עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם.! ***כותרת*** שם התוכנה: icq2003/lite password recovery v1.5 ©coban מחפש אותה ולא אחרת כי כול השאר אני מסתבך איתם פעם היה לי אותה במחשב הישן,, וחיפשתי קישורים להורדה ולא מצאתי תודה לעוזרים..! תמונות.! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  2. Started by YINON110,

אהלן חבר'ה, ברשותי כרטיס מסך RADEON X1300 והדרייבר המותקן אצלי הוא: 9-8_legacy_xp32-64_dd_ccc הורדתי אותו מהאתר שלהם לפני שבוע וחצי בערך, העניין הוא שההתקנה עוברת בהצלחה אבל כשאני רוצה לפתוח למשל את הCCC אני נתקל בתקלה שאומרת ככה: מישהו יודע איך לפתור זאת ולמה זה קורה? תודה מראש וחג שמח

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  3. למישהו יש?לא הצלחתי למצוא בשום מקום.תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  4. Started by rk666,

יש לי OFFICE XP אני צריך לכתוב נוסחא עם אסף הנוסאות המעפן של מיקרוסופט הכל טוב ויפה עד שמעדכנית את המצגת/וורד/גיליון אקסל לדוגמא במקום אינטגרל מוצג ארנב עם בוטן ובמקום כפל מוצג ברק מה הבעיה? אני מנסה לפתור את זה כבר שעה, ואתם המוצא האחרון שלי תודה RK

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  5. Started by nondos,

האם ישנה דרך לפרוץ את ה EMULE ולקבל קרדיט אין סופי??? ככה שהמהירות הביזיונית שאני מעלה בה - רק 13KB/s לא תהווה מכשול לקצב ההורדה

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  6. Started by ybe,

אם איזה תוכנה כדאי להשתמש על מנת לחלק אלבום שלם הדחוס כקובץ MP3 , למספר קבצי MP3(בהתאמה לשירים?)

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  7. התקנתי את התוכנה, בסה"כ אני די מרוצה אבל ניסיתי לשחק עם ההגדרות (זה לא הכי ברור שיש אבל לא נורא) וחשבתי שהצלחתי לגרום לזה שכשאני אוסיף שיר בדאבל-קליק זה לא אוטומטית ינגן אלי אותו, אבל מסתבר שכנראה פיספסתי משהו. אשמח לעזרה. עריכה: אם כבר פתחתי דיון, יכול להיות שהנגן לא תומך בקבצי וידאו סטנדרטיים כמו AVI וכו'? אם לא אפשרי לגרום לו כן לתמוך?

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by שמיל,

יש לי בעיה באיי סי קיו שאני לא יכול לקבל קבצים מישהו אולי יודע למה זה קורה ואיך אני פותר את זה. כשאני מנסה לקבל קובץ זה כאילו פותח את המסך של הקבלה אבל זה פשוט לא זז אחרי זה

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  9. Started by Odedb52,

שלום. הכנתי כרגע מצגת וברצוני להוסיף קובץ מוזיקה (לרקע - שירוץ על כל המצגת). הוספתי את הקובץ הדרוש אך מה שזה עושה זה בעצם מוסיף מין "קישור" לקובץ בתוך התוכנה. לכן הקובץ יושמע במצגת, אך אם יועבר לתיקייה אחרת למשל, כאשר אני יפעיל את המצגת הוא לא יימצא את הקובץ. השאלה שלי היא האם ניתן ממש לצרף את הקובץ הזה לתוך המצגת שיישמר יחד איתה ולא יהיה תלוי במחשב ובתיקיה עליו הוא נמצא. (כך אוכל להפעיל את המצגת עם המוזיקה במחשב אחר לדוגמא) תודה מראש, עודד ב.

