עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by LoopXXX,

חיפשתי קצת ברשת ולא מצאתי, משום מה רוב הלינקים הם למכשירים ולא לתוכנות. והתוכנות הן כולן בתשלום. האם יש נגן כזה חינמי או אפילו בתשלום אבל לא יקר? (50 דולר? )

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. יש לי לוח אם של msi ואני צריך בישבילו דרייברים הורדתי מהאתר שלהם איזה משהו אבל שהוא ירד היה רשום ביכלל שזה לנבידיה לא הבנתי כלום באתר שלהם הלוח אם שלי זה msi k9ngm תודה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. Started by rony1880,

היי התקנתי WIN 7 שלי בנייד , אבל עכשיו אין אפשרות עם F11 לעשות שיחזור של היצרן שנמצא בכונן D, ידוע לכם איך משחזרים? באחריות של HP מבקשים על זה 400 ש"ח , קצת מוגזם שעוד המחשב באחריות, כרגע אני עובד עם הWIN שהתקנתי וזה עובד תקין.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שחזרתי את הדיסק עם EasyRecovery Professional לאחר פרמוט התוכנה הצליחה לשחזר כמעט הכל תמונות קובצי אקסל וורד תקיות תמונות אבל התמונות לא נפתחות קובצי אופיס מראים ג'בריש מה הסיבה לכך תודה מראש

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  5. Started by SweeT_EviL,

זה כבר ממש בעצבן. לפעמים כשאני צורב DVD הוא אומר לי תמולטי עמה הזה ולא משנה אם אני אומר YES או NO אחרי זה אני לא יכול לקרוא את הקבצים והדיסק עובד לאט וזה... אני מנסה לעבוד עם הדיסקים האלה גם בצורב שממנו צרבתי וגם מכונן DVD רגיל אחר... מה אני יכול לעשות!@?#

• 14 תגובות
    • 830 צפיות
  6. שלום, אני מנסה למצוא תוכנה לתרגום דפי אינטרנט או קבצי טקסט מלאים מאנגלית לעברית. חשבתי שגוגל עושה את זה, אבל לא הצלחתי למצוא דרך להפעיל איזה שהוא סוג של תרגומון. מועד הגשת הפרוייקט בקולנוע קרב ובא ויש לי הרבה לתרגם. :-\ בבקשה, אם מישהו יוכל לתת לי הסבר קצר על איך מתרגמים דפי אינטרנט, זה יעזור לי מאוד. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. הבאתי מצלמת אינטרנט ישנה ואין לי את הדריבר שלה,וגם את הדם אנ לא יודע, יש איזושהי תוכנה שיכולה לדעת את הדגם ועל ידי כך אנ יידע איזה דריבר להוריד?????

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  8. Started by House M.D.,

היי. אני משתמש ב VLC לצפייה בסדרות וסרטים, מה שלפעמים דורש ממני להעביר את הוידאו כמה שניות אחורה אם פיספסתי משהו. הבעיה היא שמאז ששדרגתי ל windows 8, דילוג אחורה\קדימה בתוך הסרט גורם לתמונה להיות מפוקסלת וזה יישאר ככה במשך כמה שניות, עד שזוית המצלמה משתנה\עוברים לסצנה חדשה. הבעיה קרתה לי בהרבה פורמטים שונים ורזולוציות שונות. אשמח לעזרה, מצורפת תמונה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום כולם! מחפש כבר זמן מה תוכנה טובה לסינכרון בין תיקיות בין שני מחשבים ברשת ביתית ז"א אני מתכוון שכל קובץ (בעיקר לתמונות ומוזיקה) ברגע שאני מעביר אותו לתיקיה במחשב הביתי נאמר, הוא יועתק מיד ללפטופ שמחובר ברשת. תודה

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  10. Started by הדר,

שלום לכולם, הורדתי השבוע שלושה משחקים שונים כשניסיתי לצרוב אותם (כל אחד בנפרד) ה-Nero כתב לי שיש בעייה לפתוח או לקרוא את קובץ bin. הורדתי גם את תוכנת אלכוהול 120% וגם התוכנה הזאת אמרה לי את אותו הדבר. מכיוון שניסיתי את זה על שלושה משחקים שונים, אני מניחה שהבעייה היא אצלי ולא בקבצים. כנראה אני עושה משהו לא נכון? משהו יודע מה? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Fontana,

