תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום וברכה, איך אני מבטל את ה-Type Clear ב-IE? הטייפ קליר בא כברירת מחדל ב-IE9 בטא וניסיתי לחפש במאפיינים איך להוריד את זה אבל לא מצאתי. אם מישהו מצא אשמח להסבר איפה זה נמצא.
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום תוכנת האנטי וירוס (AVG)גילתה אצלי וירוס בשם MT.EXE מחקתי אותו והוא שוב פעם חוזר. התופעה שהוא יוצר היא פתיחת TOOLBAR בחלון האקספלורר יכול להיות שמדובר בסוס טרויאני. אודה על העזרה שרון ???
-
איך אני עושה import למעודפים מ FF ל IE ?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
משום מה התפקידים של הf במקלדת החליפו לי תפקיד כשאני באקספלורר. F5 פותח לי חלון לחיפוש קובץ במקום refresh
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
כן, זה שוב אני, ועוד יגון אזוראוס... יום בהיר אחד, בלי שום סיבה, עשיתי סידינג לקובץ מסוים על 15 קילו (המגבלה שלי), אבל פתאום הוא ירד לאפס ומאז לא זז. ניסיתי בתפריט ההגבלות 999, 0, 5 - שום דבר לא עוזר. מה לעשות? אני משתמש באזוראוס + ג'אבה האחרונים, ופלאגינים SafePeer, AutoSpeed, AutoDirectorySeeder, Extra Seeding Columms. אגב - מהי חבילת האינטרנט המהירה ביותר שמציעים היום בארץ? (גם בהורדה וגם בהעלאה). תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני משתמש בפיירפוקס ומותקן לי בו אקסטנשן שנקרא view this page in IE tab... אבל משום מה אחרי שאני פותח דף חדש דרך הIE שבפיירפוקס אני תמיד מקבל את ההודעה שבתמונה למטה קיים איזה פאץ' שיכול לתקן את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
צריך תוכנה שממריה מ320KBPS ל192KBPS
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר של EDIMAX ופתחתי את הפורטים לפי המדריך ועדיין יש לי אייקון אדום בתוכנה שאומר לי שאני צריך לנחליף פורט כי הפורט הזה חסום יש לי גם פירוואל של הווינדוס (ויסטה) אבל אישרתי שם את התוכנה מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, מישהוא יודע איך עושים IMPORT מהFavorites של אקספלורר לתוך הbookmarks של ה MOZILLA. תודה, יוסי
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
http://83.149.75.33/info.png?cmp=fkfrt&rid=zdez&affid=173021&mid=an2g&revid=10702&uid=44563274FD6411DDB30D173021CFFFFF&guid=6B062A013D464404A077185C35B7BD09&mrk=1&ver=4052 הכתובת הזאת נפתחת לי בהרבה חלונות ריקים ושמתי לב שגם - זה http://64.151.72.252/brmr/ קופץ לי. זה קורה גם לא בעת הגלישה. מה הפתרון? הרצתי ב-ADWARE מלא סריקות וחשבתי שזה יפתור וזה לא קורה. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתהיה שם אפשרות ל איחוי הדיסק,מציאת קבצים דומים,תיקונים,מחיקת קבצים מיותרים כאלה דברים.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אתמול לפני שהלכתי לישון התקנתי פאטצ' למשחק RISE OF NATIONS אחרי זה שיחקתי קצת ואז זה נתקע שיתי ריסט ומאותו רגע המחשב שלי פועל לעטטטטט לאללה וזה מראה לי CPU USEAGE: 100% ואין לי מושג למה אם למישהו יש פתרון אני נורא אשמח לשמוע הנה הפרטים של המחשב שלי amd athlon xp 2500+ 1.83 ghz 512 mb of ram 333 ddr redaon 9200
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס המחשב שואל אותי אם אני רוצה להיכנס למרות ה- Non Secured Items, ואני מאשר, ולאחר מכן הוא לא נותן לי להיכנס ו- Gmail רושם לי הודעה שזה בגלל שלא מאופשר לי ה- Cookies, אני גולש ב- IE7 הכי חדש מע' ההפעלה Win Xp מעודכנת לחודש אוגוסט... מה עושים ?
