עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כידוע youtube הוא אתר שניתן לעלות אליו קטעי וידאו ואחר-כך להשתמש בתוכן באתר שלך על ידי קישור object ללא צורך להכנס ל youtube. האם יש אתר התומך בקטעי קול עם אפשרות לקישור object לאתר אחר ?

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  2. המצלמה היא teac rc-5133 יש לי את הדרייבר שקיבלתי עם הרכישה, אבל שאני מנסה להתקין אותו על ויסטה ההקתנה נתקעת באמצע. לא מפתיע אותי, בינתיים ויסטה היא בושה וחרפה בנוגע לתאימות מול התקנים.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  3. אני משתמש בזה כבר המון זמן ולי זה נראה מובן מאליו (וכנראה גם למנוסים שביניכם), אבל לאלו שלא כ"כ מנוסים ויוצרים עבודה חדשה, הנה טיפ נחמד: הקדמה קצרה: זה ידוע הרי שכאשר מישהו עובד על ציור / עיצוב זמן מה הוא כבר לא יכול לתת חוות דעת אובייקטיבית לגבי האם התוצאה שהוא השיג טובה מספיק, וכמעט תמיד קורה שכשאדם אחר מביט בעבודה הוא מבחין בבעיות שהיוצר עצמו לא הבחין בהן (ולעתים לא יכול אפילו להבחין בהן אחרי הביקורת) . זה קורה בד"כ מהסיבה שהמוח שלנו היוצרים כבר משלים את מה שאנחנו רואים ביצירות שלנו, ו"מתרגם" את זה למה שרצינו באמת להשיג, למרות שלעתים התוצאה רחוקה מלהיות באמת טובה מספיק. אנחנו לא רואים את זה כי המוח שלנו משלים את החסר מוקדם מדי. מה שצריך לעשות זה לראות את התמונה באופ…

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  4. Started by assaf990,

thanks

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  5. היי! אבקש את עזרתכם במציאת כל הדרייברים למחשב נייד מסוג dell 600 m inspiron אני חושב שזה on-bord המון תודה!

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  6. יש לי קבצים שבטעות נעשו מוצפנים על ידי, במחיצה השניה (כונן E). עשיתי פירמוט למחשב, התקנתי XP בכונן , ועכשיו אין לי גישה לקבצים האלו מכיון שהם כביכול מוצפנים. יש תוכנית שיכולה לפתוח את הנעילה הזו?

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  7. יש לי את האנטי וירוס ואת תוכנת האנטי ספייוור של חברת AVG האם המחשב שלי מוגן מפני מזיקים או שאני צריך להוסיף עוד משהו? האם התוכנות האלה מגלות טרויינים ותולעים? תודה

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  8. Started by kobibo,

אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש...גם את ה FF אך לא מתאים לי לחפש את כל ה extensions מחדש ולהתקינם כמו כן אני רוצה לשמור על דף הבית שלי ועוד הגדרות האם ניתן לגבות דברים אלו ואח"כ לשחזרם? שמעתי שישנו כלי ב FF שנקרא FFBE רציתי לדעת האם זה באמת יוכל לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  9. Started by davidcohen,

היי אנשים, אני לא מצליח לעבור מאנגלית לעברית ולהיפך דרך מקשי הקיצור ALT SHIFT באקספלורר 7. בתוכנות אחרות כמו WORD אני מצליח לעבור ללא בעיה. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  10. בעקבות השינוי בעיצוב האתר ובעזרתו של MoRoses הכנו לכם גרסא חדשה של התוסף לפורומים של HWZone שכולל התאמות לעיצוב החדש, תיקון בעיית של גלישה לאתר עם WWW בהתחלה, ואת כל השיפורים שיש בגרסאות הקודמות. הגרסא החדשה (0.5.1), כולל ההוראות של איך להתקין נמצאות באתר הרגיל: http://icebreak.zickel.net/hwzone/ הרצתי בדיקות אצלי ואצל עוד כמה אנשים על FIREFOX 1.5 (אמור לעבוד בלי בעיות גם על גרסאות ישנות) ולא נראה שיש בעיות, כרגיל, אם יש לך טענות, בעיות, הצעות או תודות, אתם מוזמנים להגיב פה. --- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=135097.0

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  11. רק אם אני נכנס לאיזה אתר שיש לו הרבה וירוסים אז אותו רגע הוא נותן הודעה כזאת שמצא.אבל סתם ככה שהוא סורק את המחשב אוטומטי הוא לא מוצא כלום. אז יש לי כאן תמונה אולי צריך להגדיר משהו. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  12. איך אני יכול להתחבר למייל שלי דרך האאוטולוק 2007 יש למישהו פתרון

• 10 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by infer73,

אני רוצה להדפיס קלפים מהמחשב שלי (לא מהמחשב שלי האמת, אבל לא משנה) הקלפים הם של משחק קופסא כלשהו, למקרה שלמישהו אכפת בכל אופן, יש לי כרגע מסמכי WORD (כלומר doc.*) עם הקדימה של הקלפים ובקובץ אחר יש לי את האחורה המתאים מה שאני רוצה לעשות זה להתאים ככה שאם אני אדפיס על שני צידי הדף אז האחורה והקדימה יתאימו אחד לשני (כלומר שהאחורה והקדימה של הקלף ייפלו על אותו מקום בדף, מה שיחסוך ממני הדבקות) בעצם מה שאני צריך זה או דרך להתאים מסמך WORD למסמך אחר ככה שתא מסויים בטבלה ייפול על התא הנגדי (יש לי טבלאות שבהן יש 4 תאים בכל שורה, אז אני צריך שתא מס' 1 של מסמך א' ייפול בדיוק על תא מספר 4 של מסמך ב') או לחילופין, אני צריך אפליקציה שלוקחת מסמך WORD (או סוג מסמך אחר, למשל PDF, ואז אני …

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  14. Started by GuillotineX,

?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Cupid Me,

^ למישהו יש מושג למה? לפני שהתקנתי אותו סרטים רצו חלק תודה

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by joniii,

אני משתמש עם אנטי וירוס קספרסקי כבר הרבה זמן שידרגתי למחודש ומאז יש לי התנתקויות באינטרנט שהקספרסקי עושה חיפוש אוטומטי ומוצא תולעים על האיפי וכל פעם שהוא מוצא תולעת האינטרנט מתנתק לבד מה אני עושה כדי שהתוכנה לא תנתק את האינטרנט גם שהאנטי וירוס מוצא תולעת???

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  17. Started by JHONLEV,

• 2 תגובות
    • 11.3k צפיות
  18. Started by musari,

אם אני רוצה לעשות מעקב על המחשב הגדול(נייח) מהמחשב הנייד כאילו שכל מה שעושים בגדול אני יראה בנייד (כאילו מצלמים בלייב ומעבירים אליי לנייד)המחשבים מחוברים ברשת ביתית עם ראוטר ...האם יש תוכנה שעושה את זה או שזה הזוי???

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Started by Lethal_Acid,

שלום, אני מחפש תוכנה לנהיהול הורדות. משהו בסגנון DAP קלה למחשב עם כמה שפחות פרסומות ושטויות נוספות שיותקנו איתה. אשמח להמלצה. תודה מראש, L.A[br]פורסם בתאריך: 20.02.2007 בשעה 19:14:48 אחרי חיפוש קצר פה בפורום ראיתי שהרבה ממליצים על FLASHGET.ננסה. תודה.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  20. Started by brum,

שלום. אני מנסה לפרמט את המחשב עם הלוח הזה. ברור לי שצריך דיסקט עם F6 אבל אין לי את הדיסק המקורי של הלוח. באתר של ג'יגה בייט אין לדגם הזה בכלל את הקובץ להורדה. הורדתי עבור לוח אחר אבל כמובן שההתקנה לא הצליחה. אולי יישהו יוכל לעזור לי ? אני פשוט תקוע באמצע ההתקנה. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 20.02.2007 בשעה 19:11:37 תודה תודה.בסוף מצאתי.

• 0 תגובות
    • 408 צפיות
  21. Started by Eonblueapoc,

איפה אפשר לראות רשימה של מילים שנשמרו בשדות טקסט באינטרנט? סתם נגיד של חיפוש בגוגל? תודה.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  22. Started by Agepox,

I just installed the windows after a format and i dont have hebrew, Please give me some patch or something to fix it, thanks!

23. Started by omri_ro,

מישהו מכיר אולי תוכנה שיכולה להחליף את הנ"ל ועדיין תאפשר לי לקנפג כרצוני את כל כפתורי העכבר שלי (MX1000)? אני חושד בה שהיא גורמת לתקלה קטנה וכדי לשלול את זה החלטתי להסירה ולעבוד עם האפשרויות הבסיסיות של העכבר (מאוד מתסכל) ולכן אני מחפש תחליף שאולי אפילו ישאר כקבוע

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  24. Started by duk4u,

יש גרסה שנקראת - Enterprise למה הכוונה...אני מדבר על 2007 ...אהה ויש גם את ה - Ultimate אשמח אם מישהו יסביר את ההבדל...

• 3 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים