עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מחפש תוכנה של חסימת תקיות על ידי סיסמאות. תודה!

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  2. Started by davidcohen,

היי כשאני מנסה להתחבר למסנג'ר הוא רושם לי קוד שגיאה מס' 80040154 . ניסיתי לעשות את מה שיש פה : http://msn-errors.blogspot.com/search/label/error%20code%2080040154 אבל זה לא עזר והבעיה ממשיכה. מישהו יודע איך לפתור את זה ? תודה

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by pain_killer12,

שלום חברים יש לי כרטיס קול, לא מובנה. פירמטתי לא מזמן, והתקנתי את הדרייבר שלו והכל היה סבבה, שומעים מוזיקה\סרטים וכו'. התקנתי cubase אך משום הוא זורק לי הודעת שגיאה מוזרה על משהו ש: no protection device detected או משהו כזה. ואז יש לי או Help או Cancel ואם אני לוחץ cancel התוכנה נסגרת. מה הבעיה שלו? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  4. מאז גרסה 10.0.5.0 אין יותר אפשרות להוריד את Download Accelerator Plus במצב לא מקוון (חוץ מבאתרים כמו Softpedia). ויותר גרוע מזה: החל מגרסה 10.0.5.1, ההתקנה החלה להכריח אותי להפוך את Speedbit לדף הבית שלי ולמנוע החיפוש שלי, כדי להמשיך בהתקנה (שמתבצעת באופן מקוון) (הלחצן Next לא זמין עד ששתי האפשרויות מסומנות). ראו קובץ מצורף. ב-Softpedia, שהוא האתר היחיד שמאפשר לי להוריד את קובץ התקנה לא מקוונים של תוכנת DAP, אני נאלץ להסתפק רק בגרסה הנוכחית שיש שלי (10.0.5.0), שכן כל האתרים האחרים, מאפשרים לי להוריד את הגרסה האחרונה של התוכנה (10.0.5.2) רק באופן מקוון, ועם מסך הריגול הזה. מה אני יכול לעשות בנידון?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by tintin,

זה קובץ WMV וכל הקבצים מהסוג הזה נראים בצבעים בוהקים של צהוב, ירוק אדום. משהו לא בסדר בפילטר אני משתמש בקאזה קודק וFFDDSHOW.

6. מישהו מכיר תוכנה לצילום סרטונים ממשחקים ? לא FRAPS... היא מקליטה בגודל של 100 מגה ל10 שניות... אני יודע שאפשר לקבץ אבל צריך לצלם בערך 10 דקות כדי לערוך את זה ל3 דקות אחרי זה ואין לי מקום לצלם 10 דקות בFRAP.... מישהו מכיר תוכנה אחרת טובה? תודה

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  7. אז ככה לא יודע למה לצערי הרב האימיול פתאום לא מתחבר לי מדובר על אימיול tln ויש לי ראוטר של sweex חיב עזרה בלפתוח פורטים

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  8. האופיס הוא בעיברית, רציתי לדעת עם יש פקודות קוליות בעיברית? באנגלית אני יודע שיש. ואם יש, האם הוא מובנה באופיס ואני רק צריך להגדיר שיהיה בעיברית או להוריד בנפרד?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. כתבה בשם הנ"ל פורסמה היום ובה המלצה לבטל עידכוני תכנה אוטומטיים למגוון של תוכנות: Adobe Reader Quicktime Firefox Chrome http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4030272,00.html כמובן שהמלצה זו מאד בעייתית: עדכוני אבטחה שוטפים חשובים כדי לסגור פרצות ומניעת ניצול חורי אבטחה, וברור כי אם לא יהיו אוטומטיים אף אחד לא יזכור לבדוק כל אחד מהנ"ל כל פרק זמן סביר. לעומת זאת העדכונים האוטומטיים אכן מטרידים, ולפעמים אף מכניסים עיזים בדלת האחורית מבלי להודיע על כך. לדוגמא, לאחרונה הופץ עדכון ל Chrome ששתל plugin בפיירפוקס מבלי לבקש רשות ומבלי להודיע על כך. אז מה לדעתכם עדיף: לתת להם לעשות כרצונם במערכת ההפעלה ולקוות לטוב, או למנוע עדכונים אוטומטיים ולבצע בדיקה ידנית תקופתית, קצת באיחור…

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. היי פרמטתי את המחשב שלי והורדתי את התוכנה:Driver Genius Professional Edition והורדתי משם את הדרעעברעם החסרים שהו אמר לי... אבל כשאני נכנס למנהל התקנים הוא אומר לי שחסר לי דרייבר של בקר וידאו של מולטימדיה...ואני כבר התקנתי אותו. מה עלי לעשות? נ.ב בתוכנה HWINFO הוא לא מופיע לי תודה. עריכה:הכרטיס מסך שלי הוא:VIA/S3 UniChrome Integrated Graphics