אני קניתי מחשב חדש עכשו נשרף לי הלוח אם ואני חייב תוכנה כדי לראות איזה לום אם יש לי במחשב הקודם תנו שם של תוכנה מומלצת לגלות את המפרטת של המחשב שלי תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by rk666,

האם שמתם לב להשתוללת ניצולת המעבד בזמן שאתה גולשים עם ואללה ופיירפוקס? האם גם לכם הפיירפוקס פתאום מאמץ את המעבד לכיוון ה100 אחוז? זה פשוט בלתי נסבל.

13. Started by dorddor,

שלום, אשמח מאוד לעזרה, בערך בכל תוכנה שאני פותח במחשב, כשאני רוצה לפתוח רשימה נגללת (לדוגמה אם אני רוצה לשנות סוג קובץ כשאני רוצה לשמור) אז הרשימה נפתחת ונסגרת ברגע ואין לי אפשרות ללחוץ על משהו אחר. כדי להסביר יותר טוב צירפתי תמונה שסימנתי בה למה אני מתכוון כשאני אומר רשימה נגללת: מוקף בעיגול השחור, אם אני לוחץ על החץ הקטן מצד ימין. בנוסף, בסרטון שנמצא כאן: http://www.askesis.com/swf/dropdown/drop%20down%20issue.html ניתן לראות בדיוק את הבעיה, לוחצים על הרשימה הנגללת והיא נעלמת, שימו לב גם על הtaskbar למטה, איפה שרואים אילו תוכנות פתוחות, איך התוכנה שבה לוחצים קופצת ימינה וחוזרת. אשמח מאוד לעזרה כי זה ממש מפריע לי. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by tomer86,

יש לי מלמה דגיטלית שמשמשת אותי כמצלמצת רשת אני רוצה תוכנה אשר תאפשר לי להקליט ולצפות בעזרת המצלמה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  15. יש לי סאונד בכל השאר, הורדתי גאווה מחדש עידכנתי את ה ווינדווס מדיה פלייר אני שומע מוזיקה רואה סרטים וכל המצבים בקונטרול פאנל הם על הכי גבוה... ואני רואה מצוין את הסרטון אבל קול אין לי... חיפשתי קצת בגוגל ואני לא יודע אם זה קשור אחד לשני אבל יש לי עוד בעיה, מופיע לי על הדסקטופ הקובץ הבא dxva_sig כשאני פותח אותו רשומה לי האות B הבנתי שזה CODEC של מדייה פלייר שחסר אבל לא כל כך הבנתי את ההסברים שם לאיך לתקו את זה...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by 3d7,

שלום! אני הייתי מגדיר את עצמי כאדם טכני. בביה"ס למדתי מקצועות ריאליים (מדעי המחשב, פיסיקה, כימיה), ואני מאוד אוהב את התחום הזה. אבל, אהבתי גם את המקצועות ההומניים (היסטוריה, ספרות), למרות שהצד הזה די דוכא אצלי בשל היותו לא פרקטי. עם זאת, עוד מגיל צעיר אני כותב למגירה סיפורים קצרים ושירים (עד כה, לא קיבלתי ממנה ביקורת שלילית). כיום, אני עוסק בתכנות, אבל בזמן האחרון אני נמשך לצד של אומנות גראפית (בתור תחביב - לא מקצוע). אני לא יודע בכלל לצייר, ואני גם אפילו לא יודע לצייר קו ישר בלי סרגל. בכל אופן, אם מישהו מכיר את זה, אז אומנות זה לא משהו שאתה עושה כי בא לך, אלא מכיוון שאתה מרגיש צורך לעשות את זה (אפשר לקרוא לזה מוזה, אולי). עסקתי, ואני עדיין עוסק בכתיבה, כשאני מרגיש צו…

