תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מדיה פלייר 9 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
רצית לדעת אם יש דריברים ללוח הזה GA-K8N Pro-SLI NVIDIA nForce4 אם יש דריברים ל vista 64 bit ואם יש אפשר קישור
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה או אתר בחינם ללמוד אנגלית..? לא למתחילים.. משהו ברמה של כיתה י' יא'
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מניסיון אישי שלכם, שמכינה Ghost איכותי ללא תקלות ושומרת את כל ההגדרות וכו'. בנוסף, איך אני מתקין אותו אחר כך? ואם יש לכם מדריך לאותה תוכנה איך לעשות Ghost ללא תקלות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
האם משהו מכיר את התוכנה הזו שמשמשת לניקוי שאריות במחשב של תוכנות לאחר הסרה וניקוי רג'יסטרי השאלה עד כמה היא אמינה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מע' הפעלה WINXP היה קודם מותקן כ.טלויזיה מעפן של FLYVIDEO98 שהוסר... חיברתי את הPVR-150 שלי, זוהה ככרטיס וידאו מולטימדיה, ושום דרייבר לא מתאים איך מתקינים אותו?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תתוכנה Ad-Aware משנת 04 אני יכול ליצור התקנה שלה עם כל העדכונים של עד היום? הכוונה כמו בווינדוס XP במקום להתקין ווינדוס XP ואז להתקין SP2 יוצרים דיסק אחד של XP SP2 כדי לחסוך בזמן ובנוחות
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כמו לכולם, גם לי יש הרבה מאוד קבצי מדיה מסוגים שונים (אודיו, וידאו, תמונות) על המחשב. חלקם מגובים ל DVDs, חלקם לא. אני מחפש תוכנה שתסרוק את כל הקבצים האלה על המחשב ואת כל הדיסקים עם הגיבויים שלי ותיצור בסיס נתונים אחד עם כל הקבצים. התוכנה תאפשר לי לחפש קובץ מסויים ואז תגיד לי איפה הוא נמצא - אם על בדיסק מקומי, או על דיסק גיבוי, או על שניהם. התוכנה תוכל לזהות את כל הקבצים שלא מגובים ולאפשר לגבות אותם כל תקופה מסויימת (שוב, רק מה שחדש/השתנה!) מכירים משהו כזה? עברתי על הרבה תוכנות אבל רובן עושות את ההליך החד פעמי של גיבוי הכל ל DVD ברגע זה ולא מאפשרות מעקב אחרי הגיבויים, ובטח לא מאפשרות לזהות קבצים שנמצאים בדיסק גיבוי אך לא בדיסק המקומי.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
דרישה 1 זה שמגיע מייל אז יקפוץ איזה משהו למסך ויודיע לי על זה. 2 שיהיה מסנן דואר זבל ממש חזק וטוב. כרגע אני משתמש בincredimail שהיא נחמדה אבל נמאס לי ממנה וגם המסנן שלה ממש על הפנים אז מחפש משהו טוב תודה
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הורדתי מהאתר של אדובי את גירסת הניסיון ואני מקבל לאחר פריסת הקובץ את ההודעה הבאה ואחריה נזרק מההתקנה. מישהו יודע ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
-
-
מה אני מפספס? אני יודע שאפשר להרשם גם תחת חשבונות אחרים חוץ מ hotmail אז למה בהצטרפות אני רואה ב email address רק אפשרות לבצע זאת תחת הדומיין של hotmail ? plz help
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני בא להתקין את האופיס 2007 אבל זה כותב לי שאין לי Service Pack 2 ובגלל זה אני לא יכול להתקין.. אז רציתי לשאול אם אין איזשהי דרך להתקין את האופיס בלי להתקין SP2 ?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
תוך כדי גלישה הבודק דואר של האנטי וירוס הודיע על בדיקת דואר (תוכנת ה mail אכן עבדה ברקע אבל אף אחת מתיבות הדואר שלי לא מוגדרות לכתובת שהוא הציג). אני משתמש ב AVG כאנטי וירוס וב Lavasoft Ad-Aware SE כבודק spy-ware, לפי התמונה המצורפת האם זאת בעיה של spy-ware או וירוס ? או כלל אינה בעיה ? http://img110.imageshack.us/img110/203/mailnc3.jpg
