עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by TimoTy,

אוקי. קיבלתי היום מערכת מדהימה של polk audio 5.1. חיברתי את הרמקולים לרסיבר ואותו למחשב, רסיבר של JVC עם סראונד. לא הצלחתי לשמוע ברמקולים האחוריים חזק מספיק אז ניסיתי להגביר אותם ברסיבר ובדריבר אבל ללא הצלחה. לאחר מכן ניסיתי לעדכן דריברים והורדתי את הדריבר הכי חדש מהאתר של קריאיטיב אבל עכשיו אני שומע רק בסנטר ושני הרמקולים הקדמיים. ניסיתי להגדיר "ולשחק" בהגדרות אבל ללא בצלחה חושב לציין שלפני שהורדתי את הדריברים החדשים זה עבד ללא הרמקולים האחוריים :'( תודה על העזרה עריכה: עכשיו אני כבר לא שומע כלום

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  2. Started by rino,

איך ממזערים OUTLOOK 2007 שיהיה כאייקון ליד השעון ולא בשורת החלונות הפתוחים למטה?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  3. זה הולך ככה "מה נשנע" "נשמע מה" לא בדיוק מראה אבל הפוך כזה,כמו שרשמתי

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  4. Started by Idan-h,

כשאני מנסה להעביר קובץ לרשימת השמעה, הוא כותב לי: It may be possible, that the files can be added, if a dedicated plug-in is installed. ניסיתי לעשות Repair וזה לא עזר. מישהו יודע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by Aviv C,

אני מחפש אתר טוב לקניית תוכנות. יש הצעות? (לא ZAP, אני כבר מכיר אותו)

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  6. Started by jackhammer,

יש לי מסמך וורד של מבחן ישן של האוניברסיטה שלי ופתאום אני רואה שיש לו ססמא (פעם זה לא היה לי ממש מוזר!!!) ואני לא מצליח לפתוח אותו מישהו מכיר תכנה לפריצה או הסרת סיסמה ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 7.9k צפיות
  7. אני עובד עצות, לאחרונה שאני גולש באתרים נפתחים לי POP-Ups שהכותרת שלהם זה CiD: ואת הפרסומת שהם מציגים. ניסיתי להריץ מלא תוכנות נגד spyware, adware, גם תוכנות אנטי וירוס למיניהם, אך ה- POP-upים פשוט לא רוצים להפסיק. מה עוד זה שאני מנסה להריץ את NOD32 הוא נסגר תוך 10 שניות כמו גם ה msconfig וה regedit. בדקתי את כל ה proccesses שעובדים ברקע וכולם נראים לי חוקיים ואינם לוקחים אחוזי CPU חשודים. אשמח לדעת אם למשהו כאן יש מושג מה זה יכול להיות ואיך להפטר ממנו כי ממש אין לי כח לפרמט עכשיו.

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  8. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=242694.0 מה הבעיה לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  9. Started by Stingray,

אני מחפש תוכנה,כמה שיותר פשוטה,אשר מאפשרת "לחתוך" קטע מסרט. הכוונה היא שאם יש לי סרט של 50 דקות,אבל אני רוצה לשמור כסרט נפרד רק את הקטע שבין 20 דקות ל23 דקות. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  10. שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה לסינכרון קבצים בין שני מחשבים? אני רוצה שברגע שאני משנה קובץ או מוסיף/מוחק קובץ מתיקיה מסויימת היא תסנכרן בין שני המחשבים. ניסיתי עם MICROSOFT GROOVE 2007 של OFFICE2007 אבל היא לא הכי נוחה לי. אני מכיר את SYNCTOY, של MICROSOFT אבל היא לא מבצעת את זה אוטומטי אם אני זוכר נכון. מישהו יכול להמליץ לי על אחרת אחרת?

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  11. כל פעם שאני מנסה לעבוד על שירים מסויימים כגון: המרה,שינוי ווליום ועוד אני מעבד את התגיות של השירים ואני נאלץ שוב לבנותם מחדש. האם יש דרך לשמור על התגיות גם כשעורכים את השירים?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  12. לא יודע למה זה קורה - הורדתי את קובץ הניסיון מהאתר של NOD32 בחרתי שם בכל הרישום = כמובן בשפה האנגלית אבל כשאני מתקין - זה בוחר לי בשפה ספרדית....נאלצתי להתקין את הכל כי לא רציתי להישאר בלי אנטי וירוס 1. האם יש דרך להחליף שפה = מיבלי להתקין מחדש 2. למה(לעזאזל כן?) זה קורה? תודה לכל מיש שעוזר

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by frogman,

אשמח אם למשהו יש את הלינק להורדה.....

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by The Dom,

התקנתי את סטים וCSS בכונן C ומסתבר שאין מספיק מקום לעוד משחקים. אני זוכר שראיתי בSUPPORT באתר שלהם- אבל אני לא מוצא את זה יותר

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. כרגע אני מצליח להתחבר למסנג'ר במצב "לא מחובר" אבל כאשר אני מנסה לעבור למצב מחובר המסנג'ר נתקע ועולה ל 99 % CPU ברשימת תהליכים. מישהו נתקל בזה? הגירסא היא האחרונה 8.1

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  16. Started by esharone,

שלום לכולם, יש לי ויסטה עם המדיה סנטר, אם אני רוצה להשתמש במדיה סנטר כמו ממיר יס מקס (שיאפשר הקלטה של תוכניות מלוח השידורים של יס) כל מה שאני צריך זה כרטיס טלוויזיה שיתחבר לממיר רגיל של יס? או שצריך עוד משהו?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  17. שבת שלום לכולם! יש לי WINDOWS XP 64 ,הורדתי את התוכנה הנ"ל ורשום שהיא תומכת ב 64 BIT. אחרי שהתקנתי אותה היא לא החליפה את הסל מחזור שלי... הוא נשאר כמו שהיה.. וכשאני מפעיל את התוכנה ישירות אז זה רושם לי את זה: "The Undelete Service is gathering Recovery Bin data. Please wait..." איזה WAIT ואיזה נעליים נתתי לו שעה ולא עזר... התקנתי את התוכנה בעבודה וב VMWARE על XP רגיל ועובד סבבה.. מה יכולה להיות הבעייה? [move]תודה לכל העוזרים![/move] קישור: http://www.undelete.com/undelete/uddesktops.asp?RId=1&CId=1&Aeid=0&Apid=0&SId=2

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  18. שלום. חבר טוב וידידה מתחתנים. ומלבד המתנה הסטנדרטית אני רוצה לתת להם מתנה מיוחדת. כשהשתחררתי, חייל שלי עשה לי משהו מיוחד בפוטושופ, אני מעוניין לעשות משהו בסגנון. הנה לינק למה שהחייל שלי עשה עבורי כמתנה (זה מין קולאז', רק שדורש מיומנויות שאין לי בפוטושופ). http://www.tapuz.co.il/Albums/publicAlbum.asp?a=378854&u=817182&ao=1 הנה כמה דוגמאות: לצערי הוא לא בארץ ואין אני יכול להיעזר בו. אני אפתח את התוצר לגודל 60X40 כמתנה לחבר. מה שאני זקוק זה מייל שמישהו ישאיר כאן, או ייפנה אליי בפרטי או יישלח לי מייל ל- royia AT walla.com כאשר את ה- AT יש להחליף בשטרודל (נגד ספאמרים אוטומאטיים). אני אשלח כמה תמונות שלי ושל החבר, הוא יעצב …

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by nore0,

איך אפשר לסדר את זה התקנתי מחדש לא עזר

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  20. Started by assaf990,

הספייבוט ו-HijackThis אומרים שיש בעייה עם הקובץ הזה. (נוד32 וADWARE לא מתריעים) אבל אף אחד לא מצליח להפטר ממנו גם לא במצב בטוח!! מה לעשות? שורה 020 בלוג Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 16:47:33, on 02/03/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: D:\WINDOWS\System32\smss.exe D:\WINDOWS\system32\winlogon.exe D:\WINDOWS\system32\services.exe D:\WINDOWS\system32\lsass.exe D:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe D:\WINDOWS\Explorer.EXE D:\Program Files\NetLimiter\NetLimiter.exe D:\Program Files\Eset\nod32kui.exe D:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe D:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. כל פעם שמנסים ליצור משתמש חדש ניפתח דף הרישום אבל הוא ריק (זה לא בעיה בדפדפן ניסיתי בעוד סוגים) משהו פה לא הגיוני ....מה אף בן אדם לא יכול ליצור משתמש חדש במסנג'ר כרגע : ?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  22. יש לי קובץ כזה ואני לא מצליח להפעיל אותו... לא ב-MEDIA PLAYER ולא ב-POWER DVD.... מישהו מכיר תוכנה או משהו שכן מסוגלת? או אולי קודק? תודה לעוזרים מראש

• 7 תגובות
    • 6.7k צפיות
  23. חג שמח לכולם! קודם כל אני מצטער על הכפילות עם פורום חומרה ולוחות, פשוט אף אחד כנראה לא מכיר את הבעיה. המחשב חדש, בזמן שאני מעלה את תוכנת AI Suite (של אסוס) אני מקבל הודעת שגיאה! /: ההודעה: assertion failed : m_hlib!NULL file c:\documents and settings\administrator\my documents\projects\aisuite\aisuite\cpu usage.cpp line 159 לאחר שלוחצים OK מופיע ההודעה הבאה:Abnormal programme terminaison הותקן ה-WIN, דרייברים וכו'. ה- AI Suite של אסוס. חיפשתי על התקלה באתר אסוס וגם בגוגל, נראה שלעוד כמה אנשים היתה את הבעיה אך אף אחד מהם לא ענה תשובה עם פתרון. לידע כללי על המערכת שלי: לוח אם ASUS P5B DLX מעבד CORE 2 DOU 6400 2 גיגה זיכרון WIN MCE 2005מערכת הפעלה גם לאחר שעשיתי SYSTEM REST…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  24. Started by ruff stuff,

היי יש לי את התוכנה ומשום מה לא יודע מה עבר עליי הגדרתי את ההגדרות מחדש לאחר מכן עלתה לי ההודעה ששרזה זיהתה את חומת האש לי ושההורדות צפויות להיות איטיות לפני זה ההודעה לא עלתה האם עליי לפתוח פורטים מחדש האם זה יזרז את ההורדה או שלהשאיר את במו שזה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  25. Started by krabby,

..

• 1 תגובה
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים