עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Tomerb1,

שלום לכולם לאחר שפרמטתי את המחשב והתקנתי את הנרו עלתה בעיה. שאני מנסה לצרוב דיסק של קבצים [שירים, סרטים וכו' עובדים הכוונה רק לdata disc]. התוכנה מעלה לי שגיאה. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא -פתר את הבעיה. זאת השגיאה: אשמח לקבל עזרה. תודה עריכה: הצלחתי לפתור את הבעיה. מסתבר שצריך פלאש הכי חדש. לא יודע איך זה קשור אבל הבעיה נפתרה. תודה

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  2. Started by rollita,

המחשב שלי סובל מאיטיות משמעותית בגלישה באינטרנט (במיוחד לאחר מספר שעות עבודה). לאחר איתחול הבעיה נפתרת לזמן מה. במשחקים אני לא מרגיש שום ירידה בביצועים, רק בשימוש בדפדפן. צירפתי גרף צריכת CPU בשימוש בפיירפוקס. מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by HardGore,

הי, אני עומד לקנות מחשב חדש לאינטרנט, ומעדיף להיות בנתיים מוכן ולדעת מה ההגנה הטובה ביותר למחשב? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  4. Started by Tzion,

לחבר שלי יש קובץ וידאו שכשהוא מפעיל אותו הוא פותח מין חלון כזה וצריך בשבילו סיסמא. מישהו יודע אם אפשר לעקוף את הדבר הזה?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  5. Started by moris,

היי מחפש תוכנה להמרת קובץ MP3 לפורמט MIDI תודה

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  6. Started by udi,

כאשר אני מפעיל לא משנה איזה תוכנה מאופייס אחרי שאני סוגר אותה מופיעה לי הודעה שאומרת שהמירקו נמצאים במצב של דיסאיבל וצריך להפוך אותם לאינאיבל האם משהוא יודע איך עושים את זה תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  7. Started by .AloN,

היום התקנתי Winamp 3 וכאשר אני מוסיף כמה קבצים, כלומר משתמש בפקודה Add Files, ובוחר כמה קבצים ה Winamp מציג אותם ב PlayList מבלי שהוא מציין כמה כל שיר, וכאשר אני מנסה להשמיע שיר אחד הוא עובר על כל השירים ולא מנגן אף אחד מהם. לעומת זאת כאשר אני מוסיף שיר אחד, או תיקיה עם כמה שירים, הוא משמיע אותם. מישהו מכיר את הבעיה הזאת ויודע איך לפתור אותה ? ועוד דבר קטן, מהיכן ניתן להשיג תמיכה עברית ל Winamp ? תודה מראש, אלון.

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  8. שבת שלום פירמטתי את הנייד לווינדוס אקספי חוקי XP PRO עם אופיס 2003 עכשיו יש בסרגל כלים את הסמל הצהוב של העדכונים אני עושה עדכונים אוטומטיים שיתקין את הכל במחשב, וזה אכן מתחיל להוריד ולהתקין אבל מייד הוא מרסטט את המחשב איך מתקינים הכל? הווינדוס חוקי כמובן וגם האופיס

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  9. שלום לכולם, אני משתמש בתוכנה הנ"ל, וכאשר אני ממזער אותנ לאיפה שהשעון שם (ע"י F9), לפעמים היא נעלמת לי :-\ , אבל אני יודע שהיא פועלת משום שהיא מופיעה ב Processes. מישהו יודע איך לגרום לה לו להעלם לי ? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  10. Started by Eviljelly,

ניסיתי להתקין אנטי וירוס והוא מחזיר לי שגיאה שהקובץ בשימוש ...

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  11. אנא עזרו לי למצוא דרייבר למצלמה דיגיטלית Umax Astrapix 610 לצערי לא הצלחתי למצוא באינטרנט. תודה, דרור

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by k22,

שלום ותודה לקוראים ולעונים ;D אני מפרמט היום את המחשב אבל אני לא מוצא את המועדפים שלי זה של chrome.google חיפשתי במסמכים שלי לא מצאתי(מצאתי רק את האינטרנט אקספלור) אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אוכל להגיע עליהם אם מעודפים חשובים לי

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  13. שאני משחק משחקים אז צריך לסגור את Firewall? עם אני לא הימחוק יהיה לי אותו פינג? אני צריך קישור להורדה ישירה של התוכנה Ad-Aware אבל הכי חדשה :-\

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by bubugu,

היי יש לי בעיה באי מיול שהוא לא מתחבר...כשאני נכנס הוא ישר מתחבר לeD2K (רק 41 שרתים מופיעים ברשימה) אבל לKad הוא כל הזמן רושם connecting לוקח ממש הרבה זמן לחפש משהו בגלל זה מישהו יודע איך מתקנים את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by b007,

שלום, מחפש תוכנת UNINSTALL שבניגוד ל ADD/REMOVE של הווינדוס מוחק את כככככככככל התזכורות של הקבצים של אותה תוכנה שהותכנו בין אם זה ברגיסטרי או קבצים בתקיות, שבניגוד ל ADD /REMOVE בווינדוס שלא מוחק תקייה ברוב המקרים וגם משיר איזכורים ברגיסטרי. תודה.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  16. Started by Toxin II,

אהלן, לאחרונה התחלתי להקליט את עצמי מנגן בגיטרה. בכל אופן, מכיוון ואני מחפש לבצע הקלטות באיכות טובה וכן לבצע הקלטות במס' "שכבות" [להקליט כמה פעמים ולחבר את הכל ביחד] רציתי לדעת האם יש לכם המלצה על תוכנה פשוטה, USER FRIENDLY, שתאפשר את הדבר הנ"ל ותפיק הקלטה באיכות נורמאלית? [256KBPS ומעלה] תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  17. Started by Joli,

אפשר בבקשה תוכנה להמרת סרטי DVD ל AVI שלא תפגע לי באיכות? תודה רבה...

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by hararim,

אני לא מצליח לראות סירטונים ברשת רק שומע סאונד. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  19. התקלה היא ב-6TO4 Adapter מסומן בסימן קריאה צהוב וכותב שהדרייבר לא עובד כמו שצריך. אין לי מושג מה זה ולכן אין לי מושג במה לעדכן. תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by nadav1379,

אני פירמטתי את המחשב שלי והוא עושה לי בעיות של תקיעות זה מן לגים כאלה אמרו לי שאני צריך להתקין עידכונים איזה עידכונים אני צריך? התקנתי של הכרטיס מסך , של צ'יפסט שקיבלתי את זה אם הדיסק של הלוח אם בגירסה 5.0.1003 איזה עידכונים אני עוד צריך להוריד ומאיפה? אמרו לי להתקין את הדרייברים וזה יסדר את הלגים התקנתי לכרטיס מסך ולצ'יפסט וזה יסתדר קצת אבל יש עדין תקיעות של 2 שניות לוח אם : ASUS P4P800 זכרון : 1024MB מעבד: פרסקוט intel pentium 4 3.0 MHz דיסק קשיח: 40GB +80GB WD כרטיס מסך: ati radeon 9600XT gexcube

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  21. התקנתי את התוכנה, בסה"כ אני די מרוצה אבל ניסיתי לשחק עם ההגדרות (זה לא הכי ברור שיש אבל לא נורא) וחשבתי שהצלחתי לגרום לזה שכשאני אוסיף שיר בדאבל-קליק זה לא אוטומטית ינגן אלי אותו, אבל מסתבר שכנראה פיספסתי משהו. אשמח לעזרה. עריכה: אם כבר פתחתי דיון, יכול להיות שהנגן לא תומך בקבצי וידאו סטנדרטיים כמו AVI וכו'? אם לא אפשרי לגרום לו כן לתמוך?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  22. Started by mistuki,

במחשב שלי יש רק C ואני רוצה ליצור פיצול לשני מחיצות (C ונניח D) בכדי שאוכל לפרמט את C איך עושים פיצול ? והאם אני יכול להגדיר את הגודל של הפיצול הנוסף ? וכמובן האם כדאי לבצע פיצול?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.