תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי חברה, קניתי את המחשב בחו"ל, התקנתי עליו עברית, הכל טוב ויפה. עכשיו כשאני כותב משהו בעברית ב notepad ולוחץ על שמור (בניסיון לשמור ב ANSI) הוא מעלה לי הודעה: This file contains characters in Unicode format which will be lost if you save this file as an ANSI encoded text file. To keep the Unicode information, click Cancel below and then select one of the Unicode options from the Encoding drop down list. Continue? אם אני שומר בכל מקרה אז העברית הופך לג'יבריש. עכשיו ניסיתי לשמור כקובץ ANSI על המחשב השני שלי והוא מאפשר לי. איך אני יכול לתקן את הבעיה הזאת? (אני חייב את הקבצים כ ANSI)... תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באיזה תוכנה כדי לעשות גיבויים למחשב ? ואיך עושים את את זה יש אויל מדריך או משהו כזה ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעו אבא שלי ראה סרטון של שמעון פרס בוואלה והיו רואים את זה בצבע כתום כזה עם צבע ירוק מעורב לא מבינים כלום ואני לא יודע מה זה והתקנתי מקודדים מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
"בדואר ניכנס" החלק העליון של המסך מוסתר בצבע כחול ,ורק בחלק התחתון אני רואה את ההודעות. למה זה ? מה צריך לשנות ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הי לכולם אני משתמש בתוכנה PuTTY כדי להתחבר מ-Windows לשרת לינוקס, על גבי SSH. יש לי בעיית תצוגה קטנה בתוכנה הזו: כל פעם שבשרת מוצגים קווי ASCII, כמו למשל כשמוצגת טבלא, או כשמשתמשים בתוכנה Midnight Commander עם התצוגה שלה, אז התווים של קווי ה-ASCII לא מופיעים, ובמקום זאת מופיעה האות "ג". מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? האם אני חייב להוסיף ל-Windows קובץ Font שלא כולל עברית בתוכו, או שיש דרך בלי להוסיף עוד פונט ל-Windows? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני יכול להחליף שמות של כוננים (E,F וכו'..) אני יסביר, יש לי צורב שכל הזמן היה כונן F, והיה לי הארדיסק שהיה כונן E, עכשיו לא יודע למה פתאום הם התחלפו, הצורב פתאום ניהיה כונן E וההארדיסק ניהיה כונן F מישהו יודע איך אפשר לשנות את זה שזה יהיה בחזרה...? תודה לעוזרים נ.ב. לא יודע אם זה המקום המתאים, פשוט לא מצאתי מקום אחר לכתוב את זה בו.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי office 07 מקורי אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין אותו שוב. ואין לי את הסיראל איך אני יודע מה הסיראל שלו?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
בשימוש ב windows איזה תוכנת דואר ממלצת יותר מבחינת אבטחה Thunderbird או Outlook express ולמה ? שמעתי יותר מדי שמועות על כך ש Outlook express בעיתית מבחינת אבטחה אבל לא מצאתי ביסוסים חזקים לזה.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אין לי כונן וירטואלי אני טוען קבוץ תמונה שום דבר לא קורה, ישנם רק הכוננים הפיזיים שיש במחשב.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתהפוך קליק על גלגלת העכבר ללחיצה כפולה כמו בעכבר עם לחצן אצעי [שאיננו בעכבר שלי, רק גלגלת ושמאלי וימני]. מצאתי תוכנה קטנה בשם DUBLECLICK, אבל היא לא ממש פועלת היטב, האם למישהו יש מידע על תוכנה נוספת או פעולה בחלונות עצמה [XP] שיודעת לבצע זאת? בתודה מראש אילן
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם , מבקש את עזרתכם בשם של תוכנה שיכולה להקליט את מה שאני רואה בשולחן עבודה , הקלטה נניח של כמה דקות בקידוד AVI או כל קידוד איכותי אחר תודה.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום אנשים, לצערי הרב נתקלתי בבעיה שאין לי מושג איך לפתור אותה. אחי הקטן השתמש בלפטופ שלי, כאשר בתום השימוש ניסה לכבות את המחשב. אלא שכאשר לחץ על SHUT DOWN, עלה מסך העידכון שציין שהוא מתקין עידכונים וכי אין לכבות את המחשב ו\או לנתקו מהחשמל. לצערי הרב, אחי החליט שזה יהיה חכם ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור הPOWER ולהתעקש עם המחשב שייסגר באותו הרגע. המחשב נסגר, באמצע התקנת עדכון של מע' ההפעלה. וכעת, שלא במפתיע, המחשב אינו עולה. [עולה מסך שמציין שחסרה רשימה ארוכה של קבצים הנמצאים בSYSTEM32]. שאלתי היא כזו: הווינדוס שמת הוא WIN XP, הייתי מפרמט אותו, אלא שעל המחשב שמור מידע מאוד מאוד יקר שבשום מחיר איני יכול להרשות לעצמי למחוק אותו. ניסיתי להשתמש בREPAIR TOOL שנמצא בדיסק של WIN XP,…
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת. איך זה הגיע לתוכנה?!
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מכירים את התופעה המעצבנת שאיסיקיו "ניתקע" לעיתים קרובות לכמה שניות כשפותחים חלון של הודעה חדשה שהתקבלה? מי שמכיר את התופעה וזה מפריע לו, הפתרון פשוט. control panel regional and language settings languages details language bar תעיפו את הוי מ show the language bar on desktop וזהו אין תקיעות.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי 2 מחשבים-רשת כבל מוצלב הzone חוסם לי את הכל פחות או יותר מישהו יודע איך ואיפה להגדיר בתוכנה לאפשר לרשת הביתית לעבור דרך החומה? (ב2 המחשבים יש zonealarm) תודה
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה למילום וידאו של המחשב הרצתי חיפוש מצאתי רק את fraps אבל הבנתי שהיא מצלמת רק משחקים אני מחפש תוכנה שתצלם(וידאו) את המסך הרגיל שלי.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בעבר היה לי דיסק טכנאי שאותו להעלות מערכת הפעלה והיה בו הרבה תוכנות שימושיות לתחזוקה של המחשב . מישהו מכיר משהו כזה עדכני . תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום. האם יש דרך לגרום לתוכנות האלה לסדר קבצים בצורה נורמאלית כמו שוינדוס עושה? למשל ACDSee עושה את זה, אבל מה שמוזר זה שבצד - איפה שהתיקיות מוצגות, התיקיות מוצגות לפי הסדר כמו שצריך.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה חינמית לwindows שאפשר לגרור לתוכה קבצי וידאו, והיא מציגה מידע לגבי הקובץ, כגון: 720p 1080p divx xvid ac3 dts וכיוצא בזה. אשמח לקבל המלצות.
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי בעייה בסקייפ שלאחרונה החלה להחמיר מאז העדכון האחרון של סקייפ: כאשר אני מתקשר למישהו, בהתקשרות הראשונה אין סאונד בכלל, ואז אני נאלץ לנתק. ובהתקשרויות הבאות שלי, רק בשנייה הראשונה יש סאונד והוא נעלם לאחר מכן. רק לאחר מספר רב של ניסיונות התקשרות, יש סאונד כל הזמן. ממה יכולה להגרם הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-