עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by snop,

שלום יש לי שאלה.. אני צורב כמעט כל שבוע סרט/סדרה.. אני משתמש בנירו 7 פרימיום. אני לפעמים בוחר בצריבת SVCD ואז זה מקודד את הסדרה לבד וצורב... ולפעמים אני מקודד בעזרת תוכנה ל-SVCD ואז פשוט צורב כ-DATA CD. בשתי האפשרויות האלה הצריבה יוצאת על הפנים.. האודיו לא תואם לוידאו.. מה עושים ? אני צורב על מהירות הכי נמוכה כל פעם וכל פעם זה על הפנים... במחשב זה תואם ורואים מצויין מה הבעיה...?

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by SHAY951,

ערב טוב לכולם, ברשותי MESSENGER LIVE 8.1 והבעיה היא שלאחרונה (חודשים אחרונים) מהירות העברת הקבצים פשוט מזעזעת.. (לוקחות כמה דקות עד שעוברת תמונה מסכנה של חצי מגה, ואם שיר עובר אחרי חצי שעה בלי שגיאה בהעברה זה עוד מקרה טוב) . בדקתי אם יש איזושהי הפרעה , משום שבעבר לא נתקלתי בהעברה איטית שכזו , גם בגרסה 8 ובבטא שלה (גם בגרסה 8 היתה העברה איטית לאחרונה, ובעבר העברה חלקה ומהירה - אין לי מושג מה השתנה ) . בדקתי אם יש הפרעה מצד הפיירוול או האנטי וירוס (KASPERSKY INTERNET SECURITY) וגילתי שכל הפורטים הדרושים פתוחים.. ממה יכולה לנבוע הבעיה? עזרה תתקבל בברכה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Nurit2005,

איך יוצרים תמונה על תמונה ב DREAMWEAVER ?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  4. Started by JHONLEV,

השאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  5. שלום אני זוכר שהיה דבר כזה אם אתה לא נמצא ליד המחשב אז אתה יכול להפנות הודעות שמגיעות לאסייקיו לפלאפון שלך מישהו יודע איך עושים את זה ? תודה

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  6. Started by urich,

הבעייה היא רק איזה חודש לפני כן לא הייתה לי שום בעייה- הבעייה היא כזאת יש הרבה קבצים שאני מנסה להוריד ובסוף הם נתקעים על 99+- אחוזים. כאשר הזמינות שלהם היא הרבה מעל 1 (למשל 70 ומשהו) ופשוט התוכנה מורידה את אותם חלקים (packets ) שוב ושוב. עכשיו הקצים לא מזויפים למשל וידאו שהורדתי נתקע על 97.8 אבל בvlc ראיתי שזה באמת הוידאו שרציתי (מההתחלה לסוף כאשר כמה זשניות חסרות בגלל הקטעים באמצע שלא ירדו). נסיתי להחליף תוכנה (מutorrent 1.6 לאזורוס) ולא עזר. הבעייה היא רק על חלק ממהורדות ולא עשיתי שינוי לאחרונה. לא יודע עם זה קשור אבל אני משתמש בראוטר- מוגדר פיקס. מה לעשות.

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  7. Started by Cupid Me,

אני מתכוון לקבצים שדורשים סיסמא כדי לפתוח אותם תודה

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  8. Started by pilotkevin,

אני משתמש ב-Download Accelerator Plus (תוכנה טובה), אבל הוא מוסיף לי אפשרות לגרוס קבצים בתפריט של קבצים ותיקיות (SHRED ב-context menu). אני לא צריך את זה ורציתי לבטל, אבל לא ראיתי בהגדרות של DAP אפשרות לבטל את זה. ניסיתי למחוק את זה מה-REGEDIT אבל זה מתקן את עצמו כל פעם ש-DAP מתחיל מחדש. למישהו יש רעיון? תודה מראש pk

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  9. השאלה בכותרת. לגבי איזה גירסה יש לו אין לי מושג אני רק יודע שאני לא יכול לפתוח אותו עם הוורד מהחבילה של אופיס 2000.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  10. תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  11. Started by -AKEL-,

כמה שהתוכנה פשוט אבל אולי אני לא יודע בה אפשרויות נוספות... רציתי להדביק כתובית על סרט שיש לו מסך רחב אבל... הבעיה היא שאני רוצה להדביק על האזור התחתון שלו (האזור השחור...) וזה מדביק לי על האזור האמצעי בסרט יש אפשרות לכוון אותה שתדביק על האזור למטה יותר??? או מי שמכיר תוכנה פשוטה כזאתי גם אותו סיגנון אבל שיהיה בה אפשרות איפה להדביק את הכתובית??? תודה מראש לכל מי שעוזר פה

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  12. Started by em28,

במקביל להרחבות של השועל ישנה גם האחות הקטנה והמוזנחת "ערכת הנושא", שחשיבותה לאיכות ולכיף מהגלישה לא תסולא בפז. יאללה , תתחילו לשפוך - מה ערכת הנושא המועדפת שלכם ? אילו ניסיתם ? אלו לא אהבתם ? המועדפת שלי: Littlefox - מקטינה הכל ומשאירה הרבה מקום למסך העיקרי. ניסיתי: macfox למיניהן - מראה מינימליסטי דמוי מק Noia- יפה , קצת מצועצעת , צבעונית - Ifox למינהן - לבן , פשוט , נחמד GrApple למינהן - מעוגל , לבן , יפה - אין תמיכה בגירסה 2.0.0.1 Silver Skin - מטלית , צבעונית , אחלה . לא אהבתי: Red/blue/green Shit - אפל , כבד - נמאס מהר Outlook2003 למיניהן - מוכר , מכיר ,מחיר , מיקרוסופטי.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  13. התקנתי את הפיירוול הזה, ואני לא מצליח לפתוח אימיילים באתר של וואלה. גם לא הצלחתי למצוא איפה הרשימה של האתרים החסומים, או למה הוא חסם אותו בכלל. אשמח לקבל עזרה. תודה!

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  14. Started by barlevi123,

שלום לכם. שמי בר לוי ויש לי בעייה בתוכנת skype , יש לי win xp בעברית. התקנתי את התוכנה skype בשביל לדבר עם חבר שלי בארצות הברית, הוא גם התקין את התוכנה ומצאנו אחד את השני ב skype והכל היה טוב עד שניסינו לדבר אחד עם השני פה נוצרה בעייה . הבעייה היא : אני שומע אותו מקוטע, והוא שומע אותי טוב מאוד. אחרי דקה בערך אפילו פחות מתנתק השיחה , ככה ניסינו כמה פעמיים וכל פעם מתנתק השיחה . הוא אמר לי שהוא דיבר עם מישהו אחר בבולגריה והכל היה בסדר הוא שמע אותו ודיבר איתו קרוב לחצי שעה. ניסיתי לדבר עם חבר שלי פה בארץ אוולי אצלי הבעייה , אבל עם חבר שלי שבארץ הכל היה טוב שמעתי אותו דיברתי איתו כ- שעה. מה זה יכול להיות הבעייה ? תודה מראש בר-לוי!!!

• 2 תגובות
    • 446 צפיות
  15. אני משתמש ב IE7 ואין לי מושג איך אבל הפס גלילה ברח לצד השמאלי,איך אני יכול לתקן את זה?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by beitsy,

פרמטתי אותו לפני בערך כ3 ימים, התקנתי את כל הדרייבים שאני חושב שצריך, וכל יום המחשב שלי נתקע לפחות 5 פעמים ביום והפיתרון היחיד הוא ריסט ידני. הפירמוט היה בסדר חוץ מבעיה עם הדיסק הקשיח שהוא באמת עושה קצת בעיות... מה אני יכול לעשות? זה בעיה של דרייברים? איך אני בודק אם כל הדרייברים תקינים?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  17. התוכנה מורידה לי במהירות של 0.1-0.10 משהו יכול להגיד לי למה? ואם צריך לפתוח לתוכנה פורטים או משהו?

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  18. אני רוצה ליצור גיבוי למחשב עם תוכנת2003 GHOST (שנמצאת בדיסקט)אבל אני יודע שהקובץ ייצא כ-2 ג'יגה ואני רוצה לפצל אותו ל-3 חלקים לפני צריבתם לדיסקים של 700 מגה (אני זוכר שהתוכנה מחלקת את הקובץ בזמן שהיא יוצרת את הגיבוי). יש איזה פקודה דוסית כשעולים עם דיסקט ורושמים בכונן A בשורת הפקודה . אני לא זוכר איזה פרמטר צריך להוסיף . לא ניתן דרך חלון התוכנה באפשרויות . זכור לי שזה משהו כזה :- a:\ghost אולי יש את האופציה הזו בהתקנת התוכנה במלואה ב-windows , אבל אני לא מעוניין להתקין אותה במלואה אלא רק דרך הקובץ שנכנס בדיסקט . אולי מישהו יודע ?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  19. Started by Nurit2005,

אך משחזרים עבודה ב - PS אחרי שהמחשב נפל או התוכנה נהרסה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  20. Started by ColWar,

שלום לכולם, אני מנסה למחוק את ה-Risk History מה Symantec AntiVirus שלי. אבל הוא לא מצליח לעשות שום פעולה שקשורה לכך. מישהו יודע איך אני נפתר מזה? אני אפילו מוכן למחוק את הקובץ ו\או את המפתחות הדרושים מה-registry. בתודה רבה מראש, Coldwar.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by the king2006,

מה זה אופיס ENTERPEICE והאם יש הבדל בינו לבין הברופישינאל???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום אם התקנתי את אופיס 2007 באנדלית האם ניתן להתקין את חבילת השפות בניפרד על מנת להפוך אתהאופיס לעברי ואם כן איפה ניתן להשיג את חבילת השפות?

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  23. Started by LRa,

בוקר טוב, בשנה האחרונה אני מקבל דואר זבל בכמויות עצומות מצאתי תוכנה מצויינת, SPAMFIGHTER, אבל הגירסא החינמית מוסיפה חתימה מעצבנת לכל מייל שנשלח. מישהו מכיר חלופה לתוכנה זו? תודה

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  24. Started by junkkiller,

שלום יש לי כרטיס מסך msi x1900xt 512 mb עם vivo ואני צריך תוכנה שתאפשר לי לקלוט וידיאו מהממיר או מהטלויזיה על המסך

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  25. Started by nadavos,

כבר הייתה לי בעיה דומה, מסכים כחולים, והנה היום שוב פעם היה לי מסך כחול ובעיות בהפעלת המערכת. לבסוף איכשהו הצלחתי להכנס עשיתי את כל הסריקות האפשריות כולל הסריקה של nod32 שמצא איזה 3 וירוסים/משהו מסוכן. עכשיו אני לא מבין למה הוא לא ניטרל אותם לפני זה? למה רק בסריקה הוא גילה את זה? יכול להיות שהוא לא מספיק טוב? (הוא מעודכן) יכול להיות שהוא נותן לוירוסים להכנס ובגלל זה יש מסך כחול? או שאולי זה בכלל בעיית זיכרון כי יש לי 256SDRAM. תודה!![br]פורסם בתאריך: 5.02.2007 בשעה 21:30:21 שחכתי לציין שמהחשב נתקע כמה פעמים והייתי צריך לעשות ריסט...ובאחד הריסטרים פשוט היה מסך כחול והכל התחיל...(בפעם המי יודע כמה)

• 3 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים