עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yotamavi,

בדקתי עם התוכנה "Debugging Tools for Windows" וזה מה שייצא: Probably caused by : nv4_disp.dll אני מבין שזה בכרטיס מסך אז ניסיתי להחליף דרייבר להכי חדש (93.81 )ועדיין יש את הבעיה..מה עוד אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  2. Started by crovei,

יש לי בעיה ממש מעצבנת עם הפיירפוקס (2.0.0.2). לפני כמה זמן הוא התחיל לעשות בעיות עם תוספים.. שיוצא עידכון לתוסף אני מוריד אותו ומתקין, ואחרי הריסטרט לFF זה מראה לי שהתוסף בכלל לא עודכן.. רק אחרי מחיקות והתקנות מרובות של התוסף זה מסתדר. בנוסף אני לא מצליח גם למחוק תוספים. (שוב, אני מוחק, מקבל הודעה לעשות ריסטרט לFF, ושהוא עולה שוב התוסף שם כרגיל..) כל הבעיות תקפות גם לט'ימס. הנה רשימה של כל התוספים שמותקנים אצלי: User Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.2) Gecko/20070219 Firefox/2.0.0.2 Extensions (enabled: 41, disabled: 2; total: 43) Adblock Plus 0.7.2.4 All-in-One Gestures 0.18.0 Auto Copy 0.6.4 Bookmark Backup 0.3.3 BugMeNot 1.3 Colorfu…

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  3. אם ברצוני לשמור בפוטושופ תמונה הכי איכותי שאפשר אז: צריך פשוט לבחור בנתונים הכי גבוהים שאפשר? quality:12 format options: progressive scans: אין לי מושג מה זה אומר אבל גם בזה צריך לבחור 5? (הכי גבוה כאילו..) size: כנ"ל.. אז מה שצריך לעשות בקיצור? הגורם שהכי משפיע שאפשר להבחין בו מיד זה הנתון של הquality רק לא שמתי לב בהבדל אם מתעסקים עם שאר הנתונים.. =\

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Odedb52,

היי! הנה עבודה חדשה שלי בפוטושופ על הונדה סיויק ישנה.. ;D מקור: http://img175.imageshack.us/my.php?image=36169ahonsa9.jpg עבודה שלי..: http://img244.imageshack.us/my.php?image=civicfix2ti8.jpg עודד ב.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by maor848,

שלום.. לפני כמה חודשים התחילה בעיה אצלי במחשב שאי אפשר להיכנס למכתב עצמו בוואלה דואר.. כלומר אני לוחץ על הנושא והוא מסמן אותו כנקרא ולא פותח אותו.. פירמטתי לפני שבוע והבעיה הסתדרה ואז היא חזרה שוב.. אני חושב שזה בגלל העידכונים של הWIN.. מישהו יודע מה הבעיה ? יש עוד אנשים שאצלם זה ככה? נ.ב. הדואר לא עובד ב FF אבל בבעיה אחרת

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  6. Started by razoli,

שלי SPYWARE שהוא מוצג בהפעלה המהירה כסימן שאלה מהבהב והופך לסימן אין כניסה והוא מפנה לאנטיאדאוור spydawn (כן עם A) ואני לא מוצא מה התנליך שלו אם מישהו יודע איך להיפתר מימנו (גם בSAFEMODE הוא מופעל) ני אשמח לעזרה תודה עריכה: ספיבוט לא מאתר אותו [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. יש לי רמקולים 5.1 של CREATIVE וכרטיס קול מובנה על לוח אם של EPOX. עכשיו הרמקולים ממוקמים במרחקים שונים בחדר שלי, ולכן רציתי שכל אחד מהם יפעל בעוצמה שונה, כי נגיד הרמקול הימני האחורי שלי נמצא הרבה יותר רחוק מהרמקול האחורי הימני. האם אתם מכירים תוכנה שתאפשר לי להגדיר את יחיס העוצמה בין הרמקולים, או הגדרה של עוצמת כל רמקול בנפרד? המון תודה, ניב..

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by Lancer,

ברגע שה WINDOWS עולים אני מקבל חלון שבו כתוב כי תוכנה מסויימת מנסה להכנס לאיזה אתר g0ku.alf4-radmin.com.ar.אחריי אני סוגר את החלון הזה קופץ לי אותו חלון אבל הפעם עם תוכנה אחרת ואחריי זה גם תוכנה שרוצה להתחבר ל google.com!. איך שאני מתחבר לאינטרנט אני זוכה לגלוש איזה 5 דקות בלי בעיות ואז האניטרנט כבר בקושי זז והמחשב גם לא מגיב.הרצתי AD-AWERE ספייבוט וקספרסקי וכוויכול הם מצאו בעיות ומחקו אותם. האם יש לכם המלצות לגביי הבעייה שלי? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by DeeKay,

מעט ישן, אבל סתם בא לי, אה, להשוויץ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  10. יאני משתמש ב ICQ 2003 PRO, ואני רוצה ששליחת ההודעה תתבצע בעזרת ENTEL ולא ע"י CTRL+ENTER... חיפשתי אחר אפשרות זו בהגדרות ואפשרויות האיסי אבל לא מצאתי. אולי מישהו יודע?

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  11. Started by ironman405,

רציתי לשאול אם חבילת המקודים CCCP כוללת את כל מה שצריך כדי לראות XVID ,AC3 ?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  12. Started by JHONLEV,

התקנתי GOOGLE SKETCUP ועכשיו נגי עשיתי OPEN ובחרתי נגיד לוח אם.. אז אם אני עושה עוד פעם OPEN נגיד לכרטיס מסך הלוח אם נמחק .. למה ? איך אני יכול להטעין כמה פריטים על תמונה אחת ?

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  13. הורדתי גירסא באנגלית ואני רואה בשפה אחרת. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  14. יש לי כרטיס טלויזיה ישן מאוד אבל הצלחתי לחבר אליו את הממיר הדיגיטלי שלי ולצפות בו דרך המחשב. אני מעוניין להקליט תוכניות אבל אני לא יודע באמצעות איזו תוכנה אפשר לעשות את זה. ולכן אני מבקש את עצתכם לגבי תוכנה שתאפשר לי להקליט מהממיר באיכות טובה ובפורמט AVI

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  15. Started by rotman,

שלום לכולם , לא מזמן AOL נתנו להוריד חינם את האנטי וירוס "שלהם" שהוא בעצם קספרסקי ולפני ההורדה היה צריך לתת כתובת מייל והם שלחו את הקוד. אני בעצמי הורדתי... מישהו יודע מה הלינק להורדה ? אני צריך בשביל חבר... תודה על העזרה...

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  16. Started by liordavid,

שלום לכולם... יש לי קובץ מיותר שאני לא מצליח למחוק. ניסיתי דרך ווינדוס כרגיל - ACCESS DENIED ניסיתי דרך SAFE MODE ועדיין לא מוחק ניסיתי קרוב ל- 15 תוכנות מחיקה ו- ERROR/ACCESS DENIED ניסיתי דרך COMMAND PROMPT ולא עובד. מה לעשות ? ...

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  17. Started by approx,

Download Yahoo! Messenger (version 8.1) אפשר הורדה של התוכנה הורדה תקינה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by JHONLEV,

מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל לצייר סקיצה של מארז ! שתיהיה מקצועית

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. התקנתי לפני כמה זמן IE7, ונתקלתי בבעיה הבאה: לפעמים הדף מוצג רק חלקית (כלומר חלק מהדף חסר). הבעיה קורה בכל מיני אתרים, ספציפית היא קורה די הרבה בויקיפדיה העברי (כל כמה עמודים יוצא שלא מופיע הסרגל מימין, או שכל הדף חסר). מהסתכלות על המקור של הדף נראה שכולו יורד, אבל הוא פשוט לא מוצג. חיפשתי על הבעיה באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי תשובה. מישהו נתקל בבעיה ו/או יודע איך לפתור אותה? תודה. נ.ב. אל תאמרו לי לעבור ל-FF אני כבר משתמש ב-FF, לאבא שלי יותר נוח IE.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  20. אפשר עם המקודדים של KLITE לראות HIGH DEFNITION?

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  21. Started by LRa,

בוקר טוב, כבר הרבה זמן שאני מתשתמש בפיירפוקס. בחודשים האחרונים יש לי המון בעיות גלישה בכל מיני אתרים. שתי הבעיות המרכזיות הן שיש אתרים שכאשר הם נטענים, הם תוקעים את פיירפוקס לשניה-שתיים. בעייה נוספת היא בד"כ(או תמיד) באתרים שיש להם embedded video, ואז כאשר אני גולל את המסך, זה איטי להחריד ואפילו נתקע לכמה שניות מידי פעם. למישהו יש רעיון?

• 11 תגובות
    • 956 צפיות
  22. Started by Jarhead,

היי, קניתי בארה"ב סרט DVD ללא כתוביות בעברית ואני מעונין להוסיף לו כתוביות בעברית אבל לא להטמיע אותן. פשוט לראות את הסרט במחשב עם כתוביות בעברית אבל ללא צורך להעתיק את הסרט למחשב אלה פשוט להוסיף לו תרגום כמו שמוסיפים תרגום לסרט XVID דרך תוכנה כמו BSPLAYER. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמאפשרת זאת?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by Stingray,

אני מחפש תוכנה,כמה שיותר פשוטה,אשר מאפשרת "לחתוך" קטע מסרט. הכוונה היא שאם יש לי סרט של 50 דקות,אבל אני רוצה לשמור כסרט נפרד רק את הקטע שבין 20 דקות ל23 דקות. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  24. אוקיי אז ככה אתמול קניתי דיסק קשיח של 250GB ואני בא להשתמש בו אוקיי הכל סבבה אני מוריד משו בUTORRENT דבר חוקי לדוגמא ומכבה את הUTORRENT לאחר שעה באתי והפעלתי את הUTORRENT מחדש , הטורנט עושה לי data eror cyclic redundancy check אוקיי אני חושב אולי זה טעות חד פעמית אני מנסה עוד פעם עם טורנט חוקי אחר וקורה אותו דבר אז ככה חשבתי אולי זה בעיה בUTORRENT או בטורנט עצמו אני בא להעביר קובץ מהדיסק קשיח החדש לדיסק קשיח הישן ופום מה קורה ? אני מקבל את אותה שגיאה באמצע ההעתקה שנכשלת data eror(cyclic redundancy check) מה זה אומר? מה אני יכול לעשות?? בחיים זה לא קרה לי בעבר עם הדיסק קשיל הישן שלי דרך אגב אני קצת קראתי בנושא וכותבים שזה שגיאה שהדיסק קשיח נותן כשהוא עומד למות האם זה נ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים