תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
עם איזה תוכנה ניתן לחתוך קבצי WMV ?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
הנה תמונה
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום, אבל יש לי בעיה בOUTLOOK הרגיל והWEB ACESS, כול פעם שאני מקבל מייל הוא מגיע בצורה מחורבשת וכול הסוגריים והדברים מתלגנים, גם בעברית וגם באנגלית, מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה בOUTLOOK או בWEB ACESS?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
יש לי כמה תוכנות של אדובי CS2 ME (אילוסטרייטור, אינדיזיין, פוטושופ, פרימייר, אפטר, אקרובט) שעובדות על XP. אני עומד לקנות מחשב חדש, ואני מבקש לדעת אם הויסטה תתמוך בתוכנת אלה. האם ויסטה תתמוך בפונטים של XP? תודה.
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
על השורת משימות למטה מופיע לי ליד כל האייקונים (איי סי קיו, רשת, קספרסקי) אייקון סימן שאלה (מתחלף כל שניה לצורת כונן) והוא מודיע לי שהווינדוס לא מוגן וכשאני לוחץ עליו פעמיים הוא פותח את האתר אינטרנט של חברת antimentis. לא מצליח למצוא את ההתקנה במחשב ולא ברג'יסטרי... HELP :bash:
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מתחיל לעשות עכשיו קצת סדר בהורדות שלי (בעיקר אנימה ) וחשתי לבנות מסד נתונים שיכיל את המיקום ועוד פרטים על הקבצים שיש לי (מרוב קבצים לא זוכרים כבר את המקום) יש למישהו המלצות?
-
-
ערכתי לפני זה חיפוש ולא מצאתי התשובה (כמו השיר של משינה) בקיצר, ה LOW ID משגע אותי. הפיירוול של WIN סגור. אין לדעתי בעייה עם הפיירוול של האנטי וירוס. הגדרתי PORT בראוטר האלחוטי לפי הפורטים של EMULE וזה עדיין לא עובד כשאני מבקש מהאימיול לבדוק את הפורטים הוא אומר שיש שגיאה וכנראה שהם לא פתוחים TCP FAIL או משהו כזה.. בכל מקרה נעזרתי גם פה: http://www.emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=1&rm=show_topic&topic_id=125 ופה.. http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/66716 נמאס לי, מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
האם הם מאיטים משהו? כלומר, הם עושים ממש הרבה יותר יפה אין ספק, אבל לדוגמא לXP אני ממש רוצה לשים סקין יפה, כי אני רואה שיש תוענות רבות עם סקינים ממ שיפים האלה אם זה לא מכביד יותר מדי? ובכל אופן, אם אפשר לקבל המלצות לסקינים לXP ולאקספלורר אני אשמח. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום , הורדתי לפני כמה דקות תוכנה מהרשת וב98 אחוז קפצה לי הודעה מNOD32 של וירוס ואז זה שאלה אותי ועשיתי TERMINATE משהו כזה ואז זה נתן לי לאשר שזה קובץ חשוד משהו , עכשיו אני רוצה לדעת היכן הוא שם את הקבצים החשודים למה הקובץ לא ירד למחשב ? ושנית ברגע שהוא מגלה באמצע ההורדה שזה וירוס הוא מבטל אותה מהשרת כאילו מפסיק את ההורדה ככה שזה בכלל לא יורד למחשב ? תודה רבה אני ישמח לקבל תשובה זה חיוני אפילו לכולם . שנה טובה ומבורכת וגמר חתימה טובה לכל חברי הפורום .
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
שאלתי בנוגע לפורמטים של קבצי קול אני רוצה לדעת כמה אני דקות (או שניות) של מוזיקה אני יכול לדחוס בפורמטים הבאים: mp3,wav,AAC,wma,G726,g7xx אני יודע מנסיון שלי 1MB mp3 = 1min 10MB wav = 1min ברור שזה תלוי באכות השמע , אבל אותי מעניין הממוצע
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
נמאס לי מהנורטון אז החלפתי לקספרסקי אינטרנט סקיוריטי 2006 אממה החמור היקר שלי הפסיק להוריד !!! איפשרתי בקספרסקי לחמור גישה בלתי מוגבלת אך עדיין החמור בשלו לא מוריד ! אם יש למישהו רעיון או שיש לו את הנתונים הללו אנא עזרו !!! תודה
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, הwin xp שלי החליט לא לפעול באופן פתאומי, הוא מגיע עד למסך הפתיחה ושם נעצר לנצח. בדקתי במצב בטוח וגם שם זה לא מצליח לעלות וזה נתקע על שורת הקוד: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\windows\system32\drivers\mup.sys יש לי רק דיסק קשיח אחד והוא sata ואין לי כונן דיסקטים, כך שדיסק התקנה של win לא מזהה את הכונן ואני לא יכול לעשות תיקון. ניסיתי לשחק בביוס למצוא כיצד אני מעביר את זה למצב תאימות אך לא ממש הצלחתי לעשות זאת. בביוס שלי כתוב cmos setup utility v.02.59 האם מישהו יודע מה עלי לעשות. תודה מראש, גיל
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש איזה פאץ' או חבילה של נרו שלא תכלול את כל השטויות הרבות שמגיעות איתו. זה ממש מעצבן שהוא מתקין את כל הnero scout ואת הקודקים שלו לוידאו. יש איזה גרסא מופשטת של נרו שתכלול את התוכנת צריבה נטו? תודה, איציק.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן, האם אני יכול לפתוח אותם עם DAEMON TOOLS? או שצורבים אותם? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב סרט DVD כמו בדיוידי... ושם הסרט בפורמט VOB איך אני הופך קובץ AVI/MPG ל VOB? יש איזה תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
פתחתי שני משחקים עם התוכנה הזאת ושני המשחקים עושים לי את אותה בעיה... פותחת כונן.. התקנתי..... הכל טוב ויפה אבל כשאני באה לשחק, מופיעה לי הודעה שאין לי דיסק מקורי... כשהכונן עם המשחק עדיין קיים לא מבינה מה הבעיה =\
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה המצב? אני הנחתי שזה הפורום הנכון אך אם לא מנהלים תעבירו בבקשה :]. בקיצור, אני צריך המלצה לתוכנת צריבה מעולה וגירסתה (בעיקר למשחקים אבל שתהיה טובה גם לסרטים ומוזיקה - אם זה אפשרי ).. ודרך אגב, יש לי AntiVirus Nod32 גירסא 3.0.650.0.. איך האנטיוירוס? וגם זאת הגירסא הכי חדשה שלו? סליחה שחפרתי אבל מקווה שתענו לי על השאלות במהרה :] תודה!
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש אפשרות למחוק את המדיה פלייר 11 והלתקין מחדש.. ??
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
http://www.skins.be/wallpaper/melissa-joan-hart/2683/1024x768/ אודה למי שיצליח לעשות זאת ;D
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
קודם כל, שלום לכולם, אני חדש כאן יש לי שאלה קטנה.... בטעות נמחק לי הסמל של IE 7 מהמסך הראשי, וכעת אני לא יכול למצוא את ההגדרות של הדפדפן, כלומר- אני יכול ליצור קיצור דרך, אבל אז אם אני אלחץ מקש ימני ומאפיינים לא יהיה לי שמה את מחיקת הקוקיס, היסטורי(אלה דברים שגם ניתן לעשות ידנית לא?), והכי חשוב- ההגדרות אינטרנט. גם אני הולך למקום עצמו שבו מותקן בדפדפן(C:\Program Files\Internet Explorer) גם שמה אני לא יכול לשנות את ההגדרות אז מה עלי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
במה עדיפה CCleaner על disk clean up המובנה ב- windows xp?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם ! האם יש לכם תוכנה הנקראת Memtest86 3.0 אני חיפשתי באינטרנט ואין אותה בכלל :-\ האם מישהו יכול לשלוח לי אותה ב E_MAIL :hi: ה E-MAIL תודה.
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי תמונה שאמורה להיות התבנית של האתר. חילקתי אותה באמצעות ה slice tool בפוטושופ. אני רוצה שהרוחב של התמונה יהיה 100% וכל שאר הגדלים יתאימו. מה אני אמור לעשות. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-