עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by overload,

אחרי בערך 5 שעות לימוד דרך המדריכים הנחמדים של 3D BUZZ + כמה שאלות פה + שבועיים עם מקס + 3 ימי עבודה על הפרויקט + פוטושופ... זה מה שיצא: אגב את הלוגו (SR) עיצבתי כבר לפני כמה חודשים, עכשיו אני רואה שהוא דומה לשל מיקרוסופט...וביחד עם השם שבחרתי בכלל , לא נורא.

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  2. Started by tandury,

מישהו מכיר תוכנה חלופית למתרגם אתרים.....חוץשתיהיה תוכנה ללא תשלום

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  3. סרקתי דף וכמובן שבמצב הנוכחי אני לא יכול לערוך בו שינויים. האם מישהו מכיר תוכנה שיודעת להמיר את זה לקובץ וורד או לכל סוג אחר שבו אוכל לבצע שינויים?

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  4. Started by civic,

שלום. השועל מצליח לחסום חלק מהחלונות הקופצים אבל לעיתים קרובות נפתחים לי חלונות אחרים של השועל עם כל מיני פרסומות איך ניתן להלחם בתופעה? זה קורה בדרך כלל עם אתריי הורדה למינהם ואז נפתח שועל חדש עם פרסומות ....עצות?

5. Started by dot com,

כשאני מקבל הודעה בicq אני מקבל את ההודעה ההוראה ב- "0x63003733" ביצעה הפנייה לזיכרון ב- "0x025601cc". לזיכרון לא היתה אפשרות להיות "read". ואני לא יכול לראות את ההודעה. וגם אחרי שבדקתי וירוסים קיבלתי את ההודעה הזאת. אני עובד על WINDOWS XP תעזרו לי!

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  6. Started by CraZy,

הורדתי קובץ MP3 שהוא למעשה אלבום שלם של איזה להקה.. הקובץ הוא 60 מגה ואם אני צורב אותו כAUDIO הוא יוצא כ TRACK יחיד ברגע שאני שם אותו בדיסק באוטו.. אומנם יש רווחים בין השירים אבל אני לא יכול לדפדף בניהם כי המערכת מראה שיש שיר אחד. האם יש דרך להגיד לNERO לצרוב את הקובץ כמספר שירים ולא כאחד - כלומר אולי להגיד לו שיעשה רווחים בין השירים או שיחלק את הקובץ לפני...? תודה

7. אני ממיר סרטים לפלאפון דרך התוכנה winmp4 ומטמיע את התרגום דרך vobsub אולם מה שלא ניסיתי לפעמים הכתוביות חסרות בסרט, כלומר פעם יש כתובית ואחרי זמן מה הכתוביות נעלמות לזמן מסוים וחוזרות שוב, למשהו יש מושג בגלל מה זה קורה? זה קרה לי כבר בכמה סרטים. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  8. Started by Shay17,

על כל מיני פאטצ'ים ותוכנות הוא מעלה לי אזהרה, (הרצתי כמה סריקות אונליין ואין שום דבר) יש דרך לאשר כמו בNOD32 ?

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  9. שלום רב, כעת גלשתי באינטרנט ופתאום "חומת אש" של וינדוס התבטלה, הפעלתי אותה שוב. מיד הותקנה תוכנה כלשהי "תוכנת אבטחה" ברקע בצבע כחול והתחילו לרוץ קבצי dll. עשיתי ריסט למחשב וכעת הוא לא עולה יותר, מסך "חלונות XP" נטען ואח"כ ריסט. ניסיתי להעלות גם במצב בטוח והמחשב עושה ריסט, ניסיתי להעלות גם כשדיסק מערכת XP בפנים כדי לעשות פקודת תיקון R או לפרמט, ועדיין ריסט. מדובר במחשב עם חלונות XP עם SP3 ואינטרנט אקספלורר 8, תוכנת נורוטון 2003 מעודכנת לא התריעה מפני וירוס. האם מדובר בבעית כונן קשיח? אודה לכם על פיתרון הבעיה, גיא.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  10. Started by Ghosthunter,

איך אני יכול לסדר את זה ככה שזה יפתח את החלון אני יודע שזאת בעיה בNIS שלי אני מקווה שאני בפורום הנכון

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  11. Started by moris,

היי! כיצד אני יוצר "חתימה" בעזרת התוכנה פוטושופ 7.0? תודה מראש! (אם אפשר לפרט בבקשה מדריך בעברית בעניין תוכנת פוטושופ יסייע המון) תודה

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by iyehuda,

יש לי XP עם 256 DDR התקנתי תוכנה RAMBUSTER שמתאימה ל XP גירסה 1.6 במצב שאין שום תוכנה ברקע : תוכנה של ה XP מדווחת שאני משתמש ב 178M וה RAMBUSTER מדווח שאני משתמש ב 141M כשאני מריץ את תוכנת PHOTO EXPRESS 4 : תוכנה של ה XP מדווחת שאני משתמש ב 248M וה RAMBUSTER מדווח שאני משתמש ב 182M דרך אגב ב RAMBUSTER ה CPU USED תמיד על 0% כאילו שהמעבד אף פעם לא מתאמץ על איזה תוכנה אני יכול יותר לסמוך ? ( או יש המלצה על תוכנה אחרת ? )

