תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
המחשב מעלה לי הודעה (לפני התקנת משחק) שהוא לא מזהה directx 9.0c על המחשב אז חשבתי למחוק או לעשות repair ואז להתקין את ה-directx מחדש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, ברצוני ליצור באמצעות AFTER EFFECT ו/או MAYA או כול דרך אחרת לפי הצורך את האפקט הבא: יצירת מסכים המתקרבים בהם רואים פריימים / צילומים שונים כפי שמופיע בדוגמא הנ"ל : http://vizrt.com/db/106/6/14/75/ITV_News_relaunch_640kb.wmv המטרה להכניס סרטונים שלנו כמו שמופיע בקישור הנ"ל. במילים אחרות איך ניתן לבצע את המסכים הללו - אם אפשר בצורה מפורטת. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
שלום, חשוב לי רק דבר אחד בתוכנה שהיא תהייה כמה שיותר דומה לתוכנה BSplayer בחינת אפשרויות של כתוביות ומקשי קיצור במהלך הסרט (כמו רווח שעוצר את הסרט) תודה.
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מופיעה לי הודעה של ALERT כל פעם שאני פותח את הפיירפוקס. (תמונה מצורפת) יש לי מספיק מקום פנוי בדיסק הקשיח.. אני לא יכול להוריד כלום דרך הפיירפורקס , לא יכול לחפש במנועי חיפוש ואף לא לשלוח הודעות בפורום. הדבר היחיד שאני כן יכול לעשות זה לפתוח פרופיל חדש ( RUN -> firefox.exe -p ) אבל כל פעם שאני נכנס עוד פעם הפרופיל שפתחתי אינו קיים אחרי סגירת הFIREFOX. בפרופיל החדש הוא כמובן עושה לי אותו חדש חדש ללא מועדפים , היסטוריה וכו'. מישהו אולי יודע מה הבעיה? תודה. טל. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, אפתח בזה שאני מצטער מראש אם אני חוזר על בעיה שכבר נידונה פה בעבר, פשוט אני חדש פה ולא עברתי על כל האשכולות הקודמים. בכל אופן- יש לי בעיה עם Norton AntiVirus. כאשר אני בא להפעיל את התוכנה, המסך שלה נשאר קפוא, והוא שקוף (כלומר, אני רואה רק את המסגרת של המסך, אך הרקע הוא של ה Desktop). מה שעשיתי היה למחוק את NAV03 שהיה לי, והתקנתי במקומו את NAV04, אך זה לא שינה בכלל והבעיה חזרה על עצמה שוב (מסך תקוע). כמו כן, ה- Autoprotect נמצא ב- Disable ואין לי אפשרות לשנות אותו למצב אחר. מה אני אמור לעשות? (הורדתי את כל עדכוני Windows Update, ויש ברשותי WinXP) אגב, ניסתי גם להוריד את McAfee כי חשדתי שמדובר בווירוס במחשב שלי, אבל הוא לא נתן לי לעשות LiveUpdate בטענה שאני צריך …
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
במוצלחת אני מתכוון לאחת שתחרוג מסגנון ההקראה עם האיכות המחשבית שהורגלתי אליו בעבר. יש לי מחשב חזק כרגע שיוכל לטפל, אני מקווה, בחידושים האחרונים בתחום. המלצות?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
עדכנתי את גרסת הPHP וגרסת הMY SQL שמותקנים על המחשב שלי (מחקתי את הגרסאות הקודמות והתקנתי חדשות) ומאז הסרבר של APACHE קורס בלי הפסקה. ניסיתי להתקין ריפייר, אבל הוא עדיין קורס. בהתקנה הוא מביא לי שגיאה (בהתקנה הראשונה הוא הביא את אותה שגיאה, אבל עבד בלי לקרוס) - תמונה ראשונה. איך אני מטפל בבעיה הזאת? הסרבר קורס כשאני מנסה לגשת בדפדפן ל localhost וגם כשאני מכבה אותו. מידע על הקריסה בתמונה השנייה.. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי לסדר את הבעיה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מחשב וחדש ברצוני לבדוק האם החומרה שקניתי אכן תואמת למה שהזמנתי.. בEVEREST (למרות שזו הגרסה המעודכנת ביותר) משום מה מציג לי UNKNOWN של מעבד ולוח אם..מדוע? ניסיתי להוריד CPUZ ואכן זיהה לי מעבד של E6300 ולוח אם GA-945P...
