תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שימו לב שההגדרות אינן נשמרות כחלק מקובץ ה-PST. לא מצאתי אף תוכנה שעושה זאת. אשמח לעצה. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני די בטוח שידעתי את זה פעם אבל שכחתי. אני רוצה פשוט,שכל ריסטרט המחשב יתחבר לאינטרנט.אני אגדיר את החיבור כפעולה בSTARTUP,אבל איך לגרום לחיבור להתחבר בלי שיהיה עלי ללחוץ על "CONNECT"?
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לצרוב 20 קבצי וידיאו שהורדתי מהאינטרנט לשימוש אישי וחוקי. לאחר שהורדתי כבר כמה קבצים שכל אחד מהם שוקל קצת יותר וקצת פחות מ350 מגביטיים. הבעיה היא שכאשר אני מנסה לצרוב שני קבצים על דיסק אחד הנפח הכולל הוא 700.8 או 700.23. כיצד ניתן להוריד אפילו קצת מנפחם בצורה טובה ביותר,למען צריבה?. תודה.
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
באיזה אמצעי ניתן לראות בברור אם זיכרונות עובדים בדואל :s05: אני לא רואה ב - SiSoftware Sandra Pro Home 2007 :s05:
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי כונן 20G במחשב פנטיום 2 המחולק באופן הבא: C- 10 G D- 5G EXTENTED- 5G UNLOCATED-5G נסיונותי להגדיל את מחיצת C ( מחיצה פעילה, מערכת) באמצעות הפקודה REASIZE נכשלו: משום מה מוגדר גודל מקסימלי אפשרי למחיצת המערכת 10 G , למרות שישנם 5G פנוי ולא מוקצה. כיצד אוכל לצרפם לכונן C מבלי לפגוע בנתונים הנוכחיים ? :s05: בתודה,
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד קובץ מRS והנוד טוען שהוא וירוס למרות שהורדתי את הקובץ עשרות פעמים הוא תקין לחלוטין ואין בו שום וירוס. אני לא מוצא איפה אפשר לאשר אותו [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מחובר לADSL יש לי חייגן GlobeSpan Dial-UP PPP, איך ניתן להגדיר אותו שיתחבר אוטומטית לאינטרנט עם עליית מערכת ההפעלה? הכוונה שלי היא לא להכניס אותו לתיקיית STURTUP ולהתחבר, הכוונה שלי שיעשה את זה בשקט, בלי שאני אראה את זה, כמו בכבלים, שזה מחובר אוטומטית... האם אפשר לעשות דבר כזה?
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם.. פעם אם למשל הייתי רושם בFF את שם האתר (בלי הסיומת ) בשורת הכתובות הוא ישר היה נכנס לאתר (למשל הייתי רושם רק ynet ולבד הוא היה משלים לCO.IL) עד שמישהו התקין אצלי את השורת עזר של MAKO ועכשיו הוא כיאלו מבצע את החיפוש בגוגל והוא כבר לא משלים אוטומטי... כמובן שניסתי למחוק את התוכנה הזאת , התוסף שלה בFF ואת כל הקבצים שלה, אבל הבעיה עדיין לא נפתרה. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
כיצד אני יכול בעזרת שימוש בתוכנה NERO או כל תוכנה אחרת ליצור סיסמה שתחסום בפני משתמשים בלתי מורשים להשתמש בתוכנו של הדיסק? תודה.
-
- 11 תגובות
- 984 צפיות
-
-
קניתי DVD חדש מהדגם LG 9723P והוא ממש מצויין, קורא את כל הפורמטים, חברה אמינה, בקיצור אפשר לראות סרטים בראש שקט. כמובן שבהתחלה הייתי חייב לעשות את הטעות הנוראית ולקנות אחד שקורא כתוביות והכל ב400 ש"ח אבל תוך שבוע החלפתי אותו בLG וההבדל הוא שמיים וארץ. יש רק בעיה אחת מוזרה, הוא קורא את התרגום כשהוא מגיע בקובץ בנפרד, אבל פשוט אין לו פונטים בעברית, ולפי מה שהמוכר אמר (הוא נראה אחד שמבין בסחורה) שלדגם הזה לא הולך לצאת עדכון אף פעם שזה ממש מוזר... בכל מקרה איך אני יכול להדביק תרגום לסרטי DIVX בדרך הפשוטה והטובה ביותר?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הורדתי כמה עטיפות לדיסקים מהאתר CdCovers אבל אין לי מושג איך להדפיס אותם בגודל המקורי כדי שאני אוכל לשלב את ההדפסה בתוך קופסת הדיסק. כשאני מנסה להדפיס בדרך רגילה זה לא יוצא מתאים, או גדול מדיי או קטן מדיי.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מכיוון שפלאש הוא חלק מפורום זה, מצאתי לנכון לבקש כאן עזרה בנושא הבא. ברצוני לדעת באיזו דרך אפשר להוריד ולשמור במחשב סרטוני פלאש אשר מנוגנים בדפדפן ב- stream. האם יש צורך בתוכנה חיצונית כלשהי (אם כן - איזו היא המומלצת?), או שיש דרך אחרת? לצורך העניין, הלינק הבא מכיל סרט אשר ברצוני לשמור במחשב: http://www.emfworldwidestore.com/media_files/video/GLFMedium.html כיצד עושים זאת? שאלת בונוס: בהצגת הסרט הנ"ל בדפדפן, יש אפשרות (און ליין) לשנות את השפה של הכתוביות. האם הסרט שישמר במחשב שלי, ישמר ביחד עם הכתוביות, או ללא כתוביות כלל? האם אפשר לשמור את הסרט עם כתוביות בשפה המבוקשת? תודה רבה לכולם
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, יש לי קובץ ASX שזה פלייליסט לWMP, עכשיו הקובץ שם נמצא ברשת.. אני מעוניין את אותו סרטון להוריד למחשב. ה"לינק" בקובץ מתחיל ב mms:// לא אומר לי הרבה... ידוע לכם כיצד אני יכול להוריד את הקובץ? הלינק הוא; mms://a1.m.akastream.net/7/1/5290/3b858b51/crleu.mtv.s8.com/191/paneuro/1.wmv (שם הקובץ אינו אמיתי, לא ממש משנה,אבל ככה הלינק והקובץ רק על שם אחר)
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי לא מעט תמונות ב Yahoo Photos וראיתי שעוד מס' ימים ימחקו לי את כולן, הברירה היחידה היא להוריד את התמונות אלי למחשב אבל כל פעם רק תמונה אחת. רציתי לדעת האם ישנה תוכנה שבאמצעותה אוכל להוריד מס' גדול יותר של תמונות במקום כל פעם תמונה בודדת? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
שלום כיצד ניתן להחזיר את הדפדפן כך שיפתח את ה Dialog Box בזמן שמירה של קבצים? לפני מספר ימים הורדתי בטעות את הסימון "always ask before opening...." אני משתמש באקספלורר 6 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אני מעוניין בהוספת קטע קולי למצגת שיתנגן במהלך כל המצגת ולא רק בשקופית אחת מתוכה (כמו מה שאופציית ה-Insert>>>Movies and Sounds>>>Sounds from file עושה) ושהקטע הקולי יגמר במידה שהמצגת עדיין לא נגמרה הוא יחזור על עצמו מהתחלה. יש הצעות? בתודה, Holography.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
תמיד ההורדות שלי ממש ממש איטיות ביו טורנט.. האם יש דרך מסוימת להמהיר את ההורדות?
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הי כולם! רציתי להתקין את המסנג'ר פלוס הזה (איך שהוא לא נקרא) אבל חבר שלי אמר לי שאז אני יתקע עם שני מסנג'רים זה נכון זה כבר קרה לי פעם שעידכנתי ל MESSENGER V5 אז אני לא רוצה להתקע עם שלושה מסנג'רים אז תעזרו לי איך ניתן להסיר את הקודמים? ה5 זה לא בעיה הוא נמצא בADD REMOVE אבל הראשון לא! תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מופיע בהסרה וגם בתוך התיקיה אין אפשרות
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אני מתקין מחדש את האופיס, כיצד ניתן לדאוג שכל המידע של האאוטלוק והONE NOTE יעברו להתקנה החדשה? אין לי סבלנות לשבת ולהתחיל להזין הכל מחדש.. כמו כן, האם ניתן באאוטלוק להעביר את כל המיילים מהחשבון עצמו, שאי פעם התקבלו למחשב, ולא רק את אלו שיגיעו לאחר ההתקנה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בתוכנתutorrent ולאחר הורדה של כמות קבצים גדולה המקום בכונן מתחיל להיגמר כמו כן אני רוצה לסדר את הקבצים כדי שיהיו בתקיות הנכונות ובכונן הנכון הבעיה היא כאשר אני בסך הכל מעתיק את הקובץ למקומו החדש אני מפסיק לשתף אותו שאלתי היא כיצד ניתן לשנות את מיקום הקובץ ועדיין להמשיך לשתף תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
יש לי את ה winamp 5.0.5 אני רוצה להפוך את ה Playlist לשקוף כך שאוכל לראות דרכו את שולחן העבודה של המחשב. כיצד ניתן לבצע זאת ?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
בגירסאות הקודמות של בביליון היה ניתן להפעיל ולהשתיק את התוכנה ע"י לחיצה אחת על האייקון המופיע בשורת המשימות. כאשר האייקון היה בצבע כחול התוכנה הייתה פעילה וכאשר האייקון היה בצבע אפור התוכנה הייתה מושתקת. בגירסא הנ"ל לא ניתן לבצע זאת, אלא רק דרך התפריטים, מה שמאריך את הפעולה. אולי מישהו מוכן להאיר את עיניי ולהסביר לי כיצד ניתן לעשות זאת בגירסא העדכנית, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-