-lock.com כמה פעמים רציתם לשמור על פרטיותכם בלי שהאח הקטן\אמא\f.b.i.\קומנדו מס הכנסה יוכלו לשלוף ולעיין בדיסקים שצרבתם? תוכנה זו אמנם מסחרית אבל יעילה מאד בהגבלת גישה בסיסמא לתקליטורים, גם אחרי שנצרבו-בתנאי שלא "חסמתם" צריבה נוספת. מעתה אוסף הPRON שלכם יהיה פרטי בהחלט... רק אל תשכחו את הסיסמא רחמנא ליצלן...

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  5. Started by 1nstall,

שלום לכולם.. שמתי לב עכשיו שאחד הכלים נעלם פשוט. אני לא יודע איך קוראים לו אבל הוא היה מופיע האופן אוטומטי ברגע שהייתי גורר תמונה לתמונה אחרת. הוא היה מאפשר לי לשנות את גודל התמונה ע"י גרירה (כמו בטקסטים בWord) ואת זוויות התמונה. מדובר על PhotoShop CS2 איך מחזירים אותו? תודה מראש Install

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by viper_sb,

אני רוצה לדעת עם יש תוכנות רציניות ואיכותיות אשר נותנים לך תמונת מצב מלאה על הHDD שלי במיוחד עם תצוגה גרפית ? שאלה אחרונה.. לוח האם שלי לא תומך בRAID וגם לא הHDD שלי (IDE) האם ניתן להתקין בקר חיצוני שיאפשר לי כן לעשות RAID ?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  7. Started by shaithebest,

בוקר טוב יש לי 6 קבצי pdf של סקיצות ואני רוצה לאגד אותם לPDF אחד בלבד כדי להעלות אותו לאתר שלי. כך שבלחיצה על הלינק באתר יראו את כל ששת הסקיצות בPDF אחד. איך אני עושה זאת? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. AMD 64 3000+ 2x512 400Mhz (משהו איכותי) R9800PRO Good MoBo Good HitSink&Cooling And medium overclock תודה מראש

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  9. Started by Vidati,

כמה בהעבודות הראשונות שלי בMAYA וגם כמה ציורים! אני רוצה להוסיף שאני לא ממש מקצוען סתם אני עושה כשיש לי זמן! ~אמבטיה~ אופניים (לא ממש מוצלח כי זה היה ממש בהתחלה שהתחלתי עם 3D) כמו כן גם הרינדור גרוע! op1.jpg או קיי עכשיו זה השיפור שעשיתי לאופניים! ג'יפ נוסך FAR CRY חחחחח סתאאםם! מה אני יגיד אני ממש מושפע ממאפיה! (המשחק). קצת CALL OF DUTY! פה אולי הייה לכם קצת קשה להבין אז אני יסביר: זה צריך להיות רגליים של רובוט! חחחחח הבנתם? תסתכלו הרבה זמן וזה יגיע! NOKIA 6630 NOKIA_6630C.jpg אחת העבודות האחרונות שלי.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by בלבולה,

קודם כל רציתי להגיד שקניתי את המשחק האלים cod ורציתי לדעת איך אני מוצא משחקי רשת קלים יותר כי אני בכלל לא מבין איך משחקים במשחקי רשת שם. גם רציתי להגיד שקניתי עכשיו מחשב חדש והווינדווס 7 32 כל הזמן נתקע. בדקתי וירוסים ורוגלות ואין. כאשר אני מתקין AVG אז המחשב בכלל מתחרפן ונתקע וקופא. משום מה אני גם לא מצליח להרוג תוכנות תקועות. מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by zwex35,

שלום, עשיתי פירמוט היום למחשב דרך הדיסק של מערכת ההפעלה, אבל יש לי כמה בעיות. בעיה 1- זה לא מזהה את הכרטיס מסך והרזולוציה המקסימלית אמורה להיות 1920x1220 שפה המקסימום זה 1600x1200 תמונה- בעיה שנייה- התקנתי הכול מהדיסק של הלוח אם ואת ה-Catalyst ואין לי איך לפתוח אותו הוא פשוט לא עולה איך שהמחשב נפתח, כמו שהיה לפני הפירמוט. בעיה שלישית- כל המחשב תקוע, שאני יוצא מדברים זה יוצא לי בתקיעות מוזרות וזה נכנס לי באיטיות לאינטרנט. בעיה רביעית- לפני זה היה לי Intrenet 8 עכשיו אחרי הפירמוט יש לי את ה-7 ורציתי להתקין את ה-8 זה רשם לי שזה לא יכול לפעול על מערכת הפעלה זו (משו כזה). לפני זה זה עבד, אני חייב לסדר את זה. מישו יודע איך אני מסדר את כל זה? זה ממש דחוף לי :'( נ.ב זא…

12. Started by matan770,

1.תגידו גם לכם יורד בזמן האחרון בראפישר על ממש איטי? גם לחבר שלי שתמיד תמיד ירד לו ממש מהר. 2.אינטרנט פיירפוקס מומלץ? יש לי אותו והוא די בסדר,רציתי לשמוע את דעתכם. 3.כשאני פותח את התיקייה ב-WINAMP ומעתיק את כל השירים ומפעיל אותם אומרים לי שיש קובץ בלתי נראה אחד. אני לא רוצה שזה יהיה יותר. איך? ש לי עוד בעייה. למה אני רואה ככה בפיירפוקס? תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 709 צפיות
  13. Started by מוקיון1,

1 דבר ראשון יש לי בעיה עם המדיה פלייר לקרוא קבצים כמו AVI וכו' חסרים לי קודקים הטכנאי שלי שם לי תכנה של דיווקס שעוזרת לזה לעלות אבל זה קצת מאט את המחשב ואת זמן העלייה יש אפשרות שמישהו יכול להביא לי קודקים שלא מורגשים שאני לא יראה סימן עליהם שהמדיה פלייר יעלה ישר כמו ברגיל? 2 דבר שני יש במחשב בשורה הכחולה את העוצמה האקולזייר אז לפעמים שאני לוחץ לחבר את המיקרופון הוא לסדר את הצליל הוא כזה נשאר לי בשולחן עבדוה ולא רוצה לרדת וצריך שלחק איתו הרבה עד שהוא יורד 3 דבר שלישי השומר מסך שלי לפעמים לא רוצה לעבוד בדרך כלל ברגיל הוא על 2 דקות אבל לפעמים הוא פשוט לא עובד כמו שאתם שומעים עד שאני לא מעדכן אותו מחדש 4 דבר רביעי נכון לפעמים יש שגיאה כזאת איתור באגים שלח ואל תשלח אז יש לי כ…

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by ido567,

http://img341.imageshack.us/img341/1811/untitledjj6.png חלק מהאייקונים לא עובדים ובדקתי בהגדרות שלהם ועדיין לא עובד... http://img507.imageshack.us/img507/6826/untitled2wd4.png אני לא מצליח לעשות אפדייט לאנטי וירוס מישהוא יכול להגיד לי איך אני מבטל את ההודעת שגיאה הזאת של הוינדואוס של השלח אל תישלח... הIE שלי לא עובד הוא עושה לי בכל אתר את ההודעה של הלא ניתן להציג דף זה אפילו שאני מנסה להיכנס לראוטר זה ככה ניסיתי לימחוק ולהתקין וזה לא עזר...

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  15. Started by nore0,

אני רוצה לשים עיצוב של ויסטה Aero עם השקיפות והכל על XP היום התקנתי את התוכנה WindowBlinds שמתי את הסקין Noire שנראה כמו ויסטה אבל יש כמה בעיות בחלק מהתקיות לא רואים את הפס גלילה שיורדים למטה או למעלה או לצדדים http://img214.imageshack.us/img214/9093/jkhov8.jpg הצד של הכתוביות והכפורים סגור שחזר ומזער התחלפו http://img127.imageshack.us/img127/3111/windowblinds1dt1.jpg ובחלק מהתפריטים לא רואים את הסרגלי כלים http://img102.imageshack.us/img102/3299/windowblindsvd0.jpg יש תוכנה אחרת שמאפשרת עיצוב ויסטה בלי כל הבאגים האלה ? ראיתי את אלו אבל אני לא יודע איך מתקינים אותם http://splintered13.deviantart.com/art/XP-to-Vista-51827792 http://milork.deviantart.com/art/MiLork-Vista-T…

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by ariel-ro,

אני יודע שזה לא הכי קשור לפה אבל חבל לי לפתוח עוד נושא. יש לי שתי בעיות בFF: 1. בברגע שאני סוגר אותו ונכנס חזרה, כל המשתמשים שהיו מחוברים מתנתקים. 2. שאני מחפש בשורת הכתובות מילה, זה מפנה אותי לASK.COM כנראה שהתקנתי תוכנה שהגדירה את זה. לא הצלחתי לשנות את זה. אריאל

