עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אז כמו שרשמתי בכותרת, אני מעוניין לסדר את קבצי הMP3 במחשב וחלק מהסידור והארגון דורש מציאת קבצים דומים/זהים על מנת שאוכל למנוע כפיליות ומקום מיותר, לכולנו התופעה מוכרת, מורידים שירים ממיינים, אחרי שנה שוכחים ואז מורידים שוב את אותו שיר, ולכן יש צורך בתוכנה שתמצא קבצים בעליי שם זהה ותציג לי את כל הכפילויות.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  2. Started by davidcohen,

שלום אנשים, אני עובד עם outlook express ולאחרונה אני מקבל המון דואר זבל, ניסיתי את התוכנה spam inspector אבל היא לא עוזרת כל כך... מישהו יכול להמליץ לי על תוכנת anti spam איכותית ? תודה!

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  3. הורדתי סרט HD X264 והסאונד לא תואם לתמונה בחלקים מסויימים התקנתי את כל הקודקים כל התוכנות לא פועלל עכשיו הבנתי שהנגנים משתמשים רק בCORE 1 מהמעבד ולא ב2 כלומר CORE אחד עובד על 100 אחוז שהשני על 2 אחוז ובגלל זה אני לא רואה את התמונה עם הסאונד בקצב אחיד כי אין למעבד מספיק כוח השאלה שלי אם יש דרך לפתור את הבעיה הזאת אולי נגן שמנצל את כל כוח המעבד או משהו כזה זה ממש מציק לי אני אודה למי שיצליח לפתור לי את בהבעיה

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  4. חיפשתי דרייבר Raid ללוח של אסוס דגם P5S800-VM באתר שלהם ומשום מה לא מצאתי... אני מתכוון לדיסקט Raid שמכינים בזמן שמתקינים את XP והוא כמובן לא מזהה את ההתקן הזה בלוח אם, אני יודע שבד"כ אני אמור לעשות את זה עם הדיסק שמצורף עם הלוח אם אבל הדיסק הזה נאבד

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  5. שהיא אומרת. אף אחד כאן לא יודע בפורומים? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  6. גם כל ההמרה היתה באיכות גרועה (ההגדרות היו בסדר)

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  7. Started by McTamir,

ביינתים אני משתמש בניקוי הרג'יסטי של CCLEANER אבל אני לא ממש בטוח שהוא טוב ושמעתי רבות על Registry Mechanic וTUNEUP 2007 ואני לא יודע במי לבחור, שמעתי שהתוכנות האלה לפעמים הורסות ומזיקות למחשב בננגיעה בקבצי רג'יסטי. אז האם אפשר ליצור גיבוי לפני הניקוי רג'יסטי?ואם תיווצר תקלה בעקבות הניקוי הגיבוי בטוח יעזור ויחזיר את המחשב למצב הקודם? תודה מראש למי שיענה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני הורדתי את ה-Partition Magic גיסאת דמו ולא הצלחתי לשנות פורמט כונן, אפשר לשנות את זה בוינדוס או משהו? +אני רוצה להגדיל את נפח הכונן כי יש לי 100GB שלא בשימוש...

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  9. יכול להיות שאני אצתרך כמה עיצובים בתשלום כמובן

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  10. אממ אני צריך שמישהו יעשה לי מן קווים כאלה מאחורי כדור - שיראו כאילו הוא בתנועה, כאילו הוא מהיר כזה... אם הייתי יודע POTHOSHOP הייתי עושה בעצמי, ומכיוון שזה נראה לי משהו קטן לא נראה לי שזה חשוב בשבילי ללמוד POTHOSHOP התמונה שאליה אני צריך את הקווים האלה מצורפת למטה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by omri_ro,

משום מה לפעמים (ככה סתם בלי שום סיבה) מקשי החיצים, HOME/END וPAGE UP/DOWN מפסיקים להגיב אצלי ורק איתחול של הFF מציל אצת המצב ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, פרופיל חדש (ללא שום תוספות) אבל זה לא זה למישהו יש עוד רעיון לפני שאני זורק את השועל לקיבינימאט?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  12. אני אחרי התקנה מחדש של מערכת ההפעלה וכו', ועכשיו יש לי בעיה במספר תוכנות שעל סרגל הכלים שלהן, יש מסגרת לבנה מסביב למילים, הנה דוגמא: זה מהמסנג'ר והתופעה קיימת בעוד כמה תוכנות אם כי לא בכולן... אשמח לדעת איך לסדר את זה...

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  13. Started by liordavid,

שלום... אני משתמש בתוכנה klitekpp243e והיא לא מתחברת ? האם יש איזשהו PATCH שחסר לי ? הגדרות FIREWALL ?

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  14. Started by moshiko69,

שלום, יש לי בעית פונטים ב Outlook התקנתי עדכון לOutLook ואחרי זה הפונטים התחרבשו(ראה קובץ מצורף מסומן באדום) במסך הראשי ובעוד כמה מסכים. זה לא קרה בכל המסכים רק במקומות מסויימים, מה עושים? איך אני פותר זאת? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  15. Started by dasdas32,

היי יש לי שני מחשבים ברשת ביתת תחת ראוטר שמחבורםי לאינטרנט הבעייה שיש לי בשניהם windows Home Edition... ואי אפשר להתחבר למחשב דרך Remote Desktop שאין לו professional... משיהו יודע אם זה אפשרי ללהתחבר גם למחשב עם Home Edition?.. בתודה מראשש

16. לאחרונה יש לי בעיה לפתוח את youtube ב-FF אני מקבל את מה שרואים בתמונה המצורפת כשאני מנסה לראות לינק ל-youtube. כדי לתקן את זה אני מחליף מנוע ב -IETAB אבל זה ממש לא פתרון טוב כי IETAB אוכל זיכרון..... גירסת ה-FF שלי זה 1.5.09 יש למישהו מושג מה הבעיה? ***** עדכונים בעמוד 2 [attachment deleted by admin]

17. אם כן האם צריך להתקין משהו ? תודה מראש אמיר

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by aquas,

היי אוקיי משהו מוזר אני לא מצליח להפעיל את אקספלורר גם אחרי ריסטארט,ואפילו לא כ-new task *אינטרנט אקפלורר לא רץ בתהליכים תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  19. Started by moshirez,

.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  20. לאחר ששידרגתי מאקספלורר 6 ל-7 שמתי לב שהתכנים בעברית (האותיות) כתובים בצורה פחות ברורה מאשר קודם לכן. קשה לי לעמוד על ההבדלים אך לטעמי זה בעיקר החדות. אם ניקח לדוגמא את האתר הזה ניתן לעבור בצד שמאל למטה בין הפורומים,במחשב אצל הילדים שלי (פנטיום 3 פשוט עם אקספלורר 6 ) רואים את זה יותר ברור. האם יש למישהו מושג מה הבעיה והאם ניתן לתקן זאת? בתודה ערן

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  21. Started by popololo,

Hi I downloaded something from emule that should have helped me to be "genuine" the problem is that now windows doesnot even open and I get the next message a problem is preventing windows from accurately cheching the license of this computer error code 0x80004005 PLEASE HELP!!!!!

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  22. חברה יש לי בעיה וזה לו חומת האש חוסמת בדקנו משהו מפריע לו להתחבר כמו שצריך .. יש עזרה?בבקשה?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  23. Started by o.k,

ערב טוב לכולם... חיפשתי באתר איפה שניתן להוריד את הדרייברים אך אני לא מוצא את הדרייבר לכרטיס הנ"ל ... האם מישהו יכול לעזור לי למצוא אותו??? תודה רבה לעוזרים... ושבת שלום!!!

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  24. Started by o.k,

ערב טוב לכולם... רציתי לשאול האם מישהו יכול לומר לי איזה תוכנה טובה ואיכותית יש להמהרת מהירות הגלישה באינטרנט ??? והאם אפשר קישור להורדה תודה רבה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by badmama,

היי אנשים, יש לי בכונן החיצוני בערך 60 ג'יגה של מוזיקה שהעתקתי מחבר. עכשיו אני מעוניין בתוכנה שתקטלג לי את השירים לפי אומנים וכו'. התקנתי את MUSICMATCH JUKEBOX והתאכזבתי. יש משהו אחר שאתם ממליצים עליו?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים