תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום!!! קניתי את השחק painkiller ואהבתי אותו מאוד...רציתי לעשות העתק של הדיסקים שלו על המחשב שלי (3 דיסקים של ISO) אבל יש על המשחק הגנה כי הוא מקורי רציתי לדעת אם התוכנה שךבםיםך 120 יכולה לעשות לי את זה ואם לא אז איזו תוכנה כן? נראה לי שזה חוקי אז לא למחוק (קניתי את המשחק ואני מגבה לעצמי), אם גם זה לא חוקי תמחקו... תודה
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
-
האם מישו מכיר תוכנה שעושה לוג של כל ההמקשים שלחצו עליהם במקלדת?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת xear 3D אמרו לי שהיא לא ממש מתאימה לכל לוח אם ..לא יודע אם בכלל זה קשור ללוח אם .. הלוח אם שלי הוא של gigabyte GA-7VRXP rev2.0
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
קובץ שהשקעתי בו מלא זמן נפתח וזה מבקש המרה שלו.. והכל יוצא ג'יבריש... אפילו העברית, מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לעריכת סרטים שתהיה קלה לשימוש ומקצועית. אני עכשיו משתמש ב-Adobe Premiere Pro 2.0 אך יש לי בעיות איתה כי היא לא תומכת בהרבה קודקים של סרטים וגם במעברים אם אני חותך קטע ועושה מעבר לקטע אחר היא מכניסה במעבר חלק מהקטע שמחקתי. אז תמליצו לי בבקשה על תוכנה נוחה וטובה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
ברצוני לטשטש תמונה כמו שמתשטשים בטלויזיה כשמישהו לא רוצה שיגלו את זהותו. האם יש אפשרות לעשות זאת בפוטושופ? ואיך?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בזמן שיש לי כתוביות בסרטים , הם מופיעות בג'יבריש. כאשר אני פותח את הקובץ בNOTEPAD הכל מופיע בג'יבריש. מה צריך לעשות כדי לתקן את הענין ואיך תודה.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי בעיות קשות בהצגת עברית במחשב מערכת הפעלה XP+SP2 אני יכול לכתוב עברית אבל תצוגת העברית בשמות של שירים או קבצים לא עובדת ומוצגת כג'יבריש עצה :s05:
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות כזאת ? ואם כן , כיצד עושים זאת . תודה
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שבזמן שאני צופה בעיקר בסרטים WMV או בסרטים שמציגים באתר של קשת הנה תיאור הבעיה בכל מקרה יש לי L194WT של LG (מסך LCD) וכרטיס מסך של סאפיר RADEON 1600 PRO [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר או יודע, אשמח להמלצה... תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי אמור לצאת הגירסה העברית של OFFICE 2007 ??? תודה, דניאל.
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי עכשיו NOD 32 גירסא 2.70.032 אבל אני רוצה שזה יהיה FULL VERSION איך אני יכול לשנות את זה?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לסגירת מעגל האבטחה שלי.. (nod 32 and webroot spysweeper) אני מחפש תוכנה פשוטה לתפעול, שלא זוללת משאבים ושעושה הכל אוטומטית. עם זאת שתיהיה מצויינת (אם אפשר) ברמת האבטחה שלה. ההבנה שלי בתוכנות האלה שואפת ל 0 ואני לא רוצה להתחיל עם פתיחה של פורטים כשאני מוריד מתוכנות שיתוף שונות. כרגע אני משתמש ב kaspersky anti hacker ואני מאוד מרוצה. התוכנה לא עושה בעיות והיא אוטומטית ופשוטה. האם יש תוכנה יותר טובה או שעדיף להשאר עם ה anti hacker? תודה לממליצים !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! רציתי לברר, איזה חברות מציעות חבילת אינטרנט סקיוריטי ל2 מחשבים או יותר ברישיון אחד? (הבנתי שנורטון מציעה 3 ברישיון אחד?) תודה! איתן.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות לגבי הדפדפן הזה היום עברתי אליו אחרי אינטרנט אקספלורר הגרוע הזה ויש לי כמה שאלות 1.איך מעבירים את פס הגלילה מצד ימין לצד שמאל 2.למה שאני פותח מהמועדפים אתר אז הוא נפתח לי על האתר הקיים ולא בכרטיסיה חדשה 3.האם יש איזה כפתור של מועדפים כמו באקספלורר 7 שאני יוכל לפתוח כמה אתרים במקום כל רגע ללחוץ למעלה על BOOKMARKS וכו' 4.האם יש איזה אפשרות שכל פעם שאני סוגר את הדפדפן הוא ישאל אותי אם אני רוצה שהוא יפתח את אותם כרטיסיות אתרים בפעם הבאה 5.ולמה בפורומים כשכותבים לאורך אני לא רואה את מה שכתוב רואים רק חצי אין פס גלילה כזה למטה שמאפשר לנוע בין צד לצד אני משתמש בגירסה 2.0.0.2 עם תוסף Tab browser Preferences
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום.. מכיוון שלא הצלחתי לראות את משחק ה all-tar של האן בי איי שבוע שעבר החלטתי להוריד אותו מ bitcomet והבעיה היא שהקובץ דורש סיסמא על מנת לפתוח אותו ב winrar... קיבלתי קובץ מצורף שמסביר איך לקבל את הסיסמא אבל אני לא מצליח לעשות מה שכתוב... זה פשוט לא עובד.. מישהו יודע איך אפשר להשיג את הסיסמא בכל זאת? אולי אפשר לפרוץ את זה איך שהוא? או שמישהו הוריד את הקובץ ויודע את הסיסמא?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום לכל עונה ! אני מחפש תוכנה טובה לגיבוי כוננים. GHOST לא מתאימה לי, כי איננה עובדת עם RAID , ואפילו לא מצאתי שם אופציה כזו. המטרה - גיבוי מלא של כונן C , כאשר הדיסקים שלי עובדים ב RAID , אז מן הסתם גם התוכנה צריכה לתמוך ב RAID . מדובר בRAID 0 - STRIPPED . תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מחפש שם של תוכנה שאפשר לעשות בה הדמיה לבניינים ומבנים וזה רץ בסרטון כזה ועובר מסביב לבניינים ובפנים. איך קוראים לתוכנה הזו ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
עד ש - Tuneup Utilities 2007 יוציאו גירסת Vista, רציתי לדעת אם יש תוכנות Tweaking טובות לויסטה לבינתיים... תודה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
רכשתי שירים ב WMA ואני רוצה להמיר אותם ל MP3 אבל זה לא מתאפשר לי בגלל שהקבצים מוגנים האם יש דרך להסיר את ההגנה . תודה
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. יש עדיפות כלשהיא? ואם כן אז אני לא מעדכן ביוס כי יש בזה סיכון נכון? עריכה: יש לי לוח Gigabyte DS3 965P
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-