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הקספרסקי התחיל להודיע שיש בתיקיית וSYSTEM32 איזשהו קובץ שזה וירוס . ברגע שאני מסמן לקספרסקי למחוק אותו אז המחשב נתקע מידית. עליתי בסייף מוד , וניסיתי למחוק אז הקספרסקי רשם שהוא לא יכול למחוק את הקובץ ואם אני רוצה - delete at system start up סימנתי כן וזה לא עזר. כל פעם שנכנסתי לחלונות הקספרסקי הודיע שוב על הוירוס. ופתאום אחרי כמה ימים נפסקה ההודעה. עשיתי סריקות ובאמת זה מסמן שאין וירוס והכל בסדר והקובץ שזה וירוס כבר לא נמצא. אחרי איזה שבועיים קרק בדיוק אותו דבר . הפעם רק עם טורג'ן בשם אחר אבל באותה תיקיה. השאלה היא מה הסיפור פה .? איך הטורג'ן נעלם פתאום והאם יש סיכוי שזה אותו טורג'ן שמשנה את השם או משהו כזה. אגב ניסיתי למחוק את הוירוס עם עוד תוכנות שהמליצו פה בפורום וזה ג…
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
שלום יש לי את המקודדים cccp התקנתי אותם לפני 5 חודשים רציתי לדעת האם מידי פעם יוצאים עידכונים למקודדים ומשפרים את האיכות שלהם. תודה.
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
בכותרת. תודה מכל הלב לעוזרים!! ושבת שלום לכולם
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי . יש לי בעיה כזו - אני מעוניין לבצע פירמוט מלא למחשב , ועם זאת , לא להתחיל להתקין מחדש הכל , משום שיש לי גיבוי GHOST מוכן . הבעיה היא , שברגע שמבצעים RESTOR בGHOST , הוא מעתיק את הקבצים החדשים על הישנים , ונוצר "סלט" , ולא מבוצע פורמט מלא . רציתי לבצע פורמט ואז להריץ את GHOST , אבל נתקלתי בבעיות - לא הצלחתי להשיג דיסקט פלופי 1.44 פועל כדי להשתמש בו בבוט , אז ירדתי מהאופציה הזו . דיסק אתחול שיתאים לי - ויתן לי את שורת הכתובת וגרסאת GHOST לדוס לא מצאתי . אני נואש - בבקשה עזרה ! תודה .
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
Unblock request form بالعربية If you feel that a certain web page(s) should be unblocked you can use this form to send your suggestion. Your name Your E-mail * Page addresses * Why do you think these sites should be unblocked: *Mandatory fields Note: Administration of Filtering Service has moved to CITC אני נכנס לנענע וזה מכניס אותי לדף שרושם לי שזה חסום למה זה ככה זה וירוס או משהו כזה ? ולא רק נענע מלא אתרים ??????? :kopfpatsch:
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
כאני מעתיק טקסט עם הזחות לWORD הוא לא מזיח לי את אותה שורה. לדוגמא: גשגשד שדג דשג שדג שדג דש דשגדשגדשגדש שדג שדג שד אם אני יעתיק את זה לWORD זה יראה ככה: גשגשד שדג דשג שדג שדג דש דשגדשגדשגדש שדג שדג שד איך מסדרים את זה?!
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
איזה תוכנה יותר טובה לניקוי הרג'סטרי ? RegVac או Registry Mechanic ?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
כשאני נכנס לIMAGESHACK או אפילו כשאני מנסה לעלות תמונה דרך האתר חלון הBROWSE לא נפתח לי... תודה מראש THE DOM
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי סרטון ממצלמת וידאו במחשב של חצי שעה והוא 1.5 ג'יגה איך אני מקבץ אותו לפחות
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם ! כאשר אני לוחץ על הכפתורים Ctral+Alt+Del במקום שיפתח ה- task manager מופיעה לי הודעה שרשום בה: "Task manager has been disabled by your administartor" מישהו יודע איך פותרים את זה ? תודה, אלכס.
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
שלום.. איך משתמשים עם התוכנה הזאת R-studio אני רוצה לשחזר קבצים שמחקתי בטעות! תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-