עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני ממש לא מבין בנושא, ויש לנו כמה סרטים שאנו לא יכולים לצפות בהם...

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  2. מחפש תוכנה שמוריד קבצים יותר מהר ולמשל אם המחשב נכבה אז התוכנה משהה את ההורדה וכאלו דברים.. תודה, דניאל.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by X-Style,

הרצתי חיפוש גם בפורום וגם בגוגל ועדיין לא הצלחתי למצוא שם של תוכנה אחת נורמלית מחברה מוכרת שתומכת בגרסאת ה64 ביט של XP למישהו יש רשימה של firewalls שתומכים במערכת? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by shkaf,

משתמש כרגע בKaspersky internet Security עקב הבעיה של KEY מתאים לכך (פשוט אין) החלטתי ללכת לכיוון של הPANDA כולם כבר די שכחו מהם אבל לדעתי שווה לנסות כי אחרי הכול INTERNET SECURITY לדעתי היינה החבילה הכי טובה , באריזה אחת כלול הכול לעבור למאקאפי או סימאנטק ממש לא בא בטוב , העמסת יתר על המחשב ללא תועלת אז ככה מישהו מתעסק עם Panda Internet Security 2007?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  5. Started by matanmax,

שלום כולם... אני מחפש כבר המון זמן דריברים ללוח אם של אינטל דגם e210882 http://img147.imageshack.us/img147/6092/untitledkq9.jpg כאן יש תמונה של הדריברים שאני צריך+מה קורה כאשר אני מנסה לשמוע שיר. בסרטון הסרטון פועל ללא סאונד! חרשתי כבר על גוגל..תודה מראש! מתן.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  6. יש לנו בעבודה מחשב HP חדש. במחשב מותקן Office 2003 PRO גירסה עברית עם חבילת שפת אנגלית. ב- WORD קיימת בעיה שמטריפה אותי: פותחים מסמך חדש ואי אפשר להתחיל לכתוב בעברית בתחילת השורה, חייבים לעשות רווח אחד ורק אז ניתן להתחיל לכתוב. בתחילת השורה במסמך אני יכול להקיש על המקלדת עד מחר, לא מופיעה שום אות. לוחץ רווח אחד ואז ניתן לכתוב. באנגלית אין שום בעיה כזו גם אם יש יישור לצד ימין. רק עם העברית יש בעיה. אני מגדיר את עצמי כחובב שדי שולט בחומרה ובווינדוס ואופיס אבל הפעם ישבתי שעות על העניין ולא מצאתי פתרון. כל ההגדרות נראות לי רגילות ודומות למה שאני מכיר מגירסאות קודמות של אופיס. יש למישהו שמץ של מושג מה הפיתרון ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. Started by bykeking,

קפץ הפקק, ועכשיו הדלקתי את המחשב, ופתאום אני קולט שאין addons בFF!!! עשיתי גם Tools - Addons, וגם שם אין כלום! אני ממש חייב עזרה! *עמוד הבית והפייבוריטס נשארו. לא יודע אם זה משנה משהו... תודה רבה! עריכה: WTF?! סגרתי את FF והפעלתי מחדש, והופ, יש את הכל! אפשר להשמיד את הת'רד.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  8. Started by credo,

היי,בזמן האחרון לחבר שלי יש 100 אחוז CPU USAGE כשהוא משחק.. וכשדולקת אפילו תוכנה אחת כבדה יש איזה 60-70.. ניסינו לבדוק וירוסים,ספייוורים,לסגור תוכנות פועלות ולמעשה הכל.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?המחשב דיי סוס אז זאת גם לא הבעיה. תודה.

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  9. היום נתקלתי בתוכנה "Set Affinity". התוכנה מאפשרת לקבוע על איזו ליבה ירוץ כל process בצורה אוטומטית (שנקבעה ע"י המשתמש כמובן) בנוסף היא מאפשרת לשנות כל קובץ EXE בעצמו ע"מ לקבל תוצאה דומה, אך ללא צורך בהפעלת התוכנה... ניתן אף להתקין service שיעשה את מה שעושה התוכנה, ללא צורך בהרצתה. אז יש לנו 3 אפשרויות בתוכנה אחת, למטרה אחת. מכובד, אבל הסיבה שאני פותח תראד זה היא - האם יש עוד תוכנות כאלו? מעדיף לבחון את כל האפשרויות לפני שאני מתקבע על תוכנת פרופילים מסויימת... אוף, יש לי כבר תוכנת פרופילים לכרטיס מסך \ כרטיס קול ועכשיו גם למעבד : קישור להורדה v1.82: (הוספתי בעצמי את האפשרות להתקין את ה-hook גם על חלונות 64bit, לפי הנאמר בפורומים וזה עובד) http://www.filehosting.cc/…

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  10. שמעלים את הנגן עם FF רואים Adblock, אבל ראיתי בנגני FLASH אחרים שאין את ה adblock מתחת.

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by approx,

המחשב לא זז הוא איטי וגם האינטרנט שלי זז לאט ואני לא יכול עוד מה אפשר לעשות סרקתי וירוסים וגם ספיי ואר

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by ellell,

אני כבר עובד שנים בתוכנת QTEXT.8 ויש הרבה מסמכים בתיקיות התוכנה, ועכשיו רוצה לעבור למחשב שמותקן בו WINXP PRO איך להגדיר את הוינדוס_XP לטובת קיוטקס_8 כדי שתוכל לעבוד.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by daniel89,

יש לי Word 2006 באנגלית ושאני כותב בעברית אז זה לא מתקן שגיאות כתיב.. מה אני אמור לעשות בשביל שזה יתקן שגיאות כתיב בעברית??? ואיך משנים (אם אפשר) את השפה בתוכנה מאנגלית לעברית??? דניאל.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Oranili,

שבודקת את הכרטיס מסך ב BOOT .

• 1 תגובה
    • 439 צפיות
  15. Started by blancman,

שלום לכל הגולשים של HWZONE נתקלתי לא מזמן בבעיה שקשורה למסמך PDF. כשאני מנסה להדפיס את המסמך מתקבלת אצלי הודעה (תמונה מצורפת) שאומרת שאני לא יכול להדפיס את המסמך הזה. ניסיתי גם באקרובט וההודעה היתה פחות או יותר זהה. עם מסמכים אחרים לעומת זאת לא היתה לי בעיה להדפיס אותם. מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל להדפיס בכל זאת את המסמך? אשמח לתגובות ולעזרה כי זה נורא חשוב בשבילי בתודה מראש. ניר [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by kobibo,

כל סירטון שאני רוצה לראות אני מקבל מסך ירוק ורק שומע קול. נסיתי והתקנתי את ה K-Lite Mega Codecs אך עדיין התופעה קורת. אודה לעזרה.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  17. Started by MODY69,

השאלה בכותרת. תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. יש ברשותי 30 קלטות וידאו ואני רוצה להעביר את תוכנן לדיסקים של DVD. איזו תוכנה ואיזה ציוד נדרש על מנת לעשות זאת ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. היי, אולי זה מתאים יותר לפורום תוכנה אבל בכל זאת... אני מחפש שומר מסך ראליסטי ואיכותי של אקווריום.אוקיינוס וכו' בשביל לשלב בפרזנטציה כלשהיא חפשתי בגוגל, softpedia, download.com ולא מצאתי משהו מתאים...כל האיכותיים שמצאתי הם בתשלום או דמו מישהו יכול לעזור עם לינק למשהו איכותי וחינם? תודה רבה,

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by talisman,

האם היא טובה מספיק?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  21. שיחות בחינם. למה לא לנסות? [glow=red,2,300]SPIKKO - שיחות בחינם לארץ ולחו"ל: שיחות קוויות, שיחות סלולריות ושיחות אינטרנט בשיטת הפירמידה[/glow] מהו ספיקו? בחינם? מה? איך? זה עובד בצורה הבאה: כאשר אתם נרשמים לשירות, אתם מקבלים 5 דקות זמן אויר לשיחות קוויות יוצאות ו-1.15 דקות לשיחות סלולריות יוצאות. השיחות מספיקו לספיקו לא דורשות "מאגר" שכזה (או במילים אחרות: טלפון "אינטרנטי" לכל דבר). כאשר נכנסת שיחה לטלפון שלכם, ספיקו מתרגם את זה לזמן אויר בשבילכם ומוסיף למאגר. מי צריך את זה? זה מזכיר סקייפ. אבל זה לא. אז מה בעצם ההבדל בין ספיקו לסקייפ? מגניב. איך זה עובד? אני לא צריך לשלם על השיחות היוצאות? האתר: התוכנה: הערה נוספת: כאשר ירצו להתקשר אל מספר…

• 15 תגובות
    • 8.1k צפיות
  22. Started by AlonHaramati,

שלום מקצוענים ! יש לי מחשב עם 2 דיסקים קשיחים (פיזיים) כאשר מערכת הקבצים לשני הכוננים היא NTFS. אני מעוניין כמו בימי ה-FAT לגבות פרטישין שלם לקובץ בודד (כלומר לגבות את כל כונן C, לקובץ בודד שאותו אני אשים בדיסק D). האם ישנה אפשרות ב-NORTON GHOST החדש לבצע פעולה זו בלי להעביר אף כונן ל-FAT ? ואם כן איך עושים את זה. בתודה מראש על תשובתכם, אלון הרמתי.

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  23. הכנתי קובץ תשובות להתקנה אוטומטית , עכשיו אני אמור לשם את הקובץ , בתקיית I386 או פשוט לצרוב אותו עם הווינדוס בתקייה הראשית .. ?

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  24. Started by srousso,

אני משתמש במכשיר mio a201 ומנווט בעזרת igo יש לי בעייה אחת והיא שהקול של "קובי" כבר ממש מעצבן אותי רציתי לדעת אם מישהו מכיר דרך לעדכן לigo קול של בחורה בעברית או מאיפה אפשר להוריד igo עם קול של בחורה בעברית תודה מראש שמוליק

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. האם יש תוכנה שתאחד את הכתוביות והסרט? אני מתכוון האם יש תוכנה שתאפשר לי להדביק את הכתוביות לסרט כדי שהכתוביות יהפכו להיות בתוך הסרט כבר. (מובנה) בתודה מראש EliaV-PeretZ.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים