תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר תוכנה חלופית למתרגם אתרים.....חוץשתיהיה תוכנה ללא תשלום
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב E6300 עם 512 זיכרון DUAL ברגע שאני מתקין את התוכנה Mcafee Security שיש בו את האנטי וירוס ופאייראול וכל הבלה הזה המחשב נהיה איטי... מה אפשר לעשות שזה לא יקרה ? תודה משה
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום. השועל מצליח לחסום חלק מהחלונות הקופצים אבל לעיתים קרובות נפתחים לי חלונות אחרים של השועל עם כל מיני פרסומות איך ניתן להלחם בתופעה? זה קורה בדרך כלל עם אתריי הורדה למינהם ואז נפתח שועל חדש עם פרסומות ....עצות?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
זאת הגלריה שלי היא לא מעודכנת כל כך ויש שם חתימות ישנות וחדשות שלי חח חלקן לאימוץ אז מי שרוצה שיגיד אני http://random.thecrow.co.il/index.php?show=1668
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
לא מצליח להוסיף לו כתוביות (יש לי רק מסוג srt)-עם נגנים אחרים אני כן מצליח vlc לא תומך ב srt? משהו הצליח? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לפני איזה חודש הורדתי כמה קבצים בביטורנט, הייתי צריך להעביר את התוכנה לכונן אחר ולפני כמה ימים החזרתי לכונן שבו זה היה בהתחלה וכל הקבצים התחילו את ההורדה מחדש.(הקבצים נמצאים עדיין בתקייה בגודלם המקורי). מה לעשות?יש איזה דרך להוריד מאותו המקום שהפסקתי?
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום רב. מע' הפעלה : XP PRO. מסתבר שאחד המשתמשים במחשב, הוריד והתקין דבר הנקרא "מסנג'ר פלוס". בדיעבד הסתבר שהנ"ל, כלל כל מיני צרות צרורות, אחת מהן נקראת THUKNITRABIN, והיא באה בצורת TOOLBAR, המופיע באינטרנט אקספלורר, כסרגל מתחת לשורת הכתובת.לאחר הסרה מסודרת של ה PLUS, מלוח הבקרה, עדיין מופיע הסרגל הנ"ל... חיפשתי אותו ב REGEDIT. בשורה היחידה שבה הוא זוהה, הסרתי אותו, אך ללא הועיל. מסתבר שגם הותקנה הגירסה האחרונה - 6.2, וממה שקראתי במקומות שונים, גם היא מכילה סכנות שונות ומשונות, ואכן המחשב מתנהג משונה לאחרונה- איטיות רבה, הן בגישה לאתרים והן בשליפת דוא"ל, ולאחרונה גם תקיעה מוחלטת של המע'. יש לציין שמותקן נורטון אנטיוירוס, גירסת 2002, ופיירוול זון אלארם, הנבדקים תכופות לצור…
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
-
היי! כיצד אני יוצר "חתימה" בעזרת התוכנה פוטושופ 7.0? תודה מראש! (אם אפשר לפרט בבקשה מדריך בעברית בעניין תוכנת פוטושופ יסייע המון) תודה
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש אפשרות לעדכן את המועדפים של פיירפוקס שיהיו בדיוק כמו באקספלורר? סנכרון כלשהו? אני מעוניין שבשניהם יהיו לי את אותם המועדפים. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
אנשים אני מחפש תוכנה להורדת איכות (KBPS) בMP3 ואם אפשר העברה לAAC הבתי שזה פורמת חיסכוני יותר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
האם הם מאיטים משהו? כלומר, הם עושים ממש הרבה יותר יפה אין ספק, אבל לדוגמא לXP אני ממש רוצה לשים סקין יפה, כי אני רואה שיש תוענות רבות עם סקינים ממ שיפים האלה אם זה לא מכביד יותר מדי? ובכל אופן, אם אפשר לקבל המלצות לסקינים לXP ולאקספלורר אני אשמח. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום , הורדתי לפני כמה דקות תוכנה מהרשת וב98 אחוז קפצה לי הודעה מNOD32 של וירוס ואז זה שאלה אותי ועשיתי TERMINATE משהו כזה ואז זה נתן לי לאשר שזה קובץ חשוד משהו , עכשיו אני רוצה לדעת היכן הוא שם את הקבצים החשודים למה הקובץ לא ירד למחשב ? ושנית ברגע שהוא מגלה באמצע ההורדה שזה וירוס הוא מבטל אותה מהשרת כאילו מפסיק את ההורדה ככה שזה בכלל לא יורד למחשב ? תודה רבה אני ישמח לקבל תשובה זה חיוני אפילו לכולם . שנה טובה ומבורכת וגמר חתימה טובה לכל חברי הפורום .
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
טוב זאת הבעיה שאני עושה LiveUpDate אחרי כמה שניות ההודעה הזאת מופיעה... ואני בטוח מחובר לאינטרנט... בבקשה תעזרו לי [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מחשב וחדש ברצוני לבדוק האם החומרה שקניתי אכן תואמת למה שהזמנתי.. בEVEREST (למרות שזו הגרסה המעודכנת ביותר) משום מה מציג לי UNKNOWN של מעבד ולוח אם..מדוע? ניסיתי להוריד CPUZ ואכן זיהה לי מעבד של E6300 ולוח אם GA-945P...
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
As i wrote in the title, i need good program to set the UL/DL speeds. And i need series hekp in how to open ports for the e-mule!] Thanks alot!
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום רב!!! יש לי שאלה WORD יכול לכתוב נוסחאות של מתמטיקה (עם שבר ועוד דברים שקשורים למתמטיקה) ועוד דבר WORD יכול לכתוב גם דברים שקושרים לתחום החשמל???
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הוא יותר מהיר מהגירסאות הקודמות?חבר שלי פשוט אמר לי שהוא אוכל לו ממש מעט זיכרון לעומת הגרסה של 2005... מישהו יכול לאשר אם זה באמת ככה?
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט אקספלורר 6, אחרי כל פעם שאני סוגר אותו הוא עושה לי את הודעת השגיאה של ה"שלח נתונים" או "אל תשלח", השגיאה הידועה. ובנוסף הוא גם עושה לי את הודעת השגיאה הזאת: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=68404661.jpg תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היום נתקלתי בתופעות משונות: בחלק מהסרטים לדוגמא מסוג AVI הופיע פס ירוק בתחתית המסך תופעה נוספת שלחלק מהסרטים אין קול הסרטים היו תקינים בעבר האם זה וירוס או תוכנה שחסרה אודה לעזרתכם הדחופה[br]פורסם בתאריך: 21.08.2009 בשעה 13:32:08 מידע נוסף:מתקבלת הודעה: aqiureing coded שלא הייתה בעבר
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני להעביר סרטים ממצלמת וידאו למחשב, עשיתי זאת והכל עובד נהדר. הבעיה היא שהקובץ שהעברתי למחשב שוקל (קטע של כמה דקות ולא שעה וחצי) בערך 5 גיגה בייט והמקום נגמרי לפני שהסרט עבר. האם ניתן לקודד את הסרט במהלך העברת הסרט למחשב? והאם דרך כבל הSVIDEO עובר גם סאונד? תודה rhin0
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
איך אני יכול לשנות את התמונה של הWelcme שעולה עם הווינדווס? יש איזו דרך ידנית? כי זה עדיף לי...
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-