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאת... התקנתי נורטון 2003 לא מזמן ותמיד ה Virus Definitions במצב Updating גם אחרי שאני מעדכן!! יש למישהו מושג למה אני לא יכול ליראות את התאריך של העידכונים של הוירוסים???
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
-
ניסיתי את Panorama Maker 5 אבל כאשר אני רוצה לשמור את הקובץ אני יכול לשמור רק ב- 16\1 מהגודל המקורי כך שאני צריך תוכנה אחרת אם מישהו מכיר
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום רב!!! יש לי שאלה WORD יכול לכתוב נוסחאות של מתמטיקה (עם שבר ועוד דברים שקשורים למתמטיקה) ועוד דבר WORD יכול לכתוב גם דברים שקושרים לתחום החשמל???
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני תוכנה לפיצול סרטים כי יש לו סרט 800 מגה והוא רוצה לשים על שניי דיסקים.... איך מפצלים!?
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
אתמול הכל התחיל פתאום להבהב, לקפוץ ... רצ"ב קובץ תמונה כשחזרתי לגירסה 8 זה היה בסדר מה לעשות כדי לחזור שוב לעבוד בגירסה 9 ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות: 1. אני עובדת עם התוכנה NOAds - אבל הבעייה איתה שכל הזמן צריך להגדיר לה לאיזה pop ups לא לתת לעלות. אין איזו תוכנה שפשוט מזהה אוטומטית חלונות קופצים? 2. האם "חובה" לכל משתמש (פס רחב) להשתמש ב-fire wall או שאם אני עובדת עם NAV ו-spy sweeper זה מספיק? 3. האם ניתן להוריד את תוכנת הצריבה Nero חינם? ניסיתי להוריד אותה בכמה גירסאות אבל תמיד הורדתי trial version שפג תוקפו אחרי שבועיים. תודה מראש, הדר
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 14:44:45, on 12/01/2006 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe C:\WINDOWS\System32\drivers\CDAC11BA.EXE C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C…
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
יש מישהו שיודע על הבעיה אני ישמח לשמוע אחרי כמה זמן שהוא פועל הוא פשוט עושה disable לאחד ההגנות וזהו אי אפשר להדליק צריך לאתחל את התוכנה
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
החברה ב-ZoneAlarm יצאו עם מבצע ליום בודד (נגמר עוד כמה שעות כנראה) בו כל אדם יכול לקבל את חבילת ZoneAlarm Pro Firewall 2010 בחינם לגמרי!!! כולל עדכונים, לעד 3 מחשבים למשך שנה. המחיר של החבילה ביום יום הוא כ-40 דולר יש לשים לב שצריך ויזה בינ"ל או פאיפל כי יש חשבון - רק שהוא יוצא על סך 0 דולר!! אני אישית כבר עשיתי את ההזמנה
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
איך אני משנה את ברירת המחדל של האימייל ב FIRE FOX ? למשל שאני רואה לינק אם שליחת איימיל זה פותח לי ברירת מחדל של outlook אני רוצה שיפתח לי לGMAIL . תודה מראש !!
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום לכם. רכשתי את המסך 2253BW ויש משחקים שהם מרובעים אצלי ואי אפשר לשנות דרך המשחק. האם יש תוכנה שיכולה לשנות לי למסך רחב? תודה.
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
התקנתי את הבטא של ווינדווס 7 כאשר אינטרנט אקספלורר 8 מובנה בפנים. אני גולש די הרבה ביום ובממוצע יש לי 2 קריסות של האקספלורר בשעה! יש עוד מישהו שזה קורה לו? (אגב לא צריך להמליץ לי להתקין דפדפן אחר, כי כבר בלית ברירה התקנתי FIREFOX, השאלה היא האם ה - 8 הוא עד כדי כך גרוע)
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור קובץ Template ל Excel שישמש כחוברת עבודה שתהיה ברירת מחדל. כלומר בכל פעם שמשתמש יפתח את ה Excel העומד שיופיע לו יהיה אותו Template שהכנתי. מישהו יודע אם קיימת כזו פונקציה ב Excel? ואם כן איפה אני מגדיר את זה?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
בזמן האחרון קורה לי מדי פעם תופעה מוזרה ב-firefox. אני מקליד סימן ומודפס משהו אחר. למשל אני מקליד שטרודל @ ויוצא לי גירשיים " ולהיפך, כל ה- SHIFT+1-9 יוצא לא נכון. עם סגירת הדפדפן זה בד"כ מסתדר. מישהו נתקל??
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-