עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. איזו תוכנה יודעת לפתוח את הקבצים כדי שאוכל להפעיל את התוכנה? תודה.

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  2. היי! יש לאשתי אתר פרטי (עיצוב תכשיטים), שאני רוצה להכניס בו קצת "חיים", בעיקר בעמוד הראשי: http://www.ofri-jewelry.com/index.htm כמו ששמתם לב העמוד הראשי די "מת" מבחינת עיצוב... לא סגור מה אני רוצה לשנות/להוסיף בדיוק, כנראה תמונה שלה כשהיא עובדת בסטודיו או משהו בסגנון. אם יש רעיונות יצירתיים אני פתוח לאפשרויות. יש לי את קובץ ה-PSD המקורי. מוכן גם לשלם תשלום סמלי בהתאם. מישהו פנוי למשימונת? תודה.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  3. Started by kobibo,

יש לי את הגירסה האחרונה Nero 7.7.5.1 ושמתי לב עכשיו שכשאני גורר שירים על מנת לצרוב אותם לעמודה הימנית השירים מופעים לי בג'יבריש, אין בעיה בעמודה השמאלית ושם הם מופעים בסדר גמור. אין בעיה בתמיכה של העברית ב XP וכמו כן נכנסתי להגדרות של ה Language ב Nero ותחת האופציה של ה Font בחרתי ב script ב Hebrew ועדיין אני לא מצליח לראות את העברית כמו שצריך. זה תמיד היה עובד לי,עכשיו לא. אודה לעזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. כמו בכותרת... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  5. Started by Frozen-Ice,

הורדתי את התוכנה לפני כמה ימים בכדי לראות את המילים של השירים שאני שומע אבל בכל פעם שהתוכנה מנסה לחפש מילים לשיר מסויים יוצאת הודעה שאין ההתחברות נכשלה אז אני מנסה להוריד דרך התוכנה ע"י הזנת שם האמן ושם השיר ואז ההודעה הזאת יוצאת לי : וההודעה הזאת יוצאת לי כל פעם שאני מנסה(כבר כמה ימים) אבל חבר שלי באותו זמן מצליח להוריד מילים לשירים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  6. Started by hichcock,

יש לי מצלמת וובקאם שרכשתי לפני כשנתיים וחצי-שלוש +/- לא ממש סגור על זה.... של לוג'יטק העניין הוא שאני מחפש דרייבר (ואני יודע בוודאות שיש גירסא חדשה, כרגע מותקנת אצלי הגירסא שהגיעה עם המצלמה) אבל אני לא בטוח איזה סוג המצלמה שלי ויש באתר שלהם שתי מצלמות שנראות כמו שלי :-\ ו... לא רשום על המצלמה איזה היא.... הראשונה (לפי האתר של לוג'יטק): Logitech® QuickCam® Sphere MP השניה (גם לפי האתר.... :-\): Logitech® QuickCam® Sphere מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי איזה דגם המצלמה שלי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  7. 6.0.2.614: http://www.kaspersky.com/downloads

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  8. היי התוכנה GETRIGHT 6 מותקנת אצלי ואני לא מצליח להסיר אותה.... לא דרך הלוח בקרה ולא עם תוכנה מיוחדת שמורידים להסרה של תוכנות בכל מקרה ברגע שאני לוחץ על הסרה בלוח בקרה אני מקבל דבר כזה: http://i13.tinypic.com/4h914cy.jpg אני בוחר UNINSTALL ואז פשוט נפתח לי הדפדפן ושם רשום שהתוכנה הוסרה וכמובן שהיא לא.... איך אני נפטר מהדבר הזה????? תודה

9. הJETAUDIO פשוט לא מספיק... ז"א הוא לא גורם לזה לקרטע או משהו אבל האיכות סאונד בסרטונים עלובה למדי. תודה מראש THE DOM

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  10. ^ תודה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Imtheman,

קיימת תוכנה שאינה קשורה ל WINDOWS ומסוגלת להפעיל סרטים ?

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  12. התקנתי XP חדש על המחשב והוא זיהה בלי בעיה את הכרטיס מסך:GeForce 3 TI 200. התקנתי TVtool והוא דורש ממני חבילת דרייברים עדכנית. הורדתי את הגירסא האחרונה: 93.71_forceware_winxp2k_english_whql ופתאום הוא מזהה לי Video Controller (VGA compatible( ועכשיו הוא בכלל לא מוצא לו דרייברים. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  13. Started by 10GaZ,

אהלן, המחשב הפך להיות איטי והחלטתי להתקין NOD32 (בדרך כלל אני משתמש בSymantec Antivirus - לא הנורטון! אלא הסימנטק הרגיל). הNOD32 מצא וירוסים שחמקו מעיניו של הקספרסקי (!) ומצא כמה טרוייאנים ו-וירוסים במצב בטוח. מחקתי את הוירוסים אך הסימנטק עדיין מודיע על טרוייאנים מסוג Torjan.Webus האם אתם מכירים תוכנה טובה ויעילה שתסיר את המזיק הלא נחוץ הזה? הייתי מאוד מרוצה מיכולת הגילוי של הNOD32, אך כמו שאתם רואים - היא לא הרמטית.

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  14. עדכנתי ל messenger 8.1 לפני כמה ימים ואני מקבל הודעות בלי שום בעיות מאנשים, אבל לפעמים (לפעמים כן ולפעמים לא) כשאני רושם הודעות לאנשים הם לא מקבלים אותם ואני כן מקבל הודעות מהם באותו הזמן. האם יש עוד אנשים עם הבעיה הזאת ? והאם יש לה פתרון ?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  15. במחשב מותקן תוכנת אנטיוירוס kaspersky לעיתים רוצה להריץ גם תוכנת אנטיוירוס שונה למשל nod32 א. האם יש אפשרות להריץ דרך דיסק (תקליטור) מ-CD ישירות לחיפוש מבלי להתנגשות עם חברו. ב. ואיך אפשר להתקין התוכנה לדיסק CD להריץ כמו שיש :C: Program File למדוני כיצד.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  16. אני יודע שישנם כאלו לא מעט תוכנות אבל אני מחפש את הכי טובה ופשוטה להבנה: = ממש רוצה לירכוש כזו אחת ולתמיד(ברור שעדיף גם חינמית) 1. מירידה את כל האתר בימלואו 2. החומר משמש כגיבוי כזה - שאפשר אופציונאלית להקים את אותו אתר גם בטכנולוגייה חלופית(רק הבניה) 3. שומר את כל המידע / טקסטים / תמונות / קישורים בין הדפים / קישורים לכפתורים וגם וגם שמות דפים מאטה טאגז וכל העבודה שקיימת במיסגרת הSEO בקיצור קומפלט והכל! האם ישנה כזו תוכנה מצויינת? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  17. צהריים טובים, אני מעוניין לקחת בפוטושופ תמונה צבעונית, לבודד אובייקט, להשאירו בצבע ולעשות שכל הרקע יהיה ב GRAYSCALE, כיצד עושים זאת? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  18. למישהו יש מושג??? *משהו קטן ששכחתי לציין זה שב-Windows Media Player הקלאסי זה כן נותן לראות וב-Windows Media Player 11 זה לא נותן...

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  19. Started by wooper,

בדכ שאני כותב בעברית אז אני יכול באמצע המשפט לכתוב באנגלית עכשיו שאני כותב משפט word רושם בעברית ואז שאני רושם באנגלית הוא עובר להתחלה במקום להמשך המשפט למשל: exe למה שאני מנסה לפתוח קבצי ????

20. Started by mci10mat,

אהלן חבר'ה! צריך עזרה דחוף!! עשיתי ניקוי למחשב מוירוסים ופתאום כשאני מעלה את המחשב הוא אומר לי שאין את הקובץ ieksplorer.exe וכחיפשתי אותו מצאתי אותו עם סיומת שונה טיפה בטח קלקול שוירוס עשה. כמו כן לדעתי הספרייה השתנתה אבל זה אני לא בטוח. זה לא נכנס לי לאינטרנט, ממש משתק אותי מה לעשות?! עכשיו אני כותב מהמחשב של העבודה אצלי בבית אין לי אפשרות כאמור להיכנס לאינטרנט. תודה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by RGod,

קיצר יש לי חשבון שאני מעוניין להעביר ל OUTLOOK חשבוני ב אינטרנט זהב איך אני עושה את זה יש שם כל מיני POP 3 ו POP לא יודע מה לעשות הסבר בבקשה

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by סמי24,

http://news.walla.co.il/?w=/3850/1054198

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  23. Started by hichcock,

כשאני מנסה להיכנס לצ'אט של נענע, מופיעה לי הודעה שצריך להתקין activeXcontrol אני כמובן מאשר את זה ומתחיל להתקין. אבל אז מופיעה לי הודעת שגיעה (בתמונה). אני לוחץ על retry מה שלא עוזר כלכך ואז על cancel ואז הוא שואל אותי אם להמשיך בלי הקובץ שהוא לא מצא בהודעת הזגיעה ואני לוחץ על כן - רק שאז לא קורה כלום. למישהו יש הצעות? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  24. אני רוצה לסדר שWEBCAM תשדר על רשת סגורה (ללא גישה לאינטרנט) לכמה מחשבים. כלומר שהמחשב שעליו מחוברת המצלמה יהיה שרת, וכמה מחשבים יוכלו לראות את הFEED. איזה תוכנה עושה את זה? ואיך?

• 5 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים