תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם... במחשב נייד סמסונג - לפני התקנה דריייברים חלונות 8 64 ביט. אני מחפש תוכנה טובה מאוד שמראה לי איזה דגם דרייברים צריך להתקין. ואוריד דרייברים באתר יצרן של מחשב נייד. במחשב נייד אני נסיתי תוכנה EVEREST Ultimate חדשה הוא מראה איזה דרייברים אבל הוא לא טוב.אסביר לכם. במחשב נייד יש 2 כרטיסי מסך אחד הוא מזהה אינטל והשני הוא לא מזהה איזה דגם כרטיס מסך. האם יש תוכנה אחרת יותר טובה שמראה איזה דגמים דרייברים להתקין במחשב נייד? אני צריך לדעת רק במחשב נייד איזה דגם 2 כרטיסי מסך במחשב נייד שלי. מה אתם ממליצים איזה תוכנה טובה מאוד? בתודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
כאשר אני עושה חיפוש ב sharereactor אז אני כותב את שפ הסרט\המישחק. וזה מוצא את הקבצים אני מסמן אותם ועושה SELECT ואז אני עושה Add Selected Files. ואז זה כותב לי את הודעת השגיאה הבאה:
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במקום להפעיל לי אותו בצבעים נורמלים, הוא מפעיל לי את הסרט בצבע בולט אחד, בצע כחול כזה בכל המסך, אבל עדיין רואים את הסרט, אבל בצבע כחול. תעזרו לי בבקשה לפתור את הבעיה....
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
DVD?? או משהו שה DVD יוכל לקרוא ולהפעיל??? ואם כן איך? תודה... נ.ב האם אפשר לכלול גם את הכתוביות? תודה עם NERO
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מעדכן את הWINAMP אפשרויות הרדיו הופכות ל-SHOUTCAST החדש והוא ממש מעאפן! אפשר לינק לקובץ שיחזיר לי את הרדיו הישן והטוב של הWINAMP שלי? נ.ב. מישהו פה שם פעם לינק אבל חיפשתי ואני לא מוצא את הת'רד ההוא
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שאני נכנס לצ'אטים כמו נענע למשל וכאלה אז אני מתקין את פקד ה-ActiveX ואז זה טוען לי את הצ'אט וישר יש לי שגיאות.. למה זה ככה?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם windows xp.קיים במחשב שלי אנטי וירוס (eset nod32). מפעם לפעם הוא מקפיץ לי הודעה: wrong username or password. לחצתי: ctrl_alt_del ונכחתי לדעת במחשב אצלי רצה תוכנית לא מוכרת בשם boomprice. לחצתי על end task והתוכנה ירדה. למשך שניה. אח"כ המסך נהיה ריק, התמלא מחדש וב task manager שוב הופיע שם התכנית הבלתי רצויה: boomprice. הרצתי: msconfig ובדקתי את ה startup. שום תוכנית בשם boomprice לא מועלית באיתחול. בצעתי search ל boomprice ולא מצאתי שום תכנית בשם כזה בדיסק. זה וירוס ? תכנת spy? איך מתפטרים מזה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי טרויני על המחשב וה-Trojan Guarder לא מצליח למחוק אותו אם יש עוד תוכנה שאתם יכולים לתת לי אז בבקשה תרשמו...
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
http://ie.microsoft.com/testdrive/ הופתעתי לטובה מהמהירות שבה נטענים הדפים. כל הדברים החדשים שמצויינים באתר שהבאתי עובדים הרבה יותר מהר ב- Internet Explorer 9 Platform Preview מאשר דפדפן ה-Chrome... מצפה להשקה...
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מה עדיף? מבחינת משקל על המחשב.. האם זה משמעותי? אישית אני חובב מושבע של אקספלורר..ניסתי כמה פעמים פיירפוקס - לא הסתדרתי וחזרתי למיקרוסופט השאלה שלי אם אני ארגיש הבדל בין הדפדפנים בכובד על המחשב?.. תעזרו תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא כל כך בטוח אם זה הפורום המתאים אבל לבסוף החלטתי לכתוב את זה אני רציתי לדעת איזה תוכנות טובות יש לניקוי ה- reg? כי בזמן האחרון המחשב שלי התחיל לעבוד לאט ואני סתם חשבתי שאולי זה בגלל זה... תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הוא שלי ויכול להיות שהתקינו לי תוכנה שרושמת את כל המקשים במקלדת והיא חבויה ורק צירוף מקשים מסויים מעלה אותה, תוכנות כאלה גם מוסתרות מהPROCCES LIST. האם יש תוכנה שמגלה כאלה תוכנות? תודה רבה! בדחיפות!
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
xvidvideo.ru כבר לא מדווחים על גירסאות חדשות משום מה(מנהל האתר בחופשה אם אני לא טועה). זו תיקיית הקבצים של אחד מיוצרי MPC-HC http://xhmikosr.1f0.de/index.php?folder=bXBjLWhjX21zdmMyMDA4 עידכונים על בסיס יומי
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה סרטים על המחשב והם באנגלית, בלי תרגום =\ וזה קצת מציק. יש איזה שהיא תוכנה שיכולה להוסיף תרגום לסרט? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר פירמוט והתקנת Windows, התקנתי את הדריברים של הלוח אם מהדיסקה שקיבלתי (לוח אם של GIGABYTE). משום מה, אני לא שומע כלום. אין לי קול. למרות שהכל מותקן. בדקתי במנהל ההתקנים ואין שום דבר חריג. אין על הקול סימני שאלה או סימני קריאה או שום דבר. מה שכן יש לי סימן שאלה על "Other Devices". ניסיתי למחוק את הדריברים ולהתקין מחדש וזה לא עזר. מה הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
יש לי Mozilla 1.5 והבעיה היא שזה לא נותן לי להוריד יותר מ- 2 קבצים בו זמנית. היתה לי את הבעיה הזאת גם ב- Netscape 7 אבל אני לא זוכר איך סידרתי את זה שם. מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
כולנו מכירים את האתרים שמתארים דברים שונים כמו למשל סרטים יש את האתר IMDB עכשיו אני לא מנסה לעשות פרסומת לאתר אבל זה ימחיש את שאלתי שהיא האם יש אתר שבו אפשר להכניס שם של תוכנה והיא נותנת לי מפרט מה התוכנה עושה? תודה על עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
למרות שהשאלה שלי לא נוגעת ישירות לווינדוס - אולי למישהו יש תשובה אני משתמש בדפדפן מוזילה (חלונות 98) הכל עובד בסדר ואני מרוצה מלבד בעיה אחת כשאני נכנס לאתר Https לאחר שאני מקיש את שם המשתמש והסיסמא אני לא מצליח להעביר את המידע - המחשב פשוט מפסיק להגיב אבל הוא לא נתקע, אני חוזר אחורה ,יוצא המאתר והכל בסדר. האם למישהו יש עצה ולפתרון? תודה
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
איך משנים את זה שבICQ הוא לא ישנה את המצב שאני משחק ... כי בוא נגיד אני שם על AWAY אני נכנס למשחק והוא מחליט לשים את זה על ONLINE והוא כל הזמן מקפיץ את זה.... זה מציק :-\
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי! סייעו לי במציאת דרייברים עדכניים ללוח אם MSI דגם :RC410M2 הלוח O/B תודה!
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
על מנת להריץ תוכניות בעברית בלי לראות ג'יבריש.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יצרתי מאאוטלוק במחשב א' קבצי EXCEL ו-ACCESS וניסיתי לייבאם באמצעות "ייבוא מתוכנית או קובץ אחרים" במחשב ב'. הוא עושה הכל, מזהה הכל, "מתקין", לכאורה, הכל, אבל בסוף הוא מראה לי רק אנשי קשר בודדים, וגם הם ריקים או שהם רק חלק מפרטיו של איש קשר קיים בקובץ המקור. ניסיתי את אותו דבר גם עם אנשי הקשר מהנוקיה שלי, יצרתי את הקבצים בהתאם לנדרש, אבל בסוף התוצאה זהה- הוא כביכול מזהה ומייבא (ואפילו הסמן בתחתית הרשימה באאוטלוק הולך ומתכווץ, כאילו הוא אכן מתמלא בנתונים), אבל בפועל אין כלום. מה לעשות? למה זה קורה? אנא עזרו, כי זה ממש מייאש וקריטי לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
חברים מישהו יכול לעזור לי בבעיה מסויימת ??? התקנתי סרגל כלים של רדיו ישראלי ועוד כל מיני עזרים וקישורים אחרי זמן מה החלטתי לבדוק כמה הוא לוקח לי במשאבים ולתדהמתי גיליתי שכאשר אני עובד עם הפייר פוקס הוא לוקח לי 120,000 K מוגזם ביותר. הסרתי אותו והתקנתי על אקספלורר והופתעתי לגלות ששם הוא לוקח בעבודה הכי הרבה 40,000 . למה זה ככה מישהו יכול להסביר לי?? ואולי יש משהו שימנע מכל התוספים האלה לזלול לי את המשאבים....???
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
האם XP מחייב פיירוול כדי לעבוד טוב לאורך זמן? אם כן, איזה תוכנות מומלצות. האחרון שהתקנתי היה של "אוטפוסט" אבל המחשב עבד לאט וכל דקה קופצת לי הודעה וזה מתסכל....
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום בשעת הגלישה מופיע לי החלון הבא בזמן שהאינטרנט מחובר או שלפעמים גם האינטרנט נופל אבל לרוב זה בשעת החיבור. למה זה מופיע ואיך מסדרים זאת? תודה
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-