תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
מדובר בפורטל חיפוש - כלומר יהיה בו מנועי חיפוש מסויימים + פיצ'רים נוספים הלוגוים בתמונה המצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לראות סרטון QT באינטרנט פיירפוקס מחליט שנמאס לו וקורס. בעבר היה מספיק שבהגדרות של QT הגדרתי לו שלא ישתמש בDIRECT X (שמתי על SAFE MODE(GDI ONLY) ) נראה שעכשיו גם זה לא מספיק... פיירפוקס עדיין קורס. יש משהו שאפשר לעשות עם זה, או שאני צריך לחכות שאפל יוציאו גרסה חדשה של QT?
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה את כוחי ב actionscript רק לגלות שאין לי כוח... ברצוני ליצור לחצן ועיגול שבהרצה יזוז מסגרת אחת ימינה כשלוחצים על הלחצן. שיכבה ראשונה קראתי לה circle, ציירתי עיגול ועשיתי ממנו סמל מסוג movie clip. את ציר הזמן (מורכב מ 10 מסגרות) הפכתי ל: motion tween.סימנתי מסגרת ראשונה בציר הזמן של circle והקלדתי שם למופע: circle. שיכבה שניה (מעל הראשונה) קראתי לה button, ציירתי מרובע ועשיתי ממנו סמל מסוג button. ציר הזמן של הלחצן מורכב מ 10 מסגרות והוא מסוג none. סימנתי מסגרת ראשונה בציר הזמן של button והקלדתי שם למופע: button. שיכבה שלישית, מעל 2 השכבות הקודמות, קראתי לה actions. סימנתי מסגרת ראשונה בשיכבה actions ונכנסתי לפאנל actions. רשמתי את הקוד הבא: button.onPress …
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך תוכנה ליצירת תמונת פסיפס מאוסף של תמונות. התוכנה לוקחת מלא תמונות ויוצרת מהן תמונה אחת גדולה שמורכבת מהתמונות הקטנות. יש לי את התוכנה Mosaic Creator אבל אני יכול ליצור שם תמונות רק עד גודל של 10MB, ואני צריך משהו יותר רציני מזה תודה מראש שי
-
- 4 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
המערכת היא : GIGABYTE GA-EP43 Q9550 HD 4870 WIDNWOS XP 32 ניסיתי גם דרך הדרייבר שמקבלים בקופסה וגם דרך הדרייבר הכי חדש לכ.מ. הבעיה היא : כשאני מדליק 3DMARK 05 או 3DMARK 06 זה פשוט לא נכנס לתוכנה, כלומר רואים את "WELCOME" שאין שם בכלל אפשרויות.. המעבד בזמן זה פועל על 25% אבל ממש לא קורא כלום.. אשמח לקבל עצה לפתרון, תודה!!
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני משתמש באנטי-ווירוס קספרסקיי אז השאלה מופנת לאלו שמשתמשים גם באנטי-ווירוס הזה ב Additional Settings יש אפשרות של Program protection שצריך להקיש סיסמא ולא הבנתי למה [http://img68.exs.cx/img68/6876/1021.jpg
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
משום מה לאחר התקנת אנטי ווירוס ופייר וואל של קאספרסקי כל הזמן מתנתק לי האיי בי קיו! ואני לא מצליח להוריד כלום מאי מיול!! האם מישהו יודע מה הסיבה לכך? והאם יש פתרון לדבר?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ווידאו ואודיו, פורמט הפלט לא חשוב. (אפשרי תוכנה להקלטת מסך כולל אודיו כל עוד היא יכולה להקליט גם את הווידאו שבתוך החלון [OVERLAY]). תודה.
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
שלום האם אתם יכולים להביא לי תוכנה להפיכת WAVE שנלקח מסרט לAC3 שיהיה בו סראונד למערכת קולנוע ביתי כרגע אני משתמש בתוכנה VEGAS והיא מצויינת אך התוצר הגמור אינו טוב כי הדיבור משתלב בכל הרמקולים ולא אך ורק בסנטר כמו שצריך להיות.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
עד היום אהבתי את האייטיונס ואת הדרך שהתוכנה מסדרת את השירים. בגרסה 7+ (7.0.2) אפל איכזבו אותי ועם שיחרור הגרסה החדשה שוחררו עמה הרבה באגים, אחד הבאגים הכי מעצבנים זה שפתאום השיר קופץ קדימה קצת... בגרסה 6 זה לא קרה אף פעם.. עכשיו אני מחפש תוכנה אמינה ביותר כמו אייטיונס שתמיין ותציג את כול השירים לפי אומן, סגנון, אלבום, שנה, דירוג ועוד.... WMP לא בא בחשבון שונא את התוכנה הזאת. תודה לעוזרים. (נ.ב חשוב שהתוכנה תוכל לזהות את כול השירים במחשב וישר להעביר אותם לרשימת ההשמעה.)
