תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי AMD2500XP ורציתי לדעת מה הטמפרטורה הסטנדרתית של המעבד, ואם 52C זה גבוה?
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת האם קיימת תוכנה שניתן לשדר דרכה שנמצאים על המחשב דרך מצלמת האינטרנט למשל במסנג'ר. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הי, אני עומד לקנות מחשב חדש לאינטרנט, ומעדיף להיות בנתיים מוכן ולדעת מה ההגנה הטובה ביותר למחשב? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
היי, חיברתי את המחשב (יותר נכון, הכרטיס מסך) אל הטלויזיה באמצעות כבל RPG סטנדרטי. עד עכשיו הכל היה בסדר, אבל עכשיו, אין לי מושג למה, אבל רואים שחור לבן בטלוזיה. בהגדרות הכל בסדר.. ניסיתי לשחק עם הכבל לא עוזר.. למישהו יש לו מושג מה אפשר לעשות? אה, ד"א יש לי כרטיס מסך ATI 3850HD
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
COD6: MW2 יש לי בעיה גראפית מוזרה שלא נתקלתי בה לעולם. אני לא רואה כתב במשחק. המשחק עובד הכל רץ אבל אין אותיות, אין כתב, גם בתפריטים וגם במשחק עצמו. תמונה להמחשה: הורדתי דרייבר עדכני, החלפתי קראק. אין עוד מה משהו שעולה לי בראש שאפשר לסדר את הבעיה. יש הצעות? אני מת לשחק כבר במשחק הזה! כרטיס מסך: Radeon X1950Pro , ע"פ הדרישות אמור להריץ!
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
זה המחשב : I7 GIGABYTE EX58UD5 ATI READON 5850 יש לי גם מערכת סראונד 5.1 בחדר התקנתי את הגירסה האחרונה של K-LITE 5.4 FULL ועדיין לאחר כמה שניות שאני מריץ את הסרט התוכנה (WINDOWS MEDIA PLAYER CLASSIC) מתכבה. ניסיתי להתקין VLC ועובד אבל היא לא מוציאה סאונד טוב ל5.1 תמיד עבד לי המדיה קלאסיק במחשבים אחרים ופתאום לא עובד במחשב המפלצת שקניתי. מה יכולה להיות הבעיה? אולי בכרטיס מסך? בבקשה תעזרו, יש לי 500 ג'יגה של סדרות וסרטים באיכות HD 1080P ואני לא מצליח לראות אותם כמו שצריך. תודה, מוטי
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
IE8 עושה ריסט לעצמו (כלומר נתקע) כאשר יש אתר עם עברית בכתובת. יש אתרים שהקישורים בהם הם ככה לדוגמא: http://one.co.il/League/Current/1,1,0,0/ליגת_טוטו אני פשוט לא מבין את האתרים האלו WTF למה לרשום בעברית!?!??! הIE8 נתקע עושה ריסט לעצמו תוך שניה לא מרגישים את זה אבל זה מעצבן. למה זה ככה? כל אלה שיגידו FIREFOX תחסכו ממני את החרא הזה. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
יש לי דיסק שאני רוצה להריץ אותו בדוס, עוד לפני שהמחשב מאותחל, והוא BOOTABLE, אבל כשאני בא לשנות את העדיפויות דרך ה BIOS כדי שיקרא מכונן ה-DVD קודם, אני רואה שיש סיסמא על ה BIOS. איני יכול לנתק את הבטריה של הביוס מתוך המארז, יש איזושהי דרך אחרת?
