תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
מחקתי בטעות תיקיות חשובות, גדולות יותר מסל האשפה, והם לא נמצאות בו. יש לי וינדוס 98, ואין לי שמץ מושג איך לשחזר אותם. יש לי שם תמונות חשובות ביותר שאין לי שום עותק אחר עבורן. יש למישהו עיצה??
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מנסה להתחבר לICQ הוא פשוט מפסיק ורושם לי שהגדרות שלי לא נכונות.. היה לי ICQ 6 שהיה רושם לי :Couldn't connect to the HTTP tunnel אז התקנתי ICQ 5 ועדיין לא מתחבר לי מישהו יודע איך אני יכול לסדר תבעיה של ה-HTTP? עריכה: הICQ עבד לי טוב עד לפני שבוע לא היה לי שום בעיות בהתחברות ואני משתמש בנתב אני לא יודע אם זה כל כך קשור
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
מטעמי חסכון במקום אכסון אני מעדיף להחזיק קבצי 720P על פני 1080P (מה שגם שהטלוויזיה שלי שבה אני צופה ברוב הסרטים היא HD READY) אבל מדי פעם אני "נאלץ" לצפות בסרטים במסך המחשב, שעובד בזולוצייה גבוהה יותר של 1920X1080, כשאני מגדיל את הסרט על המסך ישנו איבוד מסויים של איכות, לא משהו קריטי מדי, הבעיה היא בכתוביות - הם הופכות להיות מפוקסלות ומכוערות מאוד, יש דרך ל"החליק" אותן בVLC? (או בתוכנה אחרת?) תודה.
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, יש לי הודעה מעצבת שהיא עולה לי איך שרואים את שולחן העבודה אחרי הדלקת המחשב. וגם כאשר אני רוצה למחוק תוכנית דרך לוח הבקרה, חלק מהתוכניות מסרבות להימחק עקב ההודעה הזאת. מה יכולה להיות הבעיה לכך? ואיך פותרים זאת? תודה לעונים! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הורדתי דרך האתר של מייקרוסופט ישראל את אינטרנט אקספלורר 7 בעברית ל-XP SP2 ומשום מה כשאני רוצה להתקין אותו אני מקבל הודעה שאומרת:"התקנה זו אינה תומכת בשפה הנוכחית של מערכת ההפעלה שלך." יכול להיות שזה בגלל שהווינדווס עצמו במקור הוא באנגלית ואז התקנתי עליו MUI בכדי שיהפוך לעברית? חשוב לציין שהכל חוקי עם רישיון ולא פרוץ וכ'ו...
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני לא מצליח להיפטר ממנו. בצד שמאל יש לו 6 כפתורים. באמצע 6 חלונות רשימה. ומשמאל חלון חיפוש. הצילו SOS
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הגיוני שאם שלחו לי סרטון עובד ופועל הוא בעצם גם וירוס או סוס טרויאני?
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלומות. כאשר נגמר שיש בוינאפ ואני מדבר על הגירסאות החדשות השיר נגמר בצורה הדרגתית כזאת שנעימה לאוזן ולא בום ישר נגמר. עכשיו רציתי לדעת כיצד אני יכול להפעיל את האפשרות הזאת כי משום מה זה לא פועל לי. תודה
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ברצוני להתקין 2 סוגים של אופיס XP וגם 97 ,כיוון שאני צריך את שניהם במחשב האם ישנה דרך להתקין את שניהם מבלי שאף אחד מהם יתקע??? יש ברשותי WINDOWS2000! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מישהו משתשת כאן בתוכנות לגיבוי: Second Copy או AISbackup? או SyncBack? אשמח לחוות דעת עבור גיבוי מידע מכמה מחשבים ברשת המשרד הביתי לצורך גיבויים קבועים. וממי שמשתמש איך התוכונות מבחינת שימוש שלהן במשאבים (זיכרון וכו') של המחשב. אם הן לא מעמיסות יותר מידי על המחשב. ואם יש המלצות אחרות אשמח לקבל קישור לדף בית התוכנה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה/פלאגין , שמקריאה לבקשתי (ע"י לחיצה על החלק המבוקש בטקסט) את הטקסט שבעברית(ואנגלית כמובן). במידה וקיימת תוכנה כזו אז אשמח לקבל את השם שלה ובמידה ולא הייתי רוצה לקבל הערכה של כמה יעלה ליצור כזו? בברכה
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
בכל פעם שהמחשב עולה ה-AVG מתחיל בסריקה אוטומטית של וירוסים. רציתי לדעת איך מבטלים את האופציה הזו. לאחר שנברתי באפשריות התכנה לא מצאתי משהו מתאים ולכן אני פונה אליכם.
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן תוכנה שיכולה לצרוב על גבי דיסק dvd סרטים עם כתוביות ואני לא מתכוון לתוכנות שמצמידות את הכתוביות אלא לתוכנה שצורבת את הסרט והכתוביות בנפרד ו
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, מחפש תוכנת UNINSTALL שבניגוד ל ADD/REMOVE של הווינדוס מוחק את כככככככככל התזכורות של הקבצים של אותה תוכנה שהותכנו בין אם זה ברגיסטרי או קבצים בתקיות, שבניגוד ל ADD /REMOVE בווינדוס שלא מוחק תקייה ברוב המקרים וגם משיר איזכורים ברגיסטרי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי רמקולים של Logitech X530 הכל טוב וזה אבל אי אפשר לשהגיר בווינדוס את עוצמת הרמקולים האחוריים ובגלל זה לא שומעים בהם כמעט , הם חלשים אני מחפש איזה שהיא תוכה שבה אפשר יהיה להגדיר את הרמקולים ולשחר עם האפשרויות יש לי גם AC'97 תודה לעוזרים =)
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
אני רוצה לנעול תמונה שאני מעלה למייל שלי או שולח למייל של מישהו אחר. (למעול זה אומר שברשימת האפשרויות שתפתח כשילחצו קליק ימני על התמונה, לא תופיע האפשרות "שמור תמונה בשם" או שרשימת האפשריות בכלל לא תפתח.) אגב,זה קיים בתמונות החברים של סקייפ. האם אפשר לעשות את זה ואיך ?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום. יש לי "בעיה" או יותר נכון משהו שמציק מאוד. כאשר אני עושה חיפוש בגוגל או בכל אתר אחר, אז זה שומר לי את מילות החיפוש. ואז כאשר אני לוחץ על שורת החיפוש אני רואה את כל מה שחיפשתי ואני צריך למחוק את זה באופן ידני על ידי מקש delete. איך אני יכול לעשות שמה שאני מחפש ימחק אוטומטי ולא ישמר? מקווה שהבנתם, אם לא הבנתם אני אעלה פרינט סקרין. תודה רבה לכל העוזרים ושבת שלום.
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
המציג גם את רשימת השירים. WinAmp כבד מדי זה לא בשבילי, זה לחבר שלא מבין גדול בהפעלת תוכנות. אגב, בנגן של מיקרוסופט שיש לו בנייד הוא לא מוכר לי בצורה המוגבלת שלו, לא הצלחתי להציג את רשימת השירים בצד. (כפי שניתן להבין אני בעצמי לא מבין גדול בנגנים מפני שאני לא משתמש במחשב לשמיעת שירים, רק כשאין ברירה)
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מבצע מוצרי גיבוי ושחזור ACRONIS - יש להעתיק את מספר הקופון בעת ביצוע ההזמנה. הקופונים - מתחת ללינקים http://virtualtools.tech.officelive.com/Acronis.aspx
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
חבר'ה מצאתי תוכנה יותר טובה אפילו מהקאזה הפרוץ ככה שכל מה שנשאר לכם לעשות הוא להיכנס לקרוא את חוקי הפורום ולהוריד את התוכנה ולהתפנן בהצלחה חברה ותגידו לי מה אתם חושבים עליה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אני עורך סרט שצילמתי במצלמת ווידאו mini-dv, ועכשיו אני קצת בבעיות בסוף.. אחרי שערכתי וסידרתי הכל קיבלתי קובץ avi ששוקל 5.5 ג'יגה. מה שאני רוצה לעשות זה לצרוב אותו על DVD ולראות אותו במכשיר DVD רגיל.. אז קודם כל אני צריך להקטין אותו ל-4.7 ג'יגה כדי שייכנס לדיסק DVD רגיל, ואחרי זה אני צריך לצרוב אותו בצורה מסויימת כדי שהוא ייפעל על מכשירי DVD רגילים ללא בעיות.. (חיפשתי ב-nero אבל לא מצאתי משהו..) זה ממש דחוף לי להיום בערב.. מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי 9800gtx ו vista ultimate 32 bit כבר הרבה זמן שאני מנסה להתקין דרייברים ולא מצליח. ניסיתי להתקין עכשיו את ה 180.24 החדש והוא רושם כרגיל שהמערכת לא הצליחה להתאים את עצמה או משהו. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-