עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ^DaRk-MiNd^,

אני מחפש תוכנת CAPTURE נוחה לצפייה בווידאו מתוך כניסת הCOMPOSITE. אני לא מחפש תוכנה לקידוד או לדברים בסגנון VIRTUAL DUB אלא משהו שאפשר בקלות לצפות איתו בFULL SCREEN בלי הגבלת דקות או דברים דומים. חרשתי הרבה בכל מיני DNLD.COM וTUCOWS אבל כולם לא פועלים או לא כל המסך או עם הגבלת זמן

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  2. יל סרט והורדתי לו תרגום. כשאני מנגן את הסרט עם התרגום הם לא מסונכרנים. מישהו מכיר דרך קלה (או כל דרך שהיא...) לטפל בבעיה?

3. (כמעט כל פעם) שאני מגיב בפורום ההודעה אכן נכנסת אבל הרבה מאד פעמים האקספלורר קורס... וזה התחיל רק בזמן האחרון ורק בפורום הזה. מי מה מו?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  4. שלום לכולם, אני משתמש בתוכנה הנ"ל, וכאשר אני ממזער אותנ לאיפה שהשעון שם (ע"י F9), לפעמים היא נעלמת לי :-\ , אבל אני יודע שהיא פועלת משום שהיא מופיעה ב Processes. מישהו יודע איך לגרום לה לו להעלם לי ? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by Aloha-Boy,

מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני לא יודע אילו מקודדים להוריד,בעיקרון אני רוצה את כל מה שצריך היום כדי לראות סרטים כמו בנאדם. יש המלצות??? (מותקן ווינדוס חדש חדש...היום פירמטתי)

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  6. יש לי סרט divx וכתובית מתאימה מסוג sub (micro DVD) יש איזה תוכנה שתאפשר לי להכניס את הכתובית לתוך הסרט כדי שהכתובית לא תהיה בקובץ נפרד??

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  7. Started by @ The_Dude @,

או קיי אז ככה נכנס לי וירוס win32 וניקיתי את כל הקבצים חוץ מאחד שלא רוצה להימחק בשום דרך כן כן גם הנורטון לא רוצה להיפטר ממנו כשהכנסתי אותו לquarantin אז הוא שכפל את עצמו ותפס יותר מידי מקום בכל מקרה אני לא יכול להפטר ממנו אבל הצלחתי להפטר מכל השאר שהיו נגועים אבל יש גם קאץ' ני לא יכול לפרמט את המחשב בשום פנים ואופן כל מי שיכול לעזור בבקשה תעזרו לי תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  8. Started by FlyBoy,

אוקי יש לי את המילון הזה. עכשיו שאני מפעיל אותו,הכל עובד טוב,לחצן אמצעי (גלגלת) בעכבר מראה לי תרגום. אבל אחרי כמה דקות שאני לוחץ זה לא עובד,ואם אני לוחץ באתר אינטרנט אז זה מראה לי שני חצים בתוך עיגול למעלה ולמטה שאם אני מרחיק או מקרב את העבר זה פשוט עושה את אותו הדבר כמו שהגלגלת עושה. אז אני צריך להפעיל את הבבילון מחדש כדי שזה יסתדר...ואז אחרי כמה דקות שוב. מישהו???? בהגדרות של הבבילון הכל בסדר.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  9. Started by rk666,

איך הופכים קובץ SRT לקובץ VOB. לצורך הוספה לDVD. תודה.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  10. למשל אם אני רוצה לדעת איזה קבצים הוספתי לתיקיית שירים לפני ארבעה חודשים

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  11. Started by Joli,

אפשר בבקשה תוכנה להמרת סרטי DVD ל AVI שלא תפגע לי באיכות? תודה רבה...

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  12. Started by warezon,

קיבלתי macbokair והתנתי עליו וינדוס 7 במקום המערכת של apple. יש לי 2 התקנים שלא מזוהים במנהל התקנים מעבד עזר ו built in isight בנוסף רציתי לדעת האם יש דרך להפוך את הטאצפאד לתפקוד נורמלי עם כפתור ימני ושמאלי?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  13. asus p4p800 deluxe הפכתי את כל רשת ולא מצאתי. בגלל שאין לי את הדריבר אני לא שומע קול במחשב כי הכרטיס קול מובנה. שמתי את הדריבר של XP אבל הוא לא מתאים

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by sapartil,

למה מיועדים אתרי הפרוקסי ?

15. Started by Thug4Eva,

אז ככה.. כיביתי את המחשב אתמול והדלקתי אתמול אחרי כמה שעות..פתאום קפצו לי הרבה שגיאות והמערכת שלי הורידה את התוכנה System restore (אינלי מושג איך זה הגיעה אליי) ואמרה לי שהמחשב בסכנה. עשיתי Fix Errors וזה מצא לי 8 שגיאות שהתוכנה לא מצליחה לתקן. השולחן עבודה נהיה מסך שחור ( תפריט ההתחל נשאר כרגיל) ואין קבצים. אני רוצה להחזיר את השולחן עבודה לקדמותו . כתוב לי ככה: Disk drive C:/ is unreadable Hard drive rotational speed decreased by 20% Demaged hard drive clusters detected.Private data is at risk Hard drive space less than technical limits RAM memory speed decreased significantly and may cause a system failure Hard drive does not correspond to system requests boot sector of…

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  16. Started by eleran,

שלום, אני שוקל לקנות את אחד מהניידים הבאים: Gigabyte W566N-DC15M2H16 או Gigabyte W566U-DC2TM2EH16 למטרות פיתוח. הבעייה היא שאני צריך להתקין WINDOWS 2000 (המחשבים מגיעים עם VISTA). נאמר לי שכיום הניידים באים עם דרייברים שמונעים התקנה של מערכות הפעלה ישנות. חיפשתי מידע על כך באתר של Gigabyte אך אין שם התייחסות בעניין (אם ניתן להתקים מערכת הפעלה שונה). האם מישהו יודע אם יכולה להיות בעייה בהתקנה של WINDOWS 2000 על אחד המחשבים האלה? תודה

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  17. Started by 3d7,

סימנתי בטעות תיקייה ברשת כ-Always available Offline. איך אני מבטל את זה וסוגר את ה-Sync Center?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  18. האם זה מומלץ להתקין את OpenOffice 3 לצד Microsoft Office 2003/2007? יש לי במחיצה של XP את Microsoft Office 2003, ובמחיצה של Vista את Microsoft Office 2007. השאלה שלי היא האם זה מומלץ להתקין לצידם גם את OpenOffice 3, או שיהיו התנגשויות? האם OpenOffice ישתלט על הקבצים של Microsoft Office, או שכל אחד פשוט יפעיל את הקבצים עם הסיומות שלו?

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  19. עשיתי חיפוש וראיתי שאתם די לא בטוחים אם תוכנות שנקנות בכסף אכן מצדיקות את עצמן אבל ממש מפריע לי שאני לא רואה את מצב של האיחוי כשאני מפעיל אותו מישהו מכיר תוכנה שעובדת בויסטה?

• 8 תגובות
    • 721 צפיות
  20. שלום רב, לאחר המלצות שקיבלתי כאן בפורום, החלטתי להתקין את הגרסה החינמית של Ad-Aware 2008 בשלב כלשהו לאחר תחילת ההתקנה, אני מתבקש להקיש קוד עבור המוצר ברישיון, או ללחוץ על FREE עבור הגרסה החינמית. לאחר לחיצה על FREE ,תהליך ההתקנה פשוט נתקע (כפי שמראה התצלום כאן) ולא ממשיך הלאה! הסרתי את ההתקנה הכושלת באמצעות YOUR UNINSTALLER ,הורדתי מחדש את קובץ ההתקנה (הפעם ממקור אחר), וליתר ביטחון אפילו נטרלתי את נורטון אנטי- וירוס ואת חומת האש של ווינדוס. שום דבר לא עוזר. ההתקנה שוב נתקעת באותו מקום בדיוק!!! מה עושים? האם מישהו ניתקל בתופעה הזו? האם יתכן שמפתחי התוכנה החליטו להפסיק לחלק את הגרסה החינמית שלהם? תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  21. בשעה טובה ובעזרת הפורום קניתי את המחשב אוסיף מפרט מתי שהמחשב יהיה בידיים שלי.... אבל השאלה שלי כזו יש איזו תוכנה שעובדת בדוס ככה שכאשר אני אקח את המחשב בחנות אוכל להריץ במקום כדי לבדוק שהרכיבים שקניתי זה מה שהם שמו לי ואני מדבר מניסיון של פעמיים שקניתי מחשב ודפקו אותי (כמובן שחזרתי אליהם ורבתי איתם ושמו את הנכון ) ושמעתי שזה קרה לפחות לעוד 3 אנשים שאני מכיר אישית אם אין אז האם אפשר לדעת בביוס האם המעבד הוא באמת q6600 g0 is the memory ocz urban elite 800hz is the mother board really is p35c-ds3r

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by shnozlid,

הבעיה בד"כ באתרים ynet one walla. אני מפעיל סרטון ובמקום לראות רגיל, אני רואה את הסרטון בצבעוניות מוזרה כזאת . יש את הבעיה הזאת רק בחלק מהאתרים למשל באתר sport5 הכל עובד כרגיל. תודה לעוזרים. נ"ב:media player 9. Divx coded

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  23. יש לי את חבילת ESET Smart Security - הבעיה שכשאני רוצה לראות סרטים ב-PS3 דרך הרשת הביתית מWMP11 - כל פעם אני צריך לכבות את הפיירוול של התוכנה ורק אז זה עובד, מה אני צריך לעשות כדאי שיתן לי גישה רק לזה בלי לכבות לגמרי את הפיירוול? זה קשור לפורטים?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  24. שלום לכולם יש לחבר שלי בעיה שהיא שהדפדפן[גם האקספלורר וגם הFF] לא מציגים סרטונים באינטרנט.. מה יכולה להיות הבעיה ואיך מסדרים אותה? תודה לכולם, אבי.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  25. אז ככה,הורדתי את המשחק מהאתר שלהם(של RFACTOR),התקנתי,ועכשיו שאני בא להיכנס הוא מבקש ממני לקנות את המשחק,הורדתי את הקראק וזה עדיין לא עוזר,יש משהו לעשות?או שצריך להוריד אחד פרוץ? ועוד שאלה,האתר Torrentleech ,זה אתר שאפשר להוריד ממנו משחקים בUTORRENT?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.