• 11 תגובות
    • 6.4k צפיות
  17. יש לי מחשב עם חלונות XP. לפני כשבוע משהו קרה לו ומאז מספר דברים השתבשו: 1. פיירפוקס לא מעלה אתרים, אלא רק כותב את השורות קוד של האתר כמו מסמך טקסט. ניסיתי להתקין מחדש ולא עזר (אקספלורר עובד רגיל אבל לא נכנס ל GMAIL) 2. Acrobat reader עושה תקלה כל פעם שפותחים מסמך. התקנה מחדש לא עזרה. 3. הצורב עובד רק כCD ולא כצורב. הNero לא מזהה שיש צורב על המחשב. ניסיתי להריץ AVG אנטי וירוס ולא מצא משהו מיוחד. לא יודע אם יש קשר בין כל הדברים אבל כל התקלות הופיעו ביחד, לפני כן לא היתה שום בעיה. נראה לי שהפתרון היחידי הוא פרמוט או התקנה מחדש של WINDOWS. יש למישהו רעיון מה מקור הבעיות? יש דרך להתקין WINDOWS מחדש בלי לאבד את כל ההגדרות והתוכנות המותקנות במחשב? תודה מראש לעונים, ניר.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by yan,

האם יש תוכנה שבודקת אם החומרה של המחשב שלי תקינה? שמשהו לא מזייף שמשהו לא הלך בגלל הפסקת חשמל וכו'

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  19. -------------------------------------------------------------------------------- היי לכולם... יש לי משחק שקניתי spellforce 2 shadoe of wars כשאני מנסה להתקין את patch 2 המחשב כותב לי install folder not found יש לי מערכת הפעלה חלונות 7 הבנתי שבגלל שזה משחק דיי ישן אז על XP אין בעיות איתו במערכת החלונות החדשה כנראה זה לא מתקין את המשחק אוטומטי ל program files וכנראה שכאן מתחילה הבעייה הבעייה שאם אני מתקין מחדש זה שוב מתקין את זה לאותו מקום אוטומטי... אשמח לקבל עזרה בנושא....תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם משהו יושב לי על הCPU ולא מרפה ... איך אפשר לעצור את זה ? ניסתי לבטל את רוב התהליכים ...וזה לא עזר. איך אפשר להתגבר על התופעה הזו ??? אשמח לקבל תשובה מהירה... תודה[br]פורסם בתאריך: 5.07.2008 בשעה 19:28:44 עוד משהו... שסביר להניח שקשוריש לי נורטון אנטי וירוס 2005 מעודכן ... עד לרגע שזה התחיל(CPU 100%) הנורטון היה עולה עם איתחול הווינדוס...ועכשיו אפילו הוא לא עולה. מוזר מאד!!! משהו השתלט על המחשב. לא יכול לעשות שיחזור --> ניסתי והמערכת לא הצליחה לשחזר [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by deluxe,

רציתי לדעת איך ניתן להגדיר בספלאש שהוידאו המנוגן ישאר במימדים המקוריים שלו, גם במסך מלא. ניסיתי ולא הצלחתי.... תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  22. Started by Bug2000,

אני מתכוון לתוכנה שחוסמת את הכניסה שלהם ולא תוכנה כמו ADWARE שמוחקת אותם או (שיא הדפיקות) מראה לי איזה SPYWARES כבר נכנסו לי למחשב. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  23. כמו שכתוב...

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  24. Started by slimshady21,

אני מקווה שזה המקום לשאול את זה- איך אני מעלה תמונה בIMAGESHACK?? נכנסתי לאתר, רשמתי את שם הקובץ של התמונה שאני רוצה לעלות ולחצתי HOST IT. עכשיו ,הוא נכנס לי לכאן http://img398.imageshack.us/content.php?page=done&l=img398/10/e32k51024x1gi.jpg ומה עושים מכאן?? אם למשל אני רוצה להכניס את התמונה לפרופיל או משהו, איך אני עושה את זה??

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ross,

איך אני מוריד תמונות רבות מאתר אינטרנט ? לדוגמה הרקעים של מייקרוסופט לווינדוס 7 http://windows.microsoft.com/en-US/windows/downloads/personalize/wallpaper-desktop-background יש שם עשרות ואין לי כוח לשמור אחת אחת. יש איזה תוסף לפיירפוקס או כרום? מדובר בתמונות מוקטנות. בתמונות שמופיעות בגודל המקורי שלהם יש לי טריק די פשוט שומרים את הדף ויחד איתו מקבלים את התמונות בתיקיה נפרדת.

• 1 תגובה
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.