תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי, קניתי מצלמה חדשה למחשב של חברת Genius איך אני אמורה להפעילל???? אני מיואשת אשמח להסבר קצר
-
- 44 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
התחלתי לעבוד עם OE, שימוש לצורכי העבודה. יש לי רשימת אימיילים של עובדי החברה, בערך כ-80, וכל פעם שאני רוצה לשלוח אימייל אני רוצה שהוא ישלח לכולם בו זמנית. לפי מה שהבנתי אני יכול לעשות את זה בכך שארשום את כתובת האימיילים של כולם באזור ה"שלח אל", אבל זה יהיה ביזבוז זמן כל פעם להעתיק את הרשימה של כל העובדים לתוך השדה הזה. אז איך אני שומר אימייל בתוכנה עצמה, כך שכל פעם שארצה לשלוח אימייל חדש לכולם, אני פשוט אשנה את נושא/גוף ההודעה וכתובות האימייל של כולם כבר יהיו שמורות ביחד? עריכה: לא משנה, מצאתי פיתרון בעצמי
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שהוא וחבר שלו היו ליד הבית שלי וניסו לתפוס גל על הראוטר להתחבר לאינטרט שלי דרך הIPOD שלו והוא אמר לי שגם היה רשום את השם משתמש שלי ב IPOD שלו אצלי בבית הראוטר הוא לא אלחוטי הוא עם כבלים רגיל וגם יש סיסמא לאינטרנט יש סיבה לחשוש שנכנס איזה שהוא קובץ למחשב או משהו ?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום אני צריך להכין עבודה במחשב על בניית עיר הוספת כבשים ,רחובות ,כל מה שיש בעיר ואין לי מושג איך עושים את זה אתם יכולים להביא לי תוכנה??? ומדריך תודה
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש מחשב נייד עם לוח אם Field Value Motherboard Name Hewlett-Packard Presario V6000 (RM484EA#ABU) עכשיו עשיתי לו פירמוט ואני לא מוצא שום דיבר עוד לו שום דבר , ועם אני מוצא זה בכסף. אני חפש דריבריWIRLEESSום של כרטיס קול רשת כרטיס מסך תודה לכולם מראש !
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום אתמול עשיתי פירמוט למחשב של אח שלי ויש לו כרטיס רשת אלחוטי וה windows לא מזהה אותו רשום לו בלוח התקנים ethernet controller וליד זה יס שמן שאלה ואני לא יודע מה השם של הכרטיס רשת האלחוטי שלו איך אני בודק קת מה הוא כדי להוריד לו את ה driver
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש לי קובץ, ואני רוצה לדעת מה בדיוק הוא משנה במחשב. אתם מכירים תוכנה שיכולה לעשות את זה?
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות את אותו היסטורית צפייה במחשב הנייח ובסלולר ב YOUTUBE למרות ששניהם על אותו משתמש. יש למישהו פתרון לעניין המוזר הזה?
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי מספר קבצי AVI-XVID שהייתי רוצה ליצור להם WEB-BASE PLAYER, הרוחב פס הביתי שלי מספיק מכוון שאני לא חושב שיהיה יותר מצופה אחד בו זמנית. חשוב שזה יתמוך בקבצים האלה ולא ידרוש קידוד מחדש, לא קריטי אם זאת תוכנה חינמית או בתשלום, כל עוד התוכנה בתשלום היא פופולרית מספיק. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מחפש הרחבה שתאפשר לי להגביר תדרים מסויימים (איקוואלייזרים) בWMP, או תוכנה אחרת שמאפשרת השמעה של כל סוגי קבצי הסאונד ותהייה נוחה כמו הWMP, ומאפשרת שליטה על תדרים מבלי להרוס את הסאונד (כמו האיקוואלייזרים המובנים של הWMP...) תודה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום אפשר לקבל קראק עדכני DEMON TOOLS או ALOCOHOL 120. אל תגידו לי לחפש בגוגל כי חיפשתי ולא מצאתי.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס מותקן אבל כשאני מנסה לנגן איתו סרטים בפורמטים שונים אני פשוט רואה עיגול אדום על המסך ושומע סאונד. אני לא מוצא שום הגדרת קודק לצפיה או הגדרות אחרות. כמובן ש BSPLAYER מוכיח שאין בעיה בקודקים או בקבצים. יש רעיונות ? תודה מראש... נ.ב. - הכרטיס הוא winfast TV 2000 XP RM..
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
לא סנדרה בבקשה... תודה מראש לגבר האמיתי שיעזור!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לא מצאתי את הפורום המתאים, אז אני מקווה שפה זה בסדר! מכירים את הפס טעינה האפור של יוטיוב, שמסמל את "אחוזי הטעינה" שהסרטון הורד?! כבר מספר ימים שהוא נעלם לי, אי אפשר פשוט לעצור את הסרטון ולתת לו להטען. כי זה מרגיש כמו STREAMING ישיר. חיפשתי תשובות בגוגל, אבל כולם נותנים תשובות של "תעשה ריסטרט, תמחק קש וקוקיז"... עשיתי את הכל, שום דבר לא עוזר.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עכשיו אני עם Zone alarm הכבדה בטרוף! שגורמת ל Core2 שלי לקרטע... התוכנות קצת קראתי עליהם והבנתי שהן מעולות 1. kreio comodo .2 norton 2007 .3 outpost .4 מה עדיף ? אני רוצה הגנה טובה. שה bittorret שלי יפעל בלי בעיות וגם שלא יעשה בעיות ב מסנג'ר כמובן שלא יפריע בגלישה חשוב שלא יפגע במשחקים. ואחרון חביב, שלא יאט לי את ה מערכת!! זה בסך הכל פיירוול מסכן! ZA פשוט משגע אותי עד כמה שהוא כבד!
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תוכלו להמליץ לי בבקשה על תוכנות שבעזרתן ניתן לבדוק את תצורת המחשב?.. יש לי מחשב חדש ואני לא רוצה לקחת שו סיכונים בעניין..
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
על מחשב מסויים (Windows XP) התקנתי את Norton Systemworks 2003, אך כשאני מנסה להפעיל את הGUI שלו (או של כל חלק שכל תוכנה באותו GUI, מי שמכיר יודע למה אני מתכוון) מופיע לי הודעת השגיאה הבאה: לא מצאתי מענה לבעיותי באתר של סימנטק, והפיתרון היחיד המתאים לי מהפיתרון לבעיה זו עם NAV2002 לפי המאגר נתונים שלהם הוא REINSTALL מה שניסיתי ולא עבד. אני זוכר שבעבר הייתה לי בעיה דומה עם Systemworks 2001/2002 (אחד מהם לא זוכר איזה) אבל רק עם הNAV בלבד. כל השאר עבד אחלה. הצלחתי לסדר את הבעיה עם הNAV, לא זוכר איך. רעיונות/הצעות/תרומות?
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
לאחר כשלונות מוחצים (כמעט) של בניית המקלט מהאתר... החלטתי לקנות את הדבר האמיתי...אז קניתי מקלט אינפרא של STlab - Sigmatel U-243... אני רוצה שהתוכנה U-ice תזהה אותו אבל אני לא יודע איך...מישהו יכול לעזור בנושא?!?! בבקשה זה מזה דחוף לי...או לחלופין שיתן לי איזשהי תוכנה אחרת שעובדת עם זה... תודה רבה לכל מי שקורא, נכנס, מתעניין ומנסה לעזור!!!
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב והתיקנתי וינדוס 7 לאחר לאחר כמה ימים בקטע של "הברוכים הבאים" הוא ניתקע שם כ3 דקות ולאחר מכן הוא עולה ועובד רגיל מה עושים
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי WIN XP לפני כשבוע התחילה בעיה שהמחשב לא רוצה להחליף בין השפות שמותקנות בו שהם עברית ואנגלית על ידי הכפתורים ALT+ SHIFT וכדי להחליף את השפות אני צריך הוא ללחוץ על CAPS LOCK שזה מה שאני עושה עכשיו אבל הבעיה מתעוררת שזה הפוך מאנגלית לעברית וזה סיפור ארוך עד שזה קורה . האם יש אפשרות להסיר את ההתקנה של השפות ולהתקין מחדש {כדי להתקין אמרו לי להוסיף וי בריבוע בתפריט אז חשבתי שאם אני יסיר את ה וי זה יסיר את זה קיצור זה לא עובד } או האם יש פיתרון אחר. תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
משום מה אינני מצליחה להתקין ADOBE PLUG IN FLASH לא במוזילה ולא בפיירפוקס למרות שחיפשתי משהו שיהיה מתאים לדפדפן.. :'( אודה לכם אם תוכלו לעזור לי ..אני מאוד מתקשה לתפעל את האינטרנט ככה :s05: ???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיות פינג והוא צריך עזרה לפי דבריו... אז ככה אני משחק בBF2, ויש לי בעיות עם הפינג. כל פעם כשאני נכנס לשרת אז יש לי "בעיות בחיבור" וזה מגיע לפינגים של 1000. אז הרצתי את הדיקה "ping -t השרת שאני משחק בו" וגם לwalla.co..il ועוד כמה אתרים בהתחלה עשיתי 2 ביחד וכן היה קריסות שהפינג הגיע ל1000 וגם ביחיד הפינג הגיע ל1000 ויש לי רשת עם ראוטר והרצתי את הבדיקה הזאת גם במחשב של אבא שלי ושם זה יציב. עשיתי סריקת ספייוור אנטי וירוס מצאתי כמה סוסים טרויאנים (אחרי שהתקנתי את הקספרסקי היה לי מקודם AVG והוא חרא.) נמחקו ועדיין יש לי את הבעיה ניסיתי להחליף חיבור בראוטר לא עבד, מישהו יודע איך לפתור את זה בבקשה ?
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום לאחרונה עשיתי format למחשב ואין לא את הדיסק של הדרייברים ,שם הלוח הוא foxconn מודל 661mxpro הורדתי את הדרייברים של הלוח מהאטר של foxconn אבל עדיין אני לא שומע שום דבר כאילו אין דרייברים+שאני מפעיל את התוכנה windows media player עם דיסק מוסיקה הוא אומר שאני לא יכול לישמוע את הדיסק כי במחשב לא מותקנים התקני שמע עם יש לכם פיתרון לבעיה אני מאוד ישמח ותודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי על המחשב המון מוזיקה כמויות אדירות.. בגלל שכל פעם קיבלתי כמות מוזיקה ממישהו אחר יש סבירות גבוה מאד שיש לי את אותו השיר כמה פעמיים .. השאלה שלי האם יש תוכנה שעושה סריקה על המחשב ומוצאת את כל הקבצים שיש פעמיים ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-