עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by BINI,

אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לצרוב דיסק עם קבצי MP3 בסדר שאני בוחר. ניסיתי לעשות זאת בNero ופשוט לא הצלחתי לא משנה מה ניסיתי... מישהו מכיר תוכנה שתאפשר לי לעשות את הפעולה הפשוטה הזו? (או לחלופין איך לבצע הפעולה עם Nero למרות שאני מסופק אם אצליח...). תודה

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  2. http://www.riverpast.com/en/support/tutorials/convert/index.php

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  3. Started by moss2000,

שלום לכולם אני רוצה לסנכרן בין המחשב כף יד שלי (ASUS 636) לבין OUTLOOK 2007 בעיקרון אני יודע איך עושים את זה אבל אני רוצה לסנכרן אירועים שקרו בעבר עם המכשיר ומה שמסתנכרן זה רק אירועים שחוזרים על עצמם כמו ימי הולדת ודברים כאלו. איך אני יכול לסנכרן אירועים מהעבר ולא רק מהיום והלאה? כמו למשל משמרות שלי בעבודה שעשיתי ואני רוצה לבדוק אם שילמו לי על כל המשמרות אודה לכם אם תחזרו אלי במהרה תודה משה

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  4. Started by omri_ro,

עם אופציה שיחזור/הסתרת החלון ע"י מקש קיצור ורצוי אחת חינמית

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  5. שלום רב אני רוצה לצרוב תוכן של מייל על מחשב שישנו ברשותי התוכנה שיש לי היא אווטלוק אקספרס ואני לא יודע כיצד להוריד את כל המידע השמור במייל לקבצים ואח"כ לצרוב אותם אשמח מאוד לעזרה תודה ברק

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by miki03,

יש לי בעיה כול פעם שאני מתקין את התוכנה היא לא פועלת כול פעם זה לא נותן לי להפעיל אותה זה נותן לי רק את האפשרות של REGISTER אבל מתי שאני לוחץ על זה זה עושה לי בעיה ב-SCRIPT והא לא נותן לי להמשיך אם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  7. שאני מפעיל ת EMULE יש מסך כחול אחרי כמה דקות זה הקוד שלו 0x0000008e(oxcoooooo5,0x8181a0ec,0xedba1920,0x00000000) 1 לא לתת יחס לספרה 1 זה כדי לישר תסוגריים תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  8. Started by Toxin II,

אהלן, לאחרונה התחלתי להקליט את עצמי מנגן בגיטרה. בכל אופן, מכיוון ואני מחפש לבצע הקלטות באיכות טובה וכן לבצע הקלטות במס' "שכבות" [להקליט כמה פעמים ולחבר את הכל ביחד] רציתי לדעת האם יש לכם המלצה על תוכנה פשוטה, USER FRIENDLY, שתאפשר את הדבר הנ"ל ותפיק הקלטה באיכות נורמאלית? [256KBPS ומעלה] תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  9. שלום התקנתי את התוכנה סולידוורקס 2011 במחשב של טושיבה מערכת 64 ביט 4 ג'יגה זיכרון 2.53GHz במחשב נייד מהקטנים של lenovo זה עובד הבעיה היא שהוא מפעיל את הלוגו של התוכנה כאילו זה בא לעבוד ומכבה את התוכנה ,מה יכולה להיות הבעיה? תודה

10. האם מישהוא מכיר תוכנה שאני יכול לחתוך בעזרתה קטעים מסרט? תודה מראש לעונים!

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  11. שלום חברים חיברתי למחשב איזשהו מסך טלויזיה שיש לי בבית. המסך מתחבר ועולה והכל בסדר. הקטע הוא שמסך המחשב שלי הינו LCD עם רזולוציה גבוהה של 1680*1050שמוגדרת אצלי כך כרזולוציה של המחשב. לכן זה משפיע על מסך הטלויזיה שלא מציג לי את כל התמונה כי מן הסתם הוא לא מגיע לרזולוציות הגבוהות הללו. נשאלת השאלה האם אפשרי להגדיר רזולוציות שונות לשני המסכים דרך הCATALIST? ז''א: המסך LCD יעבוד ברזולוציה של 1680ָ1050 והמסך טלוזיה יעבוד ברזולוציה שלו(נגיד והיא 1024ָ768 אפשרי? אשמח לקבל תשובה. בתודה מראש וערב טוב.

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by nirgilad1,

ניסתי להתקין deamoon tools במהלך ההתקתנה המחשב נכבה מאז כל פעם שהדלקתי את המחשב הוא נכבה ישר שהווינדוס עלה לפי הוראת טכנאי מחשבים נכנסתי ל SAFE MOOD והוא אמר לי למחוק את התוכנה אך היא לא הסתיימה להתקין אז היא לא הופיע ברשימת תוכנות להסרה בלוח הבקרה וגם בתקייה עצמה של דימון טולס לא היה ניתן להסיר אז מחקתי את הקבצים של התוכנה המחשב חזר לתפקד אבל עכשיו כשאני מנסה להתקין אופיס או נורטון אינטרנט סקיוריטי אני מקבל את ההודעה שבתמונה

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  13. שלום, רכשתי את המחשב הנייד הנל ותוכנת ה SYSTEM CONTROL MANAGER לא עובדת לי כלל. בגללה אני לא יכול לראות אינדיקציה כשאני מנמיך סאונד או בהירות וכו'.. בנוסף, לא עובד לי כפתור ה ECO. כשאני לוחץ עליו זה אומר לי שהתכונה לא עובדת במחשב זה ב WINXP. באתר כתוב במפורש כי התוכנה אמורה לעבוד במחשב זה על WINXP. ממש מוזר... לדעתי זה בגלל תוכנת ה ECO... יש למישהו פתרון? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  14. היי אין לי שום פיירוול על המחשב, (גם לא זה של האקס פי), אבל באימיול זה לא נותן לי להוריד, תיראו את המסך: אז איזה פיירוול יש לי על המחשב, יש לי רק את האנטי וירוס, ואני יוודע שהוא לא פייר וול, יש לי גם את כל החבילה של נורטון אבל הוא לא דולק כעת! אז מה הבעיה במחשב? (אם התמונה לא עובדת אז היהנה היא [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  15. Started by simonidis,

שלום קראתי בהרבה פורומים שהפיירפוקס החדש 3.6.2 לוקח הרבה cpu מהמחשב. אנשים היתלננו שלוקח עד 90% אצלי ראיתי 37% מקסימום אם הרבה לשוניות פתוחות ואני רואה סרט האם זה נורמלי? כמה צריך לקחת? לעזרתכם אודה.

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  16. יש לי הארדסיק של 200 גיגה והוא מפוצל ל3 כוננים... אני מחפש תוכנה שתאחה את כל ההארדיסק שלי בבת אחת, הכוונה היא שאני לא רוצה שכמו בווינדווס אני יצטרך לעשות כל פעם Analyze ואז Defrag לכל כונן בנפרד... אני רוצה תוכנה שעושה לכל הכוננים ביחד בפעם אחת Analyze ולאחר מכן Defrag לכולם ביחד במקום לעשות את זה באופן נפרד לכל כונן קיימת אחת כזאת? כי המובנה שיש בווינדווז ומה שמגיע עם הנורטון SUX...

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  17. Started by Php-Styler,

Everest קצת חרטא במציאת דרייברים - פפירמטתי את המחשב הישן שלי GEFORCE 2 חח וחיפשתי דרך EVEREST דרייברים של קול מצא לי DOWNLOAD DRIVER שלחצתי הגיע לאתר החברה והראה לי ERROR שאין דף כזה , ואז לא הצלחתי להוריד , אומנם התחלתי לחפש באתר והיה נראה לי שמצאת אבל ההורדה היתה על 0.2 שעוד עשרת שנים שהיה מוריד הם עושים צחוק ... מה עושים במצב כזה?

18. לי אין מושג....

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  19. Started by wooper,

אני מנסה להעתיק דרך המקלדת משפטים שעתקתי לפי ההגדרות זה CRTL+; והתוכנה לא מעתיקה כלום

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  20. שלום, חשוב לי רק דבר אחד בתוכנה שהיא תהייה כמה שיותר דומה לתוכנה BSplayer בחינת אפשרויות של כתוביות ומקשי קיצור במהלך הסרט (כמו רווח שעוצר את הסרט) תודה.

21. מחפש תוספים לFIREFOX 1.5 שהיה תוספים יפים שהיה דברים שימושיים תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  22. Started by CreativeX,

התקנתי את התוכנה, וכאשר אני מפעיל את התוכנה היא אומרת לי שאני יכול להפעיל רק 1 מתוך 4 בדיקות. כאשר אני מנסה להריץ את הבדיקות, זה טוען לי את זה, ואחרי שזה גומר לטעון זה יוצא לי לDesktop בפתאומיות. האם אפשר לתקן את הבעיה הזאת, או שמחשבי פשוט חלש מדי? מפרט מחשב: P3 500 MHZ GeForce 4 MX440 640 MB Ram

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  23. התקנתי את ה-XP64 ויש לי עכבר מסוג Microsoft Intellimouse explorer 1.0a ואני לא מוצא דרייבר הורדתי את ה-INTELLIMOUSE 5.5 החדש כאילו אבל העכבר שלי לא מופיע שם ואני חייב דרייבר בלי הכפתורים שיש לי בעכבר אני לא יכול לתפקד !! תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  24. לפני כחודשיים רכשתי מחשב חדש. התקנתי את מערכת ההפעלה, הדרייברים, אנטי וירוס מעודכן+תוכנות יד שלישית למיניהם לבדיקת רוגלות למיניהם או לניקוי רג'יסטרי וכ'ו. עכשיו אני חווה בעיה כאשר אני גולש באתרים(יש לי אקספלורר גירסה 6) הדפדפן פשוט קופא לי(זה קורה פעמיים ביום כמעט), הוא פשוט נתקע לגמרי ואז אני צריך לסגור אותו דרך הTASK MANAGER או דרך סגור באמצעות END TASK, ואז הוא רושם שהבעיה היא כמובן בIEXPLORE.EXE וסוג השגיאה של HUNGAPP ולפי מה שבדקתי WINDOWS ERROR REPOTING מספר השגיאה היא 6.0.2900.5512 ניסיתי לחפש בגוגל אולי יש פתרון של הורדת תיקון של ווינדוס עשיתי גם כל מיני דברים מומלצים לאנשים שם כמו רישום מחדש ברג'יסטרי, וגם פירמטתי פעם אחת, אבל הבעיה לא הסתדרה אני די אובד עצות, מי…

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  25. Started by beli,

מחפש תוכנת Snipping Tool חינמית ללא פרסומות ממולצת .

• 2 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.