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מישהו יכול להעלות את הקבצים flashplayer.xpt NPSWF32.dll בבקשה[br]פורסם בתאריך: 4.05.2009 בשעה 04:47:18 לא משנה נמצא האבדה, מסתבר שהם נמצאים בתוך הארכיב הבא:http://fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/xpi/current/flashplayer-win.xpi אם מישהו משתמש ב FF PORTABLE ויצתרך את נגן ה FLASH אז הוא צריך לעשות EXTRACT ל2 הקבצים הנ"ל לתקיית ה PLUGINS שלו. אפשר לנעול.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ניסיתי הכול, אבל הוא פשוט לא מתחבר לסרברים... עד לפני כמה דקות גם הKAD לא התחבר (החץ שלו היה מקסימום צהוב). יש לי פאיירוול של COMODO ואין ראוטר. בFW הגדרתי את הפורטים של האימיול ואת התוכנה עצמה הגדרתי כבטוחה. הFW המובנה של הווינדוס כבוי. רשימת הסרברים מעודכנת. מה אני עושה עכשו? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
מטעמי חסכון במקום אכסון אני מעדיף להחזיק קבצי 720P על פני 1080P (מה שגם שהטלוויזיה שלי שבה אני צופה ברוב הסרטים היא HD READY) אבל מדי פעם אני "נאלץ" לצפות בסרטים במסך המחשב, שעובד בזולוצייה גבוהה יותר של 1920X1080, כשאני מגדיל את הסרט על המסך ישנו איבוד מסויים של איכות, לא משהו קריטי מדי, הבעיה היא בכתוביות - הם הופכות להיות מפוקסלות ומכוערות מאוד, יש דרך ל"החליק" אותן בVLC? (או בתוכנה אחרת?) תודה.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום שמתי לב שאני לא יכול לצפות בסרט דרך הBSplayer בזמן שהאימיול פועל הסרט מתחיל להיות קטוע כזה כאילו מה הקשר בכלל שיכול להפריע לזה? זה לא שאני רוצה לשחק ברשת ולהוריד ביחד עם ביטורנט אין בעיה כזאת זה רק האימיול הסבר מישהו? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הורדתי מאימיול את המשחק PES5 אבל שאני לוחץ על ההתקנה הוא נותן לי הודעת שגיאה:לא היתה אפשרות לפתוח חבילת התקנה זו.ודא כי החבילה קיימת וכי יש לך אפשרות גישה אליה,או פנה אל ספק היישום כדי לוודא כי זוהי גירסה חוקית של windows installer " אז מה עושים??[br]פורסם בתאריך: 24.01.2009 בשעה 21:18:38 עזרהההההה???
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אהלן שאלה קצרה נוספת, האם ישנה אפשרות להכחל שינויים, ואני מתכוון לדינמיות מוחלטת, כלומר כל פילטר או שינוי מתפריט ה adjustments על מספר שכבות מסויים? נגיד 4 מתוך 30? תודה.
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
יש לי את אנטיוירוס נורטון. החלטי לערוך סקר ולראות במה אנשים משתמשים ולראות מה הכי כדאי. אם למישהו יש מה להוסיף אז בבקשה
-
- 10 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום. יש לי רשימה גדולה של קבצים מRapidShare להוריד. אך בין כל הורדה חייב להיות הפרש של 7 דקות (בין היתר כי הם רוצים כסף שתעבור לחשבון פרמיום וזה לא יקרה). איך אני מקצר את הזמן הזה ללא הפרמיום ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
-
שלום(בונה אני פורח בהודעות היום), הורדתי טריילר למשחק אלן ווייק(ALAN WAKE), http://www.alanwake.com/movies.html גודל, 117MB, אורך 1:22. 1024X720. כשניסיתי לנגן אותו המעבד מתאמץ ומגיע ל-50%(יש לי כפול ליבה הרי) והסרט מקרטע. מבחינת קודקים יש לי:FFDSHOW מעודכן לסוף פברואר, AC3 ו ANGEL POTION מעודכנים ועוד איזה משהו. עזרה?
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אז ככה הבעיה היא ככה ברגע שאני מוריד משו ומוחק אותי לגמרי הוא נמחק אבל במאפיינים של הכונן הוא מראה כאילו הוא שם הנפח נשאר אותו נפח מה יכולה להיות הבעיה?! תודה ענקית לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שהייתי משתמש במאחה דיסק הרגיל של הXP זה היה לוקח איזה חצי שעה ככה וגם בתוכנה Perfect Disk!! אבל עם Diskeeper זה מסיים את האיחוי אחרי 10 דקות גג!! למה זה ככה??
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
http://www.riverpast.com/en/support/tutorials/convert/index.php
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
יש לי דיוידי של LG model: LH-CX245 כשאני צורב סרט xvid עם תרגום בנפרד כדאטא הדיוידי מציג את התרגום בג'יבריש, למרות שבהגדרות של הדיוידי שמתי שיציג את התרגום על הקוד של העברית. יש לציין כי במדריך נאמר כי הדיוידי תומך בעברית מה לעשות כדי שיציג בעברית ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
היי מה קורה אני מחפש מדריכים טובים ועם אפשר בעברית לתוכנה Macromedia Dreamweaver MX 2004 בשביל שאני אוכל לבנות אתרים ואם אפשר מדריך מפורט על איך לבנות אתר בתוכנה שלב אחר שלב תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שמראה ב Tray את הטמפרטורה של המעבד ואם יש אז גם של ההארד דיסק וגם של הלוח אם. עדיף שהתוכנה תיהיה פשוטה וקלה ולא תעמיס. תודה רבה אלון
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-