תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי כמה קליפים שלוקחים לי כל אחד 400 מגה ואני זקוק בעיקרון רק ל 10 דקות האחרונות מכל קליפ איך אני יכול לקחת רק את ה 10 דקות האחרונות מקליפ של שעה וחצי ? אילו קבצי RM \ רשצ של התוכנה REAL MEDIA
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שמעו אחים שלי יש תוכנה שמאיצה את האינטרנט והאימיול? כי זה די איטי....
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שיכולה להדביק לאחד ...שני קבצי וידאו לקובץ אחד ...?! cd 1 cd 1 ...פשוט לקובץ 1 ... תודה לילה טוב
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה נגיד בטריילרים וזה שאם לוחצים זה כזה פלאש ,שכאילו תאפשר לי להוריד אותם. נגיד בטריילרים של סרטים/סרטונים שאפשר לראות רק ברשת בלי להוריד. תודה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
המחשב שלי עובר לאחותי, והוא מלא קבצים מיותרים שחלקם בטח מוחבאים איפשהו במקום שאני לא אשים לב אליו יש איזו תוכנה שתמחוק את כל הקבצים חוץ מהקבצים החשובים לWindows וOffice? (אפשר לוותר על אופיס למרות שעדיף לא) בנוסף, ניסיתי להתקין איזה משחק וזה נתן לי שגיאה, ואז ניסיתי גם להתקין OpenOffice וגם זה נתן לי שגיאה, הבעייה היא שבמשחק שהתקנתי זה נתן לי סימני שאלה, וכשניסיתי להתקין OpenOffice זה נתן לי הודעת שגיאה בלי תוכן... יש לי ווינדוס בעברית, חשבתי שזה הסיבה לסימני שאלה אבל מישהו אמר לי שלא... קיבלתי אותו שלשום ככה שלא הספקתי הרבה, הצלחתי להתקין כמה תוכנות דרך דיסק... פשוט קיבלתי כמה דיסקים עם כמה תוכנות והצלחתי להתקין את זה... אבל דברים שהורדתי מהאינטרנט לא הצלחתי להתקין עזרה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לקחת 2 קבצי כתוביות,ואז לקחת את הזמן של אחד מהם,ולהדביק את המלל של השני. לדוגמא,יש לי קובץ תרגום אנגלי מסונכרן לגירסא שאני מחפש,ועברי לגירסא אחרת. אז אני רוצה לקחת את התזמונים של האנגלי ולהדביק לעברי. אפשרי? תודה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
יש תוכנה שמגנה על דיסקים מפני צריבה? כדי שלא שלא יוכלו לצרוב אותו?
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
זה משגע אותי אני מקבל איזה 5-10 הודעות ספאם ביום על וויאגרות וכל מני שטיות כאלה. אז יש איזה תוכנה שלא נותת לזה להכנס לתיבה?
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
כותרת אז אותו דבר!!!
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי המון שירים שנמצאים אצלי פעמיים ואפילו שלוש, אני רוצה לדעת אם יש תוכנה שאני מריץ אותה ומזהה לי את השירים הכפולים כדי שיחסוך לי מקום וכמובן שיהיה לי סדר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
סרט הוא קובץ ISO ואני רוצה להוציא אותו שיהיה MPEG או AVI כדי שאוכל ליצרוב אותו על דיסק דיוידי עם עוד כמה סרטים אחרים... יש למישהוא רעיון תוכנה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קובץ וידאו של 800 מגה ואני רוצה לחלק אותו ל700+100.
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
אני מנסה לפתוח בכול תוכנה את הקובץ שסיומו MIX אבל אני לא צליח אז יש משהו שממיר אותו לפורמט אחר.
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
היי חברה, קניתי לא מזמן ZVM 30GB, אבל התוכנה שלו סידרה לי את השירים בסדר אחר לגמרי ממה שאני סידרתי במחשב. יש איזושהי תוכנה קלה ופשוטה שמסדרת את הקבצים בנגן בדיוק לפי איך שהם מסודרים במחשב?? תודה!
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אז ככה לוקח לי יותר מדיי זמן לקודד לSVCD משהו באיזור ה6 שעות...לסרט באורך מלא...שעה וחצי... יש איזה תוכנה שאני יעשה איתה את זה יותר מהיר??..(עם כתוביות)..
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
-
מבחינתי. אם יש תכנת צד שלישי ששולטת בהגדרות האלה יהיה נחמד. תודה
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לשנות את האיי פי של המחשב שלי מבלי להשפיע על מהירות האינטרנט ... היה לי תוכנה שנקראה HIDEIP והיא שינתה אומנם אבל מהירות האניטרנט שלי ירדה מתחת לחצי . האם יש תוכנה שמשנה את האיי פיי ללא ניתוק חיבור של הראוטר והמודם לא פוגעת במהירות ושומרת הגדרת זיכרון....? תודהה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש כזאת תוכנה שמאפשרת לי לזייף את הארץ שאני נמצה בא ? כי יש אתרים שאי אפשר להכנס אלהם כל הזמן (הכוונה שכמות האנשים שיכולים להכנס הוא מוגבל). אז יש כזאת תוכנה ?
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
כותרת
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש תוכנה שמתרגמת טקסט שלם מאנלית לעיברית?
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני מקווה שאתם מבינים על מה אני מדבר הפורמט של האיקונים בווינדווס (אני חושב שזה ICO אבל לא בטוח) אני רוצה ליצור איקונים בעצמי ושמתי לב שאי אפשר להשתמש בתמונה בפורמט אחר. אני לא בטוח שיש בכלל דבר כזה אבל אם יש אז בבקשה תגידו לי תודה
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
גם אם יש קבצים בעלי אותו משקל אבל בשם אחר. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-