עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by golans1,

הורדתי את הסדרה 24 והפכתי את הקבצים לפורמט VCD איך אני צורב מספר פרקים לדיסק אחד כדי שיעבוד לי ב DVD ? -- ניסיתי לצרוב את קבצי ה VCD כDATA עם NERO אך ללא הצלחה .

• 1 תגובה
    • 423 צפיות
  2. Started by orlevi_85,

יש לי קובץ שלא שוקל הרבה אבל מכיל המון מידע והוא קובץ PDF אי אפשר להדפיס את הקובץ או להעתיק לתוכנת ה word. אני צריך להדפיס את הקובץ ויש מין חסימה כזאת... האם יש אפשרות לבטל אותה? או שאולי אפשר להעתיק את המסמך ל word ואז להדפיס? תודה מראש תשובות דחופות.! :-\[br]פורסם בתאריך: 23.01.2007 בשעה 15:45:44 סליחה על הדאבל אבל התשובות דחופות לי

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  3. היי! אני מחפש תוכנה שניתן לערוך בה כל מיני דפי עבודה במתמטיקה ובהנדסה ולהדפיסם לאחר מכן! המון תודה!

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  4. אני לא מוצא דריברים לכרטיס מסך ולא לכרטיס קול חשבתי שבאינטרנט יש הכול תעזרו לי פליז

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  5. אני רוצה להוריד דרייבירים ללוח אם שלי.נכנסתי לאתר של אסוס,בחרתי את הלוח אם שלי לחצתי על הורדות,ונפתחו לפניי הרבה אופציות להורדה.אין לי מושג מה זה הדרייברים. אולי אתה תוכל לומר לי? הנה הלינק : http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=A8N-SLI%20Premium אני לא יודע איזה מבן כל ההורדות האלה,הם הדרייברים.. בתודה מראש שי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. איך אני מוחק איתה את כל הדברים של ati?[br]פורסם בתאריך: 24.01.2007 בשעה 23:33:06 תראו מה קרה לי שמחקתי עם התוכנה Driver Cleaner 3. אני עכשיו לא יכול להתקין שום דרייבר זה נותן לי שגיאה מה אני עושה? ולגבי מאפייני חומרה החזרתי את בקר וידיאו ובקר מסך אבל עדיין יש תשגיאה מה אני עושה?[br]פורסם בתאריך: 24.01.2007 בשעה 23:58:34אני סידרתי את זה. אבל איך אני משתשמש בתוכנה Driver Cleaner 3 אני מוחק את כל ati שם?[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  7. Started by o.k,

ערב טוב לכולם... חיפשתי באתר איפה שניתן להוריד את הדרייברים אך אני לא מוצא את הדרייבר לכרטיס הנ"ל ... האם מישהו יכול לעזור לי למצוא אותו??? תודה רבה לעוזרים... ושבת שלום!!!

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  8. Started by moshe_ben_kipod,

אני לא יכול לעשות ריסטרט למחשב, כלומר, אני יכול, אבל אחרי שאני עושה ריסטרט והווינדוס במסך השחור שבו הוא מתחיל לעלות, הוא אומר לי שיש בעיה שהוא לא יכול/צריך לעשות boot from cd משהו בסגנון וככה הוא נשאר ואי אפשר לעשות כלום. מה שמעניין זה שזה קורה רק כשאני עושה ריסטרט, ואז נשארת לי אפשרות רק לכבות את המחשב ולהדליק מחדש, אז הווינדוס עולה כמו גדול. מה הולך פה ומה הבעיה? אני צריך לדעת מה אפשר לעשות עם זה, כי אני לא יכול להתקין מלא תוכנות למחשב, כי כל תוכנה דורשת לעשות ריסטרט על מנת שהשינויים ייכנסו לפועל, ואז כשאני עושה, הווינדוס לא עולה כמובן, אני חייב לכבות את המחשב, להדליק מחדש, ואז כל השינויים לא נכנסים לתוקף ואני לא יכול להתקין כלום. בתקווה שתעזרו לי זה די דחוף, כי אני …

9. http://www.lionetwork.net/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=27667&archive=&ttitle=חבר_אותי_חינם_/_LogMeIn_Free

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  10. Started by rjjb7,

שלום, אני מחפש תוכנה שיכולה להקליט סרט באותו זמן שהוא פועל במחשב. ז"א, אם אני רואה במחשב סרט מסויים התוכנה אמורה להקליט את הפריימים של הסרט שפועל וכאשר אני מורה לתוכנה להפסיק להקליט היא אמורה ליצור לי קובץ חדש שבו הסרט שיצרתי. (משהו בסגנון של הלחצן המוכר Print Screen שלוכד תמונה אחת רק התוכנה אמורה ליצור קובץ וידאו לא קובץ תמונה..) כל מי ששואל את עצמו למה לעזאזל זה טוב הרי הסרט כבר אצלי בהאדריסק למה לי להקליט אותו שוב?!? הנה כמה תשובות אפשריות: 1) אם אני רוצה רק חלק מהסרט בתור קובץ נפרד ויותר קטן. 2) אם זהו בכלל סרטון פלאש שהועלה לאינטרנט ואני רוצה את אותו סרטון כקובץ אצלי במחשב 3) לערוך את הסרט שבהארדיסק כפי שאני רוצה כלומר לחתוך חלקים וכדומה 4) ולדעתי הסיבה החשובה ביותר…

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  11. Started by x-cutioner,

שלום אני מחפש תוכנת שיתוף טובה שתאפשר הורדה שמהירות סבירה אבל מבלי שצטרך לפתוח לה פורטים בראווטר. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  12. לדוגמא כנסו אל: http://irc.nana.co.il כשאני פותח את הצ'אט הוא פותח לי חלון חדש וכל הקטע של הצ'אט (JAVA) לא מופיע לי. איך מאפשרים את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  13. Started by McTamir,

שאני מתקין זה רושם לי : "התקנה זו אינה תומכת בשפה הנוכחית של מערכת ההפעלה שלך." וזה קורה על התחלת ההתקנה, וזה לא קשור לחוקיות של הווינדוס כי התקנתי WMP11 שזה גם דורש מקורי ופעל לי מצוין.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  14. העתקתי טבלה מאתר מסוים לוורד וכול האותיות של הטבלה שהעתקתי התהפכו.. איך אני הופך חזרה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. מערכת הפעלה שלי זה VISTA ניסיתי בOPTIONS EXTERNAL TOOL אבל כנראה אנני עושה נכון (ב COMMAND הפניתי ל WINDOS MAIL.EXE אך ללא הועיל תודה

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by generalA,

ברצוני לדעת אם ישנה תוכנה שאני יכול לקחת קובץ AVI ולהדביק לו קובץ תרגום מסוג SRT או SUB, וע"י לחיצת מקש ללא שלבים ארוכים ומתוסבכים פשוט ללחוץ ולקבל קובץ AVI עם התרגום מודבק.?

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  17. Started by IlanF,

התקנתי את vista transformation pack 6, ועכשיו נמאס לי ממנה אז עשיתי לה uninstall. עכשיו הבעיה היא שזה לא הוריד לי את האייקונים של וויסטה, יש דרך לשחזר את האייקונים של XP?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by was950,

שלום אני צריך את Windows PE דחוף אפשר לתת לי לינק או TORRENT תודה מראש

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  19. ראיתי באתר הזה http://www.tistaper.com/ כל מיני עיצובים ואני חושב שאנשים בHWZONE יכולים לעשות דברים יותר טובים או מצחיקים - אז קחו תתמונה הזות או תמונות אחרות - וניראה איך אתם בתור ספרים וירטואלים

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  20. נניח שיש לי קובץ RAR בכונן C ואני רוצה שהוא יפתח לכונן D, פעולת ה- extract (ב winrar) תפתח אותו לכונן C (באיזה ספרית temp) ואז תעתיק את הקובץ ל D. האם יש דרך לדלג על השלב של הפתיחה ל C כך שיפתח ישירות ל D ?

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  21. Started by good__one,

אני רוצה לפרמט את המחשב שלי, אבל לא רוצה לאבד את כל הקרדיט שצברתי באימיול. איזה קבצים אני צריך לשמור?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  22. כל פעם שאני עושה הוסף קובץ, התוכנה קוראת אותו ואז מתרסקת. הסרה של התוכנה גורמת לכך שה- classic media player מתרסקת כשאני מנסה לצפות בסרט. מה לעשות? חוצמיזה, מישהו מכיר תוכנה טובה אחרת שמוסיפה כתוביות לצמיתות? (לא חובה שתדע גם לצרוב)

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  23. אנחנו 2 יזמים בתחום משחקי המחשב. בשנתיים האחרונות עבדנו במשרה מלאה ובמימון עצמי על design של משחק מחשב, שמבוסס על רעיון חדשני שעדיין לא קיים בשוק משחקי המחשב העולמי. המשחק כולל גם עוד כמה חידושים מעניינים. בדקנו את הרעיון מבחינה טכנולוגית, ובנוסף הכנו כמה הדגמות במחשב של אלמנטים ספציפיים של הרעיון. כמו כן, הכנו בין השאר תסריט מלא של המשחק, ומסמך concept. המשחק הוא mainstream והז'אנר שלו הוא 3d shooter. השאיפה שלנו היא ללכת בעקבות מה שחברת Majorem ניסתה לעשות בעבר, ומה שחברת Funtactix מנסה לעשות היום, כלומר לפתח משחק מחשב רציני. המטרה הראשונית שלנו היא להשיג מספיק משאבים כדי לעשות דמו ורק אז להשיג את ההשקעה הגדולה. כלומר הכוונה היא לגייס השקעה ראשונית שבאמצעותה נגבש צוות …

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  24. Started by intel suck,

התקנתי את הגרסא החדשה של SANSA UPDATER ועכשיו זה לא עולה מופיעה הודעת שגיאה SANSA UPDATER CANNOT START SYSTEM EROR

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  25. אממ אני צריך שמישהו יעשה לי מן קווים כאלה מאחורי כדור - שיראו כאילו הוא בתנועה, כאילו הוא מהיר כזה... אם הייתי יודע POTHOSHOP הייתי עושה בעצמי, ומכיוון שזה נראה לי משהו קטן לא נראה לי שזה חשוב בשבילי ללמוד POTHOSHOP התמונה שאליה אני צריך את הקווים האלה מצורפת למטה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים