עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Xilver,

עיצבתי חצי עיצוב אבל לא שמרתי אותו בכלל... המחשב החליט להתקע לי והייתי חייב לעשות ריסטרט. עכשיו אין עיצוב בכלל! יש דרך להחזיר אותו? חייבת להיות :'(

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  2. חייברה , היה לי אקס פי מותקן , והלך המחשב. אוקיי , אמרתי לעצמי אין לי כוח שוב לאקספי (למרות שנורא אהבתי אותו הוא עשה מדיי פעם בעיות ש2000 לא עושה לי). האופצייה שהשתמשתי בה מלא ב XP היה Auto Hide Inactive Icons On Tray Bar יענו , כשלא משתמשים באיזה תוכנה שעובדת ברקע ומופיעה ב System Tray , אקספי היה פשוט מעלים אותה (למשל תוכנה כמו Kazaa שרצה ברקע ...) יש איזו תוכנה שעושה אותו דבר ב 2000? אני נואש , נמאס לי מ SYSTEM TRAY גדול . תודה =)

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  3. Started by Proww,

טוב אני לא יודע אם להגדיר את זה כבעיה. אני מנסה למחוק את האנטי וירוס Avast שברשותי מכיוון שהיא עושה בעיות עם העידכון. השאלה שלי איך אני מסיר אותה? היא פתוחה אצלי כמובן אוטומטית כשמהחשב עולה, איני מצליח לסגור אותה דרך מנהל המשימות. מה עליי לעשות?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  4. הכנתי קובץ תשובות להתקנה אוטומטית , עכשיו אני אמור לשם את הקובץ , בתקיית I386 או פשוט לצרוב אותו עם הווינדוס בתקייה הראשית .. ?

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  5. Started by ofer_mat,

משהו יודע מה זה????

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  6. Started by silky,

שלום(בונה אני פורח בהודעות היום), הורדתי טריילר למשחק אלן ווייק(ALAN WAKE), http://www.alanwake.com/movies.html גודל, 117MB, אורך 1:22. 1024X720. כשניסיתי לנגן אותו המעבד מתאמץ ומגיע ל-50%(יש לי כפול ליבה הרי) והסרט מקרטע. מבחינת קודקים יש לי:FFDSHOW מעודכן לסוף פברואר, AC3 ו ANGEL POTION מעודכנים ועוד איזה משהו. עזרה?

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by Tomerb1,

שלום לכולם לאחר שפרמטתי את המחשב והתקנתי את הנרו עלתה בעיה. שאני מנסה לצרוב דיסק של קבצים [שירים, סרטים וכו' עובדים הכוונה רק לdata disc]. התוכנה מעלה לי שגיאה. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא -פתר את הבעיה. זאת השגיאה: אשמח לקבל עזרה. תודה עריכה: הצלחתי לפתור את הבעיה. מסתבר שצריך פלאש הכי חדש. לא יודע איך זה קשור אבל הבעיה נפתרה. תודה

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by omri_ro,

איזו לדעתכם עושה את העבודה הכי טוב וחשוב גם קצב העידכונים שיוצאים, אני כיום משתמש ב AD-AWARE גירסה 5.83 BUILD 2.930@6/2002 שלפי הREFUPDATE זה העדכון האחרון האם יש דברים יותר טובים/יעילים?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  9. Started by yaniv92648,

היה לי SOUNDMAX ובטעות עשיתי uninstall ועכשיו אני לא יודע איזה דרייבר להתקין. הלוח אם שלי זה ASUS P4S800

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  10. אני עם קספרסקי אנטי וירוס 7 ופיירפוקס בזמן גלישה טעינת הדפים לא מסתיימת, אם אני סוגר את קספרסקי הטעינה מהירה ומסתיימת כל הזמן. כשהייתי עם גירסה 6 הבעיה לא התרחשה. אני מניח שמשהו בהגדרות של קספרסקי גורם לבעיה. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  11. שלום הורדתי מ Gamershell את הנסיך הפרסי בחינם. ההתקנה נקטעת ונאמר שאני חייב לגור בארה"ב.. אז השאלה שלי אם יש תוכנה שיכולה לשנות את האיי פי (באופן זמני) לאיי פי של ארה"ב למשל? תודה

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  12. Started by warbird,

1.צריך המלצה לתוכנות לעריכת וידאו 2.למישהו יש ניסיון בהקלטה ממצלמה דיגיטלית למחשב וההפך?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  13. Started by Eviljelly,

ניסיתי להתקין אנטי וירוס והוא מחזיר לי שגיאה שהקובץ בשימוש ...

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  14. Started by aragon,

???

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  15. Started by Kukishin,

מתקין גירסא אחרונה מהאתר שלהם. זה קורה גם ב WIN10 HOME וגם ב PRO. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  16. אני פוחד שמושתלים לי במחשב תוכנות ריגול וסוסים טרויאנים על המחשב... על איזה תוכנה שמוצאת ומסירה אותם אתם ממליצים?? תודה!

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by bubugu,

היי יש לי בעיה באי מיול שהוא לא מתחבר...כשאני נכנס הוא ישר מתחבר לeD2K (רק 41 שרתים מופיעים ברשימה) אבל לKad הוא כל הזמן רושם connecting לוקח ממש הרבה זמן לחפש משהו בגלל זה מישהו יודע איך מתקנים את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  18. Started by b007,

שלום, מחפש תוכנת UNINSTALL שבניגוד ל ADD/REMOVE של הווינדוס מוחק את כככככככככל התזכורות של הקבצים של אותה תוכנה שהותכנו בין אם זה ברגיסטרי או קבצים בתקיות, שבניגוד ל ADD /REMOVE בווינדוס שלא מוחק תקייה ברוב המקרים וגם משיר איזכורים ברגיסטרי. תודה.

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  19. Started by erezuz,

בתוכנה Easy Video Splitter שכחתי איך לפצל סרט ל2 חלקים אבל לא באותו המשקל אבל אשמח לדעת גם על אותו משקל למשל לפצל סרט ששווה 900 MB ולחלק ל2 ששווה 450 פעם ידעתי איך להשתמש, ובגלל שלא השתמשתי הרבה זמן, אז שכחתי איך עושים שוב. אשמח אם תעזרו לי להזכר איך עושים .. תודה

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  20. Started by Dilbert Marker,

בהתחלה היו פשוט המון בעיות בeXeem והעדפתי לא להשתמש בה. רציתי לשמוע, לפני שאוריד בעצמי, את הדעות שלכם על התוכנה כרגע. זה כבר מה שציפיתם?

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by roeiw,

למישהו יש מושג איך אני עושה את זה (בכל דרך)??

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Started by CraZy,

הורדתי קובץ MP3 שהוא למעשה אלבום שלם של איזה להקה.. הקובץ הוא 60 מגה ואם אני צורב אותו כAUDIO הוא יוצא כ TRACK יחיד ברגע שאני שם אותו בדיסק באוטו.. אומנם יש רווחים בין השירים אבל אני לא יכול לדפדף בניהם כי המערכת מראה שיש שיר אחד. האם יש דרך להגיד לNERO לצרוב את הקובץ כמספר שירים ולא כאחד - כלומר אולי להגיד לו שיעשה רווחים בין השירים או שיחלק את הקובץ לפני...? תודה

23. אני ממיר סרטים לפלאפון דרך התוכנה winmp4 ומטמיע את התרגום דרך vobsub אולם מה שלא ניסיתי לפעמים הכתוביות חסרות בסרט, כלומר פעם יש כתובית ואחרי זמן מה הכתוביות נעלמות לזמן מסוים וחוזרות שוב, למשהו יש מושג בגלל מה זה קורה? זה קרה לי כבר בכמה סרטים. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  24. בדקתי את השגיאה (DUMP) עם המדריך שנתנו פה והקובץ הבעייתי בכל השגיאות הוא: ati3duag.dll הורדתי את הדריבר המעודכן התקנתי ועדיין הבעייה ממשיכה מה ניתן לעשות בעניין? תודה רבה לעוזרים הנחמדים

• 5 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.