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הוא לא שואל אותי יותר לגבי אתר מסוים
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום אז עשיתי פירמוט ויש לי שם אינטרנט אקספלורר 7 ואני לא מסתדר איתו אני רוצה להתקין את הישן יותר 6 ניראה לי איך אני מוחק אותו לגמרי ומתקין ישן כי זה לא נותן להתקין זה אומר לי שאני בא להתקין יש במחשב גירסה יותר חדשה תודה ( : אגב אין אותו בהסרה הוספה של תוכניות .
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
ממצב? טוב שמעו אני צריך תוכנה כלשהי שצורבת סרטי DVD, הורדתי NERO6 ושם אין את האפשרות הזאת, מישהו יכול להביא לי לתוכנה שיש בה אפשרות לצריבת סרטי DVD? הבקשה השניה שלי היא, מישהו יודע כיצד אני מעביר סרט כלשהו מפורמט כלשהו לפורמט אחר? לדוגמא מפורמט DVD ל-VCD או SVCD? מקווה שתעזור. =]
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
המחשב מעלה לי הודעה (לפני התקנת משחק) שהוא לא מזהה directx 9.0c על המחשב אז חשבתי למחוק או לעשות repair ואז להתקין את ה-directx מחדש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי קטע וידאו שחבר צילם שהבעיה היחידה שלו זה שהוא מצולם הפוך איך אני הופך את הוידאו שיהיה ישר ?
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אם כן, אפשר קישור להורדה כי זה קצת מעצבן לשחק על DX9 חחח
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
האם יש תוכנה מסוימת שיכולה להגביר איכות של סרטים רגילים כדי שאוכל לראות טוב יותר על המסך שלי? מסך T190P של סמסונג? הבעיה היא שרואים קצת מגורען וקצת מטושטש. תודה
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין חלונות 95 לצד ה-XP שיש לי עכשיו כדי לשחק במשחקים שאני אוהב שעושים בעיות עכשיו, כמו כוכב כחול... בכל מקרה האם אני צריך תוכנה מיוחדת כדי לעשות את זה או שפשוט מתקין? ואם אפשר שלא יהיה תפריט כשהמחשב עולה שנותן לי לבחור ביו מערכות הפעלה - אני מעדיך להפעיל את 95 מתוך XP אפ זה אפשרי.... תודה רבה ;D
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום וחג שמח! לדוד שלי יש מחשב חדש הבעיה היא שחסר דרייברים למצלמה מדגם לוג'יטק quick cam messenger משהו כזה... הבעיה היא שאין דרייברים , או יותר נכון יש ככל הנראה דרייברים , הורדתי מלוגיטק אבל שום דבר.. לא מזהה ולא כלום .. אפילו ניסיתי לחפש עצמאית בכל הספריות של הדרייברים שבאו עם התוכנה ופשוט כלום... למישהו יש אולי פתרון או דרך להתגבר על הבעיה , אכן עשיתי uninstall לפני זה .. ניסיתי לכבות להדליק את המחשב לנתק את המצלמה , בכל מקרה ניסית את כל האופציות שודם דבר לא העלה הצלחה... אם נתקלתם בבעיה דומה והצלחתם לפתור או לחילופין יודעים דרך לפתירת הבעיה אודה לכם מאד על עזרתכם. גל
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה לגבות תקליטור די וי די שברשותי. איזה תוכנה אתם ממליצים ויכולים לתת קישור עבור תוכנה שתעשה ריפ לסרט עם AC3 באיכות גבוהה ועם כל התפריטים של הסרט ? אם אי אפשר לעשות את הריפ עם התפריטים אשמח אם תגידו לי על תוכנה שתעשה ריפ בלי התפריטים. בתודה מראש High
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-