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
ניסיתי להתחבר לחשבון ה gmail שלי עם outlook 2010 ולא מצליח. הגדרתי הכל כמו שצריך כולל בתוך גמייל עצמו. לא מצליח ליצור קשר עם שרת imap.gmail.com פורט 993 . גם חיבור ישיר telnet imap.gmail.com 993 לא מצליח. אני בבזק בינלאומי. אולי הם אחראים? מצליח לכם? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שיכולה לפרוץ ססמא של קובץ זיפ, שיכולה להשתמש בקובץ שנמצא באופן לא מוצפן מחוץ לארכיב, ושגם נמצא בתוך הארכיב, כדי לחפש פחות או כדי למצוא מיד תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי WinXP עם 2600XT ותוכנת קטליסט האחרונה (8.9). המחשב מחובר לטלויזית CRT. כאשר אני צופה בסרט MKV באיכות 720P אני רואה על הטלויזיה רק רבע מהתמונה, והיא מופיעה על כרבע מהמסך. על מסך המחשב רואים טוב. בדקתי במספר נגנים והתוצאה זהה. MKV שאינם 720P מופיעים באופן תקין. גם 720P שאינם MKV מופיעים באופן תקין. למישהו יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש שילוב של אנטי וירוס ופיירוואל שגם יעשו את העבודה טוב וגם לא יציקו למשתמש, התוכנות מיועדות לרוץ על המחשב של סבתי שלא תדע מה לעשות בכל פעם שיקפוץ לה חלון של תוכנות האבטחה. מבחינת הפיירוואל, כבר פסלתי את של קספרסקי ואת זון-אלארם, איזה אפשרויות יש לי? מבחינת AV, אני כבר הרבה זמן משתמש רק בקספקרסקי ואני לא יכול להשוות אותו לשום AV אחר מבחינת ה"הצקה", אשמח לעזרה בעניין הזה. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. יש לי את מילון ספיר בתוכנה. המילון ישן(שנת 97 נראה לי)ונראה כמו ממשק סטנדרטי של ויזואל בייסיק. הבעיה היא שהכיתוב מופיע בצד שמאל וז משבש את סדר הצגת ההגדרות.אני משתמש בווינדוס אקס.פי פרו סרוויס פק 2. מישהו יודע איך אפשר לסדר את הבעיה והאם אפשרי בכלל לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
-
הווינדווס אומר לי שהוא לא מצליח ללהתקין בעצמו את הוידאו קונקרולר.... איך מתקינים אותו ?!?! אם זה משנה אז הלוח אם שלי הוא: gigabyte ga-8tx-c
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי בעיה מוזרה במשחק... כשאני ניכנס למשחק וזה מציג לי את התפריט, אני יכול להזיז את העכבר אבל אני לא יכול ללחוץ על פריטים בתפריט. המקלדת עובדת בסדר גמור, איתה אני יכול ללחוץ על פריטים. ובמשחק עצמו העכבר בכלל לא זז, אני יכול להזיז את השחקן רק באמצעות המקלדת. בשאר המשחקים העכבר עובד מצויין. קצת עזרה.. תודה..
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כשאני מוריד מהאינטרנט קובץ גדול (כמה מאות MB) עם IE7 בXP, אז אני אומר לו לאיפה להוריד (לדוגמה, מחיצה D). אבל, הוא מעתיק את הקובץ לתיקייה זמנית במחיצה C, ואח"כ מעתיק אותו לתיקיית יעד. זה די מעצבן, והייתי רוצה שהוא לא יעשה את זה. מישהו יודע אולי מה צריך לעשות?
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
שלום האם יש תוכנה שיכולה להשמיד מה שכתוב בדיסק? תודה
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אנ יודע לעצב ולתכנת אתרים, אני מעצב בפוטושופ, אבל יש לי בעיה!! נגיד אם אני מעצב משהו הכל טוב ויפה ואז כשאני משנה את הרזולוצייה הכל נדפק לגמרי או שזה גדול מדי או שזה קטן מדי אני מקווה שאתם מבינים אותי... אפשר איכשהו שהעיצוב יתאים לרזולוציית המסך אוטומטית? תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
1.רציתי לדעת איך אני יכול להעביר את תוכן ההודעות(נכנסות ויצואות) ורשימת אנשי הקשר מאאוטלוק שבמחשב אחד לזה שבמחשב השני. מה עלי לעשות כדי להעביר את התוכן? 2.ברצוני להעביר את כל המועדפים ממחשב אחד למחשב אחר. במחשב המקור יש עשרות אתרים שמורים במועדפים ושמירתם אחד אחד לא תהיה ארוכה מאוד. כיצד אני יכול להעביר את כולם בבת אחת? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-