תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
מקפי ופנדה?... :-\ שמעתי שקרפסקי טוב,אבל אין לי ניסיון איתו...
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני מנסה להציג סרט מסויים והוא מראה לי אותו ככה: למה זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי, ברצוני לבדוק את תפקוד הקירור במחשב, לכן אני צריך תוכנה שתאמץ את ה CPU והזכרונות. תודה אופיר
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם ערב אחד , בלי שביצעתי איזה שינוי מיוחד , אני מדליק את המחשב והאינטרנט בקושי זז. משהו בסביבות חמש דקות עד שרק עולה השם של האתר על הטאב , וזהו העמוד לא נפתח. המחשב מחובר דרך כבל והכל היה תקין. מה גם שבמחשב אחר שמובחר באופן אלחויט האיטנרנט בסדר. האם זהו וירוס? סרקתי עם נוד32 ו׳avg ולא עזר. נותר לי רק לפרמט?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
עיצוב שעשיתי לרדיו..! מה אתם אומרים?! זה מוקטן לצרכי הגנה אז לא רואים כל כך טוב.. אבל עדיין אפשר להבין איך זה נראה.. תגובות בבקשה..!! זה העיצוב : http://free-t.be/Upload/file/UP8m4r2b2.jpg
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
איך אני מעיף ת'קו השחור הזה http://img81.imageshack.us/img81/8310/mv2player3vf.jpg
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
המחשב איתחל את עצמו. מוזר. בלכתי ל- Event Viewer כדי לחפש רמזים ולא מצאתי דבר שיכול להסביר את האיתחול, אבל מצאתי משהו מוזר כש- Windows עלתה בחזרה: Event Type: Error Event Source: Service Control Manager Event Category: None Event ID: 7000 Date: 05/06/2006 Time: 14:42:22 User: N/A Computer: ??? Description: The cpuz service failed to start due to the following error: The system cannot find the path specified. וזה מופיע כמה וכמה פעמים באותה השניה. הלכתי ל- Services, אבל לא ראיתי שם שום סרוויס בשם CPUZ או משהו שמזכיר אותו. בדקתי ב- Registry ומצאתי מפתח בשם LEGACY_CPUZ ובו כניסה בשם Service עם ערך cpuz ועוד שני מפתחות תחת Services בשם cpuz שמנסים להריץ את הקובץ cpuz.s…
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
לפי ההוראות התקנה של תוכנה מסויימת ואני לא יודע היכן לרשום את הערכים , אנא עיזרו לי זה ממש דחוף. Add the following string to your Enviroment Variables: LM_graphic_FILE = c:\flexlm\graphic.dat ניסיתי ב REGISTRY ולא מצאתי שום רמז , גם בתוכנה ניסיתי .. זה חיוני להרצת התוכנה. תודה
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם קיימת תוכנה שנותנת לי לשלוט על מחשבים המחוברים לרשת אחת(חדר ובו 16 מחשבים) ונותנת לי אפשרות לכבות מחשבים בבת אחת ממחשב מרכזי השולט על כולם או שניתן לפתוח בכל המחשבים תוכנה מסויימת שמותקנת בכולם... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
-
שלום. האם מישהו יכל לעצב לי כרטיס ביקור בישביל אבא שלי. בעיקרון אין הרבה מה להשקיע, צריך משהו פשוט. אבל אין לי ראש מתאים לדברים האלה ויש פה כמה שאני בטוח שיש להם. את הפרטים אני ישלים לבד (פלאפון, איימיל, שני משטים, שם....) השם זה אייל לוי, ולחברה קוראים מעגלים של הצלחה. אם אתם יכולים לעצב לי גם לוגו (שיהיה גם בכרטיס ביקור) הלוגו מורכב מ3 עיגולים שמחוברים אחד בשני (כמו הסמלך של האולמפידה אבל בקו ישר) ירוק, צהוב אדום. אני לא רוצה לרשום הרבה מידי אז אם למישהו יש בעיות שידבר איתי בפרטי. אם מישהו רוצה יש לי הזמנות לTL בתמורה. מקווה שתעזרו לי. ד"א אבא שלי הוא מאמן אישי תודה מראש אביב
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
יש תוכנה שמשפרת את האיכות ומנמיכה את הרעשי רקע או משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי מלא תמונות, עכשיו אני רוצה שהשם קובץ שלהם יהיה מסודר מ1-100 לדוגמא אם יש לי קבצים בשם ether,srgfwreg,wt,weweew,23r5f,25r,rb,fwe,2jj,f24, וכ"ו אז אני רוצה שזה ישנה את השם שלהם ל: 1,2,3,4,5,6,7,8, מובן? אז בבקשה תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
המטרה של התוכנה הוא לרשום את התוכניות שלי וכמובן שתיתן לי תזכורת לגבי כל מיני אירועים או מפגשים וכו'.... תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי למצוא תוכנה טובה למוזיקה אלקטרונית אך לא רק דאנסים אלא דגש על טראנסים טכנו וכו'? או שהכל ביחד הכי עדיף... אני מאמין שeJay יהיה טוב אבל יש המון כאלו, ואין לי מושג בזה.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש קבוצה מסויימת של חלונות ממוזערים,כשאני לוחץ על הקבוצה (נגיד חלונות מסנג'ר ואז על שיחה שלי עם אדם כלשהו) הקבוצה נסגרת והחלון לא נפתח ככה איזה 3 4 פעמים עד שהוא מחליט להיפת.. אני מדבר הרבה מאוד באייסי ובמסן אני חייב עזרה ממש דחופה. תודה רבה מרא.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני משתמש ב- outlook express ואני לא מצליח לקבל קבצים בדואר אלקטרוני הוא רושם לי: OE removed access to the following attachments in your mail איך אני מסדר את זה ???
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום, אני לומד באוניברסיטה הפתוחה, וחלק מהקורסים אני לוקח בהנחיית וידאו. הבעיה היא, שאפשר לראות אותם רק סטרימינג ועד היום לא מצאתי דרך להקליט אותם. יש תוכנה שעושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ שמסרב להימחק מהמחשב (קובץ של סרט לא איזה חלק ממערכת ההפעלה) ניסיתי גם ב"מצב בטוח" ולא עבד לי מה עושים זה משגע אותי ותופס לי 700 מגה על המחשב תודה
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
למרות חיבתי הרבה לגרסאות הקודמות, עברתי למסנ' החדש גרסה 2009 (גרסה 14.0 משו כזה). נעזוב את זה שהוא מעצבן ברמות. כשאני בא לשלוח קובץ (בדרך כלל אני עושה העתק-הדבק לתוך החלון שיחה), זה מחליט "לשתף" לי אותו, ז"א להדביק אותו בקטן בחלון שיחה. מה שגם לא באמת שולח את התמונה, וגם דופק לי את החלון שיחה (ראו קובץ מצורף). השאלה, איך אני שולח פה קבצים כמו בן אדם? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום,אבקש לדעת האם יש אפשרות לשתף קבצים מבלי להידבק בוירוסים תוכנות ריגול ועוד,אבקש ממי שעונה שיסביר ויצין על מה הוא נסמך בתשובתו כדי שהיה בטוח שלא אדפוק את המחשב שלי תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
קניתי אל פסק של גמאטרוניק ואיתו קיבלתי תוכנה וסריאל, לאחר התקנת התוכנה מופיע בtray ליד השעון שם סמל של התוכנה אבל עם X עליו ואפילו כשלוחצים עליו קליק ימני, התפריט שאמור לעלות עם האפשרויות לא נפתח... אצל אחים שלי במחשב התקנתי את התוכנה אפילו שאין להם UPS, רק בשביל הבדיקה, ושם התוכנה עובדת בסדר גמור... פירמטתי את המחשב שלי, ניסיתי להתקין את התוכנה שוב ושוב, עם האל פסק מחובר ומנותק.. שום דבר לא עוזר.. התקשרתי לשירות של החברה אתמול והבטיחו לחזור אלי ולא חזרו... עד יום ראשון שאצור איתם קשר שוב, החלטתי לשאול כאן בינתיים אולי מישהו מכיר את התקלה ויוכל לעזור לי איתה. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה ניתן לחתוך קבצי WMV ?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם, מאז שהתקנתי את פיירפוקס 5 הוא כל הזמן מבצע לי עדכוני תוספים כשאני מפעיל את הדפדפן - מצורף קובץ. אולי זה בגלל איזוהיא תוכנה נוספת שהתקנתי,אני לא יודע...אולי בגלל שהתקנתי את SUPERAntiSpyware או COMODO? בנוסף,לאחר שהפיירפוקס עולה הוא פותח לי לשוניות של "ברוך הבא לפיירפוקס" ועוד לשוניות שכאילו רק התקנתי את התוספים של IE וכו'... אשמח אם מישהו יעזור לי בטיפול הבעיה. בתודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
http://www.likestatus.co.il/ ורק באקספלורר. יש הודעה כפי שרואים בתמונה המצורפת שממש תוקע את הדפדפן. המתכנת שבנה את האתר אמר שלא ראוה שום דבר מוזר. זה קרה לי בועד אתר מבוסס וורדפרס אבל רק בעמודים מסוימים. מישהו יודע מה זה צריך להיות?
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-