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  13. Started by avi112211,

יש לי דיסק קשיח שעבר פירמוט. אפשר בבקשה תוכנה שיכולה לשחזר קבצים שאבדו בזמן הפירמוט? תודה לעוזרים. (לא יודע אם זה קשור לפורום הזה)

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  14. Started by 3d7,

סימנתי בטעות תיקייה ברשת כ-Always available Offline. איך אני מבטל את זה וסוגר את ה-Sync Center?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  15. פירמטתי פרמוט מהיר כונן שהיה לי בו מלא שירים.עם איזה תוכנה אני יכול לשחזר אותם? תודה

16. Started by Gold shark,

שלום רב לכולם אני כבר פוללללל זמן מנסה למצוא דרייברים ללפטופ שלי ואני תאמת לא ממש מצליח עם מישהו יכול לעזור לי אז היה מה שCPU-Z מראה לי (אגב המחשב של SHARP) אגב אני מחפש דרייברים שלך קול זה מה שCPU-Z נותן לי אליו [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  17. Started by xTz,

1.המלצה לתוכנה שבודקת תקינות HD 2. המלצה לתוכנה שבודקת זכרונות 3. המלצה לתוכנות שבודקות כרטיס מסך, לוח אם, מעבד (אם יש כזה דבר..לגבי השניים הראשונים אני יודע שיש..) ובכלל..המלצות לטיפול בחומרה..עוד מעט אני מתחיל לעבוד במעבדה לבד..הבוס לא יודע כלום והידע הטכני שלי בחומרה הוא מאוד בינוני.. תודה!

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  18. Started by moshemordo,

יש לי בעיה שכאשר אני מרנדר אנימצייה שיצרתי לקובץ avi אז אז זה פשוט לא עושה כלום זה פוצח לי חלון שנראה כילו רק בגודל גלילה שפשוט לא עושה כלום! מה היא הבעיה? מותקנים לי כל הקודקים! ועוד משהו כאשר אני מרנדר לקובץ mov זה פועל טוב! אמרו לי שזה בעיה באקס.פי האם זה נכון? האם עדיף לחזור ל-2000 או שיש דרך לתיקון?

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  19. איך אני מוחק את הדפי אינטרנט האחרונים שגלשתי בFF ? הכוונה פה '>http://imageshack.us"] '>http://g.imageshack.us/img383/75248671vi2.jpg/1/"]

20. Started by Alexkmr,

מה עושים במצב כזה? [br]פורסם בתאריך: 29.06.2010 בשעה 08:35:07 ?[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  21. Started by Omerole,

ערב טוב כל הטורנטים שלי מקבלים את הבעיה"An operation on a socket could not be performed because the system lacked sufficient buffer space or because a queue was full. " תחת מצב הטראקר... האינטרנט לא עובד שהביטורנט פועל(לא איטי,פשוט לא עובד). מישהו יודע למה זה?

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  22. Started by borisd9,

יש לי AMD2500XP ורציתי לדעת מה הטמפרטורה הסטנדרתית של המעבד, ואם 52C זה גבוה?

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  23. Started by nineball,

ערב טוב לכולם יש לי בעיה מוזרה עם MPC-HC בזמן האחרון, הווליום פשוט נמוך. שאני פותח קובץ וידאו שם, הווליום נמוך בערך ב 50% מפתיחה של אותו קובץ במדיה פלייר למשל. וידאתי בהגדרות שאין שום סליידר של ווליום שלא נמצא במקסימום, וגם ב FFDSHOW טרחתי לוודא שאין הגבלות על הווליום. מישהו נתקל בבעיה דומה ואולי יכול להצביע על דרך לפתרון? תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by yossia23,

שלום אנשים הורדתי סרט (חוקי) עם סיומת AVI (זה MPEG DIVX) באתר של ההורדה רשום שזה סרט באיטלקית עם תרגום באנגלית. מה שהיה להוריד זה רק סרט עם סיומת AVI. צרבתי אותו עם כתובית בעברית בתיקייה. כשהפעלתי את הסרט בDVD שלי הנגן מזהה 2 כתוביות (כתובית אחת שאני הוספתי) וכנראה שבתוך הקובץ של הסרט יש אופציית תרגום באנגלית. אפשר לבטל את התרגום "המובנה" - אבל הבעיה היא שאי אפשר לראות את התרגום בעברית שצרבתי בנוסף. ניסיתי באמצעות תוכנות מסוג של DVD RIPPER לעשות RIP לסרט הזה, ולהוציא מהקובץ רק את הסרט בלי תרגום - לא הצלחתי התוכנות רוצות קובץ מקור רק מסוג DVD מה לעשות? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  25. Started by azaz,

הורדתי מאימיול את המשחק PES5 אבל שאני לוחץ על ההתקנה הוא נותן לי הודעת שגיאה:לא היתה אפשרות לפתוח חבילת התקנה זו.ודא כי החבילה קיימת וכי יש לך אפשרות גישה אליה,או פנה אל ספק היישום כדי לוודא כי זוהי גירסה חוקית של windows installer " אז מה עושים??[br]פורסם בתאריך: 24.01.2009 בשעה 21:18:38 עזרהההההה???

• 2 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.