תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב שכשמנסים לפתוח לפעמים סרטונים קטנים[בעיקר פורנו] יחסית בסיומת MPG או WMV אז הBSPLAYER עושה שגיאה ואומר "can't open" או משהו כזה.. תעזרו בבקשה כי חבר שלי משגע אותי. תודה מראש, אושר
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי! מה קורה, אנשים? לאחרונה קניתי מעבד, לוח, כ.מסך וזיכרונות חדשים (ממש מחשב חדש). פנטיום D 2.8GHZ כפול ליבה. לוח אם של גיגה בייט GA-945P-S3. (כ. מסך וזכרונות לא קריטים לשאלה). כאשר אני מנסה להתקין את הדמון טולס, לקראת סוף ההתקנה אני נזרק למסך כחול של בעיה רצינית במערכת ההפעלה (שרק ריסט מוציא אותי משם). אני לא מבין למה זה. אבל יש לי השארה, נראה לי כשמתקינים את הדמון טולס יש התנגשות חומרה במערכת ההפעלה עם מה שמותקן למה שהדמון טולס מנסה להתקין. למרות הריסט, נוצר לי כונן וירטואלי אבל גם נפתח לי אשף התקנה של חומרה חדשה לא מותקנת, אם אני מנסה להתקין אז אני נזרק לאותו מסך כחול. אם אני מתעלם אני רואה בdevice manager שיש כונן SCSI (או מה שזה לא יהיה) מותקן, ויש בדיוק אותו אחד עם…
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
ערב טוב, שבוע שעבר החלטתי לכבות את המחשב (מה שאני לא עושה בדר"כ). אחרי שהדלקתי אותו ביום למחרת נכנסתי לדפדפן FF ואז הופיעה לי התראה מוזרה: לפי מה שהבנתי יש לי בעיה עם אחד הקבצים. הם מציעים לי לבדוק הרבה דברים: לבדוק אם הקובץ מוגן בפני קריאה/כתיבה ולבדוק אם ההארד דיסק שלי לא מלא או קרוב לכך. יש יותר מחצי מקום פנוי בהארד דיסק שלי אז זאת לא הבעיה. לא הבנתי בדיוק מה לעשות עם הדבר האחר שכתוב שם. מישהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
פירסמתי את המודעה באודיו וקולנוע ביתי אבל עד עכשיו אין תשובה אז אני מנסה פה..... יש לי בעיה עם כתוביות ב-MEDIA PLAYER CLASSIC הכתוביות ניראות כמו בתמונה המצורפת. אין לי תוכנה אחרת לבדוק האם הבעיה היא רק ב -MEDIA PLAYER CLASSIC או גם באחרות, אבל במחשב אחר הן עובדות ככה שהבעיה היא לא בכתוביות. ניסיתי גם כתוביות בסרט אחר עם אותה התוצאה.... פעם לא היתה לי שום בעיה עם הכתוביות הללו באותו המחשב עם אותה התוכנה עם אותו הסרט. יש לי במחשב K-LITE CODEC שבאה עם MPC ואני מאוד מרוצה ממנו ככה שאני לא רוצה להשתמש בתוכנה אחרת. יש לכם מושג למה פתאום הכתוביות הפכו לפסים צבעוניים מוזרים? בעיה נוספת עם MPC במחשב אחר שיש לי.... מותקנת בו חבילת המקודדים K-LITE MEGA CODEC. כדי לטעון כתוביות ב-MP…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי להתחיל ללמוד לעצב בפוטושופ אשמח לאתרים עם מדריכים טובים, עדיף לי בעברית .. תודה לכל העוזרים ואל תפחדו לתת כמה שיותר יותר טוב שבת שלום!
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני זוכר שיש אפשרות "לתכנת" בפוטושופ כך שיוכל לבצע מספר פעולות בצורה אוטומטית על קובץ. רציתי לדעת אם באותה דרך, ישנה האפשרות להפנות את הפוטושופ למספר קבצים ולהמיר אותם מ PSD ל JPEG להגדיר לו תיקיית מוצא שם יהיו קבצי הפוטושופ, להגדיר לו תיקיית פלט - שם ישמור את קבצי ה JPEG בצורה כזו שלא יהיה שינוי באיכות או משהו - בסה"כ איחוד כל השכבות עם הרקע ושמירה בפורמט אחר. האם זה אפשרי? אשמח לשמוע בנושא.. או דרכים יצירתיות אחרות, אחד המכשולים שלי להגיע לפתרון היא כי איני יכול להשתמש בתוכנות כאלו ואחרות המורדות מהרשת. הדרכים האפשריות היחידות הן דברים מובנים בווינדוס, אופיס....ופוטושופ 7 המון תודה, ערן.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זקוק נואשות לתוכנה שתמיר סרט למחשב כך יד DELL
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
Microsoft Wireless Notebook Optical Mouse 1.0a זה הדגם שלי ואני מחפש דרייבר אליו המחשב לא מזהה אותו אוטומטית ולא מצאתי באתר של מיקרוסופט אז תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היה לי פעם תוכמה מעוד פשוטה בלי יותר מידי כאבי ראש התוכנה הייתה רצה למטה והייתי מחליפ פרוקסי בשניה מישהו יודע איך קורים לא מאיפה אני מוריד אותה היא הייתה חינמית נראלי
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
קניתי אל פסק של גמאטרוניק ואיתו קיבלתי תוכנה וסריאל, לאחר התקנת התוכנה מופיע בtray ליד השעון שם סמל של התוכנה אבל עם X עליו ואפילו כשלוחצים עליו קליק ימני, התפריט שאמור לעלות עם האפשרויות לא נפתח... אצל אחים שלי במחשב התקנתי את התוכנה אפילו שאין להם UPS, רק בשביל הבדיקה, ושם התוכנה עובדת בסדר גמור... פירמטתי את המחשב שלי, ניסיתי להתקין את התוכנה שוב ושוב, עם האל פסק מחובר ומנותק.. שום דבר לא עוזר.. התקשרתי לשירות של החברה אתמול והבטיחו לחזור אלי ולא חזרו... עד יום ראשון שאצור איתם קשר שוב, החלטתי לשאול כאן בינתיים אולי מישהו מכיר את התקלה ויוכל לעזור לי איתה. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מתחיל להימאס עליי לפעמים אני עושה פתח כדי שיפתח ישר מהinternet temporary files אבל הוא נותן שגיאה ולא פותח בווינזיפ זה אף פעם לא היה עושה את זה אבל ווינזיפ לא תומך באף פורמט חוץ מזיפ או שאני לא מעודכן יש משהו רשמי וטוב שיותר טוב מווינראר?
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי לפטופ של lenove וכשאני מנסה לראות קבצים מסויימים של וידאו שצרבתי על dvd אני רואה כתמים ירוקים ממש על כל המסך. העתקתי את הקבצים להארד-דיסק ועדיין אותה בעיה! אבל כשניסיתי לצפות ב dvd על מחשב אחר הכל היה תקין. עידכנתי את ה media player ל-11 ועדיין אני רואה כתמים ירוקים... אודה לכם מאד אם תוכלו לעזור לי תודה!
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שבועות המליצו לי פורום על tirminal. בימים האחרונים המחשב שלי מוכה סוסים טרויאנים, שלאחר ניקוי שלם של המחשב חוזרים עם התחברות לאינטרנט. האם יש מצב שטירמינל זה כולרע שהשאירה פריצה לחארות למיניהם? (אגב, הסרתי אותה עוד לפני התקפות הטרויאנים)
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
צריך תוכנה שממריה מ320KBPS ל192KBPS
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
נגי אני מוריד משהו ... מכבה תמחשב באמצע מדליק אותו ואז שההורדה תמשיך מאיפשהי עצרה... הייתה לי תוכנה כזאת אבל אני לא זוכר תשם משהו יודע אולי?
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לאורך כעשר שנים השתמשתי במעבד התמלילים דגש השומר מסמכים בסיומת *.dgs מדובר בהמון מסמכים ואני מחפש דרך קלה להמיר אותם לפורמט וורד או *.rtf תוך שמירה על העיצוב שלהם. מתוך תוכנת הדגש קיימת אפשרות לשמור בפורמטים אלה אבל הדבר לא מעשי כי הוא מחייב פתיחה ושמירה מחדש של כל קובץ בנפרד אוודה על רעיונותיכם.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני עובד ברזולוציה גבוה בגלל המסך, ואני סתם הורס לעצמי את העניים בגלישה
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
סרט מחדש מאיכות Divx לאיכות Divx יותר נמוכה.
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
האם יש איזה תוסף או כלי בתוכנה שמאפשר לי לחתוך סרט לפי מספר חלקים\גודל של החלקים?? ואיך אני מקודד סרט לאותו פורמט שהוא מבלי לשנות את סוג הקידוד שלו(מקווה שהבנתם אותי!)? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר תוכנה טובה שעושה את זה שירשום אותה כאן.. תודה רבה =]
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
היי, רציתי לשאול איך אני עושה את הדבר הבא: כשאני לוחץ על שולחן העבודה עם הימני ואז "חדש" -> מסמך של MS word 2003, אני רוצה שהוא יציג לי דף עם כותרת תחתונה ועליונה שאני יבחר מראש אבל שזה יהיה אוטומטית בכל דף ובכל פעם שאני יוצר מסמך חדש.. (הכוונה שהוא ייצור את זה אוטומטית ושאני לא יצטרך להוסיף ידנית לכל מסמך חדש שאני פותח כותרת עליונה ותחתונה) ..אני רוצה שזה יהיה מובנה.. בתודה רבה לכולם! אתר פ33ה! ניר ישראל חן
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום חברה. אני לא יודע לאן בדיוק זה שייך,יש לי בעיה בהצגת תמונות באתר.. במקום להראות לי את התמונה זה מראה לי X ואאין לי מושג מה עושים..
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
בתחילת התקנת visual basic6 מופיע לי השגיאה הבאה: מישהו יודע מה הבעיה?ואיך אפשר לתקן את זה? ניסית כבר לשנות תאימות.
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-