תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
המחשב הוא p4 1600 בן שלוש שנים 512mb geil חדשים יחסית hd80giga westren חדש גם כן כרטיס מסך RADEON 9550 256 החיבור לאינטרנט הוא דרך מודם כבלים להאב ולכרטיס רשת 1.5K הבעיה היא בכל קובץ שאני מוריד מעל כמה עשרות מגה ולא משנה אם דרך שיתוף קבצים או ישירות מהאתר ,יוצא בסוף פגוע בCRC הקובץ עצמו לא פגוע כולו אלה באזורים קטנים אבל זה לא משנה כי ההתקנה לא מוצלחת בכל מקרה. ניסיתי להוריד אין סוף קבצים מאתרים שונים וכמעט תמיד הם פגועים. בתוכנת שיתוף הוא עובר את בדיקת הCRC בהצלחה ובהתקנה הוא עושה בעיות הבעיה קורה גם כשאני מנסה לפתוח קובץ ZIP אוRAR למרות שבבדיקת הקובץ הכל בסדר בEXTRACTION שלו הוא CORRUPDED מקווה שלמישהו יש את הידע בלעזור לי, מודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
איך משתמשים נכון ב 3D Transform שבפוטושופ? פעם יצא לי דבר כזה...: יש תמונה של בן אדם שיושב באמצע... סימנתי את הרקע ועשיתי את הפילטר הזה כך שיצא שהרקע הוא הבן אדם במוגדל...זה נראה מגניב כזה... אכשיו...לא הבנתי איך זה יוצא... פעם יוצא לי ופעם לא... איך אני משתלט עליו? תודה
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
יש לי כמה גירסאות של ווינדוס Xp (לצורך העניין כולן מקוריות) ועוד כמה של לינוקס, אני רוצה "לגבות" את כולם ולשים אותם על דיוידי אחד. האם יש דרך בה יהיה ניתן להתקין מהדיוידי את הגרסאות שעליו? כלומר, האם ניתן ליצור bootable dvd שיצליח להריץ התקנה של ווינדוס או של לינקס לפני בחירה בתפריט.? תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכם, טוב פעם הבעיה הזו לא הייתה לי, בפעם האחרונה שהשתמשי בקאזה, לפני שנתיים בערך ועברתי הרבה מאז. כרגע כשאני נכנס לחלון הראשי כתוב לי "Connecting..." במשך שעות, לא קורה כלום וכמובן שאני לא מתחבר. מהי הבעיה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום התקנתי היום כרטיס מסך חדש 2600XT והתקנתי גם את הדרייברים הכי עדכניים אבל יש לי כול הזמן הודעה של התקן חדש נימצא בשם PCI Drivers אני לא יודע כבר אם זה של הלוח אם או של הכרטיס מסך(כי היתה לי בעיה עם הדרייברים של לוח אם) חרשתי על כול הדרייברים שיש בלוח אם ולא מצאתי שום התקן בשם הזה. אז התחלתי לחשוב אולי זה של הכרטיס מסך:\ משהו יודע מה אני צריך להתקין בשביל להיפטר מזה?
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אם כן אז יש לי בעיה, כשאני מכניס מספר הוא אומר לי שהמספר לא חוקי...
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להכנס למסנג'ר (השם משתמש שמור והסיסמה לא) אני מזין את הסיסמה, והוא לא מצליח להתחבר. מופיעה ההשגיאה הבאה: גם כשאני לוחץ על פתרון בעיות זה לע עוזר, והוא מצליח להתחבר לי רק אחרי איזה 20 פעם שאני מנסה להתחבר מחדש. מישהו יודע מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
בזמן האחרון קורה לי מדי פעם תופעה מוזרה ב-firefox. אני מקליד סימן ומודפס משהו אחר. למשל אני מקליד שטרודל @ ויוצא לי גירשיים " ולהיפך, כל ה- SHIFT+1-9 יוצא לא נכון. עם סגירת הדפדפן זה בד"כ מסתדר. מישהו נתקל??
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מחפש שם של תוכנה שאפשר לדבר איתה ב-XP והיא תפתח את מה שאני אומר
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ה AntiVir PE Classic שלי לא מצליח להוריד עדכונים. בכל פעם מופיעה חלונית המודיעה לי שהתוכנה כשלה בהתחברות לשרת. אנא יעצו לי בבקשה מה לעשות.תודה הוא גם מראה לי את דף ה report. צירפתי אותו לפוסט [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם, בכוונתי להחליף בקרוב את חבילת ההגנה על המחשב (נכון לעכשיו מותקנת החבילה של נורטון) לחבילה חדשה. עשיתי לאחרונה חיפוש בפורום אך לא מצאתי שרשור שעוסק בהשוואה בין החבילות השונות (כמובן - יתכן שלא חיפשתי טוב...). איזו מהחבילות הקיימות בשוק לסביבת XP-PRO (נורטון, מקאפי, פנדה, קריו, F-secure, וכו') היא העדיפה? מה מותקן אצלכם? תודה על שיתוף הפעולה!
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אמרו לי בחנות מוכרת במרכז שיש בעיה עם ה G41 ב DUAL CHANNEL זה נכון ? ועוד שאלה : למה לפעמים אני מרגישה שהמחשב נחנק ולא זז קפוא ואז אחרי כמה זמן הכול עובד חלק ? זה עובד לסירוגין תקין לא תקין תקין לא תקין . תודה
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
התכנה לא עובדת אצלי טוב (SN שגוי) והכרטיס והדרייבר (TI200, 41.09) לא פורשים את התמונה על כל המסך. אני מחפש תכנה שתעזור לי לראות סרטים מהמחשב בטלביזיה. תודה
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה ! שבוע שעבר התחלתי להתעניין בכל הקטע של הגרפיקה אז בחלק הזה קחו אותי בתור אהבל : שמעתי על התוכנה הזאת כי רציתי לראות איך אנשים מסרטטים מארזים של מחשבים ושאר הדברים... בזמן סרטוט של מארז מחשב שעל זה אני עובד בימים אלה אני ראיתי שהוסיפו חלקים שמראים את סדר גודלם בתוך המארז כמו לוחות אם, ספקים מאוררים וכד'... השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להוריד את התוספים האלה כדאי להוסיף אותם לסירטוטיי ?! ואחרי שאני מורדי אותם איך אני מוסיף אותם... תודה רבה רבה לכל העונים, ניאו
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין אנטי וירוס והוא מחזיר לי שגיאה שהקובץ בשימוש ...
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אהלן חברים, הורדתי לאחרונה איזה משחק ובקובץ המכווץ היו שני קבצים: Bin ו-Cue. כתוב לצרוב אותם בתוכנת Nero אז צרבתי אותם כ-Data CD אבל מה זה נתן לי?! זה נתן לי דיסק עם שני קבצים... מה עשיתי לא נכון ומה עושים עם קבצים כאלה? אשמח נורא לקבל עזרה מכם, כמו תמיד. תודה מראש, ניר.
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
עם אופציה שיחזור/הסתרת החלון ע"י מקש קיצור ורצוי אחת חינמית
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בטעינת סרטוני פלאש בפייר פוקס... לפעמים זה עובד בסדר.... (למשל כמו ביו טיוב) אבל יש אתרים שזה ממש מעצבן (למשל GADGETY) יש איזושהי דרך לפיתרון בלי יותר מידי צרות?
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ב firefox יש אפשרות שלאחר סיום העבודה איתו הוא ישמור את האתרים האחרונים שהיו פתוחים ובפתיחה הבאה של הדפדפן האתרים הללו יעלו, משום מה זה לא קורה יותר אצלי, מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
לא יודע אם זה שייך לכאן יש לי בעיה ב OUTLOOK שאני מנסה לשלוח או להעביר מייל אני מקבל שגיאה שהWORD לא זמין הסרתי התקנתי - לא עוזר הנה תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
בתוכנה Easy Video Splitter שכחתי איך לפצל סרט ל2 חלקים אבל לא באותו המשקל אבל אשמח לדעת גם על אותו משקל למשל לפצל סרט ששווה 900 MB ולחלק ל2 ששווה 450 פעם ידעתי איך להשתמש, ובגלל שלא השתמשתי הרבה זמן, אז שכחתי איך עושים שוב. אשמח אם תעזרו לי להזכר איך עושים .. תודה
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני צריך מקודדים טובים תביאו לי קישור ל xvid או משהו כזה זה מקודד לא?! בקיצור אני צריך מקודדים
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
או קיי אז ככה נכנס לי וירוס win32 וניקיתי את כל הקבצים חוץ מאחד שלא רוצה להימחק בשום דרך כן כן גם הנורטון לא רוצה להיפטר ממנו כשהכנסתי אותו לquarantin אז הוא שכפל את עצמו ותפס יותר מידי מקום בכל מקרה אני לא יכול להפטר ממנו אבל הצלחתי להפטר מכל השאר שהיו נגועים אבל יש גם קאץ' ני לא יכול לפרמט את המחשב בשום פנים ואופן כל מי שיכול לעזור בבקשה תעזרו לי תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-