תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
איזה תוכנה מנצלת את הטורנט הכי טוב... לדוגמא יש:Utorrent,bitcomet,flashget תודה
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
(כמעט כל פעם) שאני מגיב בפורום ההודעה אכן נכנסת אבל הרבה מאד פעמים האקספלורר קורס... וזה התחיל רק בזמן האחרון ורק בפורום הזה. מי מה מו?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
היתה לי TV TOOL ולאחר זמן מה היא התחילה לזייף (6.5,6.8,6.8.2) מה שמסופק עם כרטיס המסך ממש לא עוזר. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני משתמש ב-IMESH וכול כמה שעות הוא מתנתק ואני צריך להתנתק מהאינטרנט ולהתחבר מחדש כדי להפעיל את התוכנה.... מישהו יכול לעזור לי בבעיה?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אחרי שהאימיול כבר בקושי סוחב עכשיו גם לקליינטים של ביטורנט לוקח שבועות להוריד קבצים של 4-5 ג'יגה. מה הטרנד היום מבחינת הורדות מהירות? אני לא מבקש לינקים להורדות, רק המלצה על תוכנות שמורידות מהר ועם זאת לא מסובכות מדי, בזמנו ניסיתי את Direct Connet והיה קשה לי למצוא שם דברים שאני מחפש למרות שאם כבר מצאתי ההורדות היו מאוד מהירות ודאי בהשוואה לשני האופציות הקודמות. פעם גם זכור לי שהיו פורומים של FTPs שבד"כ עבדו בסדר, אבל דרשו המון התעסקות בגלל לינקים לא טובים, FTPs שנופלים וכו' וכו'. תודה.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ניסיתי הכול, אבל הוא פשוט לא מתחבר לסרברים... עד לפני כמה דקות גם הKAD לא התחבר (החץ שלו היה מקסימום צהוב). יש לי פאיירוול של COMODO ואין ראוטר. בFW הגדרתי את הפורטים של האימיול ואת התוכנה עצמה הגדרתי כבטוחה. הFW המובנה של הווינדוס כבוי. רשימת הסרברים מעודכנת. מה אני עושה עכשו? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
יש לי נורטון אנטי וירוס 2002. היה לי את אותו אחד בדיוק עם ווינדווס ME ולא היו איתו בעיות. אח"כ פירמטתי והתקנתי XP HOME EDITION ואת אותו האנטי וירוס. באופן כללי אין איתו בעיות חוץ מזה שהוא עוד לא מצא לי אף וירוס (כבר כמה חודשים מאז שיש לי XP) שזה מוזר , אבל יש סיכוי שזה בסדר כי אני נזהר מאוד לא להוריד דברים חשודים ולא לקבל קבצים סתם ככה. אבל הבעיה הרצינית היא כשאני רוצה לעשות SCAN. אם אני סורק לוירוסים חלקים קטנים, שזה לא לוקח הרבה זמן הכל בסדר. אבל כשהסריקה לוקחת הרבה זמן, בשלב מסויים תמיד יתקע האנטי וירוס, לפעמים עם החלון שגיאה של XP (לשלוח דו"ח שגיאות) ולפעמים סתם ככה. התקנתי את האנטי וירוס מחדש כבר כמה פעמים אבל זה לא עזר. מישהו יודע מה זה יכול להיות? יכול להיות שיש א…
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
-
עיצבתי חצי עיצוב אבל לא שמרתי אותו בכלל... המחשב החליט להתקע לי והייתי חייב לעשות ריסטרט. עכשיו אין עיצוב בכלל! יש דרך להחזיר אותו? חייבת להיות :'(
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי כולם אני לא מצליח למחוק את המירק!!! יש לי ריבוע קטן שקוף ליד השעון שאומר שהמירק פועל וכשאני מנסה לבטל או לצאת מזה הוא מעלים לי אותו ומחזיר עוד פעם ואני לא מצליח לבטל אין לי ווירוסים וגם אין לי ספפי ממה שבדקתי למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ניגנתי את השיר GANGSTERS PARADISE שעד עכשיו עבד מצויין ומשום מה ITUNES קופץ קטעים... איך אני מתקן את זה? זה קרה כבר לכם? עכשיו הוא קופץ גם בשירים אחרים... זו לו בעיה בשירים כי ניסיתי גם להפעיל עם WMP והם עבדו טוב... (נ.ב גרסה 7 ומעלה מלאה בבאגים....)
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שפרמטתי את המחשב והתקנתי את הנרו עלתה בעיה. שאני מנסה לצרוב דיסק של קבצים [שירים, סרטים וכו' עובדים הכוונה רק לdata disc]. התוכנה מעלה לי שגיאה. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא -פתר את הבעיה. זאת השגיאה: אשמח לקבל עזרה. תודה עריכה: הצלחתי לפתור את הבעיה. מסתבר שצריך פלאש הכי חדש. לא יודע איך זה קשור אבל הבעיה נפתרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מה הגורם העיקרי לאיטיות המשוועת ששורה על המחשב בזמן שהתוכנה פועלת (או לחילופין מה צריך לשפר בשביל להקל על המצב) - זיכרון פנימי, מהירות מעבד או רוחב פס ?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
איך אני מוצא את הסימניות ומגבה אותן? אני רוצה לפרמט את המחשב ולשמור אותן על דיסק כדי שאוכל להחזיר אותן אחרי הפירמוט.. בתודה מאוד מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
היום התקנתי Winamp 3 וכאשר אני מוסיף כמה קבצים, כלומר משתמש בפקודה Add Files, ובוחר כמה קבצים ה Winamp מציג אותם ב PlayList מבלי שהוא מציין כמה כל שיר, וכאשר אני מנסה להשמיע שיר אחד הוא עובר על כל השירים ולא מנגן אף אחד מהם. לעומת זאת כאשר אני מוסיף שיר אחד, או תיקיה עם כמה שירים, הוא משמיע אותם. מישהו מכיר את הבעיה הזאת ויודע איך לפתור אותה ? ועוד דבר קטן, מהיכן ניתן להשיג תמיכה עברית ל Winamp ? תודה מראש, אלון.
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מעולם לא עשיתי גיבוי הגיע הזמן לעשות אשמח לכמה שיותר מידע ואפשרויות. תודה
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ואם כן באיזו תוכנה ואיך עושים זאת . תודה לכל המסייעים
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
אני רוצה לנעול תמונה שאני מעלה למייל שלי או שולח למייל של מישהו אחר. (למעול זה אומר שברשימת האפשרויות שתפתח כשילחצו קליק ימני על התמונה, לא תופיע האפשרות "שמור תמונה בשם" או שרשימת האפשריות בכלל לא תפתח.) אגב,זה קיים בתמונות החברים של סקייפ. האם אפשר לעשות את זה ואיך ?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה באימיול והיא כזאת אני לא מצליח להתחבר לאימיול ואני רואה את השרתים בצבע חיוור כזה ואיאפשר להיכנס לאף שרת או בכלל להתחבר לאימיול. אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון. לידע כללי אני מחובר דרך מודם
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני לא מוצא בשום מקום תוכנה שתוכל לקודד לי AAC תקני . אם מישהו ראה , או מכיר תוכנה כזאת , אודה על יחוס לאתר או לשם של התוכנה . תודה יאבל
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין ווינדוס אקס פי פרו אבל הוא לא מקורי, יש דרך שבא אני יכול להתקין לו SP2 למרות שהוא לא מקורי? ואת שאר העדכונים שיש למיקרוסופט להציע?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
האם ישנה תוכנה או אפשרות בתוכנה מוכרת לתכנת את הצורב/תוכנת צריבה לכמות צריבות מסויימת ואני אצטרך רק להחליף את הדיסקים בכל פעם שהוא מסיים לצרוב? תודה.
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
בתוכנה VirtualDub http://img131.imageshack.us/img131/2200/kiu8mt2.jpg יש לי CCCP
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
האם ישנה דרך לפרוץ את ה EMULE ולקבל קרדיט אין סופי??? ככה שהמהירות הביזיונית שאני מעלה בה - רק 13KB/s לא תהווה מכשול לקצב ההורדה
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-