עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שאני מנסה להתקין Windows על דיסק או קיי הוא מפצל לי אותו ל 2 מחיצות. מה שלא קרה לי אף פעם. למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  2. אני מחליף מחשב ורוצה לשמור כמובן על כל הכתובות והפרטים של אנשי הקשר, על פגישות היומן וכן כל אלפי הודעות הדואל שיש לי. מה הדרך הממולצת? מערכת הפעלה XP HOME ED

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי חברים מחפש אפליקציה או תוכנה למחשב עם ווינדוס 10 . שיהיה אפשר לכתוב בה עם עט . ( יש לי עט ומחשב טאצ ) . אני יודע שיש את onenote אבל אני מחפש משהו אחר . תודה רבה

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  4. שלום לכולם יש דרך לדעת מאיזה מדינה הבנאדם שאני מדבר איתו במסנג'ר מחובר לאינטרנט? תודה רבה לכל מי שעוזר.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by iatia,

מהם התוכנות המשובחות ביותר ליצרת אנימציות ועריכת ווידאו :'(

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  6. Started by *BYZ*,

ככה..... מחקתי ת'פיפא 11 כי רק ככה יכולתי להתקין את הדמו של פיפא 12 התקנתי קובץ REG שיסדר את זה, אבל הוא לא נתן להתקין ת'פיפא הישן לאחר שמחקתי את קובץ ההתקנה של הדמו, הבנתי שאני צריך אותו כדי למחוק את המשחק עצמו איך אני מוחק את הדמו מה"הוספה/הסרה"???

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  7. הכותרת אומרת את הכל אבל בכל-זאת אני מחפש תוכנה חינמית ואמינה עם ממשק משתמש נוח לצריבה. בגדול אני מחפש מה שנרו הייתה פעם לפני שהיא התנפחה למימדים לא הגיוניים.

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by extra-g,

----אני לא יודע אם ההודעה הזאת מתאימה לפורום הזה או לפורום ווינדווס בכל מקרה אם היא לא במקום אני אשמח אם המנהלים יזיזו אותה----- המחשב של אחי בזמן האחרון לא זז. אני כל הזמן - באופן קבוע - רואה את תהליך SVChost תופס 99 אחוז מהמעבד. כשאני מנסה לסגור אותו הוא מבצע איתחול מאולץ של המחשב. מה עושים? תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אני עם מערכת WIN7 ועם בבילון8 הבבילון לא מתרגם לי מילים בהקלקה ימנית על העכבר כשאני בדף אינטרנט או בשולחן העבודה אבל כן מתרגם לי מילים 1.שאני מעתיק לשורת התירגום עצמה בחלונית 2. או בהקלקה על מילים בתוך חלון התירגום עצמו 3. או בהודעות דואר או מיסמכי טקסט / אופיס למיניהם למה זה קורה ? הכנסתי אותו לרשימת התוכנות המורשות באנטיוירוס/חומת אש - וזה לעוזר למישהו יש פיתרון ? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by borg,

אני מעוניין בתוכנה חינמית עם ממשק פשוט שמאפשרת לעשות Rip ל-CD שלם לקובץ WAV, וממירה את הקובץ WAV לקובץ MP3 באופן אוטומאטי. הכוונה היא שבמקום שיהיו לי 10 קבצי MP3 (כל טראק בקובץ MP3 נפרד), אז יהיה לי רק קובץ MP3 אחד גדול שכולל את כל הטראקים ברצף. יש לי במחשב את Audiograbber ואת CDex. האם אפשר לעשות את זה עם התוכנות האלה? אם לא, אז איזו תוכנה מומלצת למטרה הזו? נ.ב. CDex מאפשרת להמיר קובץ MP3 לקובץ WAV, וקובץ WAV לקובץ MP3. אני מחפש תוכנה שמאפשרת ליצור מקובץ MP3 קיים, קובץ MP3 חדש עם bitrate שונה (יותר נמוך). עם CDex אני יכול להמיר את הקובץ MP3 לקובץ WAV, ואז להמיר את הקובץ WAV לקובץ MP3 עם bitrate שונה. אבל, אני מעוניין בתוכנה חינית שיודעת לעשות את זה בפעולה אחת.

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  11. מחפש תוכנה פשוטה וקלה לתפעול להקטנת קבצי MP3 בתשלום חד פעמי או חינמי. פחות מתחבר לתוכנות המסובכות עם הרבה אופציות למיניהם

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  12. שלום, אני כבר כמה ימים מחפש תוכנה דומה ל-ieSpell אך במקום לתקן שגיאות כתיב תהפוך את קיצורי המילים באנגלית כגון u, y, gr8 וכו' למילים האמתיות שהם you, why, great וכו' - יש חיה כזאת? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  13. למישהו יש מושג??? *משהו קטן ששכחתי לציין זה שב-Windows Media Player הקלאסי זה כן נותן לראות וב-Windows Media Player 11 זה לא נותן...

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  14. שלום זה שוב אני אני זקוק לתוכנה שתזהה את חומרת המחשב שלי לוח אם מעבד וכל זה האם יש לכם תוכנה טובה אמינה וחינמית שיכולה לבדוק לי את זה אודה לכם מאוד על העזרה והתמיכה בכבוד רב שי בן יהודה

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  15. Started by puffer,

Firefox 3.0.4 כול כניסה ויציאה מהדפדפן גורמות לו לאבד את כול הנתונים והקוקיס, האופציה באפשרויות מסומנת כשמירת קוקיס רעיונות?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  16. Started by exercise,

יש את הדריברים המיוחדים של nvidia שאמורים לעזור לפיענוח HD. רציתי לדעת האם הם תומכים בפיענוח HD גם עם כרטיסים מסידרה 6 ואם כן, אילו פורמטים של HD?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  17. Started by menahem2009,

יש לי bsplayer 2.57 ווינדוס 7 שאני שם סרט HD 720P או 1080P עם תרגום לא מובנה ויש תקיעות בסרט כאילו הסרט חוזר אחורה וקדימה. בVLC זה עובד מצוין תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. יש לי 3 דפדפנים על המחשב כרגע: אקפלורר, כרום ופיירפוקס. מתוכם, רק האקספלורר עובד והשניים האחרים מציגים:"דף אינטרנט זה אינו זמין." את הכרום ניסיתי להתקין מחדש ואת הפיירפוקס התקנתי כדי לבדוק אם גם הוא לא עובד. עדיין, שניהם מסרבים לעבוד. יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  19. Started by duk4u,

יש גרסה שנקראת - Enterprise למה הכוונה...אני מדבר על 2007 ...אהה ויש גם את ה - Ultimate אשמח אם מישהו יסביר את ההבדל...

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by raltal,

יש לי אינרנט אקספלורר 7 והסירטונים ב-YNET וספורט 5 לא עובדים לי.. ב-FLIX ו-YOUTUBE כן אבל באלה לא.. תעזרו בבקשה תודה

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  21. Started by agapi51,

שלום רב ישנה תוכנה אשר מבצעת סריקה במחשב ומפרטת כמה זיכרון בשימוש על ידי התיקיות. פשוט שמתי לב שבתוך יומיים מבלי להוריד מאומה נעלמו לי מעל 10 גיגה וזה המון. כל רצוני הוא לאתר להיכן זה הוקצה. תודה מקרב לב א.א.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by kfirlion,

איך אני משנה את השפה של התוכנה, יש לי באנגלית ואני רוצה עברית???!!!

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  23. Started by Asaf.Y,

לחץ כאן תהנו!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. רציתי לשפר טיפה את העבודה של המחשב שלי ורציתי לדעת באיזה תוכנה הכי מומלץ לעשות איחוי דיסק,כי של וינדוס XP התוכנה בערך משנת 2000.אז על איזה תוכנה אתם ממליצים?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. איך אני מוחק את ההיסטורית חיפוש שלי באמיול,יש לי גירסה 0.47c ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.