17. שלום לכולם. עכשיו נכנסתי לאתר של מוזילה ודרכו הורדתי את הגרסא החדשה של פיירפוקס, ה1.5. מהרגע שהתקנתי החלו הבעיות. מצורפת תמונה שתעזור לי לפרט את בעיותי. 1) תמיד, מהרגע שאני מפעיל את הפיירפוקס אני רואה את הדבר הזה בצד, כאשר אני שם עליו את העכבר הוא מגיב(נהיה כחול), אבל חוץ מזה כלום. 2) אם אני מנסה להיכנס לאפשרויות, לא עולה בפני בעצם שום חלון, חוץ מהכפתורים הללו. 3) אין לי פס גלילה בצד וזה די מעצבן. תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  18. שמירת תמונות: אני רוצה לשמור תמונות מהאינטרנט וזה מאפשר לי לשמור רק BMP מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה? הארד דיסק: יש לי הארדיסק של 160 ג'יגה אבל זה מראה לי כאילו יש רק 130 איפה נעלמו 30 ג'יגה?! תמונות: אני לא יכול לראות אנימציות ברשת..\: ידע כללי: אני משתמש במקסתון יש לי איכס פי וזהו בערך. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  19. Started by I7210I,

שלום יש לי כמה בעיות ואשמח אם תעזרו 1)יש לי מישהו שאני רשום אצלו במסנג'ר אבל הוא לא רשום אצלי עכשיו כל פעם שאני מתחבר למסנג'ר הוא רואה אותי ואני לא רואה אותו בעצם..איך אני יכול לחסום אותו מהמחשב שלי? 2)יש לי אנטי וירוס NOD 32 והתקנתי אותו במחשב אחר שאין לו אינטרנט עכשיו השאלה שלי זה איך אני יכול להוריד למחשב השני את המסד נתונים המעודכן של האנטי וירוס? 3)יש לי עידכון לIE 7 ואני מעדכן דרך האתר של WINDOWS והעידכון נכשל..ודרך העידכונים אוטומטיים גם.. מה עושים בנידון הזה? תודה

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  20. כמה גירסאות של Microsoft .NET Framework מומלץ שיהיה מותקן במחשב? איך שאני שם לב, יש גירסה 3.5, 4 ו 4.7 יכול להיות שיש עוד. האם אני צריך שכל הגירסאות יהיו מותקנות, חלקן או רק אחת מהן?

21. Started by lmlm,

1. איך אני מגדיר את hotmail.com בתוכנה? 2. האם אפשר לקבל מיילים משני אימיילים ויותר? (gmail,hotmail) תודה

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  22. שיעמום: [ שיעמום: שיעמום אחוצ'רמוטה: חבר ביקש היה לידי... זה יותר ישן מהאחרים ניסיתי ליצור דם יבש לא דמעה שממש זולגת... האמת היא שהפסקתי באמצע העבודה ובאמת שגם אני לא מרוצה מהתוצאה איך שהיא... וזה פעם ראשונה שאני מנסה כזה דבר... סתם רציתי דעה אם זה ניראה לכם בכלל התחלה של משהו טוב

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by asilbob,

אני חדש בתוכנה לפני הדפדפן הזה הייה לי MAXTHON עכשיו בFRIFOX שאני פותח תמועדפים אז זה הייה פותח לי שורה אחת של כול המועדפים ואז שנגמר המקום אני צריך לרדת למטה עם החץ שלמטה עכשיו זה מעצבן לרדת למטה כול פעם בMAXTHON זה הייה יותר מסודר הייתי לוחץ מועדפים אז לא הייה תחץ למטה זה הייה פותח עוד שורה אני מקווה שמובן למה קשה לי להסביר ........ איך אפשר לסדר את זה אולי תוספת משהו ? ועוד שאלה הורדתי morfix 12.6 שזה מתרג מי עברית לאנגלית והפוך ... עכשיו למה אני לא רואה את זה ? התקנתי גם תתוכנה של המזג אוויר שמראה לי מה מצב מזג האוויר וגם לא רואים כלום וגם התקנתי Fast Dial זה תוכנה שפותחת הרבה אתרים ביחד באותו עמוד גם את זה איך אני מפעיל את זה ? יש לי תמנל הורדות של FlashGet עכשי…

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  24. כמה UPLOAD KBPS SYKPE לוקח בשימוש רגיל ? או שיש איזה נוסחה לפי כמות אנשים? אם אני מעוניין להשתמש בטלפון SKYPE , הוא כאילו זולל לי את האינטרנט ? יש איזה פתרון שאפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  25. Started by BUNNY,

כמה וויפס מהזמן האחרון ... אין הרבה זמן לעבוד על תלת אבל שיש אז יש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.