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  10. Started by the_D,

פעם ביומים מתקבלת אצלי הודעה על שגיאה שאומרת שעלי לסגור את כל הישומים ויש שעון שסופר אחורה ואז מתבצע איתחול ב- EVENT USER איתרתי את התקלה ורשום שם כך: The COM+ Event System detected a bad return code during its internal processing. HRESULT was 800706BF from line 44 of d:\nt\com\com1x\src\events\tier1\eventsystemobj.cpp. Please contact Microsoft Product Support Services to report this error. קטגוריה 50 מספר מזהה 4609 מישהו יכול בבקשה לעזור לי

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  11. Started by redead,

המחשב שלי מחובר לטלויזיה בDUAL VIEW ואני תמיד מעלה סרט מזיז אותו לצד למסך טלויזיה ואז לוחץ הגדלה למסך שלם ורואים הכול סבבה כמו שצריך אלא שפתאום הראזולוציה שאני מקבל בוידאו היא בזום מטורף... לא יודע מה קרה ואיך לשנות את זה אני רואה על הטלויזיה את התמונה של הדסקטופ בגודל הרגיל כמו תמיד אבל הווידאו בזום מטורף לא משנה עם איזה תוכנה אני משתמש גם..

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  12. Started by AdamS,

היי, התקנתי את ה-Nero על המחשב שלי לפני כמה ימים, אבל עכשיו ניסיתי לצרוב איזה דיסק והוא הראה לי הודעה ממש מוזרה. כשאני מנסה לצרוב קבצים שהשמות שלהם בעברית הוא פשוט לא נותן, אבל שהשם של הקובץ באנגלית הוא צורב בלי בעיות. מישהו מכיר את זה? מה עושים בעניין?? תודה מראש, אדם

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  13. שלום , כמו שרשום למעלה אני מחפש תוכנה שאפשר לפתוח איתה קובץ בסיומת ‫קובץ TAO (.tao) . תודה רבה.

14. שלום רב! טוב ניגש לעניין: זה התחיל ככה: רציתי לשלב שתי מחיצות סופט ודוקס דרך מג'יק פרטישן 7, אז תכננתי להגדיל את הסופט בעזרת הדוקס אז להעתיק את הקבצים של דוקס לסופט ואז שוב להגדיל את הסופט לגודל המקסימלי תוך ניצול הגודל שנשאר בדוקס. כאשר התהליך התחיל(הגדלת הסופט בעזרת הדוקס) התהליך נדפק בסוף ואז הווינדוס עלה. חזרתי למג'יק פרטישן ואז מצאתי את הפונקציה MARGE וניסיתי לשלב את שתי המחיצות במחיצה אחת: סופט. התהליך התחיל ואז נעצר בגלל 2 ארורים. לאחר שעשיתי RESTART שתי המחיצות נעלמו ואני מצליח לראות אותן רק דרך המג'יק פרטישן. המידע שבדוקס מאוד אבל מאוד חשוב לי! :-[ אני זקוק לעזקרץכם נואשות אחרת עוד שעתיים וחצי אני אמות מוות בתליה ואולי לא ישלחו אותי מחר לטיול השנתי... בבקשה עיז…

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  15. Started by jacobgan,

שלום רב משתמש בתוכנה ROBOFORM לשמירת סיסמאות באתרים שונים. הגרסה הנוכחית: 9.4 כאשר אני שומר את סיסמאות ההתחברות שלי באתרים מסוימים אז לפי שם האתר, סמל האתר עצמו (Favicon) מופיע לצד שם האתר. ובחלק מהאתרים מופיע רק סמל המנעול הירוק הסטנדרטי של ROBOFORM. האם הבעיה עם אותם אתרים שלא שמים אייקון משלהם? או שמא ROBOFORM ייאלץ לשים את סמל האתר במקום המנעול הירוק? ניסיתי לאלץ את האתרים לשמור מחדש את פרטי הכניסה על ידי החזקת מקש A כאשר אני שומר מחדש את האתרים, אבל זה לא עושה את העבודה כמו בעבר. יש איזה טריק חדש כדי לאלץ את RoboForm לשמור את ה-favicon של האתרים? ראו תמונה מצורפת רוב תודות מראש

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by davis5,

איך מסירים עיניים אדומות בphotoshop 7?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  17. Started by RX7,

שאני מתקין את התוכנה הוא אומר לי להכניס סריאל הכנסתי עשיתי נקסט וזה מה שהוא רושם לי " an incorrect serial number was entered. carefully enter your serial number again." ניסיתי להכניס עוד מלא סריאלים שהם אמורים להיות לאותה גירסה ועדיין קיבלתי אותו הודעה מישהו יודע מה עושים? תודה מראש עומרי

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  18. Started by assaf990,

thanks

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by staticx,

כי אני נתקלתי... המחשב נתקע בהתקנה ולאחר אתחול נעלם הACCOUNT ואח"כ חזר קיצר כל מיני בעיות שונות ומשונות... חזרתי ל 5.12 והכל הסתדר..

• 10 תגובות
    • 770 צפיות
  20. שלום אנשים, אני מחפש תוכנה לחיבור בין מחשבים ניידים בעזרת האינפרא שלהם. בעקרון רק להעברת קבצים ולא יוצר מזה.. לא משהו לשליטה כמו Pcanywhere... תודה מראש, ליאור.

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  21. Started by The UnKnown,

As i wrote in the title, i need good program to set the UL/DL speeds. And i need series hekp in how to open ports for the e-mule!] Thanks alot!

22. Started by DarkShock,

אוקיי, אז אני אתחיל בקצרה על הבעיה שנפתרה סוף סוף, אבל בעקבות פתרונה נוצרה בעיה דפוקה לגמרי! יש ברשותי כרטיס טלויזיה FLYVIEW FLYTV P30+, הוא מחובר לממיר YES. כשהייתה לי מערכת הפעלה של XP, הכל היה טוב... ראיתי טלויזיה במחשב, ללא שום בעיה. הבעיה התחילה כשהתקנתי את ווינדוס 7, אשר אני משתמש בו כיום. התוכנה לא זיהתה לי את הכרטיס טלויזיה, המנהל התקנים זיהה אותו והיה דרייבר מותקן והכל. אבל, שום דבר... ניסיתי הרבה דברים, עד שאתמול מחקתי את הדרייבר מהמנהל התקנים ועשיתי ריסטרט. אז הווינדוס הוריד מחדש את הדרייבר אוטומטית, ופתאום התוכנה זיהתה (התוכנה WinDVR 3) את הכרטיס טלויזיה. שמחתי, חשבתי סוף סוף יהיה אפשר לצפות בטלויזיה שוב במחשב. אבל אז, צצה לי עוד בעיה שמשגעת אותי. יש …

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  23. Started by J0HNiE,

כבר כמה שנים שלא צרבתי משהו, והפעם האחרונה שצרבתי היה רק CD's עכשיו יש לי צורב DVD ואני בעיקרון מחפש תוכנה מצידי שגם תעלה כסף אבל שצורבת את מה שאני צריך: 1. ISO's 2. מוזיקה 3. סרטים בסיומות של avi \ mkv וגם DVD-R (כלומר DVD שלם, עם החלקים וסצנות וכו'...) חוץ מזה אין לי מושג לגבי צריבה של DVD אז אם יש לכם טיפים או כל דבר תביאו בכיף

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  24. Started by nizansm,

שלום, יש לי מקום להוריד ממנו דברים מסוימים, אבל הוא בפרוטוקול HTTP... כאילו הכתובת שלו מתחילה בHTTP ויש שם המון המון תיקיות שאני צריך בתוך תיקיה אחת גדולה... ומכך משתמע שיש גם המון קבצים! אז רציתי לשאול איך אני יכול להוריד תיקיה שלמה? ניסיתי בFLASHFXP אבל בפורט 21 הוא צריך סיסמא ומשתמש ובפורט 80 באנונימי הוא עושה TIMEOUT מישהו יודע? תודה!

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  25. Started by chenrp,

מחשב AMD K6 400MHZ. CHAT אפשר אבל כשאני מחייג אז המעבד קופץ ל 100% ואז הכל נתקע. WINDOWS XP. שמעתי שאפשר לבטל את ה ECHO CONTROL וזה יעזור אבל אני לא יודע איפה עושים את זה. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים