תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני צריך שמות ספרים. הטובים בתחום. אני אשמח לעזרה בנושא.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט איזה אנטיוירוס להתקין, תוכלו לעזור לי ולחוות את דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הורדתי את ההתקנה של IE8 וכשאני מנסה להתקין מופיע לי שגיאה : התקנה זו אינה תומכת בשפה הנוכחית של מערכת ההפעלה שלך. והורדתי בעברית..מכמה מקומות שונים.. בעיה נוספת שיש לי במחשב.. התקנתי את המשחק פיפא 2010 וכשאני נכנס למשחק מופיעה לי השגיאה הבאה : ואני התקנתי DIRECTX כי זה מה שהבנתי שחסר לפי ההודעה הזאת.. ישמח לתגובה מהירה בתודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
אני משתמש במכשיר mio a201 ומנווט בעזרת igo יש לי בעייה אחת והיא שהקול של "קובי" כבר ממש מעצבן אותי רציתי לדעת אם מישהו מכיר דרך לעדכן לigo קול של בחורה בעברית או מאיפה אפשר להוריד igo עם קול של בחורה בעברית תודה מראש שמוליק
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל תרשמקול ונניח עוד להקליט או עושה סטופ או כל פעולה ברשמקול הוא עושה לי תהודעה הבאה ויש לי מחשב מאוד חזק מעבד e8400 כרטיס 9800gtx+ 4gb ram ובמחשב הישן שלי זה אפילו לא קרה ובשתי המחשבים יש XP 32 BIT
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לבדוק את האי-מייל שלי יש לי מלא אי-מילים של מקומות שקניתי מהם באינטרנט כגון: P100 ,אולסייל וכדומה. וכמבון spam קבוע שנשלח לך אליי כל שבוע. עכשיו שאלתי היא האם יש תוכנה שאני מזין בה כתובת אי-מייל מסוימת ואז היא חוסמת את שליחת האי-מייל אליי מהכתובת שהזנתי אותה בתוכנה? כל תוכנה אחרת שתמנע את שליחת האי-מיילים האלה תתאים גם
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
אם יש לי קובץ PDF של טקסט אבל שהוא נסרק מתוך מסמך ישר לPDF כלומר הטקסט עצמו הוא תמונה. האם יש תוכנה שתמיר לי טקסט מתוך תמונה לפוטרמט של WORD לדוגמה כמו שסורקים מסמך ויש תוכנה שממירה אותו אח"כ לפונטים בוורד. אשמח לקישור לתוכנה כזאת...
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור מונה של מספרים כמו מספור אוטומטי אבל ברגע שמוחקים את הרשומה המונה מתעדכן זאת השורה שהייתה אחרי השורה שנמחקה מקבלת את המספר של השורה שנמחקה אני חושב שצריך לכתוב איזה קוד רק לא יודע איך בדיוק לעשות את זה תודה על עזרה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עודה עכשיו סרט בת מצווה לאחותי ואני חייב שבמקום שהרקע בכתוביות יהיה שחור כזה אז יהיה רקעים כאלה לבחירה לרקע מאחור.. איך ומאיפה עושים דבר כזה? נ.ב: יש לי את כל החבילה של אדובי.. זה דחוף..
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אודה לעזרתכם . כל אחד מיישומי האופיס שלי נתקע באופן קבוע כאשר אני מנסה לשמור קובץ בשם או בכלל... בנוסף, קיימת בעייה זהה גם כאשר אני מנסה לצרף קובץ כשאני שולח מייל. הדפדפן פשוט נתקע וקורס. גם בכרום גם בפיירפוקס וגם באקספלורר. אני משתמש ב WINDOWS 8 ו office 2013 . למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, יש לי 8800GT וקבעתי שהקצב רענון מסך יהיה 85hz אבל שאני נכנס למשחקים הקצב רענון יורד לאיזה 60, ניסיתי ובלוח בקרה של nvidia להגדיר אבל גם שם מצאתי להגדיר רגיל ולא מצאתי איך להגדיר שהקצב ריענון יהיה גם למשחקים\3D . מה עושים ? איך אני מגדיר שיהיה 85HZ גם במשחקים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
ראן קישור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3376427,00.html מדהים איך פליטת פה קטנה מאשרת את מה שרבים אמרו במשך שנים. שבעצם מייקרוסופט לא ממש מתנגדת להעתקת התוכנות שלה מכיוון שזה רק מבסס את השליטה שלה בשוק. ושהיא מעדיפה שלמי שאין כסף לקנות את התוכנה שיעתיק אותה מאשר שיעבור למתחרים. ואני חס וחלילה לא מעודד העתקה כאן. רק פותח דיון לגבי הציטוט הנ"ל.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
למרות שכל הפרטים נכונים זה מראה את זה.. :\ תודה
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מחפש תוכנה קלה פשוטה וכמה שיותר קטנה לחסימת כתובת ה IP שלי!יש המלצות! ועוד שאלה האם תוכנה כזו תאיט את הגלישה?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מכירים? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי טובות שתומכות בXP
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
2 תמונות של שני סוגים בתמונה השלישית זה קשור אולי לזה? אחי כניראה לא התקין טוב את הדיסק של הלוח אם. רק עכשיו ראיתי את זה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, אני צריך תוכנה פשוטה לעריכת וידאו, קבצים קטנים של AVI או MPG, אני מעוניין לשנות סאונד, ולחתוך/להדביק חלקים. מישהו יכול להמליץ על תוכנה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה לסרוק מסמך של טבלה עם ערכים של מספרים וטקסט ולהעביר אותו לאקסל כדי שאני אוכל לבצע שינויים?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מוצא את האפשרות...
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך אני מגבה את ההגדרות ב uTorrent, במקרה שאני אמחק אותו או יעשה פירמוט וארצה להתקין מחדש שאני אוכל להחזיר את ההגדרות לקדמותן. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר תוכנה לWindows XP שתציג את הזמן שהמחשב דלוק? רצוי שתהיה פשוטה ומעוצבת. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס 7 באנגלית בכל מקרה התקנתי אופיס 2011 וגם אופיס 2003 הבעיה בוורד היא שכל פעם שאני כותב בעברית זה כותב לי בצורה הזאת: יש מישהו שמכיר את הבעיה ויכול לעזור לי לפתור אותה?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישהו יודע על תוכנה שבודקת מה נפח הקבצים במכונה ושניתן להוציא ממנה דו"ח מסודר של הנפחים?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום אני מחפשת דרייבר למסך aoc תואם לxp. אני מוצאת רק תואם ל95-98 ומטה. מישהו יכול לעזור? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-