תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני כרגע מוריד את זה מwinamp.com וזה full. השאלה אם זה תומך בכל הדברים הקודמים ואם זה פועל בלי באגים...מישהו שהתנסה יכול לענות לי בבקשה? :
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש ברשותי את כל הערכה של cs2 למק ולאחרונה שידרגתי את המחשב שלי למקבוק פרו, ורציתי לדעת אם כדאי לעדכן את הפוטושופ והאילוסטרטור לגרסה העדכנית? האם זה יעבוד מהר יותר על המחשב החדש? האם יש יותר באגים בגירסאות החדשות של cs5 ה64 ביט? מה השוני בין הגירסאות בעצם? תודה, מחכה לתשובתכם המחכימה... ג'וליה
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי את הגירסא 6.0.0300..ראיתי באתר שיצאה את הגרסא הנ"ל...(303 בסוף) שווה לשדרג? מה התחדש?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי 2007 ואני צריך לפחות 2010 בשביל שקבצים מסויימים יעבדו. אני גם עדיין עם מחשב נייד דו-ליבי 2.6 גיגה הרץ, 8GB זיכרון ו-SSD שקניתי לפני מספר שנים. אני לא יודע אם עדיף לקנות אופיס חדש שזה או 2013 או 365 או לחכות עד שאקנה מחשב נייד חדש בתקווה שיהיה אופיס מותקן בו. בעיקרון אני צריך EXCEL ו-WORD ד"א גם WINDOWS 7 וגם אופיס 2007 הגיו במחשב נייד שלי בגירסת ENTERPRISE אולי יש אפשרות לעשות שדרוג בתשלום מופחת?
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
עליתי על תיקון לבעיות במסנג'ר שעזר לי ב2 מחשבים. באחד בעת ביצוע הלוגין התוכנה היתה מפסיקה להגיב ובשני ההודעת away לא היתה נשמרת. לפי דעתי הפתרון שלי פותר הבעיות אם פתר את שתיהן. נכנסים בregedit לנתיב HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger\PerPassportSettings עושה קודם export לנPerPassportSettings (גיבוי במידה ויש צורך בשחזור) ומוחקים את PerPassportSettings. פותחים את המסג'ר מחדש ויתכן והבעיה נפתרה.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
לפני שנתיים מכרו בעבודה אופיס 2003 במחיר מצחיק. קניתי. עכשיו מציעים אופיס 2007 במחיר מצחיק. האמת היא שאני מסתפק ב- 2003, אבל לך תדע אם ומתי יציעו את ה- 2007 שוב במחיר כזה. אין לי מושג מה יש ב- 2007 שמצדיק שידרוג, אז מה דעתכם? שווה להשקיע קצת?
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שאלה האם התוכנות המופיעות במאגר עדכניות? האם נבדקו לאי המצאות וירוסים וכד' ומעל הכל האם התוכנות החינמיות הן הטובות כיום בשוק (בהמשך לנושא העדכניות)
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
יש לי למעלה מ 50 סרטים במחשב ואני רוצה להדביק את הכתובית על הסרט לצמיתות.. באיזה תוכנה אתם ממליצים להישתמש ? עם אפשר תוכנה מהירה ......!!! :-\
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
או שעדיף תוכנה חיצונית עם כן איזה ? והאם פעולה זו באמת נחוצה ? והאם כדי לעשות check disk מדי פעם ולמה ? אשמח למידע בנושא
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום חברים תעזרו לי אך אני הופך מVISIO לAUTOCAD ולמי יש מדריך לAUTOCAD???
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
כול פעם שאני מדליק outlook Express הMessenger ניפתח יחד איתו,איך מבטלים אותו ומוחקים באותה הזדמנות :s05:
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כל פעם אחרי ריסט למחשב אני נכנס ל"מחשב שלי" והדיסקט פלופי נדלק ומפסיק.מערכת הפעלה ויסטה.למישהו יש מושג מה זה ואיך מבטלים את זה? תודה מראש גל
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי כונן קשיח של 160GB תוצרת MAXTOR, שבוקר לאחר ששכלתי את הכונן החיצוני (בן ה20 שעות ובעל האלף הג'יגה) החליט להתאבד גם כן (רק המחיצה של C). כניסה לRECOVERY CONSOLE, והרצת CHKDSK שלפה את ההודעה הבאה: THE VOLUME APPEARS TO CONTAIN ONE OR MORE UNRECOVERABLE PROBLEMS. כניסה לC: לא היתה אפשרית ולכן שלפתי כונן נוסף, התקנתי XP עליו ויצאתי לבחינה מדוקדקת של המקסטור, הכל עבד מעולה בשתי המחיצות הנוספות אבל הראשית, הBOOT, לא נתנה כלום בווינדוס, זה הוגדר כRAW עם 0GB, הרצתי תוכנה של ONTRACK והתעסקתי קצת עם SPINRITE, אבל עדיין שום טוב לא יצא מכך. לבסוף קפץ לי הרעיון של להשתמש בKNOPPIX, והפלא ופלא הכונן מופיע לי כאילו לא קרה כלום והצלחתי למשוך כמה קבצים, אבל זה נתקע כל הזמ…
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום, כשאני רוצה לפתוח את כונן C או D נפתח לי חלון "פתיחה באמצעות" ובחירת תוכנית לפתוח איתה. כשאני בוחר בשורת הכתובת ב"מחשב שלי" את אחד הכוננים הם נפתחים. חשוב לציין שזה קרה מאז שהסרתי וירוס ביחד עם עוד כמה דברים שהאנטי וירוס מצא. אשמח לקבל הצעות לפתרון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם נראה לי שהנושא מתאים לפה ואם לא אני מתנצל כונן C לא נפתח נותן הודעה c:\is no accessible ועוד שורה the file or directory is corrupted and unreadable יש לצייןכמה דברים : ---דבר זה קרה לאחר שהשתמשתי בתוכנה Flobo HardDisk Repair תוכנה לבדיקה ותיקון סקטורים פגומים אשר מצאה סקטורים פגומים ותיקנה אותם לפי התוכנה אבל לאחר כיבוי והדלקה של המחשב לא יכולתי להכנס. ---כונן D הוא כונן המערכת שלי (אליו אני יכול להכנס והכל בסדר) ---אל הדסקטופ יש לי קיצורים לכונן C: שמופיעים אבל אני לא יכול להכנס דרכם (נותן הודעה שהוא לא מוצא את הקבצים ואם אני רוצה לחפש) ---דרך הפעלה הוא גם לא נותן לי להכנס מישהו מכיר דרך לסדר או איכשהו להציל את הקבצים שלי בבקשה חשוב ביותר????!!!
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב. עד לפני שבוע המחשב שלי עבד מעולה לגמרי בלי שום תקלה. בוקר אחד אני קם ומפעיל את המחשב ופתאום מזהה שב"המחשב שלי" יש לי את כל מה שהיה פרט לכונן CD שלי ולצורב שלי. כיביתי והפעלתי מחדש את המחשב אך ללא הועיל, פתחתי את המחשב, ניתקתי את החיבורים, ניקיתי קצת אבק, סגרתי את המחשב, הפעלתי ושוב שום דבר לא עבד... (שכחתי לומר, יש לי 2 הארד-דיסקים על המחשב ושניהם פועלים..) אז ניסיתי לחבר כונן אחד מהשניים שיש לי במקום הארד דיסק אחד וזה לא עזר לי אפילו שהורדתי את הג'מפר או ששמתי אותו במקום אחר....פתחתי את "מנהל ההתקנים" (יש לי XP), ראיתי את כל הדברים שמחוברים למחשב שלי והכל היה טוב אבל ליד 2 הכוננים היה ססימן קריאה כזה....לחצתי דאבל קליק על הכונן הראשון והוא כותב לי ש…
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי, מקווה שאני בפורום הנכון. בחצי שנה האחרונה נתקלתי בבעיה של זיהוי CD's בכונן שלי. חשדתי שזוהי בעיית חומרה ולכן החלפתי צורב בצורב חדש, אבל שוב - הדיסק לא מזוהה. כאשר אני נכנסת לכונן F פשוט רשום שאין דיסק בכונן. לפעמים, בעיקר אחרי איתחול המערכת, פתאום הדיסק מזוהה, במקרים נדירים בחיפוש ישיר דרך הכונן, וברוב המקרים כאשר אני מנסה לפתוח אותו דרך תוכנת נגינה. בכל מקרה, אם אני מנסה להכניס דיסק חדש לאחר שהראשון זוהה, המערכת לא מזהה את הדיסק בשום דרך. ניסיתי להוריד עדכונים של ווינדווס (SP2) והבעיה נפתרה לזמן קצר, אבל שוב חזרה. אשמח לשמוע אם מישהו נתקל בבעיה מסוג זה ומה יכול להיות הפתרון.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי במחשב hl2 שאמור להצרב על dvd ע"מ שאפשר יהיה לשחק בו .. הבנתי שאני יכול ליצור כונן וירטואלי ע"מ להריץ את המשחק.. איך אני עושה את זה ובעזרת איזה תוכנה .. ? אנא עיזרו לי .. תודה
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
שלום, נראה לי שזו בעיית חומרה אז כתבתי בפורום הזה. התקנתי צורב DVD חדש במחשב. הכונן מזוהה בביוס ובווינדוס, אבל לא קורא את תוכן הדיסקים שאני מכניס, כאילו שהם ריקים. החלפתי צורב ואותה הבעיה. בדקתי את הצורב במחשב אחר והוא תקין. שמתי דיסק התקנה של ווינדוס והעלתי את המחשב - יש בוט! כך שנראה שהמחשב לא קורא קבצים רק בווינדוס - אבל זה נשמע מוזר. אשמח לקבל כיוון כלשהו לפתרון. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה קצת בעיית חומרה וקצת בעיית תוכנה, במידה וההודעה לא בפורום הנכון אודה למנהל אם יעביר אותה. יש לי שני כוננים קשיחים, אחד 500GB חדש והשני כונן IDE יחסית ישן של 200GB (המפרט המלא של המחשב מימין). לכונן IDE שהבאתי מהמחשב הקודם שלי נתתי את האות D בזמן הפירמוט וההתקנה של ויסטה. יש בו רק קבצים של מוסיקה, סרטים, תמונות וכו' משום מה אחרי התקנת Daemon Tools האות של הכונן השתנתה ל-H, בלי שמשהו תפס את האות D. בגלל שראיתי שאני בכלל לא צריך את התוכנה, ושגם נוסף לי CD-ROM שאין לי ב-Device Manager, הסרתי את ההתקנה של Deamon בתקווה שהמצב יחזור לקדמותו. התוכנה הוסרה וה-CD-ROM נעלם, אבל הכונן נשאר H. זה יוצר לי בעיה בהרבה קיצורי דרך שהיו לכונן D וספריות הורדה של אימיול וכו'. א…
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
התקנתי את winxp על win98 . winxp יצר כונן חדש כונן m שהוא כונן שגודל שווה ל-0 מה תפקידו של הכונן הזה ואים אין לו משמעות איך אני מסיר אותו
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
טוב תראו, יש לי שני כוננים C ו-D... הווינדווס מותקן על C. כאשר אני מתקין כל יישום שהוא, הברירת מחדל של ההתקנה היא C. ברב ההתקנות יש אפשרות לבחור את הכונן, אך בחלקן אין, והוא באופן אוטומטי בוחר ב-C. אני מעדיף שכל הקבצים יותקנו ב-D. מה לעשות? יש תוכנה שמשנה את כונן ברירת המחדל? תודה
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום חברים, זו הודעה ראשונה שלי והרי שאלה: אתם מכירים תוכנה שבעזרתה ניתן לדחוס ספריה בזיכרון הנייד? פעם היה דרייברים כאלה שבאו עם חלונות, לעשיית כונן וירטואלי דחוס. אח"כ מערכת NT באה עם האפשרות לדחוס תקיה. אבל רק במידה אם היה מותתן ומופעל הservice המתאים. אני מחפש תוכנה חינמית, שאני תלויה במערכת הפעלה ספציפית* שאפשר יהיה בעזרתה להתייחס לקובץ דחוס שאל כונן לכל דבר. פעם היו כאלה שעשו פעולה דומה על קבצי ZIP. אבל מאז חלונות XP לא ראיתי כאלו בסביבה. *"מערכת הפעלה ספציפית" - התוכנה שלי צריכה לרוץ על חלונות. זה ברור. כשאני אומר מערכת ספציפית אני מתכוון שהיא לא תהיה תלויה בכל מיני דריברים שהיא מעתיקה לתקית System32 ולא בכל מיני דברים שהיא כותבת לregistry. ככה ניתן יהיה לשים אותה …
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום.. רציתי לדעת אם יש אפשרות להפעיל דיסק דיודי שיעלה ישר במחשב ברגע שאני מכניס את הדיסק לכונן (במיקום להיכנס לתקיות בשביל להפעיל אותו? ואם כן אז איך עושים את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-