עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by bariko,

שלום רב, אני מעוניין לעדכן את הדרייברים שלי. כרטיס המסך הוא: Sapphire ATI Radeon 2600XT האם זה הדרייבר שאני צריך?- http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista32/common-vista32 כמו כן, חשוב לי לדעת, האם בכל עדכון של דרייבר, חייבים להסיר את הגרסה הקיימת, או שהגרסה החדשה פשוט "מתלבשת" על הגרסה הקודמת, ולכן אין צורך להסירה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by madror,

לאחרונה קניתי מחשב חדש וההרגשה שלי היא שביצועי המערכת שלו אטיים משהוא. קשה לי לשים את האצבע איפה הבעיה , אבל בוא נגיד שמחשב פנטיום 4 בן 3 שנים עושה פחות או יותר את אותה העבודה בכמעט אותה המהירות (מדבר בעיקר בתוכונות לבניית אתרי WEB ופוטו שופ). כאמור קשה לי לאפיין היכן הבעיה ולכן אשמח לקבל המלצה לתוכנה לבדיקת מהירות המערכת (לא ביצועי 3D !) פעם היתה תוכנה בשם "סנדרה" או משהוא שכזה. אשמח לכול המלצה מהפורום המלומד. תודה מראש, דרור.

3. Started by idan1836,

התקנתי את התוכנה של הבלותות' שלי, ועכשיו הוא אומר לי שהוא לא מזהה את הדונגל של היואסבי למרות שהוא מחובר. התקנתי גם דרייברים והכל, ובמחשב אחר הוא מזהה אותו. פתאום המחשב מבקש ממני גם רשיון לתוכנה, ואף פעם הוא לא ביקש. פתאום אחרי ההתקנה ה30 אולי (בגלל פרמוטים) הוא מבקש רשיון תוכנה. אז מה לעשות בקשר לזיהוי הדונגל ובקשר לרשיון תוכנה ? תודה

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  4. Started by somsom9,

אני מחפש תוכנת צפיה אבל הכי טובה שיש נמאס לי מהמדיה פלייר ואני צריך גם מקודדים טובים שיפתחו לי הסרטיםםם כבר זהו ועם הפשר לינקים להורדה תודה רבההה

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by puuma,

שלום פירמטתי את המחשב ועכשיו אין לי סאונד.. יש לי לוח אם Asus P4S533-MX אך אני מחזיר את הסאונד.. תודה

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  6. Started by den,

מישהו מכיר תוכנות צריבה חינמיות?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by avigdo,

האם ואיך ניתן להגדיר שאוכל לפתוח ולשלוח דואר HOTMAIL באמצעות outlook-express?

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  8. Started by IlanF,

הפלאפון שלי מצלם וידאו בפורמט MJPG, אני צריך איזה CONVERTER להמיר סרטים מMJPG לAVI ולהפך. קיים כזה CONVERTER?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  9. שלום לאחרונה התקנתי גרסה חדשה של AVG , גרסת free 2011 . לאחר מכן שמתי לב שבגלישה ב FF נוספת לי שורה כשאני צופה בקבצי מקור של אתרים. השורה באה לאחר <html> ולפני ה <head> . לאחר הסרת התוכנה התוספת נעלמת. לאחר התקנת גרסה 9 התוספת לא מופיעה שוב. צרפתי תמונה של התוספת. אני אציין ש : 1. התוספת מופיעה רק כשגולשים online ולא כשצופים בקבצים ב offline 2. התוספת לא מופיעה כשגולשים ב IE (נבדק על IE8). נתקלתם בתופעה הזו ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  10. Started by ROI-COHEN,

מישהו מכיר תוכנה שיכולה להחליף: מחשבון גרפי + מדעי + פיתרת פונקיצות בהכנסת נתונים או פישוט אוטומטי מכירים?

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  11. Started by alonpartuk,

אני לא מצליח לראות סרטים באנטרנט על שרתים וכאלה עכשיו התקשרתי למוקד תמיכה של בזק בין לאומי וגילינו שהבעיה היא בדפדפן (כי דרך המחשב שלי זה מצליח ודרך האקספולרר לא) השאלה היא מה עדיף לי לעשות או להתקין מחדש את ההקספלורר או להוריד דפדפן חדש?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  12. Started by rotem75,

היי לאחר ש"שדרגתי" את המדיה פלייר מגירסא 9 לגירסא 10 כל הסרטים שאני מנגן בו ובנגנים אחרים מופיעים כאילו תחת פילטר צהוב לבן מזעזע (כמו צילום ספייה למי שמכיר) ניסיתי לבצע חזרה לאחור עם הסיסטם ריסטור + חזרה לגירסא 9 - אך ללא הועיל. כמו כן, התקנתי שוב את כל הקודקים האפשריים וכן שוב את הנגנים האחרים אך ללא הועיל הבעייה לא נפתרת. פרט לבעייה זו השמע וכל אופציות המסך האחרות עובדות נפלא. עזרה בבקשה רותם

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  13. Started by LeM0n^,

אני צריך תוכנה שתעשה לי convert מ- mp3 ל- wav בבקשה.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by arik_bulldog,

קיימת תוכנה שתסרוק לי את המחשב ותזהה קבצים זהים? כלומר גם אם השם של הקבצים שונה. למשל שתי תמונות זהות, או שני שירים, או כל קבצים אחרים שהם אותו דבר אבל השם שלהם לא בהכרח זהה. אשמח לקבל המלצות.

