עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by puffer,

ויחד איתו גם הכוננים האופטים הפסיקו לקלוט (DT) כשאני מכניס CD לתוך הכונן, הכונן נפתח ונסגר אבל המידע לא נקרא.. :-X

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  2. Started by kobi3211,

שלום ניסיתי פחות או יותר למצוא את התשובה לשאלתי שהיא למה בדיוק יש את הdeamon tool למה צריך אותו ומה הוא נותן תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  3. Started by eladbu,

שלום לכולם הבעיה שלי היא כזאת: אני משתמש כיום גם עם אלכוהול 120% וגם עם דיימון טולס העניין הוא שיש לי גם צורב רגיל וגם צורב DVD הקטע הוא שתמיד יש לי כונן נוסף גם כאשר אני מבטל את דיימון וגם את אלכוהול גם לאחר הסרת התוכנות נשאר לי כונן וירטואלי גם לאחר שנכנסתי לאלכוהול וסימנתי 0 דרייבס מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by oshri-d,

בס"ד שלום, אני צריך את עזרתכם, חבר קנה כונן חיצוני של SEGATE וחיבר אותו למחשב נייד עם מ.הפעלה ויסטה , ביצע פירמוט ווהעביר קבצים, עד כאן הכל תקין. לאחר מכן הוא פירמט את המחשב והתקין מחדש את מ.ההפעלה ויסטה. עכשיו שהוא מחבר את הכונן החיצוני בשביל להחזיר את הקבצים חזרה למחשב, הכונן דורש אתחול ולא נותן גישה לקבצים. בבדיקה במנהל הדיסקים מערכת הקבצים מזוהה כRAW ומבקשת אתחול לכונן לפני שניתן יהיה להשתמש בו. צריך את עזרתכם כיצד ניתן לגשת לקבצים מבלי לפגוע במידע שעל הכונן. האם תוכנה כמו PARTITION MAGIC יכולה לעזור בשינוי מערכת הקבצים או שמדובר בנושא מורכב יותר? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by asmy999,

יש לי דיסק DVD שעליו צרובים סרטי DIVX , משום מה שאני מכניס אותו למחשב, המחשב לא מזהה שיש לו דיסק בכונן . זה הדיסק השני שזה קורה לי בו, התופעה קורה גם שאני מכניס את הדיסק למכשיר DVD או למחשב אחר. לדעתי זה נובע מכך שבצריבה כנראה לא נעלו אותו, יש תוכנה חינמית שיכולה אולי לחלץ קבצים כאלו?. תודה מראש, אסף

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. עבדתי עם ויסטה 64ביט שבא היה כונן c מחיצה ראשית וכונן d. פירמטתי (רק את כונן c) ושמתי ויסטה 32 ביט לאחר שהווינדוס עלה אין לי גישה להיכנס לכונן d ומופיעה שגיאה "גישה נדחתה" בבקשה אם מישהו יכול לעזור כל החומר שלי שמור על המחיצה הזאת זה מאד דחוף....

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  7. Started by srolik,

פיצלתי את הכונן שלי 80G עם התוכנה PARTITIONMAGIC ונוצר לי כונן חדש 10G מדומה (כך המליצה התוכנה בהתקנה) אני מעוניין להעביר קבצים חשובים לכונן הזה וולפרמט את הכונן המקורי הגדול ולהתקין הכול מחדש (עקב בעיות רבות שיש לי ) האם הכונן המדומה ימחק בפירמוט והקבצים שלי יעלמו (בגלל שהוא מדומה )?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by silky,

שלום, בעקבות קריסת מערך ה RAID שהיה לי, התקנתי XP על ה 103UJ שהיה לי. בינתיים חיברתי עוד 1.5TB מהסדרת LP של סיגייט. המערכת הפעלה מזהה את הכונן של מערכת ההפעלה(ה 103UJ חולק ל2 מחיצות) כ :E ולא כ :C. האם יש דרך, שלא כוללת פרמוט והתקנה מחדש, לשנות את :E ל - :C? תודה לעוזרים וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  9. Started by GWeizman,

הבעיה היא דיי פשוטה. אם אני מחכה כמה דקות, אני יכול ממש לראות את הכונן ממלא את עצמו. מדובר על מגה פלוס מינוס כל כמה דקות. מיותר לציין ששום תוכנת הורדה לא עובדת, בדוק. הכונן הוא כונן K:\, עליו מותקנת מערכת ההפעלה הראשית Windows 7 (אם זה משנה) BitDefender טוען שאין וירוסים כרגע אני במצב דיי קריטי של 250 מגה פנויים פחות או יותר, ואני דיי בטוח שזה לא טבעי. מה יכולה ליהיות הבעיה, ואיך לפתור את זה? (חשוב לי גם לפנות את המקום שנתפס)

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  10. קניתי כונן קשיח WD 160GB JB ATA. בנוסף אליו, יש כונן קשיח ישן אותו הדגם רק 80GB נפח, שכן מזוהה ופועל בצורה תקינה. לוח אם ABIT NF7. הכונן הקשיח מופיע לי בתוכנה EVEREST, זוהה על ידה, אבל הוא לא מופיע "במחשב שלי"! איך אני יכול לסדר את העניין? את הכונן הישן יותר, חיברתי כ-MASTER ואת החדש שלא מזוהה חיברתי כ-SLAVE. הם מחוברים בהתאם בכבל ה-IDE. עריכה: פתרתי את הבעיה. פשוט עשיתי פורמט לכונן החדש דרך FDISK, והוא עכשיו פועל ומופיע במחשב שלי באופן תקין [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. Started by gaviz,

שלום, נתקלתי בבעיה מוזרה, יש לי כונן קשיח חיצוני שמחובר בדרך כלל למחשב הPC , אתמול חברתי אותו לMAC בכדי לגבות חומר, ועכשיו כשאני מחבר אותו בחזרה לPC הוא לא עולה... אשמח אם למישהו/י יש פתרון עבורי פשוט כל החומר עבודה שלי נמצא שם. תודה

12. Started by mosfos50,

שלום! כאשר אני מקליק עך properties של documents and settings אני מקבל 23GIGA תפוסים אך כאשר אני נכנס לתוך התיקייה כל הקבצים מראים כל תפוסה של בערך 4.5 ג'יגה. מי יפתור לי את החידה ויסהיר לי היכן נמצאים עוד בערך כ- 18 ג'יגה? נסתרים? ניסיתי לבדוק גם קבצים נסתרים אך לא השתנה דבר. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  13. Started by corios4982,

אם אני מחבר כונן קשיח פנימי שיש בו וירוסים למחשב נייח נקי מוירוסים שמותקן בו אנטי וירוס nod32, האם האנטי וירוס אמור לזהות את הוירוסים בחיבור של הארדיסק?

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by roky,

לפני הבעיה שלי ,איני בטוח אם אני במקום המתאים בקשר לנושא העיתי אז אם אני צודק בבקשה תפנו אותי למתאים רציתי לדעת מאיפה(להוריד) ואיך (להתכין ) כותרות (תרגום) לסרטים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שיניתי את הכותרת בגלל שהאשכוול ננעל בגלל שפתחתי פעמיים תקלה על אותו דבר ! אז ככה ערב טוב לכולם ! אחרי חיפושים ארוכים מצאתי דרייברים ל WINDOWS 7 לכרטיס Creative Live ! 5.1 עכשיו הכל יופי ומעולה יש לי מערכת של LOGITECH דגם : Z-5500 עכשיו כשהייתי עובד עם XP הכרטיס היה מזוהה לבד והייתי שומע במערכת על פונקציה של 6 CH DIRECT והיו שומעים ממש טוב וכל הרמקולים היו עובדים ב WINDOWS 7 כשאני מנסה לשמוע על הערוץ הזה אני שומע רק 2 רמקולים וסאב לכן אני צריך לעבור לערוץ של STERO X 2 או PLAY MOVIE בערוץ של STREO X2 שומעים די קרוב לאיך ששמעו בערוץ 6 CH DIRECT אני רוצה לחזור שוב ולשמוע בערוץ הזה סרטים או מוזיקה א איך אפשר לסדר את זה ?? זה חשוב מאוד =]