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. שלום לכולם, לפני המון זמן הייתה לי תוכנה (יכול להיות שמצאתי אותה דרך הפורומים פה אפילו) שהסירה את הכוכביות או העיגולים הקטנים בשורת הסיסמא בוינדוס. אם לא הבנתם, נגיד יש אתר אינטרנט שדורש סיסמא כדי להתחבר אליו, אז האקפסלורר שומר לכם את שם המשתמש והסיסמא, ובמקום הסיסמא הוא מציג עיגולים שחורים קטנים או כוכביות. אז התוכנה מציגה את הסיסמא האמיתית במקום את הכוכביות. בכל מקרה, חיפשתי בגוגל ובאתר ולא מצאתי... אני ממש לא זוכר איך קוראים לתוכנה. זה ממש ממש חשוב לי ואודה מאוד למי שיעזור. תודה רבה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by duk4u,

הקובץ הוא מדיה אבל אין לי מושג כיצד לפתוח אותו. תגובות יתקבלו בברכה...

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  13. BACKROOM.ROXY שזה סוג של סוס טרויאני ושהוא לא יכול לתקן את ההבעיה כמו כן גם קיבלתי ממנו (נורטון) הודעות על דואר יוצא שהוא לא יכול לשלוח (לא מותקן אצלי OUTLOOK) בררתי קצת על הוירוס הזה באתר של נורטון ויש שם הוראות הורדה לוירוס הם כותבים שם לעדכן את התוכנה (LIVE UPDATE) ולהוריד "ווליו" מה"רג'יסטרי" התוכנה שלי מעודכנת ולא מצאתי את ה"ווליו" שהם מדברים עליו הוא לא קיים אצלי ניסיתי להפעיל את נורטון במצב SAFE MODE (דרך אגב אני משתמש בWINDOWS2000) והוא לא מוצא שום דבר ניסיתי בדיקה ON LINE של פנדה והוא גם לא מוצא כלום מה עושים ??? שום תוכנה לא מוצאת את הווירוס אבל אני מרגיש שהוא שם (אני מאוד קשור למחשב) מי שיוכל לעזור לי יבורך מי שלא תודה בכל מקרה LIRIK

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  14. אהלן אהלן התקנתי השבוע ויסטה אולטימייט 32 ביט עם SP1 ויש לי בעיית תאימות עם מצלמת רשת של GPT נראה לי דגם I-CAM-140. ואללה הפכתי את האינטרנט בחיפוש דרייברים, הורדתי את כל העדכונים האחרונים של ויסטה ושום דבר לא עוזר. אני נוטה לוותר על הרעיון ולהחליף למצלמה יותר עדכנית אבל אם מישהו יציל אותי ויעזור אז יחסוך לי הוצאה קטנה. דבר נוסף שויסטה לא מזהה הוא התקן בשם "מעבד עזר" שאין לי מושג בשיט מה זה, פעם ראשונה אני נתקל בזה. התוכנה DRIVERMAX המצויינת בכלל לא מראה את שני ההתקנים האלה (לא כעובדים ולא כ-לא עובדים, פשוט מתעלמת מהם) כמו כן גם התוכנה VERSION TRACKER PRO מתעלמת מהם. אם מישהו יוכל לעזור לי בקטע של המצלמה אני אשמח למרות שאני על סף יאוש מזה, ונראה לי אעדיף לקנות חדשה. ומה ז…

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  15. Started by FastJack,

שלום. לאחרונה התקנתי את Win 7 ואני צריך להתקין Codecs על מנת לנגן סרטים. השאלה היא האם להשתמש ב Klite basic כמו שהשתמשתי בXP, או להשתמש ב Shark's Windows 7 Codecs שאמור להיות תואם לWin 7. http://shark007.net/win7codecs.html אם למישהו יש תשובה או נסיון בנושא אני אשמח לשמוע.

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by Mr.Quest,

שלום. אשמח אם תמליצו לי על תוכנה קלילה לשינוי ה-Themes של WinXP ( מה לעשות, אין הרבה אפשרויות במקור) לשינוי הסגנון החזותי ללא דרישת ביצועים מיוחדת. ** נתוני חומרה כלליים : P4 2.4 Ghz 256 MB DDR. בתודה מראש, אלוני יאיר.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  17. טוב אז בעיקרון אני רוצה שהמחשב שלי יעשה ריסטרט בזמנים שאני אבחר בלי התערבות שלי כל פעם.כלומר שאני אגדיר לו נניח לעשות ריסטרט בשעה 16:00,18:00 ו21:00 והוא יעשה לבד ריסט בשעות הללו.

18. Started by jackhammer,

שלום לכולם יש לי מסמך אקסל שאני צריך ליצור ממנו גרפים וחתכים אני מעלה מסמך שבניתי בקצרה כדי להמחיש את העניין המסמך מחולק לכמה קטגוריות (כל קטגוריה צבועה בצבע אחר, גם במסמך האמיתי זה ככה) כל קטגוריה זה בעצם קורסים שונים שמתבצעים בתאריכים מסוימים ולכל קורס יש משתתפים ומשתתפות כמו כן זה מחולק לתכנון המקורי וממש בתחיל הארוע או הקורס מוכנסים נתונים (ידנית) לגבי מספר המשתתפים הסופי שתכלס נכנס (בנים ובנות) עכשיו מה שאני צריך לעשות זה ליצור 24 גראפים או חתכים כל 2 גרפים מתייחסים לחודש אחד (אחד עבור הכמות התכנונית ואחד עבור הכמות בפועל) המטרה של כל זה היא לדעת כמה אנשים יש לי בכל אירוע או קורס בכל חודש בנוסף כל העניין הזה צריך להיות דינאמי כדי שאם יכניסו שורות חדשות למסמך, הגרף יד…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Cynicoren,

שלום, משהו קרה לי בפיירפוקס, ואני לא יודע איך לתקן - יש לי כ 40 טאבים פתוחים, ובעבר כשהייתי סוגר אותו ופותח שוב, הוא היה נפתח מיד עם כל הטאבים. בשבוע האחרון הוא נפתח רק על עמוד הבית, ולא פותח את הסשן שהיה סגור אוטומטית. מה ניתן לעשות ? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מתכוון ליקנות את הלוח INTUOS 4 של WACOM יש לי מסך לא רחב והלוח הוא רחב האם אני יוכל לעבוד אם הלוח כאשר הרזולוציות שונות בין במסך ללוח

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. המסך שלי בעבודה הוא 19 אינץ' עם רזולוציה של 1024*1280 ואני מתחברת למחשב בעבודה הרבה פעמים מהמחשב בבית אם אני אקנה מסך 20 אינץ' לבית עם רזולוציה של 1200*1600, לא תהיה לי בעיה להתחבר למחשב בעבודה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by rotman,

שלום חברים , יש לי סרט HD בקובץ שמסתיים ב MKV. אני רוצה לצרוב את הקובץ לדיסק כדי שאוכל לראות את הסרט ב DVD בסלון. איך אני עושה את זה עם הקובץ הזה? כמו כן , האם ה DVD יקרא אותו כפייל DIV-X רגיל או כמו DVD (אני שואל כי אני רוצה לדעת אם אני יכול להוסיף כתוביות בעברית..) תודה רבה על העזרה

• 8 תגובות
    • 5.3k צפיות
  23. בשביל כמה דרישות שלא קשורות לנושא, עברתי למחשב חדש - I7 2600 2X4GB DDR3 ולוח אסוס P8P67(גירסה B3 כמובן ) עבר איתו גם הכרטיס המדובר שבכותרת הבעיה היא כזאת: הכרטיס לא נותן תצוגה למרות שהתקנתי את הדרייברים האחרונים מאתר היצרן. אחרי הרבה חפירות בגוגל, ראיתי שהכרטיס המדובר לא עובד במחשבים שבהם המערכת ההפעלה משתמשת ביותר מ4GB. בשביל לבדוק ולשלול בעיה בכרטיס - ניסיתי את הפיתרון של הגבלת שימוש בזיכרון פעיל לפחות מ4GB - והכרטיס חזר לפעול כרגיל, אבל זה לא הגיוני שבשביל לראות TV אאלץ לוותר על 5GB זיכרון פעיל כרגע לא ממש מצאתי פיתרון למעט להחליף לכרטיס TV אחר, שזה הפיתרון האחרון והפחות המעודף עלי כיוון שהכרטיס הנוחכי עושה את עבודתו מעולה אשמח לשמוע אצל מי זה עובד עם זיכרון מ…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Chura,

שלום אני מעוניין ללמוד עצמאית את התוכנה הנ"ל גם באמצעות ספר או באמצעות האינטרנט מישהו יכול להמליץ ?? תודה מראש וחג שמח, חן.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Gill2,

לא מצאתי הורדה של קאזא מישהו יכול לתת לינט

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.