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  15. Started by Markis,

בימים האחרונים שמתי לב לבעיה מוזרה: כשאני מקליד משהו לחיפוש במשבצת שמופיעה למטה אחרי לחיצה על כפתור ההתחל אני מקבל את התוצאה הבאה: "לא נמצאו פריטים אשר עונים עךל תנאי החיפוש" למרות שאני יודע בוודאות שמה שאני מחפש קיים. ובתוכנת אוטלוק 2010 בחיפוש אנשי קשר הוא לא מוצא שום תוצאה, ובחיפוש בלוח השנה הוא לא מוצא שום תוצאה באטלוק קיימת פעולה של יצירת אינדקס מחדש, ביצעתי אותה (לוקח המון זמן) אבל גם אחרי שהסתיימה הבעיה לא נפתרה. עצות ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי ATI Readon 1950 שתומך בAVIVO. רציתי לדעת איזו תוכנה אני צריך כדי לראות טלויזיה במחשב. תודה.

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  17. אוקיי, הפלאפון לא יכול להגדיר MP3 כצלצולי מתקשר... אני צריך את תוכנה שמקודדת אותם לACC או MP4 בכדי שאוכל להגדיר אותם כצלצולים וכמו כן שיהיו בתוכנה אופציות לגזור את השיר ולערוך אותו כדי לקחת רק את הקטע האהוב בשיר בנוסף רצוי שתקודד את השירים באיכות טובה ! תודה רבה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  18. Started by miclando,

שלום היום במהלך הורדת תוכנה המתנה הזאת worm win32 netbooster נפלה עליה. נכון להרגע המחשב כמעט מושבת... אשמח לדעת אם משהוא נתקל בזה איך הוא הצליח להסיר את זה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  19. Started by CashMAn,

אני צריך לינק לרקעים מגניבים למחשב ברזלוציה גבוהה ואיכות חבלז :s05:

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  20. שלום, יש לי כמה שאלות לגבי העלאת תוכנות: 1. יש לי איזה משחקון שאני רוצה שיעלה כל פעם שמפעילים את הXP, כיצד אני עושה זאת? 2. יש לי DOK עם תוכנת "portable apps" כאשר אני מחבר את הDOK למחשב עולה לי החלון של ווינדאוס ששואל אותי מה לעשות עם ההתקן שחובר, וברשימה יש גם להפעיל את התוכנה, איך אני עושה שהתוכנה תפעל ישר? 3. ישנה אפליקציה שתצריך סיסמא כדי להכנס לDOK? ותעלה ישר שמחברים אותו? תודה!

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  21. Started by SHOOTER8,

חברים החל מאתמול בערב כשאני נכנס ל-YNET הכל תקין, אבל כשאני מנסה להכנס למדור מסויים או לכתבה, התמונות נחסמות. מאותו רגע, התמונות נחסמות לי בכל האתרים ואני חייב לפתוח חלון חדש כדי לגלוש כהלכה. אני יכול לעבור בין אתרים, להכנס לכתבות, והכל פועל כשורה בתנאי שאני לא נכנס ל-YNET. תודה

• 2 תגובות
    • 8.3k צפיות
  22. Started by נומאד,

האהבה ממני לכם גדולה מנשוא, אז לכן אעיז לבקש לינק ישיר לדרייברים הכי מעודכנים של SB Live , עלה לי כ350 שקל, אין לי מושג אם זה 5,1 אם כי אני יכול להשתמש בכזאת אופציה, במערכת הוא מופיע לי תחת הכותרת SB Live! Basic (WDM) כמו תמיד, ברכה תחול על ידי העוזרים. נ.ב מי שיעיז אותי לאתר שלהם יקולל עד יום מותי, הייתי שם, הדרייברים שוקלים כולה 5 מגה, ניראה לי קצת, ואני עדיין זוכר את הפאקינג הגדול שקרה לי, התקנתי דרייברים מהאתר, עשיתי ריסטרט, וטראח, ציפצופים מכל פינה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אחרי שהתקנתי את האנטי וירוס החדש כדי לנסות אותו והסרתי את ה SYSTEMWORKS ועשיתי ריסט למחשב כשאני פותח את האינרנט אקפלורר אני מקבל הודעת שגיאה כמו בתמונה. יש לכם מושג מה לעשות? :'( עריכה: וההודעה כל הזמן קיימת,כאילו אי אפשר לגלוש, מאשרים וזה חוזר מאשרים וזה חוזר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  24. בהנחה שרובכם צורבים מוסיקה...ופלונטר יקרה עד טירוף.. באיזה דיסקים/מדיות אתם משתמשים והיכן הכי זול לקנות. רצוי שהדיסקים יהיו באריזה/קופסא ולא בניילון. מה אתם אומרים ???

25. יש לי סרט שאני רואה להוציא ממנו פריים אחד. ניסיתי בהתחלה עם PrintScrn אבל קיבלתי שחור כעשיתי paste בצייר. אחר כך ניסיתי עם תוכנה בשם SangIt אבל גם שמה קיבלתי מסך שחור. איך אני יכול לקבל פריים אחד מתוך הסרט בתור קובץ תמונה?

• 2 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.