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  16. Started by IG,

התקנתי את הגירסה החדשה ומשום מה היא מסרבת לקבל את ההחלטה שלי לא לעלות עם הפעלת המחשב! אני מוריד את הV בהגדרות של ההפעלה האוטומטית, לוחץ על OK, וזה מחזיר את הV בחזרה! מה לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  17. אני משתמש בתוכנת אנטי ווירוס AVAST ואני לא מוצא את האפשרות של לכבות את המחשב אוטומטי אחרי הסריקה מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  18. Started by rjjb7,

האם קיימת תוכנה שבלחיצת כפתור במקלדת מכבה ומדליקה את מסך המחשב. אין צורך בפתרונות יצירתיים כמו "לווינדוס יש את האפשרות הזאת בלוח בקרה -> אפשרויות צריכת החשמל" וכאלה...(כי שם זה דרך טיימר) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  19. Started by arik100,

שלום אני מעוניין לכבות את המחשב בזמן מסויים , ע"י פעולה אוטומטית , האם יש תוכנה שיכולה לעשות את זה? לא כל כך הסתדרתי עם ה SCHEDULED TASKS ב VISTA

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. Started by uriya,

שלום לכולם אינני יודע אם זה המקום, במידה ולא אנא העבירו את הת'רד למקום שצריך אז ככה לפני יום או יומיים המחשב שלי התחיל להכבות באופן ספונטני לחלוטין, ללא מסך כחול למרות שאני יודע איך לעשות שהמחשב לא יאותחל לפני שאני עושה את זה, כי שיש מסך כחול המחשב אוטומטית מאתחל את עצמו אין קבצי דאמפ.... אין ציפצופים אין רעשים אין שום דבר מסגיר מה יכולה להיות הבעיה? לתשותבכם אודה אוריה

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  21. Started by Black_eagle,

שלום לכולם. יש לי כרטיס TV במחשב, עכשיו יש לכרטיס כמובן שלט. אני רוצה לעשות ככה שהשלט לא רק יכבה את התוכנה אלא גם את המחשב, יש איזה תוכנה שיכולה לעשות את זה? או שזה רק דרך חומרה? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by IG,

שלום לכולם, יש לי מחשב פרובוק 4530S של HP, ובזמן האחרון יש לי בעיה מעצבנת: המסך נכבה לי (רק המסך) אחרי דקה שאני לא נוגע במקלדת... חיפשתי בכול האופציות של צריכת החשמל שאני מכיר ובדקתי שזה מוגדר ללפחות חצי שעה, אבל לא מצאתי פיתרון. יש למישהו הצעות ללמה זה קורה? איזה תוכנה אחראית על שכתוב ההגדרות מהתוכנות של HP והווינדוס לכיבוי המסך?! תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  23. אהלן, רציתי לדעת האם יש תוכנה לכיבוי של המסך ע"י לחיצה עם העכבר על משהו, זה נהיה מעצבן כשאני במיטה וכדי לכבות את המסך צריך לקום עד אליו. אני ידוע בלפעמים לשאול שאלות מטופשות, אבל זה יקל עלי מאוד אם יש תוכנה כזו תודה!

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  24. שלום, רציתי לברר אם קיימת אפשרות לכבות צג אחד כאשר אני צופה בוידאו במסך מלא על צג אחר. בתודה, עובד.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אהלן, מזה כשבוע וחצי בערך אני חווה בעייה מציקה ביותר.. המחשב נכבה לי כל כמה זמן בלי התראה מוקדמת, בהתחלה לא הבנתי למה או מתי זה קורה אבל בסופו של דבר הבחנתי שזה קורה תמיד או כשאני רואה וידאו ביוטיוב או כשאני משחק משחקי FLASH בפייסבוק.. אם אני לא משחק במשחקים האלה או לא צופה ביוטיוב זה לא קורה והמחשב נישאר דולק ולפעמים גם כשאני משחק או צופה בוידאו הוא לא נכבה לכן קצת קשה להגיד כל כמה זמן זה קורה אבל מה שבטוח שזה קורה הרבה. מיד לאחר שהוא נכבה הוא לא מסכים להידלק ואם אני מנסה להדליק אותו הוא נופל בעליית הווינדוס, אבל לאחר 5 דקות בערך הוא מסכים לעלות שוב, וככה אני בעצם סובל כבר במשך כמה זמן. כשהמחשב עולה אין שום ארור.. יכול להיות שזה קשור לטמפרטורה? עכשיו בדקתי בSPEEDFAN ובאמ…

• 2 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.